Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شاتا، مرجان فقیه نصیری در جلسه مشترک مدیران موسسه و معاونت برنامه ریزی که با حضور دکتر سعید زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صنعت ، معدن و تجارت، مدیران ذیربط معاونت و موسسه برگزار شد ضمن ارایه گزارش مختصری از عملکرد موسسه بر نقش و وظیفه موسسه در انجام پژوهش های مساله محور و اظهارنظر و مشاوره های تخصصی و ارایه دیدگاه های علمی و حضور مستمر برای اثربخش وزارت متبوع در شوراهای عالی کشور، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در خصوص اتصال فناوری بر بخش صنعت تاکید کرد و گفت: موسسه می تواند در این زمینه به وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیشنهاداتی را تدوین و ارایه کند.

فقیه‌نصیری تصریح کرد: موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی می‌تواند علاوه بر کمک و همکاری در شوراهای تصمیم‌گیر در پاسخ به طرح های کوتاه مدت و تعیین اولویت هایی که معاونت برنامه ریزی وزارتخانه برای سرمایه گذاری دارد، نقش بسزایی داشته باشد.

وی از آمادگی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی در تدوین راهبردهای صنعتی صادراتگرا در برنامه راهبردی توسعه صنایع صادراتی و رقابتی و تدوین سیاست تجاری در صنایع خاص مانند صنعت پتروشیمی و تدوین اولویت های سرمایه گذاری و حمایتی با معاونت برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.

در ادامه جلسه دکتر سعید زرندی معاون طرح برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت از نقش پررنگ موسسه در ارایه گزارش های تحلیلی و کاربردی و حضور موثر در جلسات معاونت تشکر و قدردانی و تاکید کرد: با توجه به نقش های جدیدی که به این معاونت در حوزه های مختلف بویژه شوراهای عالی اقتصادی کشورداده شده است نقش پشتیبانی علمی موسسه باید پررنگ تر شود.

ایشان بر اصلاح مدل تصمیم سازی بخش صنعت معدن و تجارت تاکید کرد و گفت: یکی از ضرورت های مهم کشور اصلاح مدل تصمیم سازی بخش صنعت، معدن و تجارت است.

وی حضور موسسه را فرصتی مغتنم برای وزارتخانه و بخش صنعت، معدن و تجارت دانست و آن را الگوی موفقی برای سایر دستگاه های اجرایی بیان کرد.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در شرایط خاصی که در اقتصاد کشور حاکم است باید متناسب با این وضعیت مدل تصمیم سازی ها به خصوص در بخش تولید و تجارت تغییر کند.

زرندی خاطرنشان کرد: موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی بازوی توانمندی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت است و باید پژوهش های آن متناسب با وضعیت فعلی کشور و راه گشای سیاستگذار در سطوح کلان ،بخشی،رشته فعالیت ها و بنگاه ها ،باشد.

     

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۳۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت

به گزارش قدس خراسان، هادی ایزدی اظهار کرد: ۱۸ پروانه بهره‌برداری صنعتی جدید با حجم سرمایه گذاری چهار هزار و ۱۱۸ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۲۴۸ نفر طی سال قبل در شهرستان گناباد صادر شد که نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن از نظر تعداد ۲۱ درصد و لحاظ سرمایه گذاری ۷۴۵ درصد و اشتغال ۱۱۷ درصد رشد داشت.

رییس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد ادامه داد:‌ پروانه‌های فوق در زمینه تولید آجر وجرم نسوز، فرآوری پرلیت و بنتونیت، تجهیزات پزشکی، صنایع فلزی، خوراک طیور، کود شیمیایی، انواع بلوک و قطعات بتونی و آجرسفال، اتاق کامیون و غیره صادر شد.

وی تصریح کرد: همچنین ۲۳ مجوز جدید با حجم سرمایه گذاری شش هزار و ۶۵۶ میلیارد ریال طی همین مدت در این شهرستان صادر شد و این بخش با مجموع ۹۴۰ شغل جدید رتبه نخست اشتغالزایی را بین سایر بخشها در گناباد کسب کرد.

ایزدی افزود: از مجموع ۹۴۰ نفر شغل جدید طی سال۱۴۰۲ در بخش صنعت و معدن و تجارت گناباد ۲۴۸ شغل در بخش صنعت و معدن و ۶۹۲ شغل در بخش تجارت بوده است و تاکنون از این تعداد ۵۵۶ مورد درسامانه رصد ثبت شد.

رییس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد گفت:‌ تعداد پروانه های کسب جدید در سال گذشته در گناباد با افزایش ۱۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ به ۶۹۲ پروانه افزایش یافت و ۵۱ پروانه کسب از این تعداد برای ایثارگران صادر و ۱۰۰ واحد کسب بدون پروانه در این شهرستان هم تعیین تکلیف و تعداد این واحدهای تعیین تکلیف شده به ۳۳۴ واحد افزایش پیدا کرد.

وی اظهار کرد:‌ دو هزار و ۱۵۸ میلیارد ریال تسهیلات از منابع داخلی ،تبصره ای، روستایی، بنیاد برکت، تبصره ۱۶ و مشاغل خانگی و غیره طی سال قبل به ۴۰ طرح و واحد تولید صنعتی و صنفی گناباد پرداخت شد.

ایزدی همچنین از صادرات ۹ هزار و ۷۲۹ تن کالاهای صنعتی شامل ظروف چینی، فرآورده‌های لبنی، گلوتن، زعفران و پسته و نمک بسته بندی شده، ظروف مقوایی، مواد شوینده، پودرهای معدنی و غیره به ارزش پنج میلیون و ۷۲ هزار دلار طی پارسال از شهرستان گناباد به ۱۵ کشور هدف صادراتی خبر داد و تصریح کرد:‌ این میزان صادرات با وجود محدودیت ها و تشدید تحریم‌های اقتصادی دشمنان نسبت به دوره مشابه سال قبل از آن لحاظ وزنی ۲۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

رییس اداره صنعت و معدن و تجارت گناباد با اشاره به ایجاد سامانه پایش و رصد واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل صنعتی گناباد طی سال قبل گفت:‌ هم اکنون ۶ و پنج دهم درصد از مجموع ۱۸۸ واحد صنعتی و تولیدی گناباد تعطیل هستند و ۱۵ جلسه کمیسیون حمایت قضایی از واحدهای تولیدی دارای مشکل این شهرستان طی سال گذشته برگزار شد که ۷۲ مصوبه برای رفع تنگناهای آنها به دنبال داشت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده تخلف برای ۳ واحد خبازی در قائمشهر
  • ۲۸ پرونده برای واحد‌های صنفی متخلف در زابل تشکیل شد
  • ضرورت هم‌افزایی تمامی قوا و دستگاه‌ها در جهت تحقق راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • جایزه جی‌ئی‌سی‌اف قدردانی از تلاش‌های وزارت نفت برای توسعه صنعت گاز است
  • بیش از ۵۱۶ هزار متر حفاری اکتشافی در کشور
  • شناسایی ۴ واحد صنفی گرانفروش در تنکابن
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت
  • ایده‌ها و طرح‌های فناورانه صنعت غذا حمایت می‌شوند
  • رشد۴۰ درصدی سرمایه‌گذاری در احیا معادن راکد استان زنجان
  • ۹ پرونده تخلف صنفی طرح نظارتی نوروز و ماه رمضان در ایرانشهر تشکیل شد