Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-24@09:48:39 GMT

توسعه صنعت کشاورزی کشور با تولید سوخت زیستی

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۷۳۹۳۰

توسعه صنعت کشاورزی کشور با تولید سوخت زیستی

به گزارش گروه علم وفناوری ایسکانیوز، نشست جایگزینی بیواتانول به جای MTBE به همت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و با حضور مهدی الیاسی معاون سیاست گذاری و توسعه و مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی برگزار شد.


در این نشست، قانعی با اشاره به ضرورت تولید سوخت زیستی در کشور، گفت: تولید بیواتانول در مقیاس وسیع، منتج به ارائه راه کارهایی برای افزایش اکتان بنزین مصرفی کشور و کاهش آلاینده‌ها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: استفاده از این سوخت حیاتی همچنین راه‌اندازی و توسعه صنایع کشاورزی و تبدیلی را به همراه دارد و باعث تولید ارزش افزوده از ضایعات می شود.
به گفته دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، خودکفایی در تأمین خوراک دام و طیور و اشتغال‌زایی برای قشر تحصیل‌کرده و روستایی نیز از دیگر مزایای تولید این نوع سوخت در کشور است.


وی همچنین تصریح کرد: تولید و استفاده از سوخت زیستی یکی از مهم ترین راه‌کارهای زیست‌فناوری برای توسعه پایدار محسوب می شود.
در ادامه این نشست، عباس شجاع الساداتی رئیس کارگروه صنایع تخمیری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی نیز تاکید کرد: اجرای برنامه جایگزینی اتانول زیستی و توسعه واحد های تولید آن آثاری چون «کاهش آلودگی هوای کشور»، «تولید اتانول زیستی مورد نیاز داخلی»، «اشتغال زایی»، «تولید 35درصد کنجاله دامی مورد نیاز کشور» و «استفاده وسیع از ضایعات غلات کشور» را در پی خواهد داشت.


وی ادامه داد: ایحاد واحدهای تولید اتانول زیستی و هم چنین فرآیند تولید اتانول زیستی منجر به تولید محصول فرعی غنی از پروتئین خواهد شد که این محصول برای تامین امنیت غذایی کشور و جلوگیری از واردات کنجاله مصرفی دام و طیور موثر است.

انتهای پیام/

306 / 279 ستاد توسعه زیست فناوری سوخت زیستی اشتغال زایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ستاد توسعه زیست فناوری سوخت زیستی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا انجم شعاع، معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور که با حضور مدیران کشوری و استانی در شیراز برگزار شد، افزود: محیط زیست در همه عرصه‌های طبیعی و انسانی بیش از هر زمان نیازمند ارزیابی و مدیریت عملکرد در حوزه‌های حفاظت و شناسایی نقاط قوت و ضعف‌ها است.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه محیط زیست در سال‌های اخیر با تأمین اعتبارات در جایگاه مناسب‌تری قرار گرفته است گفت: تأمین معیشت محیط‌بانان و نیروهای یگان حفاظت نیز با این بهبود روند در اولویت بیشتری قرار گرفته است.

وی ادامه داد: اعتبارات محیط زیست در سال‌های اخیر از ۱۲ صدم درصد به ۱۸ صدم درصد رسیده است و افق آینده هدف گذاری روی یک درصد است در حقیقت اعتبارات از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۷ به حدود ۱,۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است. درآمدهای محیط زیست نیز در سال‌های اخیر افزایش داشته است و در این عرصه موفقیت‌های مناسبی به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون کشورمان با چالش‌های مختلف زیست محیطی روبرو است، ادامه داد: همه اهداف مسؤولان و برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران در عرصه محیط زیست اولویت دادن به رفع تنگناها و مشکلات و ایجاد ترازمندی در زمینه چالش‌ها است.

این مقام مسؤول افزود: در حوزه محیط زیست با چالش‌هایی نظیر موضوع آب، آلودگی هوا، تغییر کاربری اراضی و فرسایش زمین، مصرف بی رویه انرژی و تخریب، انقراض و به خطر افتادن تنوع زیستی رو به رو هستیم. همچنین طی سال گذشته درگیر چالش‌های محیط زیستی با مشکلات ناشی از حوزه گرد و غبار، آلودگی هوا و انباشت آلاینده‌ها در کلانشهرها مواجه بودیم.

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: زمانی صنایع در مسیر توسعه پایدار حرکت می‌کنند که در کنار اقتصادی بودن پروژه‌ها، نظم اجتماعی را هم تقویت کنند و ضمن حفظ حقوق نسل‌های آینده، محیط زیست را هم تخریب نکنند.

وی خاطر نشان کرد: با تلاش‌هایی که از طریق دفاتر تخصصی مانند پایش فراگیر، مدیریت پسماند، مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم، ارزیابی زیست محیطی، حفاظت از آب و خاک و دبیرخانه گرد و غبار کشور انجام می‌شود، در جهت کنترل این آلودگی‌ها و حفظ محیط زیستی سالم و عاری از هر گونه آلایندگی تلاش می‌شود.

کد خبر 6086087

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت
  • گام مردم در کشاورزی هوشمند/ راه میان‌بر مردمی‌سازی فناوری باز شد
  • تائید فنی ۶۰ پروژه فناوری زیستی برای استفاده از اعتبار مالیاتی