Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهترین زمان برای مصرف ویتامین‌ها به نوع ویتامین مصرفی و آثار سلامت مد نظر شما بستگی دارد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهترین زمان برای مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی هنگام صبح به همراه وعده غذایی است. با این وجود، برخی مکمل‌ها وجود دارند که مصرف آن‌ها اندکی پیش از رفتن به تختخواب ممکن است به خواب بهتر کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حقیقت، بهترین زمان برای مصرف ویتامین‌ها به نوع ویتامین مصرفی و آثار سلامت مد نظر شما بستگی دارد.

ویتامین‌هایی که شاید بهتر باشد هنگام صبح مصرف شوند، شامل موارد زیر می‌شوند:
- ویتامین C. - ویتامین D. - برخی ویتامین‌های B. ویتامین‌ها و مواد معدنی که شاید بهتر باشد هنگام شب و نزدیک به زمان خواب مصرف شوند، شامل موارد زیر می‌شوند:
- ویتامین B. ۳
- منیزیم

در برخی افراد، مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی با معده خالی می‌تواند موجب ناراحتی معده و حتی اسهال شود. از این رو، به طور کلی بهتر است مکمل‌های ویتامین و مواد معدنی به همراه یک وعده غذایی مصرف شوند، مگر اینکه پزشک توصیه دیگری ارائه کرده باشد.

برخی ویتامین‌ها باید به همراه یک وعده غذایی حاوی چربی مصرف شوند، زیرا آن‌ها محلول در چربی هستند، به این معنی که تنها در مقداری چربی حل شده و به درستی در بدن جذب می‌شوند. از این رو، اگر ویتامین‌های خود را هنگام صبح به همراه صبحانه‌ای بدون چربی مصرف کنید ممکن است نتیجه دلخواه و مطلوب را کسب نکنید.

ویتامین A. ویتامین A. به تقویت بینایی، اندام‌ها و دستگاه تولید مثل کمک می‌کند. شواهدی مبنی بر اینکه بهتر است این ویتامین هنگام صبح یا شب مصرف شود، وجود ندارد، از این رو مکمل خود را می‌توانید هر زمان که برای شما راحت‌تر است، مصرف کنید. نوع ویتامین A. که در بیشتر مکمل‌ها یافت می‌شود، بتا-کاروتن است.

ویتامین A. و بتا-کاروتن هر دو محلول در چربی هستند، از این رو، باید به همراه مقداری چربی مصرف شوند. در بیشتر موارد، این به معنای مصرف ویتامین A. به همراه یک وعده غذایی است و بیشتر تولیدکنندگان مکمل‌های ویتامین A. نیز چنین توصیه‌ای را مطرح کرده‌اند.

ویتامین‌های B. ویتامین‌های B، از جمله تیامین، اسید فولیک، و ریبوفلاوین، به کارکرد درست بدن و حفظ سلامت کلی انسان کمک می‌کنند. زمانی که سطوح برخی از ویتامین‌های B. بیش از حد کاهش یابد، ممکن است با احساس خستگی شدید مواجه شوید. در موارد شدید کمبود ویتامین B. و با توجه به اینکه با کمبود چه نوعی مواجه هستید، سردرگمی و کم خونی نیز می‌توانند رخ دهند.

در شرایطی که ویتامین‌های B. محلول در آب هستند، بهتر است آن‌ها را همراه با یک وعده غذایی مصرف کنید و انجام این کار هنگام صبح راحت‌تر به نظر می‌رسد.
شواهد کمی وجود دارند که برخی ویتامین‌های B. می‌توانند در خواب اختلال ایجاد کنند. به عنوان مثال:

