Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل صبح امروز در مراسم بزرگداشت مقام پرستار و تجلیل از پرستاران نمونه که در سالن همایش مرکز آموزشی و درمانی امام خمینی (ره) برگزار شد افزود: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ پرستار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح استان جهت خدمت رسانی به بیماران فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با وجود این تعداد پرستار در مراکز درمانی دولتی استان همچنان از لحاظ تعداد نیروی پرستاری تا رسیدن به شاخص مربوطه فاصله داریم، اما پرستاران با این حال با نهایت سعی و تلاش بهترین خدمات درمانی را علیرغم کمبود‌های درمانی به مردم ارائه می‌دهند و این امر موجب شده است که رضایت مندی از خدمات انجام گرفته در مراکز درمانی دانشگاهی مطلوب باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به حجم خدمات پرستاری افزود: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مراجعه به اورژانس‌ها و درمانگاه‌های تحت پوشش دانشگاه و حدود ۱۲۰ هزار بستری در بیمارستان‌ها داریم و بی شک زحمات و فداکاری کادر پرستاری نباشد مشکلات فراوانی بوجود می‌آید و این قشر مغزز تمام توان خود را در شبانه روز، ایام تعطیل بکار می‌گیرند و خود را در غم و شادی بیماران شریک نموده و در سلامتی آن‌ها نقش حیاتی و محوری و انسانی خود را ایفاء می‌نمایند.

اخوان اکبری به وجود ۵۳ پایگاه اورژانس در استان خبر داد و اظهار داشت: سالانه پرسنل پرستاری بیش از ۴۰ هزار ماموریت انجام می‌دهند که خوشبختانه در سال‌های اخیر کیفیت ارائه خدمات به بیماران افزایش یافته است.

وی بیان کرد: به مناسبت روز پرستار از طرف دفاتر پرستاری مراکز درمانی و بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه ایستگاه سلامت جهت ارائه خدمات از جمله فشار خون، قد و وزن به مراجعین بصورت رایگان بر پا شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اردبیل بیمارستان پرستار دانشگاه علوم پزشکی مراکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۲۸.۸ میلیون خدمت درمانی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان بختیاری نیا ظهر امروز شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امسال برای یادآوری اینکه حدود نیمی از جمعیت جهان از دسترسی عادلانه به خدمات ضروری سلامت محروم هستند، شعار جهانی «سلامت من، حق من» انتخاب شده است. ایران در این زمینه پیشگام است و سال گذشته پنجاهمین سالگرد تأسیس اولین خانه بهداشت روستایی کشور را جشن گرفتیم.

وی با بیان اینکه هفته ملی سلامت ابتدای اردیبهشت هر سال برای ترویج مفاهیم کلیدی سلامت و گفتمان سازی تشکیل می‌شود، تصریح کرد: با توجه به تأکیدهای مقام معظم رهبری در خصوص تقویت بهداشت در سال‌جاری، وزارت بهداشت شعار «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» را برای هفته سلامت معرفی کرده است.

بختیاری نیا با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۲۳ شهرستان را با جمعیتی بالغ بر بیش از ۳.۵ میلیون نفر تحت پوشش خود قرار می‌دهد، تصریح کرد: از این جمیعت تحت پوشش، حدود ۷۵ درصد ساکن شهرها، ۲۴ درصد در روستاها و یک درصد جمعیت عشایر کوچ‌رو هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص کارهای انجام شده در معاونت بهداشت این دانشگاه در سال گذشته اظهار کرد: پنج هزار و ۶۱۸ نفر از همکاران ما، حدود یک هزار واحد ارائه خدمت اعم از خانه بهداشت، پایگاه سلامت و مرکز خدمات جامع سلامت را ارائه می‌کنند؛ سال گذشته نیز پنج میلیون و ۱۵۲ هزار و ۶۷ نفر به واحدهای ارائه دهنده خدمت مراجعه کردند و ۲۸ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۶۲۸ خدمت ارائه شد.

کاهش مرگ مادران باردار

بختیاری نیا افزود: اکنون ۲۴ خانه بهداشت عشایری فعال در خوزستان وجود دارد و ۲۱ بهورز عشایری در استان جذب شده که مختص جمعیت عشایری است و این به غیر از خانه‌های بهداشتی بوده که بخشی از جمعیت آنها عشایر هستند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به کاهش مرگ مادران باردار در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال گذشته عنوان کرد: مرگ مادران باردار از ۱۹ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۰ مورد در سال ۱۴۰۲ رسید. همچنین مرگ نوزاد از ۵۸۹ مورد در سال ۱۴۰۱ با میزان ۹.۱، در سال گذشته به ۵۱۳ مورد با میزان ۸.۴ کاهش پیدا کرد.

وی اضافه کرد: مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه از ۴۵۶ مورد به میزان ۴۲۷ مورد کاهش پیدا کرد و در سال گذشته ۵۷ هزار و ۱۸ زن باردار مورد مراقبت دوران بارداری قرار گرفتند.

بختیاری نیا گفت: صددرصد افراد میانسال زن و مرد ۳۰ تا ۵۹ ساله بسته خدمتی مراقبتی خود را دریافت کردند، همچنین ۵۵۰ هزار و ۴۸۷ مورد مشاوره فرزندآوری در راستای سیاست‌های جوانی جمعیت انجام شد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به پوشش مکمل یار دانش آموزان اظهار کرد: این طرح برای دانش آموزان دختر و پسر با یک میلیون و ۸۹۶ هزار و ۷۰۰ قرص و پرل آهن و ویتامین دی که بین دانش آموزان مقاطع دبیرستان توزیع شد، به صورت ۱۰۰ درصد تکمیل شد.

