Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، حبیب‌اله طاهرخانی در جلسه با وزیر راه و شهرسازی درباره برنامه تولید و عرضه مسکن در شهرهای جدید با بیان اینکه پس از دستور رئیس جمهوری نسبت به ساخت 200 هزار واحد مسکونی ویژه اقشار متوسط رو به پایین در شهرهای جدید اقدام کردیم، گفت: در حال حاضر این برنامه در سه شهر جدید شروع شده است و تا پایان سال عملیات اجرایی ساخت 60 هزار واحد مسکونی آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمعیت پذیری در شهرهای جدید رشد قابل توجهی داشته و در حال حاضر شهر جدید پرند بیشترین جمعیت را با 127 هزار نفر دارد.

وی درباره افزایش درآمدهای شرکت عمران شهرهای جدید در سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: نرخ رشد درآمد در 299 روز اول سال 97 نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 144 درصد افزایش پیدا کرده است. سال گذشته در همین ایام میزان درآمد شرکت 280 هزار میلیارد تومان بود که امسال این عدد به بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است. البته درآمد مصوب شرکت 1300 میلیارد تومان است.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به ردیف‌های بودجه‌ای شهرهای جدید در سال آینده گفت: مهمترین ردیف‌های بودجه به پروژه قطارهای برقی اختصاص دارد که چهار پروژه در حال اجرا است که پیشرو ترین این پروژه‌ها قطار هشتگرد است که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی 96 درصدی دارد.

طاهرخانی افزود: برای اتمام این پروژه 140 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و تنها بخش سیگنالینگ از پروژه باقی مانده است که هر چند هزینه‌بر است اما زمان‌بری ندارد و احتمالا نیمه اول سال آینده این پروژه به افتتاح می‌رسد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه موضوع سرمایه‌گذاری بر روی مراکز محلات را در دستور کار قرار داریم گفت: این پروژه در 26 محله با سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی آغاز شده است و همزمان با آن تامین خدمات روبنایی و خدمات انتفاعی را در شهرهای جدید و محوطه ‌های مسکن مهر دنبال می‌کنیم.

وی از افتتاح 27 هزار و 900 واحد مسکن مهر د رشهرهای جدید در ایام دهه فجر امسال خبر داد و گفت: تاکنون 260 هزار واحد افتتاح کرده‌ایم و حدود 24 هزار واحد فاقد متقاضی باقی مانده است.

مدیرعامل شرکت عهمران شهرهای جدید ادامه داد: تعداد واحدهای مسکن مهر در شهرهای جدید در شش ماه گذشته 63 هزار واحد بود اما با تحولات اقتصادی و افزایش تقاضا برای خرید مسکن این تعداد به 24 هزار واحد کاهش پیدا کرد.

طاهرخانی ادامه داد: این واحدهای فاقد متقاضی از مجموعه پروژه‌های تعاونی‌ها نیستند و معمولا در شهرهایی ساخته شده‌اند که جذابیتی ندارند.

طاهرخانی همچنین درباره میزان جذب سرمایه‌گذاری در طول پنج سال گذشته گفت: در این سال‌ها توانستیم قرارداد سرمایه‌گذاری 1263 میلیارد تومانی را منعقد کنیم.

وی درباره شروع علمیات اجرایی ساخت 60 هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید گفت: امسال ساخت واحدهای مشارکتی به تعداد 60 هزار واحد در شهرهای اندیشه، پرند، پردیس، هشتگرد، فولادشهر، بهارستان، مجلسی، گلبهار، صدرا، سهند، سیراف، مهاجران، امیرکبیر و تیس آغاز می‌شود.

وی گفت: تامین پروانه برای این تعداد واحدهای مشارکتی بر عهده دولت خواهد بود تا باری از دوش بخش خصوصی برداشته شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی درآمد رشد مسکن مهر وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستیابی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی در شرایط تحریمی با تکیه بر تحولات بخش نفت و گاز

شهریار حیدری، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به این موضوع که رشد اقتصادی 5.4 درصدی سال گذشته بر اثر به اجرا گذاشتن سیاست های درست و استفاده از ظرفیت های موجود به دست آمد، تصریح کرد: فروش نفت کشور تحت تحریم قرار دارد. با این وجود، طی دو الی سه سال گذشته توانستیم با اجرای سیاست هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به فروش نفت خود اقدام کنیم.