ویتامین B. ۶ یا پیریدوکسین ممکن است هرچه بیشتر موجب خواب دیدن و تقویت توانایی به خاطر آوردن رویا‌ها شود. در یک مطالعه کوچک، طی یک بازه زمانی پنج روزه به گروهی از دانشجویان دوز‌های بسیار بالا از ویتامین B. ۶ داده شد و پژوهشگران دریافتند رویا‌های آن‌ها واضح‌تر، رنگارنگ‌تر و عجیب‌تر از حالت عادی بوده است. با مصرف ویتامین B. ۶ هنگام صبح قادر به پیشگیری از این شرایط خواهید بود.
ویتامین B. ۱۲ به تولید انرژی در بدن کمک می‌کند و برخی افراد گزارش کرده‌اند که مصرف این ویتامین هنگام شب موجب افزایش سطوح انرژی و دشواری در به خواب رفتن آن‌ها شده است. بار دیگر، شما می‌توانید با مصرف این ویتامین هنگام صبح از بروز این شرایط پیشگیری کنید. برخی مطالعات نیز پیوند بین کمبود ویتامین B. ۱۲ نیز با خواب ضعیف را نشان داده‌اند.

بدن انسان برای تولید ملاتونین، هورمونی که به خواب کمک می‌کند، به این ویتامین نیاز دارد و این می‌تواند توضیحی برای بروز این شرایط باشد. همچنین، برخی شواهد پزشکی نشان داده‌اند که مصرف دوز‌های بالا از ویتامین B. ۱۲ می‌تواند به کاهش مدت زمان خواب منجر شود.

در مقابل، نیاسین که به نام ویتامین B. ۳ نیز شناخته می‌شود، ممکن است در به خواب رفتن راحت به شما کمک کند. برخی پژوهش‌ها نشان داده‌اند که مصرف دوز‌های بالا از این ویتامین در به خواب رفتن راحت‌تر به برخی افراد کمک می‌کند. اما نیاسین را نباید به همراه الکل مصرف کنید، زیرا الکل می‌تواند اثرات آن را خنثی کند.

بر همین اساس، ممکن است بهتر باشد ویتامین‌های B. را هنگام صبح مصرف کنید. اما اگر این ویتامین‌ها در قالب یک گروه به همراه مواد مغذی دیگر قرار دارند و به نظر نمی‌رسد در خواب شما اختلالی ایجاد کنند، اگر برای شما راحت‌تر است می‌توانید آن‌ها را هنگام شب نیز مصرف کنید.

ویتامین C. ویتامین C. به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن انسان کمک می‌کند و همچنین نقش مهمی در محافظت از سلول‌ها در برابر خطر رادیکال‌های آزاد ایفا می‌کند. ویتامین C. محلول در آب است، از این رو، نیازی نیست آن را به همراه یک وعده غذایی مصرف کنید. با این وجود، دوز‌های بالای این ویتامین ممکن است موجب ناراحتی معده و اسهال در برخی افراد شود. مصرف این مکمل به همراه یک وعده غذایی می‌تواند به پیشگیری از این شرایط کمک کند.

افراد کمی اختلال در خواب به واسطه مصرف دوز‌های بالای ویتامین C. را گزارش کرده‌اند. شواهد پزشکی واقعی در این زمینه وجود ندارند، اما اگر از این نظر نگران هستید می‌توانید ویتامین C. را هنگام صبح مصرف کرده و همچنین دوز مصرفی خود را به مقدار مصرف توصیه شده روزانه بازگردانید که ۷۵ میلی گرم برای زنان بزرگسال و ۹۰ میلی گرم برای مردان بزرگسال است.

ویتامین C. می‌تواند به بدن در جذب بهتر آهن کمک کند، از این رو، اگر پزشک شما مصرف آهن بیشتر را توصیه کرده است می‌توانید ویتامین C. را بدون در نظر گرفتن اینکه چه زمانی از روز این کار را انجام می‌دهد، همراه با آهن مصرف کنید.

