Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - سهیلا محمدی: بنا بر نظر کارشناسان، عمده دلیل این عقب‌ماندگی و توسعه‌نیافتگی، نبود درک مشترک نخبگان از مسائل توسعه‌ای در استان بوده و فقر شدید حاکم بر مازندران ناشی از ناهم‌سویی سیاست‌های اجرایی برای تمرکز فعالیت‌ها و اقدامات دستگاه‌هاست.

 عبدالوحید فیاضی نماینده سابق نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی دراین‌باره به خبرنگار مهر می‌گوید: مازندران دارای فرصت بی‌نظیر چون نخبگان و صاحب‌نظران است که ازنظر فکری، آرمانی و انگیزشی صاحب‌فکر و صاحب سبک در کشور بوده و از ویژگی ممتاز منابع انسانی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: نخبگانی در حوزه‌های هنر و ادبیات، فنّاوری، ورزشی و کشاورزی، صنعت و سیاست که در سطوح ملی حرف برای گفتن دارند که این فرصت مغتنم و ستوده از دیرباز به‌جای آن‌که به‌عنوان یک شاخص جهت پیشرفت استان بکار برود، باعث پسرفت آن شده است.

 فیاضی بابیان اینکه متأسفانه مازندران نتوانسته به میزان نخبگان و نیروهای انسانی صاحب سبکش از آن‌ها بهره ببرد، اضافه کرد: دلیل این مهم، نبود روح جمع‌گرایی و خرد جمعی و نبود روحیه همگرایی در بین نخبگان بوده و به جهت آنکه هرکدام از این صاحب‌نظران دارای قوت‌هایی هستند، وفاق در بین آن‌ها وجود ندارد.

 مدیرکل اسبق آموزش‌وپرورش مازندران ادامه داد: اگرچه در استان ظرفیت‌های عمیق و وسیع انسانی وجود دارد اما هرگاه این نخبگان وارد بحث و چالشی شوند، مقدمه ایجاد شکاف بین این عناصر فراهم می‌شود و بدین ترتیب مشاهده می‌کنیم که همواره در این استان دعوای بین شرق و غرب و یا بابل و آمل و بابل و ساری و... وجود دارد.

وقتی یک مازندرانی بخواهد در این استان کار کند، به دلیل نبود وفاق و همدلی انگیزه کار از او گرفته‌شده و در بیشتر موارد هم از کار کردن در مازندران پشیمان شده و مهاجرت را ترجیح می‌دهد

 این استاد دانشگاه بابیان اینکه کم بودن آستانه تحمل عناصر و نخبگان هم از آسیب‌های استان مازندران است، اظهار داشت: به همین دلایل است که وقتی یک مازندرانی بخواهد در این استان کار کند، به دلیل نبود وفاق و همدلی انگیزه کار از او گرفته‌شده و در بیشتر موارد هم از کار کردن در مازندران پشیمان شده و مهاجرت را ترجیح می‌دهد.

 این فعال سیاسی و اجتماعی تأکید کرد: آنچه مازندران در طول این سالها از آن رنج می‌برد، کمبود منابع طبیعی و انسانی نیست بلکه کمبود این حوزه شناختی است.

 فیاضی بابیان اینکه رهبران سیاسی و اجتماعی مازندران هم در طول این سالها نتوانستند، این موضوع را مدیریت کنند بلکه گاهی هم به آن دامن زدند، خاطرنشان کرد: درواقع نخبه پروری در مازندران تبدیل به جدال بین دانایان و توانایان شده و این مهم اشکال جدی مدیریتی در مازندران بوده و باعث شد تا استان در جا بزند و پیشرفت نکند.

وی با اشاره به نقش ذی‌نفوذان و پدرخوانده‌ها در انتخاب و انتصاب مدیران در مازندران، تصریح کرد: این موضوع از دیرباز در مازندران وجود داشته و من زمانی که در مازندران سمت داشتم و در سطح گوناگون کارکردم، آن را تجربه کردم.