وی افزود: در حوزه نظارت و بهداشت سلامت کار، ۹۰ هزار و ۲۰۲ مورد بازرسی از کارگاه‌ها و صنایع خوزستان انجام شد که ۱۶۵ هزار و ۱۹۲ مورد معاینه ادواری و قبل از استخدام برای کارگران صورت گرفت. همچنین ۱۹۶ هزار و ۴۷۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی انجام شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اعلام اینکه ۴۳ هزار و ۶۵۳ مورد بازرسی از اماکن عمومی انجام شد، عنوان کرد: از مجموع این موارد نیز چهار هزار و ۲۱۲ اخطار بهداشتی صادر شد و ۲ هزار و ۱۱۸ مورد پلمب صورت گرفت، همچنین ۱۶۳ هزار و ۳۹۹ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف از دسترس خارج و امحا شد.

شناسایی بیش از ۳۹ بیمار مشکوک به بیماری دیابت و فشار خون

بختیاری نیا با تاکید بر اینکه اغلب خدمات درمانی در خوزستان به سمت خدمات پیشگیرانه رفته است، بیان کرد: خدمات دندانپزشکی که در حوزه بهداشت ارائه می‌شود از ۳۸ هزار و ۶۹۵ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵۵ هزار و ۶۷۰ مورد در سال ۱۴۰۲ ارتقا پیدا کرده است.

وی گفت: قریب به یک میلیون دوز واکسن به کودکان زیر یک سال تزریق شد؛ سال گذشته ۳۱۸ طغیان بیماری‌های منتقل از آب و غذا کشف شد که با مداخله به موقع همکاران ما از اشاعه آنها و ایجاد یک اپیدمی جلوگیری شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص کارهای انجام شده در حوزه بیماری‌های واگیر اظهار کرد: یک هزار و ۸۶۸ بیماری واگیر اعم از هپاتیت B، هپاتیت C، سل، HIV، سالک و مالاریا شناسایی و به صورت رایگان تحت درمان قرار گرفتند. همچنین در بخش حیوان گزیدگی برای ۱۲ هزار و ۴۶۸ مورد کارهای درمانی و پیشگیرانه صورت گرفت.

بختیاری نیا با بیان اینکه سال گذشته پویش ملی سلامت با محوریت غربالگری دیابت و پرفشاری خون برگزار شد، تصریح کرد: در این پویش افراد ۱۸ سال به بالا که جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۳۰۱ هزار و ۸۳۲ نفر معادل ۷۰.۱ درصد جمعیت ۱۸ سال به بالای تحت پوشش را تشکیل می‌دهند از ۲۰ آبان تا ۳۰ دی ماه غربالگری شدند که ۱۷ هزار و ۷۵ فرد مشکوک به دیابت و ۲۲ هزار و ۲۱۳ فرد مشکوک به فشار خون شناسایی شدند؛ علاوه بر این موارد در سال گذشته ۱۲۰ هزار و ۷ بیمار دیابتی و ۱۷۸ هزار و ۹۰ بیمار مبتلا به فشار خون شناخته شده وجود داشت که تحت مراقبت قرار گرفتند.

وی ادامه داد: همچنین ۴۴۵ هزار و ۷۰۹ مورد غربالگری‌های سرطان سینه، دهانه رحم و روده بزرگ انجام شد. غربالگری انجام شده برای نوزادان از لحاظ کم کاری مادرزادی تیروئید، بیماری‌های متابولیک و اختلال شنوایی نیز ۱۱۸ هزار و ۶۳۳ نوبت بوده است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: ۳۶۰ هزار و ۲۱ سفیر سلامت اعم از سفیر سلامت دانش آموزی، جوان، خانواده و رابط سلامت محله در برنامه خود مراقبتی حفظ و نگهداشت و یا جذب همکاری شدند، این سفیران یکی از پایه‌های مردمی سازی سلامت هستند که در شعار هفته سلامت امسال هم به آن تاکید شده است.

بختیاری نیا در خصوص غربالگری افراد مصرف کننده دخانیات عنوان کرد: برای ۷۶۸ هزار و ۱۲ نفر مصرف کننده غربالگری صورت گرفت و با کارهای انجام شده تعداد چهار هزار و ۱۵ نفر موفق به ترک مصرف دخانیات شدند.

وی بیان کرد: در طول سال گذشته برای تأمین و توزیع مکمل‌های دارویی مورد نیاز گروه‌های دانش آموزان، کودکان و زنان باردار ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه و تأمین شد، علاوه بر آن ۱۳۰ میلیارد ریال دارو برای خدمات دارویی در خانه‌های بهداشت روستایی و عشایری هزینه شد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: سال گذشته موفق شدیم ۲۷ واحد ارائه خدمت جدید را در خوزستان راه اندازی کنیم و در حال حاضر ۱۶۴ پروژه را در استان در حال اجرا داریم که اگر این پروژه‌ها هم به شبکه خدمات رسانی بپیوندند به افزایش دسترسی عادلانه مردم خوزستان به خدمات اولیه سلامت کمک شایانی خواهد کرد.

کد خبر 6083792

دیگر خبرها

  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • افزایش ۵۰ درصدی تعرفه گذاری خدمات پرستاری
  • ارائه رایگان ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش می‌یابد
  • ارائه ۹هزار خدمت درمان سرپائی به بیمه شدگان تامین اجتماعی سمنان
  • پرستاران سر دو راهی؛ خانه نشینی یا تغییر شغل؟
  • پرستاران سر دو راهی خانه نشینی و تغییر شغل
  • ارائه بیش از ۲۸.۸ میلیون خدمت درمانی در خوزستان
  • ۴۲ هزار نفر از مراکز بهداشتی و درمانی خوشاب خدمات گرفتند