ویتامین D. ویتامین D. نقش‌های مختلفی را در بدن انسان ایفا می‌کند. این ماده مغذی به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند، در کنار کلسیم به استخوان سازی کمک می‌کند، و اعصاب از آن برای انتقال پیام‌ها استفاده می‌کنند. زمانی که پوست در برابر نور خورشید قرار می‌گیرد، بدن ویتامین D. تولید می‌کند. اما از آنجایی که خطر ابتلاء به سرطان پوست در صورت مواجهه بیش از حد وجود دارد، اگر با سطوح پایین این ماده مغذی در بدن خود مواجه هستید ممکن است به مصرف مکمل ویتامین D. نیاز داشته باشید.

ویتامین D. محلول در چربی است، از این رو، بهتر است به همراه یک وعده غذایی حاوی مقداری چربی مصرف شود. این وعده غذایی می‌تواند صبحانه، ناهار یا شام باشد، زیرا شواهدی مبنی بر اینکه جذب ویتامین D. در زمان مشخصی از روز «بهتر» یا «بدتر» است، وجود ندارد.

برخی افراد گزارش کرده‌اند که ویتامین D. ممکن است در خواب اختلال ایجاد کند، به ویژه اگر خیلی دیر مصرف شود. از آنجایی که ویتامین D. ممکن است میزان ملاتونین بدن را کاهش دهد، امکان دارد موجب چنین اثری شود. با این وجود، مطالعه‌ای به طور خاص درباره این شرایط انجام نشده است.

ویتامین E. ویتامین E. از سلول‌ها در برای آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند، و در گشاد شدن رگ‌های خونی و پیشگیری از تشکیل لخته خون نقش دارد. کمبود این ویتامین می‌تواند موجب آسیب عصبی، مشکلات بینایی و ضعف سیستم ایمنی شود.
از آنجایی که ویتامین E. محلول در چربی است باید به همراه یک وعده غذایی حاوی چربی مصرف شود. شواهدی مبنی بر اینکه ویتامین E. باید در زمان مشخصی از روز مصرف شود، وجود ندارد.

ویتامین K. ویتامین K. به لخته شدن خون کمک می‌کند. همچنین، این ماده مغذی در استخوان سازی نقش دارد، ممکن است در برابر سرطان از شما محافظت کند، و با بهبود حساسیت بدن به هورمون انسولین با دیابت مقابله کند.
ویتامین K. نیز محلول در چربی است، از این رو، آن را همراه با یک وعده غذایی مصرف کنید. پژوهشی درباره اینکه بهترین یا بدترین زمان مصرف این ویتامین چه زمانی است، انجام نشده است.

کلسیم
احتمالاً شنیده‌اید که کلسیم به استخوان سازی کمک می‌کند و البته افراد بسیاری به میزان کافی این ماده مغذی را دریافت نمی‌کنند. افراد بزرگسال و کودکان چهار ساله و بزرگ‌تر روزانه باید بین ۱،۰۰۰ تا ۱،۳۰۰ میلی گرم کلسیم مصرف کنند و افراد بسیاری، به ویژه آن‌هایی که شیر یا مواد غذایی حاوی این ماده مغذی را مصرف نمی‌کنند، ممکن است با کمبود این ماده مغذی مواجه باشند.

انواع مختلفی از کلسیم وجود دارند و توصیه‌های مختلفی درباره چگونگی مصرف آن‌ها ارائه شده است. کلسیم سیترات یکی از انواع رایج مکمل کلسیم است که می‌توانید آن را به همراه یک وعده غذایی مصرف کنید. کلسیم کربونات نوع دیگری است که برای تجزیه به اسید معده نیاز دارد، از این رو، بهتر است به همراه غذا مصرف شود.
از آنجایی که باید دوز مصرف کلسیم خود را برای جذب بهتر در طول روز تقسیم کنید (در هر بار بدن نمی‌تواند بیش از ۵۰۰ میلی گرم کلسیم جذب کند) می‌توانید یک وعده را صبح و وعده دیگر را بعد از ظهر یا شب مصرف کنید، به ویژه اگر پزشک مصرف دوز‌های بالا را توصیه کرده باشد.