فیاضی ادامه داد: پدرخوانده‌هایی از بالاترین و خوش آب و هواترین نقطه پایتخت برای مازندران تصمیم می‌گیرند که چه کسی در کدام پست مدیریتی قرار بگیرد و به نظر می‌رسد کسانی که عنان مسئولیت را در مازندران در دست می‌گیرند باید این موضوع را جدی بگیرند، همچنین نماینده ولی‌فقیه در مازندران و نمایندگان مجلس خبرگان باید به این موضوع مهم به‌طورجدی ورود کنند.

وی با تأکید براینکه ۱۲ نماینده مجلس شورای اسلامی مازندران در صورت انسجام و اتحاد نقش بسیار مهمی در توسعه استان ایفا خواهند کرد، افزود: نمایندگان باید یاد بگیرند که نباید به دست این‌وآن نگاه کنند، اشکال کار اینجاست که نمایندگان نتوانستند به هم‌آوایی و همدلی برسند و این آسیب در بیشتر جاها دیده می‌شود.

 فیاضی اضافه کرد: به‌طور مثال، در شهری در مازندران‌ که دو نماینده دارد، بر سر انتخاب یک رئیس اداره اختلاف پیش می‌آید، حال وقتی بر سر این موضوع بین دو نماینده یک شهرستان بحث می‌شود، به‌طریق‌اولی در بین ۱۲ نماینده مازندران نیز این بحث‌ها و کشمکش‌ها بیشتر است و بدین ترتیب یک ظرفیت منسجم و متراکم در بین نمایندگان به وجود نمی‌آید.

وی بابیان اینکه نمونه بارز این عدم وفاق در بین نمایندگان در بحث انتقال آب دریای خزر کاملاً مشهود است، اظهار داشت: این بخشی نگری و یکدل نبودن آفتی است که تمامی حوزه‌های مازندران را تهدید می‌کند.

ورزش صبحگاهی مدیران برنامه نیست

این استاد دانشگاه درباره برنامه‌های استاندار مازندران هم گفت: موضوعاتی چون برگزاری ورزش صبحگاهی به‌منظور ایجاد نشاط صبحگاهی اقدام پسندیده ایست اما در حد برنامه نیست.

فیاضی بیان داشت: ۱۷ ساعت کار برای مدیران اگر محقق شود، مازندران قطعاً شاهد ترقی بیشتری خواهد بود اما عدم‌تغییر مدیران و فرمانداری به نظر می‌آید که راندمان کاری آنان را کاهش می‌دهد زیرا برایشان امنیت خاطر ایجاد می‌کند که چه‌کار بکنند و چه نکنند در مسندشان می‌مانند و این‌یک آسیب مدیریتی بوده و باید مدیران کم‌کار برکنار شوند.

 بخشی نگری همواره در این استان یک آسیب جدی و آفت مدیریتی بوده و نگاه شرق و غرب و مرکز نشینی یکی از مهم‌ترین دلایل توسعه‌نیافتگی مازندران محسوب می‌شود،  مازندران استانی با ظرفیت‌های ملی بوده که به‌واسطه این نگاه از چرخه مطلوب پیشرفت بازمانده که نمونه آن را در انتخاب منطقه آزاد در مازندران شاهد بودیم به‌رغم اینکه منطقه آزاد در بیشتر مناطق کشور مصوب شده است اما مازندران به جهت اختلافات مدیریتی و سهم خواهی های تأثیرگذاران، مدیران و منتخبان مردم در مجلس، نتوانست از این امتیاز بهره‌مند شود.

در این مسیر نمی‌توان نقش ذی‌نفوذان را نادیده گرفت، همان‌هایی که باروی کار آمدن هر دولت چانه‌زنی‌های خویش را آغاز کرده تا بتوانند افراد و زیرمجموعه‌های منصوب به خودشان را در ادارات و دستگاه‌های اجرایی بکار بگمارند. یکی از مهم‌ترین شعارهایی که همواره مطرح بوده، اشتغال، حل معضل زباله، دریا و زیرساخت‌های حمل‌ونقل و.. بود اما می‌بینیم که باگذشت ۶ سال از کار دولت تدبیر و امید به‌رغم همه خدمات انجام‌شده اما هیچ‌کدام از این شعارها عملی نشده است.

 معضل زباله همچنان این استان را رنج داده و گردشگری به‌طور سنتی و رهاشده بوده و از دریا هم فقط نامش را یدک می‌کشیم همچنان که در بخش‌های گوناگون با چالش‌های جدی مواجه هستیم. همچنین  بسیاری از این انتصاب‌ها بر اساس شایسته‌سالاری نبوده است به‌طور مثال فرمانداران برخی شهرستان ها براثر جدال بین نمایندگان مجلس و یا ذی‌نفوذان انتخاب شدند و جابجایی‌های مکرر مدیران که به جهت اختلاف‌های سیاسی انجام شد، سبب شد تا این استان از گردونه توسعه و پیشرفت عقب بماند.

رانت و سیاسی بازی چنان بر فضای مدیریتی مازندران سایه افکنده که اجازه کار متخصصین و متعهدان داده نمی‌شود

 محمد لاچینی فعال سیاسی ترجیح تفکر سیاسی و گرایش‌های فرد بر شایسته‌سالاری در انتصابات مدیران را ازجمله موانع و چالش‌های مدیریتی مازندران دانست و گفت: رانت و سیاسی بازی چنان بر فضای مدیریتی مازندران سایه افکنده که اجازه کار متخصصین و متعهدان داده نمی‌شود.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تنکابن افزود: نبود توجه و اعتماد به جوانان و بهره‌گیری از آنان در مازندران از دیگر چالش‌های عرصه مدیریتی بوده و در هیچ دوره‌ای به جوانان متخصص اهمیت داده نشد.

وی جابجایی اتوبوسی مدیران در جریان تغییر دولت‌ها را از دیگر آفت‌های مازندران برشمرد و اضافه کرد: تبعیت از گرایش‌ها سیاسی افراد و اینکه وابسته به چه جناح سیاسی هستند همواره در انتخاب مدیران در مازندران نسبت به استان‌های دیگر به نظر می‌آید پررنگ‌تر بوده است.

 لاچینی معتقد است که برنامه‌های ارائه‌شده از سوی استاندار مازندران اگر به عمل برسد می‌تواند سر منشاء خیر برای استان باشد و می‌گوید: اینکه بگوییم ورزش صبحگاهی مدیران برای ایجاد نشاط اجتماعی است به نظرم صحیح نیست زیرا دردی از مردم دوا نمی‌شود و باید گفته شود نشاط مدیران.

 این فعال سیاسی با اشاره به میزان رضایت مردم شهرستان‌های تنکابن، رامسر و عباس‌آباد اظهار داشت: برآیند نظرات مردم درباره مدیران نارضایتی است و به نظر می‌آید این سه شهرستان نیازمند پالایش مدیریتی است.

عمران حامی مدیرمسئول و روزنامه‌نگار مازندرانی نیز نبود انسجام بین نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی و بی‌تفاوتی‌شان نسبت به مسائل کلان را ازجمله چالش‌های مهم مدیریتی مازندران دانست و گفت: نمونه این بی‌تفاوتی را در تصویب منطقه آزاد در استان شاهد بودیم.

 وی بابیان اینکه مدت‌هاست که یکدلی و یک‌صدایی در مجمع نمایندگان مازندران دیده نشده است، افزود: مدیران مازندران باید از انجام کارهای نمایشی پرهیز کنند و به موضوعات مهمی چون اشتغال، زباله و سهم ناچیز گردشگری بپردازند تا باعث افزایش شاخص توسعه استان شوند.

 حامی بابیان اینکه سهم مازندران از گردشگری، زباله و ترافیک است، اضافه کرد: حل این موضوعات عزم ملی و انسجام بین مسئولان را طلب می‌کند و مدیران مازندرانی باید از بخشی نگری بشدت پرهیز کنند.

 با این تفاسیر به نظر می‌آید که استان مازندران تنها به مدیرانی با عزم و اراده و دلسوز فارغ از گرایش‌ها سیاسی نیازمند است تا با ایجاد اتحاد بین نخبگان و صاحب‌نظران شاید بخشی از عقب‌ماندگی‌هایش را جبران کند.

کد خبر 4512105

منبع: مهر

کلیدواژه: توسعه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابسامانی مدیریتی وخریدهای جنجالی/ شوک‌هایی که رنگ زردها را پراند

تیم فوتبال سپاهان در سال ۱۴۰۲ با مسایل عجیبی دست و پنجه نرم کرد و نابسامانی مدیریتی لطمه زیادی به این تیم زد.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال سپاهان سال ۱۴۰۲ را پر فراز و نشیب پشت سر گذاشت، زردپوشان اصفهانی با اینکه در بخش کادر فنی با ثبات بودند اما در مدیریت این باشگاه تاکنون دو مدیرعامل را به خود دیده است و هنوز مدیر جدیدی برای سپاهان انتخاب و معرفی نشده است تا این باشگاه یکی از بی ثبات ترین فصل‌های خود را پشت سر بگذارد.

سپاهان سال ۱۴۰۲ را با دیدار برابر صنعت نفت آبادان در تاریخ ۱۱ فروردین آغاز کرد که شاگردان ژوزه مورایس موفق شدند حریف خود را با یک گل شکست دهند تا سال جدید را با پیروزی آغاز کرده باشند.

حسرت قهرمانی در فصل بیست و دوم

سپاهان که با پرسپولیس برای رسیدن به عنوان قهرمانی در لیگ بیست و دوم مبارزه داشت، در دومین بازی خود در سال ۱۴۰۲ نتیجه را یک بر صفر به تراکتور واگذار کرد تا نخستین زنگ خطر برای مورایس و شاگردانش به صدا در آید. پس از آن، سپاهانی‌ها توانستند مس رفسنجان را شکست دهند اما در یکی از دیدارهای مهم خود در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در خانه به مصاف ملوان بندرانزلی قرار گرفتند و در حالی که کمتر کسی فکر این را می‌کرد تا سپاهان در این بازی امتیاز از دست دهد، شاگردان مازیار زارع در ملوان توانستند میزبان خود را در خانه با نتیجه یک بر یک متوقف کنند تا علاوه بر تثبیت حضور خود در لیگ برتر، باعث شوند تا صدر جدول از چنگ سپاهان خارج شود و همین موضوع باعث شد تا با توجه به پیروزی‌های شاگردان یحیی گل محمدی در پرسپولیس در دیدارهای باقی مانده، سرخ‌ها بار دیگر عنوان قهرمانی در لیگ برتر را از آن خود کنند و حسرت قهرمانی برای سپاهانی‌ها باقی ماند.

با اتمام فصل بیست و دوم، مدیران سپاهان برای تقویت تیم خود دست به خرید بازیکنان گران قیمتی از جمله رضا اسدی، کاوه رضایی، احسان پهلوان، عیسی آل کثیر کردند تا با توجه به قانون سقف بودجه برای باشگاه‌ها، چند تن از این بازیکنان چند هفته‌ای نتوانند به دلیل عدم ثبت قرارداد خود برای این تیم به میدان بروند.

سقف بودجه و نخستین شوک به سپاهان

علاوه بر این و پس از ۴ پیروزی متوالی در فصل بیست و سوم، سازمان لیگ طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلیل عدم رعایت سقف بودجه، ۴ امتیاز از این تیم کسر می‌شود تا نخستین شوک منفی به مورایس و شاگردانش وارد شود.

ادامه روند خوب سپاهان در لیگ برتر ادامه داشت تا اینکه این تیم به عنوان یکی از نماینده‌های ایران کار خود را در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۳ حضور یافت. در نخستین بازی زردپوشان در اربیل عراق به مصاف تیم نیروی هوایی رفتند و با اینکه دو بار از میزبان خود پیش افتادند اما این بازی در پایان با نتیجه تساوی دو بر دو به پایان رسید تا بر خلاف لیگ برتر، آنها کار خود در آسیا را با نتیجه تساوی آغاز کنند.

کارشکنی سعودی‌ها و دومین شوک به سپاهان از سوی AFC

پس از بر طرف شدن موانع و اجازه برگزاری دیدارهای نمایندگان ایران و عربستان سعودی در کشورهای همدیگر، تیم سپاهان که با الاتحاد در یک گروه قرار داشت باید در دومین تجربه آسیایی خود از این تیم در تاریخ ۱۰ مهر ۱۴۰۲ میزبانی می‌کرد که این بازی به دلیل آنچه که عربستانی‌ها خلاف موازین برگزاری بازی خوانند برگزار نشد و با تصمیم کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC این بازی با نتیجه ۳ بر صفر به سود نماینده عربستان اعلام شد تا دومین شوک به هواداران و بازیکنان سپاهان وارد شود.

پس از دیدار با الاتحاد که برگزار نشد، سپاهان به مصاف صنعت نفت رفت و موفق شد با نتیجه ۴ بر یک این تیم را شکست دهد و پس از آن زردپوشان با سفر به ازبکستان به مصاف تیم آلمالیق رفتند که این بازی با ارائه نمایش خوب از سوی بازیکنان سپاهان با نتیجه ۳ بر یک به سود این تیم به پایان رسید تا نخستین پیروزی نماینده ایران در یک بازی خارج خانه به دست آید.

سپاهان در دو دیدار بعدی خود در لیگ برتر رو در روی دو تیم شمال کشوری نساجی و ملوان قرار گرفت و از ۶ امتیاز ممکن، سهم سپاهان تنها یک امتیاز از دیدار با نساجی بود و نخستین شکست شاگردان مورایس در این فصل برابر ملوان در دیدار رفت دو تیم رقم خورد.

سپاهان و خلق پُرگل ترین بازی لیگ قهرمانان آسیا

تیم سپاهان که با حکم کنفدراسیون فوتبال آسیا از میزبانی در ورزشگاه نقش جهان محکوم شده بود، در چهارمین دیدار گروهی خود ۱۵ آبان به مصاف آلمالیق رفت و توانست با نتیجه دور از انتظار ۹ بر صفر نماینده ازبکستان را شکست دهد تا پُر گل ترین بازی تاریخ لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گورهی رقم بخورد.

پیروزی یک بر صفر برابر پرسپولیس در ورزشگاه نقش جهان دومین خوشحالی متوالی را برای هواداران سپاهان به ارمغان آورد تا بیش از گذشته خود را به کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر نزدیک ببینند. روند پیروزهای متوالی سپاهان در دیدار با استقلال خوزستان در لیگ برتر و نیروی هوایی عراق در لیگ قهرمانان آسیا ادامه داشت تا اینکه آنها ۱۳ آذر در جده عربستان به مصاف الاتحاد رفتند و این بازی را با نتیجه دو بر یک به میزبان خود واگذار کردند که شاگردان مورایس در دو بازی رفت و برگشت برابر این تیم بازنده از زمین خارج شوند.

استعفای ساکت و سومین شوک به سپاهانی‌ها

۱۶ آذر ۱۴۰۲ و پس از ۳ روز از شکست سپاهان برابر الاتحاد، محمدرضا ساکت مدیر محبوب هواداران و اعضای باشگاه سپاهان به دلیل عدم قانون به کارگیری از افراد بازنشسته از سمت خود کناره گیری کرد تا مدیری که توانسته بود بازیکنان با کیفیتی را برای سپاهان در این فصل جذب کند خیلی زود از جمع آنها جدا شود و سومین شوک به هواداران این تیم وارد شد. با جدایی ساکت، منوچهر نیکفر که سابق بر این در سال‌های گذشته مدیریت در باشگاه سپاهان را تجربه کرده بود بار دیگر به صندلی مدیریت این باشگاه تکیه بزند.

آلومینیوم و شروع باخت‌های سریالی

با آمدن نیکفر همه چیز داشت برای سپاهان خوب پیش می‌رفت و این تیم ۳ پیروزی متوالی و پُر گل را برابر مس رفسنجان، فولاد و هوادار تجربه کرد تا اینکه در تاریخ ۳ دی ۱۴۰۲، این تیم در ورزشگاه نقش جهان میزبان آلومینیوم اراک بود و با اینکه موقعیت‌های زیادی را روی دروازه میهمان خود خلق کرد اما در پایان این شاگردان مجتبی حسینی در آلومینیوم بودند که دومین باخت خانگی را به سپاهان متحمل کردند و بازی یک بر صفر به سود آنها به پایان رسید.

