Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد موسوی خویینی‌ها رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز در مصاحبه اخیر خود با خبرگزاری ایرنا ( خبرگزاری رسمی دولت)  دست به افشاگری درباره مرحوم هاشمی رفسنجانی زده است. 

موسوی خویینی‌ها در این مصاحبه گفته است که مرحوم هاشمی برای پیشبرد امور حتی در مواقعی به دور زدن قانون نیز متوسل می‌شد یا این که گفته است تفکرات هاشمی به قدری سوپررادیکال چپ بود که  معقتد بود باید زندانی مختص زنان بدحجاب درست کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه اصلاح‌طلب شرق در شماره امروز ( سه‌شنبه 25 دی) در گزارشی به اظهارات واکنش نشان داده است. 

شرق در ابتدای این گزارش نوشته است: " سخنان اخیر آیت‌الله موسوی خوئینی‌ها قدری عجیب به نظر می‌رسد زیرا او در سالهای اخیر همواره از اظهار نظر درباره مسائل مختلف جاری و حتی تاریخی امتناع کرده است و جای پرسش است، پس از این سکوت نسبتا طولانی چه شده که این شخصیت برجسته انقلاب اسلامی به تندی علیه فردی سخن می‌گوید که اکنون در قید حیات نیست."

این روزنامه با اشاره به بخشی از اظهارات خویینی‌ها که تفکرات رادیکالی هاشمی در بحث بانکداری  را زیر سوال می‌برد،ادامه داده: "فارغ از نقد مطرح شده باید علاوه بر "ماقال" به" مِن‌قال" این سخنان نیز توجه کرد. فردی چنین موضوعی را مطرح می‌کند که خود در دهه 60 گفته بود «مسئولان شبکه بانکی فکر نکنند جمهوری اسلامی در پی آن است که حتما برای آن عده که پولی مازاد بر احتیاج خود دارند سود دست و پا کند؛ نه. اساسا جهت‌گیری ما در حذف اینگونه پولدارهاست.» این سخن موسوی خوئینی‌ها نه تنها به منزله نادیده گرفتن نظام اقتصادی راست است بلکه از یک خوانش چپ پیروی می‌کند."

روزنامه شرق در گزارش امروز خود نوشت که علاوه بر  مرحوم هاشمی و خود آقای خوئینی‌ها بسیاری از نیروهای سیاسی امروز که به عنوان نیروهای اصلاح‌گر شناخته می‌شوند در دهه نخست انقلاب مواضعی تند و گاهی رادیکالی داشته‌اند...

شرق با نامعلوم خواندن نتیجه سخنان موسوی خوئینی‌ها ادامه می‌دهد: "تردیدی در این نیست که علاوه بر  مرحوم هاشمی و خود آقای خوئینی‌ها، بسیاری از نیروهای سیاسی امروز که به عنوان نیروهای اصلاح‌گر شناخته می‌شوند در دهه نخست انقلاب مواضعی تند و گاهی رادیکالی داشته‌اند."

این روزنامه با انتقاد از مطرح کردن مطالبی علیه هاشمی پس از فوت او با اشاره به مواضع موسوی‌خویینی‌ها در ارتباط با تسخیر لانه جاسوسی در سال 58 تصریح می‌کند:"این شخصیت انقلاب که رادیکال بودن هاشمی را نقد می‌کند وقتی به یک موضوع تاریخی می‌رسد با روحیه رادیکال‌تر از مرحوم هاشمی و البته در سال 97، بدون توضیح سیاسی، قانونی و مبتنی بر روابط بین‌الملل، درست یا نادرست بودن آن رویداد را به انقلاب مرتبط می‌کند."

