Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجع تقلید شیعیان گفت: هرچه مسئولان و دولتمردان به قم توجه کنند بازهم پاسخگوی این حجم از خدمت نخواهد بود، بنابراین قم از دولت طلبکار است نه بدهکار. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، به‌نقل ازدفتر آیت‌الله مکارم‌شیرازی، این مرجع تقلید در دیدار استاندار جدید قم، با اشاره به موقعیت و جایگاه ویژه و ممتاز قم اظهار داشت: قم ام القرای جهان تشیع، بارگاه حضرت معصومه(س)، مرکز بزرگ‌ترین حوزه علمیه دنیای اسلام، پایگاه فقاهت، مرجعیت و خاستگاه انقلاب اسلامی است و با دیگر شهرها تفاوت فراوانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: قم سالیانه میزبان میلیون‌ها زائر از داخل و خارج کشور است، وجود بارگاه نورانی کریمه اهل‌بیت(س)، مسجد مقدس جمکران، صدها مرکز علمی، فرهنگی و پژوهشی و نیز حضور هزاران طلبه در این شهر، جایگاه ممتاز و منحصربه‌فردی به قم بخشیده است.

مرجع تقلید شیعیان خواستار توجه ویژه مسئولان و دولتمردان به استان قم شد و گفت: حوزه علمیه و مرجعیت با وجوهات مردمی نیازهای نظام و دولت اسلامی را در بخش‌های مختلف ازجمله ائمه جمعه، عقیدتی سیاسی، قضات و دیگر عرصه‌ها تأمین می‌کنند و این خدمت‌رسانی با پول دولت نیست.

آیت‌الله مکارم شیرازی: برای شناسایی و تربیت نخبگان حوزوی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شودآیت‌الله مکارم شیرازی: خصوصی‌سازی در ایران به یک شعار تبدیل‌ شده استآیت‌الله مکارم شیرازی: مرجعیت حذف شدنی نیست

وی خاطرنشان کرد: هرچه مسئولان و دولتمردان به قم توجه کنند بازهم پاسخگوی این حجم از خدمت نخواهد بود، بنابراین قم از دولت طلبکار است نه بدهکار.

آیت‌الله مکارم شیرازی ابراز کرد: قم باید از جمیع جهات شهری آبرومند و نمونه باشد، در زمان رژیم طاغوت قم شهری مورد غضب بود و متأسفانه الان نیز شهری مظلوم و محروم است و آن‌گونه که شایسته بوده به این شهر و استان توجه نمی‌شود.

وی در ادامه توصیه‌هایی خطاب به استاندار جدید قم ارائه و ادامه داد: قم شهری دینی و فرهنگی است و مظاهر غیرمذهبی نباید در آن وجود داشته باشد، باید در این خصوص حساسیت‌های موجود را درک کرد.

استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه هرگونه خدمت در شهر مقدس قم ذخیره یوم المعاد خواهد بود، خطاب به استاندار جدید اظهار داشت: قدر توفیقی که نصیبتان شده است را بدانید و با تمام وجود به قم و شهروندان خدمت کنید.

وی خواستار تشکیل اتاق فکری از سوی استاندار قم به منظور بررسی کاستی‌ها و رفع آسیب‌های استان شد و تأکید کرد: در انجام پروژه‌ها و طرح‌ها اصل مهم اولویت‌بندی را مدنظر داشته باشید.

آیت‌الله مکارم شیرازی همچنین بر لزوم تسریع در روند احداث فرودگاه قم تأکید و تصریح کرد: احداث فرودگاه روند عمران و آبادانی قم را سرعت می‌بخشد و در این خصوص نیز باید پیگیری‌ها و اقدامات لازم از سوی استانداری صورت گیرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود هشدار داد گروهی نفوذی می‌خواهند وضع و چهره قم را تغییر دهند، این‌ها از این طریق می‌خواهند به نظام اسلامی آسیب برسانند، در این خصوص نیز باید هوشیار بود.

انتهای پیام/ ز

R7854/P/S6,62/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۱۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست

مرجع تقلید شیعیان گفت: در آخرت بهشتی است که محصول کار آدم است. جهنمی است که محصول کار آدم است. در دنیا هم سعادتی است که محصول کار آدم است و شقاوتی است که محصول کار آدم است. بنابراین دنیا را مذمت کردن برهان علمی ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه درس اخلاق هفتگی آیت الله جوادی آملی روز چهارشنبه در محل مسجد اعظم قم به صورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد.

آیت الله جوادی آملی در ادامه به شرح حکمت 131  نهج البلاغه پرداخت.