وی ادامه داد: این سیاست های صحیح باید ادامه پیدا کند تا بتوانیم از درآمدهای حاصل از فروش نفت برای سرمایه گذاری در امور زیربنایی و در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی تحقق رشد 5.4 درصدی اقتصاد ایران در سال 2023 به کمک بخش نفت و گاز بوده است و این بخش با تکیه بر توان داخل و جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در کنار دیپلماسی فعال انرژی توانسته است که موتور محرکه اقتصاد ما باشد و صنعت نفت و گاز در سال اخیر در حوزه استفاده از دانش روز دنیا نیز پیشگام بوده است و همه این عوامل در شرایط کامل تحریمی به وقوع پیوسته است که جای تقدیر دارد.

حیدری گفت: در بخش گاز توانستیم اقدامات خوبی رقم بزنیم؛ با استفاده از توان متخصصان داخلی توانستیم به اقداماتی همچون بهره برداری از فاز 11 پارس جنوبی مبادرت کنیم. جلوگیری از سوزاندن گازهای فلر که طی سالیان گذشته هدر می رفت، یکی از دستاوردهایی است که در حوزه انرژی کسب کرده ایم. دستاوردهای دانش بنیانی نیز طی سال های گذشته به کمک مان آمد تا بتوانیم از پتانسیل های موجود در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

وی ادامه داد: واقعیت این است که ما در حوزه گاز نسبت به نفت کمتر تحت تأثیر تحریم ها بودیم. با استفاده از این فرصت توانستیم به فروش بیشتر گاز بپردازیم و این امر نیز به افزایش رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

به گفته این نماینده مجلس، عوامل مختلفی در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته دخیل بودند. سیاست گذاری صحیح از جمله استفاده حداکثری از توان داخلی و دانش بنیانی کشور، خنثی سازی تحریم ها و اعمال سیاست های فعال از جمله این عوامل بودند.

حیدری گفت: تجربه ثابت کرده است که هر جا به توان داخلی تکیه کرده ایم، نتیجه خوبی به دست آورده ایم. به طور مثال، امروز در حوزه های دفاعی و امنیتی و نفت و گاز دستاوردهای خوبی کسب کرده ایم. این موفقیت ها بر اثر تلاش مسئولان و سیاست گذاری های صحیح به دست آمد.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید به آنچه داریم، بسنده کنیم. ما از منابع غنی نفت و گاز برخورداریم و باید با سیاست گذاری های صحیح به استفاده از درآمدهای این بخش برای تحقق رشد اقتصادی کشور بپردازیم.

صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارش خود از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می شود از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در سال میلادی گذشته خبر داد. در حالی کشورمان به این میزان از رشد اقتصادی دست یافته است که آمریکا ۲.۵ درصد، آلمان منفی ۰.۳ درصد، فرانسه ۰.۸ درصد، انگلیس ۰.۵ درصد، چین ۵.۲ درصد، هند ۶.۷ درصد، روسیه ۳ درصد، برزیل ۳.۱ درصد، ترکیه ۴ درصد و پاکستان منفی ۰.۲ درصد  رشد داشته اند.

واقعیت این است که کشورمان طی سال های گذشته تحت تحریم های شدید قرار داشته است. به ویژه فروش نفت کشور با جدیت تحریم شد و با مشکل اساسی روبرو شدیم. در این شرایط، دولت سیزدهم به فکر راهکارهایی برای خنثی سازی تحریم ها افتاد. مهم ترین سیاستی که در پیش گرفته شد، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و پیدا کردن مشتری در بین پالایشگاه های کوچک شرق آسیا بود. این سیاست در نهایت نتیجه داد و توانستیم فروش نفت خود را تقریباً به میزان قبل از تحریم ها برسانیم.

استفاده از توان داخلی و دانش بنیانی نیز به کمک مان آمد تا به افزایش تولید و صادرات نفت و گاز کشور بپردازیم. از سوی دیگر، در سایه همین دستاوردهای دانش بنیانی توانستیم به صادرات خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها بپردازیم. تمامی این روندها به افزایش رشد اقتصادی کشورمان در شرایط تحریم کامل کمک کردند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • افتتاح فاز نخست پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهر سهند
  • احداث ۴۰۰ واحد مسکن برای مددجویان بهزیستی استان اردبیل
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری
  • دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایط تحریمی با تکیه بر تحولات بخش نفت و گاز
  • دستیابی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی در شرایط تحریمی با تکیه بر تحولات بخش نفت و گاز
  • پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی
  • پرونده ۳۵۰ هزار متقاضی تسهیلات مسکن روستایی تا یک ماه آینده بسته می‌شود
  • تحویل ۱۲۷ هزار و ۳۶۸ واحد مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • صدور ۲۵ هزار جلد سند بنیاد مسکن در دولت سیزدهم