شرق ادامه می‌دهد: " فارغ از هرگونه قضاوت درباره آن رخداد باید گفت که اگر ایشان می‌تواند آن اتفاق را درست قلمداد کند در حالی که برخی آن عمل را یک رویکرد تند می‌دانند مرحوم هاشمی نیز اگر در قید حیات بود می‌توانست به تمام مباحث آقای موسوی خوئینی‌ها پاسخ بدهد. در واقع خوئینی‌ها در مصاحبه اخیر خود در جایگاه متکلم وحده نشسته است زیرا این موضوعات را در شرایطی می‌گوید که هاشمی رفسنجانی در قید حیات نیست و بهتر بود چنین انتقادهایی رادر شرایطی ابراز می‌کرد که مرحوم هاشمی امکان پاسخگویی داشت."

منبع: تسنیم

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغ نافرمانی مدنی توسط رئیس جبهه اصلاحات

رادیکال‌های اصلاح طلب می کوشند تا در راستای معارضه با نظام هر مساله ای را تبدیل به پروژه ای سیاسی کنند!

سرویس سیاست مشرق- رئیس جبهه اصلاحات در راستای تلاش برای تعریف صورت مساله زنان در ایران دیل مساله حقوق بشری اقدام به خط دهی جهت مقاومت مدنی در برابر آنچه که پوشش اجباری خواند، نمود.

آذر منصوری طی یادداشتی کوشید تا طی یک خط دهی مساله حجاب را به مقوله ای ویرانگر میان مردم و حاکمیت تعریف و تفسیر کرده و مکشفه ها را به مقاومت مدنی فرا بخواند.

وی در ادامه مدعی شدت گرفتن تبعیض‌ها علیه زنان شد و تاکید کرد که صورت مسئله زنان ایران در واقع یک موضوع حقوق بشری است که همه اجزاء آن در هم تنیده اند و نمی توان به جزئی از این کل با تحمیل و اجبار و خشونت، موضوعی در سطح پوشش را به آنها تحمیل کرد.

آذر منصوری نوشته است که نه تنها پوشش زنان و مردان ایران بلکه پوشش مردم همه کشورهای جهان برآیندی از باورها، عرف و هنجارهای جامعه است. هیچ قاعده و قانون و دین و مذهبی نمی تواند، خارج از عرف و هنجارهای جوامع سبکی خاص از زندگی را به زنان ومردان آن جامعه تحمیل کند!

در رابطه با مطالب مطرح شده از سوی آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت باید گفت؛

۱ - رادیکال‌های اصلاح طلب می کوشند تا در راستای معارضه با نظام هر مساله ای را تبدیل به پروژه ای سیاسی نموده و با تبدیل مسائل به فضای جدلی ضمن قطبی سازی صحنه اعتراضی را به زعم خود به سوی محور حقوق بشر و حقوق شهروندی مطالبق دیدگاه های خود شیفت نمایند.

۲ - رادیکال ها بدون اشاره به تلاش های مناقشه انگیز خود طی سالیان گذشته که از جامعه اعتراضی و حضور تا خیابان سخن گفته و تحریم انتخابات را کلید زدند توضیحی نمی دهند که عمل به قانون مناقشه انگیز است یا دعوت به آشوب و خیابان

این دعوت به نافرمانی مدنی که پیش از این توسط گروهک نهضت آزادی طرح و بیان شده بود نشان می دهد که رادیکال ها برای تولید منازعه و مناقشه عزم خود را جزم کرده و باید منتظر ادامه کنش های بی ثبات ساز آنان بود.

دیگر خبرها

  • اولین واکنش رئیس فدراسیون والیبال به انصراف محمد موسوی از تیم ملی +فیلم
  • واکنش رئیس فدراسیون والیبال به غیبت موسوی و غفور در تیم ملی
  • واکنش عبادی‌پور به رد کردن پیراهن تیم ملی توسط موسوی
  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • تبلیغ نافرمانی مدنی توسط رئیس جبهه اصلاحات
  • واکنش سید جواد هاشمی به حواشی اخیرش + فیلم
  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید
  • پیام تشکر بیت آیت‌الله امامی کاشانی از رهبر انقلاب و آحاد مردم
  • پیام تشکر بیت آیت الله امامی کاشانی ازرهبر معظم انقلاب وآحاد مردم
  • حامی اقتصاد اسلامی