این شکست تنها باخت سپاهان نبود و این تیم به ترتیب برابر گل گهر سیرجان و شمس آذر هم نتیجه را واگذار کرد تا شاگردان مورایس با روحیه‌ای ضعیف به مصاف الهلال عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بروند. سپاهان که به عنوان تنها نماینده ایران در این مرحله شناخته می‌شد، همانطور که انتظار می‌رفت برابر حریف قدرتمند خود حرفی برای گفتن نداشت و هر دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه ۳ بر یک به سود نماینده عربستان به پایان رسید تا مورایس و شاگردانش خاطره تلخی از مصاف با تیم‌های عربستانی در این دوره از مسابقات داشته باشند.

سپاهان پس از بازگشت از ریاض باید در تهران به مصاف استقلال تهران می‌رفت، تیمی که در نیم فصل اول توانسته بود بالاتر از زردپوشان عنوان قهرمانی نیم فصل در لیگ برتر را از آن خود کند. سپاهان در این بازی هم نتوانست دروازه حریف خود را باز کند و استقلال با تک گل زیبای روزبه چشمی توانست میهمان خود را شکست دهد تا سپاهان همچنان در بحران باشد.

پس از این شکست، سپاهان در جام حذفی رو در روی شمس آذر قرار گرفت و با پیروزی ۳ بر صفر برابر این تیم توانست شکست دیدار رفت در لیگ برتر را با حذف سعید دقیقی و شاگردانش از جام حذفی بگیرد.

پنجمین شکست متوالی در لیگ برتر و استعفای نیکفر

تیم سپاهان این بار و در ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ در حالی برابر پیکان قرار گرفت که ۴ دیدار گذشته خود در لیگ برتر را با شکست پشت سر گذاشته بود و هواداران این تیم انتظار پیروزی از تیم خود برابر پیکان داشتند اما بر خلاف میل آنها، این بازی با اشتباهاتی که از سوی خط دفاع و دروازه آنها رخ داد، با نتیجه ۳ بر دو به سود شاگردان غلامرضا عنایتی به پایان رسید تا علاوه بر کسب دومین پیروزی این تیم در لیگ برتر، سپاهان متحمل پنجمین شکست متوالی خود شود. در پایان این بازی، منوچهر نیکفر که پس از استعفای ساکت مدیریت این باشگاه را عهده دار شده بود به دلیل عدم نتیجه گیری و انتقادهایی که از او بابت فعالیت در نقل و انتقالات نیم فصل و جذب تنها علی اصغر اعرابی و عیسی عباس شده بود، می‌شد از سمت خود کناره گیری کرد تا سپاهان در یک فصل ۳ مدیرعامل را تجربه کرده باشد.

در زمان مدیریت نیکفر، احسان پهلوان و عیسی آل کثیر به همراه محمد قربانی از این تیم جدا شدند که از بابت جدایی این نفرات هم انتقادهایی به مدیر باسابقه باشگاه سپاهان می‌شد.

بازگشت به پیروزی در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲

پس از شکست برابر پیکان، سپاهان برابر فولاد در خوزستان قرار گرفت که توانست با درخشش رضا اسدی و شهریار مغانلو دو مهاجم ۱۰ گله لیگ برتر، با نتیجه ۳ بر یک میزبان خود را شکست دهد تا روند پیروزی‌های این تیم باز گردد. مورایس و شاگردانش در آخرین بازی خود در سال ۱۴۰۲، روز ۲۷ اسفند برابر گل گهر سیرجان قرار گرفتند که این بازی را دو بر صفر بردند تا با آرامش به تعطیلات بروند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • جنجالی‌ترین جابه‌جایی مدیریتی در سال ۲۰۲۳
  • گره‌گشایی از مشکلات مردم در اولویت برنامه مدیران
  • نابسامانی مدیریتی وخریدهای جنجالی/ شوک‌هایی که رنگ زردها را پراند
  • تدبیر اهالی رسانه برای برگزاری هر چه باشکوهتر روز قدس
  • (ویدیو) افشاگری فلاحت پیشه درباره پدرخوانده جبهه پایداری
  • گنج یابی که به گنج نرسید
  • جواد نکونام و علی خطیر؛ یک دعوای تمام عیار در استقلال | برگزیده سال (دعوای سال)
  • وظیفه مدیران، ارائه خدمات بهینه به جامعه
  • وظیفه مدیران،ارائه خدمات بهینه به جامعه
  • آژیر قرمز برای ۳ تیم خوزستانی/ نابسامانی مدیریتی عامل اصلی ناکامی