در حال ایده آل، شما نباید کلسیم را همزمان با مولتی ویتامین‌های حاوی آهن یا منیزیم مصرف کنید، زیرا ممکن است بدن به خوبی آن را جذب نکند. با این وجود، برخی پژوهش‌ها نشان داده‌اند کلسیم ممکن است به خواب رفتن را تسهیل کند و در بسیاری مکمل‌ها کلسیم و منیزیم ترکیب شده‌اند. برای انتخاب بهترین گزینه با پزشک خود مشورت کنید.

در نهایت، مکمل‌های کلسیم می‌توانند با برخی داروها، از جمله آنتی بیوتیک ها، دارو‌های پوکی استخوان، دارو‌های فشار خون، ضد اسیدها، دارو‌های ضد تشنج، و دارو‌های کلسترول تداخل ایجاد کنند. در برخی موارد، مصرف کلسیم می‌تواند به معنای افزایش جذب یک دارو و در برخی موارد کاهش میزان جذب باشد. در این زمینه با پزشک خود مشورت کنید.

منیزیم
منیزیم به تنظیم عملکرد عصبی، کنترل فشار خون، و استخوان سازی (همراه با کلسیم) کمک می‌کند. بیشتر افراد به میزان کافی این ماده معدنی را دریافت می‌کنند، اما کمبود منیزیم می‌تواند موجب حالت تهوع، بی اشتهایی، خستگی و ضعف شود.
منیزیم یکی از بهترین مکمل‌هایی است که می‌توانید هنگام شب مصرف کنید، زیرا این ماده معدنی به بهبود شرایط خواب کمک می‌کند. مصرف منیزیم در افرادی که هنگام خواب با گرفتگی ماهیچه‌های پا مواجه می‌شوند، ممکن است به بهبود این شرایط کمک کند.

البته، منیزیم می‌تواند با دستگاه گوارش نامهربان باشد و موجب شل شدن مدفوع شود. در صورت مواجهه با این شرایط کاهش دوز مصرفی را مد نظر قرار دهید. یک دوز ۱۰۰ میلی گرمی ممکن است برای شما کافی باشد.

مولتی ویتامین‌ها
مولیتی ویتامین‌ها ترکیی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم هستند. به طور معمول آن‌ها حاوی ویتامین C، برخی ویتامین‌های B، ویتامین‌های A، D، E. و K. و مواد معدنی روی، سلنیم و مس هستند.

بهترین زمان برای مصرف مولتی ویتامین وجود ندارد، اگرچه افراد بسیاری آن را هنگام صبح مصرف می‌کنند به ویژه اگر دارو‌های دیگری نیز در این زمان مصرف می‌کنند. مولتی ویتامین باید به همراه غذا مصرف شود، زیرا برخی از مواد مغذی موجود در آن محلول در چربی هستند. برخی انواع مولتی ویتامین در صورت مصرف با معده خالی می‌توانند موجب ناراحتی معده شوند.

اگرچه اثبات نشده است، اما مولتی ویتامین‌ها ممکن است در خواب اختلال ایجاد کنند. پژوهش‌های بیشتری درباره اثر مولتی ویتامین‌ها بر خواب باید انجام شوند، از این رو، زمان مشخصی برای مصرف آن‌ها در طول روز وجود ندارد، اما قطعاً باید به همراه غذا مصرف شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویتامین مکمل های بدن ویتامین های بدن سلامت بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، آیا می دانستید که با داشتن تغذیه مناسب می توانید از ریزش مو جلوگیری کنید؟ از گذشته گفته اند پیشگیری بهتر از درمان است که این موضوع در مورد ریزش مو نیز صدق می کند.

همه افراد در طول روز بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار موی خود را از دست می دهند، این موها، موهای مرده هستند که معمولا با دست کشیدن به سر و شانه زدن به دست می آیند و انتهای سفیدی دارند. به جای موهای ریخته شده موهای جدیدی رشد می کند، این سیکل طبیعی است و هیچ نگرانی را ایجاد نمی کند تا زمانی که این ریزش ها بیشتر شوند و حد و اندازه حجم موها کم شوند.

ریزش مو در خانم ها و آقایان شایع است و علل متفاوتی دارد اما یکی از اصلی ترین علل ریزش مو کمبود مواد مغذی در بدن و کم خونی است، با تغذیه صحیح می توانید جلوی ریزش بیشتر موهای خود را بگیرید و به رشد و تقویت موها کمک کنید. در این بخش مواد غذایی را آورده ایم که مصرف آنها سبب تقویت موها و جلوگیری از ریزش مو می شود.

هویج :
هویج به دلیل داشتن ویتامین آ، برای پوست سر عالی است و به براقی ، رطوبت و تقویت مو کمک می کند. یک رژیم متعادل باید حاوی پروتئین های کم چرب، میوه ها و سبزیجات، حبوبات، ماهی چرب مثل ماهی سالمون و محصولات لبنی کم چرب باشد که تقویت کننده های عالی برای داشتن مو سالم هستند.

ماهی سالمون :
ماهی غنی ترین منبع امگا ۳ است. امگا ۳ ماده ای بسیار بسیار مقوی و مهم برای تقویت و استحکام موها به شمار می رود که در ماهی سالمون به مقدار فراوان وجود دارد. اسیدهای چرب امگا۳ به تقویت غدد چربی اطراف فولیکول های مو کمک کرده و با متعادل سازی چربی مو موجب افزایش درخشندگی موها می شوند. مطلوب است هفته ای دو وعده ماهی سالمون مصرف کنید.

میگو :
برخلاف شکل ظاهری و دوست نداشتنی میگو خواصی بسیار دوست داشتنی برای سلامت موها و قلب دارد که نباید آنها را نادیده بگیریم. میگو حاوی زینک است و از ریزش مو جلوگیری می کند. توجه داشته باشید مصرف زیاد زینک سبب ریزش مو می شود و میزان تستوسترون تولیدی بدن را افزایش می دهد. همچنین میگو یکی از غنی ترین مواد غذایی می باشد که سرشار از سلنیوم و ویتامین B۱۲ می باشد. غنی بودن میگو از سلنیوم و ویتامین B۱۲ سبب می شود این غذا یک غذای مقوی برای جلوگیری از ریزش مو باشد.

۳ روغن طبیعی که به تسریع رشد مو کمک می‌کند

آلو :
موهای خشک، نازک ، خشن ، بد رنگ و یا ریزش مو ممکن است از نشانه های کمبود آهن باشد آلو منبع غنی از آهن است و به شدت به بهبود کیفیت مو کمک می کند. به همین دلیل آلو را به همراه مقدار زیادی سبزیجات، چغندر در رژیم غذایی خود بگنجانید.

گردو :
دانه های روغنی و آجیل ها خاصیتی انکار ناپذیر دارند که مربوط به تاثیر مثبت آنها در تمام اعضای بدن می شود. در میان آجیل و مغزها هرگز از کنار گردو ساده رد نشوید چرا که نگاه موهایتان به گردو متفاوت با دیگر مغزها از جمله پسته و.. است.

نخود سبز:
اگر چه نخود سبز سرشار از آنتی اکسیدان ها و یا هر گونه ویتامین یا مواد معدنی خاصی نیست، اما حاوی مقادیر نسبتا متعادل ویتامین و مواد معدنی مانند آهن، روی و ویتامین های گروه ب هستند که برای داشتن موی سالم ضروری است.

جو دوسر :
جو دوسر به دلیل داشتن فیبر کافی به محافظت از قلب و روده کمک می کند. همچنین حاوی غلظت بالایی از دیگر مواد مغذی ضروری مثل روی، آهن و اسیدهای چرب امگا ۶ است. اسیدهای چرب امگا ۶ به ویژه برای محافظت از پوست و رشد مو ضروری است. از آنجا که این مواد فقط از طریق رژیم غذایی به دست می آید، حتما صبحانه ای حاوی جو چند روز در هفته داشته باشید.