مرجع تقلید شیعیان اظهار داشت: در کلمه 131 وجود مبارک حضرت امیر(سلام الله علیه) آمده است که در آن کلمه وجود مبارک حضرت فرمودند که یک عده ای دنیا را مذمت می کنند و من درباره دنیا و احکام و حِکَم دنیا باید با شما سخن بگویم. «وَ قَالَ ع وَ قَدْ سَمِعَ رَجُلًا يَذُمُّ الدُّنْيَا أَيُّهَا الذَّامُّ لِلدُّنْيَا الْمُغْتَرُّ بِغُرُورِهَا [الْمُنْخَدِعُ‏] الْمَخْدُوعُ بِأَبَاطِیلِهَا»؛ آیا دنیا را مذمت می کنی در حالی که تو به دنیا مغرور شدی و از مواعظ دنیا بهره ای نبردی.

وی بیان کرد: رسم عده ای است که روزگار و دنیا را بد می گویند، در کلمات عده ای از بزرگان هم هست اما اینها متوجه اند که چه می گویند. نمی گویند دنیا بد کرده است، می گویند دنیا داری است که حوادث تلخی واقع می شود. اصل جریان این است که دنیا ظرف است مثل آخرت. آخرت ظرف است مثل دنیا. در آخرت بهشت است و جهنم است و سعادت، تلخکامی و خوش کامی. هم در آخرت انسان محصول کار خود را می بیند، چه زیبا چه زشت و هم در دنیا محصول کار خود را می بیند. ظرف از آن جهت که ظرف است هیچ تقصیری ندارد.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: یک سلسله حوادثی مربوط به نظام هستی است که اگر فلان ستاره با فلان ستاره در فلان مقطع نزدیک بشوند این می شود سعد، یا می شود نحس. آن یک حساب عالمانه دارد، این یک امر علمی است، برای اینکه به زمان برنمی گردد، برای آن آثار هم دستور دادند که حتی در فلان روزی که قمر در عقرب است، گفتند صدقه بدهید یا دعا هست و امثال ذلک، این مشکل را حل می کند، اما اینکه برخی می گویند امروز روز نحسی بود چنانکه یکی از اصحاب خدمت وجود مبارک امام دهم رسید و فرمود امروز خیلی روز سختی بود، روز نحسی بود، فلان جا لباسم پاره شد، فلان جا پایم آسیب دید! فرمود چرا به روز می گویی روز بدی است؟ این روز زمان است، در این زمان خیلی ها کار خوب کردند، خیلی ها هم کار بد کردند. خیلی ها هم کامیاب شدند، خیلی ها هم متضرر شدند. ظرف چه کاری به مظروف دارد؟ حرف محققانه آن است که زمان و مکان ظرف هستند، یک؛ ظرف فقط منتظر است که شما در چه مظروفی کار می کنید؟ آن نحس و سعد حساب عالمانه و محققانه خاص خودش را دارد که آن هم در روایات آمده است.

وی عنوان کرد: پس روزگار از آن جهت که ظرف است مشکلی ندارد و از آن جهت هم که ظرف است خیلی نباید از آن با جلال و شکوه یاد کرد. لذا نمی توان گفت آخرت جای بدی است، نخیر، آخرت جای بدی نیست. محصول کار خود آدم است. در آخرت بهشتی است که محصول کار آدم است. جهنمی است که محصول کار آدم است. در دنیا هم سعادتی است که محصول کار آدم است و شقاوتی است که محصول کار آدم است. بنابراین دنیا را مذمت کردن برهان علمی ندارد.

آیت الله جوادی آملی گفت: هر کس از این دنیا می تواند رهتوشه برای آخرت بگیرد اینجا مرکز درآمد و اقتصاد است، چون هر کس به جایی رسیده است از درست رفتاری و درست گفتاری و درست کرداری خود در دنیا به آنجا رسیده است. «وَ دَارُ غِنًى لِمَنْ تَزَوَّدَ مِنْهَا» امیرالمونین فرمود: این زاد و توشه را از همین جا باید گرفت. هر کسی کار خیر کرد به شهادت رسید یا جانباز شد به نظام خدمت کرد به انقلاب خدمت کرد به جنگ خدمت کرد نتیجه خودش را می بیند. به مراکز علمی خدمت کرد، فرهنگی خدمت کرد، خدماتی ارائه کرد، به خودش خدمت می کند. خدمت، علم، معارف در دنیا ظرف است برای همان ها و ظرف خوبی هم هست برای آنها.

مرجع تقلید شیعیان در پایان اظهار داشت: دنیا از آن جهت که مخلوق ذات اقدس الهی است، مورد احترام است. آخرت از آن جهت که مخلوق است، مورد احترام است. انسان باید تمام تلاش و کوشش را بکند، یک؛ بیراهه نرود، دو: راه کسی را نبندد.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • کاروان خدمت استان بوشهر به عسلویه رسید
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشده است
  • مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشد
  • علت تغییر استاندار مازندران چه بود؟ | ویدئو
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی