Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@08:01:18 GMT

پارچه ها از پستوها خارج شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۷۲۸۸۲

پارچه ها از پستوها خارج شدند

تهران- ایرنا- رئیس اتحادیه صنف تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران می گوید: تشکیل کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در استان و ساماندهی توزیع پارچه باعث شده است تا دپو و احتکارکنندگان نیز پارچه هایشان روانه بازار کنند.

ابوالقاسم شیرازی روز دوشنبه در حاشیه مراسم توزیع سومین مرحله از پارچه مورد نیاز تولیدکنندگان پوشاک در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تشکیل این کارگروه باعث شد قیمت مواد اولیه پوشاک که به دلیل نوسانات ارزی افزایش پیدا کرده بود مجدد کاهش یابد و زمینه جلوگیری از افزایش قیمت و نیز کنترل قیمت ها در بازار فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا براساس اعلام مسئولان کارگروه تامین مواداولیه پوشاک در تهران، در مرحله سوم توزیع این مواد، برای نخستین بار یک تولیدکننده بزرگ پارچه داخلی نیز به این چرخه تامین مایحتاج تولیدکنندگان پیوست که تاثیر بسیاری در عرضه این نوع مواد در بازار داشته است.
در مرحله های قبلی، پارچه های جین، پیراهنی و مانتویی وارداتی توزیع شده بود و در مرحله سوم تولیدات جین کارخانه ای داخلی وارد فرآیند توزیع در قالب کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک و مقرر شده ماهانه مقادیر قابل ملاحظه ای از تولید این واحد در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.
شیرازی رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران همچنین معتقد است که کارگروه تامین مواد اولیه در کنترل و تنظیم بازار نقش بسزایی داشته است.
به گفته وی در نتیجه اقدامات این کارگروه تولیدات نساجی های داخلی و نیز پارچه های وارداتی به صورت ساماندهی شده وارد بازار می شود.
وی تصریح کرد: به دنبال این اقدامات، برخی واردکنندگانی هم که کالاهای خود را به امید فروش با قیمت بالاتر در شب عید احتکار کرده بودند اقدام به عرضه محصولاتشان در سطح بازار عرضه کردند که این امر باعث تنظیم و کنترل قیمت پارچه در بازار شد.
شیرازی اظهارداشت: چندی پیش نیز یک نوع پارچه در بازار تهران کمیاب شد اما تشکیل این کارگروه باعث شد با توزیع اولین بخش از پارچه های وارداتی، بیش از نیمی از مشکلات تولیدکنندگان برطرف شود.
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با بیان اینکه نگاه وزیر صنعت، معدن و تجارت به بازار معنادار و به صورت مردمی است، گفت: همانند کارگروه تامین مواد اولیه باید در سطح اتاق اصناف ایران به صورت ستادی کارگروه های مشابه در همه استان ها تشکیل شود.
محمد توکلی دبیر کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران نیز در حاشیه مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: زیرساخت های مناسبی برای تشکیل این کارگروه تهیه شد و اکنون شاهد ایجاد اتاقی شیشه ای در سطح بازار در زمینه تهیه و توزیع مواد اولیه هستیم.
وی حمایت از تولید داخلی را از جمله اهداف این کارگروه عنوان کرد و گفت: امروز نخستین کارخانه ایرانی اقدام به همکاری با این کارگروه و توزیع محصولات خود کرد، اکنون به دنبال این هستیم تا سایر کارخانه داران نساجی ایران نیز در همکاری با این کارگروه به توزیع محصولات خود بپردازند.
توکلی اظهارداشت: به طور حتم باید با همکاری کارخانه داران ایرانی پای دلالان را از بازار کوتاه کرد تا کالاهای آنها از تولید مستقیم به مصرف ارائه شود.
دبیر کارگروه تامین مواد اولیه پوشاک در تهران ادامه داد: ما به دنبال حمایت از کارخانه های ایرانی هستیم و مواد اولیه کارخانه هایی که وارد این کارگروه شوند از طریق وزارت صنعت تامین خواهد شد.
وی افزود: پارچه های ایرانی امروز با استقبال بسیار زیادی در کارگروه مواجه بود و طی دو روز گذشته بیش از 600 هزار متر پارچه نیز از سوی احتکار کنندگان وارد بازار شده است.
به گفته توکلی، این محتکران پارچه ها را از 20 روز گذشته خریده و انبار کرده بودند تا شب عید با 30 درصد افزایش قیمت به تولیدکنندگان بفروشند.

تهرام/ 9206/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد توليد پوشاك مواد اوليه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند

حسین اسداللهی، دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو رادیو گفت و گو در مورد توزیع شیر مدارس در ۱۴۰۳ ضمن تبریک سال نو گفت:  طرح توزیع شیر در مدارس پس از توقف ده ساله از سال گذشته مجددا احیا شد.در این طرح بیش از ۸ میلیون دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند. امسال نیز این طرح با برنامه منسجم تری پیگیری می‌شود.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ میانگین توزیع ۲۸ نوبت وعده شیر رایگان در اختیار دانش آموزان ابتدایی مدارس قرار گرفت و در نیمه پایانی سال تحصیلی از پس از تعطیلات عید نوروز، توزیع شیر در مدارس آغاز شده و تا پایان امتحانات نیز شاهد توزیع میانگین ۱۵ نوبت شیر در مدارس خواهیم بود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم تر و قوی تر از گذشته برگزار می‌شود و امیدواریم زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

وی افزود: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای این طرح فراهم كرد و شركت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای كسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد توزیع شیر از دی آغاز شده اما ۷۰ درصد كشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان این كه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش آموز ابتدایی مدارس دولتی كشور شیر دریافت می‌كنند، گفت: در كشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استانداردهای شیر مدارس بسیار سختگیرانه از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شركت ۸۴ شركت واجد شرایط شدند كه براساس رتبه بندی و تمایل آن‌ها ۲۰ تای آن‌ها وارد طرح شده‌اند. برخی از شركت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شركتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شركت دیگری نهاده شود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش بابیان این که عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاكت استریل است؛ تصریح کرد:  سهم تولید شیر مدارس در كشور تنها ۲۰۰ میلیون پاكت استریل است.  در حالی  كه برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاكت استریل نیاز داریم.

وی افزود: به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی كه با ظرفیت كمتری كار می‌كردند به ظرفیت آن‌ها اضافه شده و تولید پاكت نیز افزایش یافته است. به دلیل كمبود این پاكت‌ها در هفته‌های منتهی به سال ۱۴۰۳ در شهر تهران به جای توزیع شیر در پاكت ۲۰۰ سی‌سی از پاكت یك لیتری استفاده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • توزیع الکترونیکی گاز مایع در قزوین از فردا
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳ !
  • جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳!
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • تاکید استاندار خوزستان بر تامین پوشاک مورد نیاز صنایع استان از تولیدکنندگان داخلی
  • توزیع ۲۸ هزار تن کالای اساسی در استان اصفهان
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • توزیع شیر رایگان در مدارس تا چه وقت ادامه دارد؟