تخم مرغ:
تخم مرغ به دلیل داشتن مواد مغذی ضروری مثل پروتئین ها، ویتامین ب ۱۲، آهن، روی، بیوتین (ویتامین ب ۷) و اسیدهای چرب امگا ۶ به پرپشتی موها کمک کرده و از ریزش آن جلوگیری می کند. کمبود هر کدام از این ویتامین ها و مواد معدنی منجر به شکنندگی مو می شود.

محصولات لبنی کم چرب:
محصولات لبنی کم چرب مانند شیر و ماست غنی از کلسیم، ماده معدنی، همچنین آب پنیر و کازئین( دو منبع پروتئین با کیفیت بالا) هستند. یک فنجان ماست یا پنیر روستایی را به لیست میان وعده خود اضافه کرده تا به جلوگیری از ریزش مو کمک کنید. برای تامین اسیدهای چرب امگا ۳ و روی می توانید چند قاشق سوپ خوری بذر کتان و گردو را با آن ترکیب کنید.

اسفناج :
همان طور که می دانید فقر آهن یکی از دلایل اصلی ریزش مو بشمار می رود . پس می توان اسفناج را به عنوان منبع غنی از آهن، ویتامین آ ، ث، پروتئین و سبوم در رژیم غذایی گنجاند زیرا به عنوان نرم کننده طبیعی مو عمل می کند. همچنین اسیدهای چرب امگا ۳، منیزیم، پتاسیم، کلسیم و آهن بدن را تامین می کند تا موی براقی داشته باشید.

عدس:
عدس به دلیل داشتن پروتئین، آهن، روی ، بیوتین و اسید فولیک برای ترمیم سلول های خون قرمز لازم است و اکسیژن مورد نیاز پوست و مو را تامین می کنند.

تاثیر بی‌نظیر ماسک آب برنج در جوانی و شادابی پوست

مرغ:
گوشت مرغ غنی از پروتئین است و موهای شکننده را تقویت و از شکنندگی آن جلوگیری می کند. از آنجا که مو و ناخن ها از پروتئین تشکیل شده اند، باید این ماده غذایی را در رژیم روزانه خود بگنجانید. همچنین مصرف گوشت مرغ به علت داشتن میزان قابل توجهی ویتامین B، B۱۲ و فولیک اسید موها برای محکم کردن و تقویت موها ضروری هستند.

انواع توت ها :
میوه های جنگلی مانند تمشک و .. در کنار توت ها با رنگ های متفاوت منابع مغذی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که به تقویت موهای ضعیف و آسیب پذیر کمک می کنند. توت فرنگی حاوی سطوح بالایی از سیلیس است و سیلیس به رشد و تقویت مو کمک می کند. غذاهای دیگر غنی از سیلیس شامل برنج، جو، پیاز، کلم، خیار و گل کلم است.

غذاهای غنی از ویتامین ث:
کمبود آهن در بدن موجب ریزش مو می شود، با مصرف ویتامین ث می توانید به جذب آهن کمک کنید. ویتامین ث به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی می تواندبه کاهش آسیب رادیکال های آزاد کمک کند که موجب شکنندگی مو می شوند. همچنین ویتامین ث به تولید پروتئین ضروری به نام کلاژن کمک می کند که رگ های خونی و ساقه مو را تقویت می کند. بنابراین میوه هایی مثل پرتقال، پاپایا، لیمو و کیوی را داخل رژیم غذایی خود بگنجاید.

کد خبر 846219 برچسب‌ها خبر مهم مو تغذیه

دیگر خبرها

  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زرده تخم‌مرغ
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زده تخم‌مرغ
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • ‌توزیع بیش از یک میلیون مکمل آهن در مدارس دخترانه فارس
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • ضرورت مصرف مکمل‌ها در زمان‌های مشخص برای بهبود جذب آن‌
  • کدام ویتامین همان اکسیر جوانی است!