Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، حبیب الله طاهرخانی در جمع خبرنگاران، با اشاره به مدل مشارکت با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت 200 هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید گفت: تمام قراردادهای ما در چارچوب مشارکت است و زمین و پروانه جزو آورده دولت محسوب می‌شود و ساخت آورده شریک یا همان بخش خصوصی خواهد بود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه پس از دوره ساخت میزان برداشت دولت و بخش خصوصی از واحدهای ساخته شده چقدر خواهد بود گفت:‌ این موضوع تابع پروژه است و در برخی از پروژه‌ها سهم سازندگان کمتر و در برخی از پروژه‌ها بیشتر است البته از آنجا که قیمت زمین در شهرهای جدید نسبت به شهرهای مادر ارزانتر است بنابراین سهم سازنده هم بر اساس همین معیارها مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه بازار بر اساس سیستم عرضه و تقاضا خودش را تنظیم می‌کند گفت: سیاست ما این است که عرضه را افزایش دهیم تا تعادلی بین عرضه و تقاضای موجود در بازار ایجاد شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی براینکه آیا سازندگان در این پروژه از تسهیلات بانکی بهره‌مند می‌شوند گفت: این پروژه وابسته به وام نیست اما مذاکراتی با بانک مسکن انجام داده‌ایم و پیشنهاد ما این است که برای ساخت هر واحد تا سقف 90 میلیون تومان  وام در اختیار سازندگان قرار دهند و این وام تنها ویژه سازندگان است و سود آن هم چیزی حدود 17 الی 18 درصد خواهد بود البته تمام اموضوعات در مرحله بحث و گفت‌وگو است و چیزی نهایی نشده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی دولت سرمایه مسکن وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۹۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خانچی ظهر امروز سه‌شنبه در نخستین جلسه کارگروه امور زیر بنایی استان خوزستان تاکید کرد: دولت به مقوله مسکن نگاه ویژه‌ای دارد که بی شک استفاده از ظرفیت‌های مردمی و تعاونی‌ها شتاب انجام این ابر پروژه در استان را بالا خواهد برد.

وی با اشاره به توان تعاونی‌ها، سرمایه‌دارها، شرکت‌های فناور و دانش بنیان در شتاب دهی و ارتقای کیفی ساخت مسکن در خوزستان افزود: باید تمام تلاش خود را برای بکارگیری از توان و ظرفیت‌های مردمی در سطح استان بالا برد و کارگروه زیربنایی با تسهیلگری و تسریع در انجام اقدامات مناسب و برنامه‌ریزی و تدوین سند راهبردی مشارکت مردم در پروژه‌های عمرانی استان به خصوص مسکن علاج بخشی در خصوص بالا بردن سرعت و کیفیت پروژه‌ها خواهد بود.

معاون عمرانی استاندار خوزستان اظهار کرد: کارگروه امور زیربنایی در سال جاری در حوزه‌های مختلف عمرانی با جدیت وارد عمل خواهد شد و چالش‌های اساسی در حوزه‌های مختلف عمرانی را واکاوی خواهد کرد.

وی به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز در خوزستان اشاره کرد و گفت: با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و نظارتی در سال گذشته شاهد اقدامات خوبی در خصوص مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز در استان بودیم و امسال نیز جدی تر و بدون اغماض در این خصوص اقدام خواهیم کرد.

کد خبر 6079991

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه مشارکتی آبخیزداری و آبخوان‌داری با اعتبار ۳۵ میلیارد تومانی در اقلید
  • طرح ملی مسکن کاشان در چه مرحله‌ای است؟
  • ساخت ۲ هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی برای نیازمندان با آورده ۱۵ میلیون تومانی
  • جزئیات واگذاری زمین نهضت ملی مسکن در روستاهای تهران
  • پرداخت ویژه به روستاهای هدف گردشگری در استان اصفهان
  • مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در خوزستان
  • تکمیل مسکن ملی مهرگان دو تا پایان سال 
  • ساخت ۲۲ هزار مسکن ملی در شهرهای یزد/رشد ۳ برابری مقاوم‌سازی روستا
  • جهش مسکن ملی با شهرک ها در مازندران/سایه برج ها بر سر دریا
  • ساخت نهضت ملی مسکن بدون آورده متقاضیان