Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارمهر، محمدرضا رضایی روز سه شنبه در نشست هم‌اندیشی متخصصان و پیشکسوتان بهسازی کشور در منطقه ثامن شهرداری مشهد اظهار کرد:در گذشته فکر می کردیم ساختمان‌ها را با هم تجمیع کنیم و برج بسازیم که این امر هویت محلات را بر هم زد، اما اکنون نگاه‌ها عوض شده و حفظ هویت محلات و در کنار آن زندگی راحت و مناسب مردم در بافت اطراف حرم مطهر رضوی را دنبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:نگاه جدید در طرح بهسازی بافت پیرامون حرم رضوی، حفظ هویت محلات است و باید  قبول کنیم عمر ساختمان در کشور ما پایین است که با تلاش و طرح‌ریزی مهندسان و متخصصان شهری باید بکوشیم تا آن را بالا ببریم و در کنار این امر بافت‌های فرسوده گذشته را با نگاه محله محوری احیا کنیم.

رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شکل‌گیری شرکت بازآفرینی شهری در دولت تدبیر و امید با محوریت و تاکید بر الگوی بازآفرینی محلی مبتنی بر مشارکت‌های مردمی است و نگاه بازآفرینی اینگونه نیست که همواره به دنبال ساختن برج و پاساژ باشیم، بلکه هدفش این است که با حفظ هویت محلات، خدمات مناسب در بافت‌های فرسوده ارائه کند تا کیفیت زندگی شهروندان بهبود یابد.

وی گفت: برنامه‌ریزی‌ها و پیشنهادات خوبی از سوی مدیران شهری مشهد و مجموعه مجری طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامون حرم مطهررضوی به دولت و همچنین از سوی دولت به اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص تامین منابع مالی برای اجرای هرچه سریع‌تر بخش‌های عمومی این طرح ملی شده است.

رضایی تصریح کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته از سوی کمیسیون عمران، امیدواریم بخشی از این پیشنهادات در سال آینده و مابقی نیز تا پایان کار مجلس دهم و دولت دوازدهم محقق شود.

کد خبر 4513648

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا رضایی مشهد کمیسیون عمران مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۱۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: فرشهای بی گره و ربات بافی که متقلبان آن را به عنوان فرش دستباف عرضه می کنند، از نظر اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به هیچ وجه هویت فرش دستباف را ندارند.   شادی قاسمی افزود: بی گره بافی یا ربات بافی فقط مختص خراسان رضوی نیست و به صادرات فرش کشور لطمه زده و باعث کاهش آن شده است، صدور شناسنامه برای فرش دستباف بهترین راه حل برای جلوگیری از این تقلبات است که مرکز ملی فرش ایران در این خصوص کارگزار و دستورالعمل های مرتبط مشخص کرده تا شناسنامه برای آن صادر شود.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: مرکز ملی فرش ایران فقط فرش های گره دار و پرزدار را به عنوان فرش دستباف می شناسد و فرشهای بی گره و ربات باف به هیچ وجه از نظر این مرکز هویت فرش دستباف را ندارند.   قاسمی گفت: رشد صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۱۰۰ درصد و از نظر ارزشی ۲۵۶ درصد است.   وی افزود: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.   قاسمی افزود: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکتهای تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.   او گفت: در دوره های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.   قاسمی گفت: یکی از خواسته های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • حریق در آشپزخانه هتل در اطراف حرم مطهر رضوی
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • طرح نور در مجتمع های تجاری اطراف حرم رضوی اجرا می‌ شود
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • توسعه و نوسازی شهر بوشهر مستلزم نگاه ملی است