Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با بیان اینکه استان تهران در برخی از شاخص‌ها دچار یک عقب‌ماندگی تاریخی است گفت: تراکم دانش‌آموزی در مدارس ابتدایی استان تهران ۱۰ نفر بیش از میانگین کشوری است. ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۱ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، انوشیران محسنی بندپی عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان تهران با بیان اینکه تراکم دانش‌آموزی در مدارس ابتدایی استان تهران 10 نفر بیشتر از میانگین کشوری است اظهار داشت: سرانه آموزشی استان تهران در مدارس ابتدایی 34 دانش‌آموز در هر کلاس و میانگین این سرانه در کشور 24 دانش‌آموز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان تهران در برخی از شاخص‌ها دچار یک عقب‌ماندگی تاریخی است تصریح کرد: اگر به تأثیر آموزش و پرورش در اجتماع‌پذیر کردن افراد اعتقاد راسخ داریم باید در گسترش پیش دبستانی‌ها و مهدهای کودک اقدام کنیم اما  این درحالی است که تنها 15 درصد جمعیت واجد شرایط در مهدهای کودک ثبت‌نام می‌کنند.

استاندار تهران سپس با بیان اینکه منطقه 22 تهران در حوزه فضاهای آموزشی برای مهر 98 با مشکلات جدی روبه رو است افزود: متأسفانه در دوره‌های قبلی تصمیماتی گرفته شد که دود آن به چشم همه دستگاه‌ها و نهادها در استان تهران رفته است به گونه‌ای که امروز با یک تراکم جمعیت بالا بدون در نظر گرفتن فضاهای آموزشی روبه رو هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش: انبوه‌سازان مکلف به تأمین واحدهای آموزشی در شهرک‌های مسکونی هستندسمنان| شهرک مسکن مهر دامغان با کمبود فضای آموزشی مواجه استتهران| کمبود فضای آموزشی در بهارستان بیداد می‌کند

محسنی بندپی با اشاره به حذف تبصره‌های ذیل ماده 18 قانون در مجلس هفتم بیان کرد: باید با مشارکت نمایندگان استان تهران و سایر نقاط کشور نسبت به احیای این ماده قانونی اقدامات لازم صورت بگیرد.

وی در پایان با تأکید بر تشکیل کارگروهی در راستای تعیین تکلیف واحدهای آموزشی با قابلیت تهاتر یا فروش خاطرنشان کرد: باید پیگیری جدی نسبت به املاک دارای وضعیت نامعلوم در حوزه آموزش و پرورش صورت گیرد.

انتهای پیام/

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛ معلمانی که وارد نظام دوری نمی‌شوند

حمید طریفی حسینی با بیان اینکه در سازماندهی نظام دوری یک معلم سه سال متوالی با دانش‌آموزان خود همراه است گفت: با توجه به شناخت دقیق و عمیق معلم از استعدادها، ظرفیت‌ها، توانایی‌ها، نیازها و مشکلات دانش آموزان محیط مناسبی برای رشد و هدایت استعدادی و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموز به وجود می‌آید.

وی با بیان اینکه در نظام دوری، معلمان دوره اول ابتدایی رسمی آموزش و پرورش به کار گرفته می شوند افزود: امسال ۴۰ درصد معلمان رسمی آموزش و پرورش در قالب نظام دوری سازماندهی می‌شوند تا همراهی سه ساله معلمان با دانش آموزان امکان‌پذیر باشد؛ به کارگیری نیروهای بازنشسته، خریدخدمات و حق‌التدریس در دوره اول ابتدایی انجام نمی‌شود و در دوره دوم ابتدایی سازماندهی می شوند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه توانمندسازی معلمان دوره اول ابتدایی برنامه‌ریزی شده است ادامه داد: با همکاری سازمان پژوهش و دانشگاه فرهنگیان نظام نامه‌ای برای توانمندسازی معلمان اول ابتدایی برای چگونگی روش تدریس کتاب‌ها و شناسایی مهارت‌های معلم در قالب نظام دوری برای آگاهی از استعدادها و ظرفیت‌های دانش‌آموزان و هدایت تحصیلی درست آن‌ها آماده شده که اصول و مبانی به معلمان آموزش داده می شود، بحث مهارت آموزی، خلاقیت پروری بچه‌ها و شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان برای فعالیت در قالب نظام دوری مورد توجه است، کار آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها هم با کمک انجمن اولیا و مربیان برنامه ریزی می‌شود تا معلم، خانواده و مدرسه فضای بانشاطی برای دوره اول ابتدایی ایجاد کنند.

محتوای کتاب های درسی ابتدایی‌ها مهارت‌محور می‌شود

طریفی با بیان اینکه بحث اصلاح جدول عناوین دروس و ساعات تدریس هفتگی دوره اول ابتدایی با همکاری سازمان پژوهش پیگیری می‌شود گفت: عناوین دروس و ساعات تدریس توسط سازمان پژوهش بازنگری می‌شود و بعد از آن، با تصویب شورای عالی آموزش‌وپرورش بازنگری کتاب های درسی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه بناست محتوای کتاب‌های درسی کاربردی و مهارت محور شود افزود: این تغییر معطوف به رشد استعدادها و ظرفیت‌های دانش آموز است. کتاب‌ها متناسب با هویت دوره ابتدایی و اقتضائات و ویژگی‌های دوره ابتدایی برای دانش آموزان طرح‌ریزی می‌شوند، کار بازنگری کتاب‌های درسی از دوره ابتدایی آغاز و به سایر دوره‌های درسی می‌رسد، امسال مستندات قانونی کار فراهم، ریل گذاری انجام می‌شود و بعد از مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش کشور کار بازنگری را آغاز می کند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: سازمان پژوهش طرحواره کلی از شایستگی‌های پایه‌ای که یک دانش‌آموز در کل دوره تحصیلی باید داشته باشد طراحی کرده که مبتنی بر مدل مفهومی شایستگی‌های پایه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • آمادگی آذربایجان‌غربی برای میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزی
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • آذربایجان غربی برای میزبانی از رویداد‌های ملی ورزش دانش آموزی آمادگی دارد
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه
  • معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛ معلمانی که وارد نظام دوری نمی‌شوند