Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر ایتالیا درباره خطر فروپاشی اتحادیه اروپا در صورت دست نیافتن به توافقی در مسئله مهاجرت هشدار داد. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "دی پرسه"، "جوزپه کونته"، نخست وزیر ایتالیا روز گذشته بعد از دیدار با" دیمیتریس آوراموپولوس"، کمیسر اتحادیه اروپا در امور پناهجویی و مهاجرت درباره خطر فروپاشی اتحادیه اروپا در صورت دست نیافتن به توافقی در مسئله مهاجرت هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در گفتگو با کمیسر اروپایی درباره این خطر توضیح داد که اروپا می تواند دچار فروپاشی شود اگر هر کشوری به تنهایی در برخورد با مسئله مهاجرت رفتار کند.

نخست وزیر ایتالیا در کنفرانسی مطبوعاتی در رم گفت که تغییر ایتالیا در سیاست مهاجرت نتایج خود را نشان می دهد، البته ایتالیا درخواست می کند که همچنین دیگر کشورهای اروپایی به تعهدات خود در مسئله مهاجرت عمل کنند.

وی اعلام کرد که روز سه شنبه به نیجریه سفر می کند. وی در این باره گفت که ما معتقدیم که مسئله مهاجرت باید در جایی که بروز می کند مورد توجه قرار گیرد. ایتالیا همچون گذشته قدرتمندانه تلاش می کند تا علیه قاچاق انسان مقابله کند.

"متئو سالوینی"، وزیر کشور ایتالیا هم اعلام کرد که از گفتگوها با دیمیتریس آوراموپولوس راضی است. وی در عین حال گفت که ایتالیا انتظار گام های مشخصس در این راستا از اتحادیه اروپا را دارد. وی اعلام کرد که من به کمیسر اروپایی یک لیست شامل نام 670 پناهنده را دادم که سریعا باید از ایتالیا در اتحادیه اروپا تقسیم شوند.

تاکید مرکل بر لزوم اجرای قاطعانه توافق پناهندگان با ترکیه

وزیر کشور ایتالیا همچنین با افتخار از نتایج سیاست های دقیق و سختگیرانه ایتالیا در قبال مهاجران سخن گفته و تاکید کرد که در سال 2019 برای اولین سال بعد از یک دوره طولانی تعداد پناهندگان اخراجی از کشور ما بیشتر از وارد شدگان بود. به گفته وی از ابتدای سال جاری میلادی حدود 53 مهاجر به ایتالیا وارد شده اند و این در حالی است که در این دوره زمانی در سال 2018  ، 840 مهاجر به کشور ما وارد شدند. از آغاز سال 2019 حدود 73 مهاجر از ایتالیا اخراج شده اند.

کمیسر امور مهاجرت اتحادیه اروپا می خواهد با توجه به عدم توافق کشورهای عضو اتحادیه اروپا در پذیرش قایق های حامل پناهندگان نجات یافته از دریای مدیترانه راه حل های موقتی را در این راستا مد نظر قرار دهد. وی انتقاد شدیدی به مواضع اخیر کشورهای اروپایی در قبال این مسئله وارد کرد.

وی افزود: انتظار طولانی 49 مهاجر در دو قایق نجات آلمانی که تازه بعد از 19 روز اجازه یافتند به کشور مالت وارد شوند برای اتحادیه اروپا نشانه خوبی نبود.

 امدادگران قایق نجات آلمانی "سی-واچ" قبل از کریسمس 32 پناهجو را در دریای مدیترانه از مرگ نجات دادند. در روزهای پایانی ماه دسامبر سال گذشته میلادی (2018) نیز قایق نجات دیگری به نام "سی-آی" 17 پناهجوی دیگر را نجات داد.

این دوقایق به خاطر شرایط بد دریا اجازه یافتند به سواحل مالت نزدیک شوند، اما اجازه ورود به ساحل این کشور را نیافتند.

مالت، ایتالیا و اسپانیا در حالی که پناهجویان مدت طولانی در شرایط بد و فاجعه باری در این دو قایق نجات منتظر اعلام پذیرش از طرف کشورهای اروپایی بودند اعلام کردند که حاضر نیستند این پناهجویان را بپذیرند. ماتئو سالوینی، وزیر کشور ایتالیا، که رهبر حزب افراطی لیگ شمال ‌است نیز در این باره اعلام کرده بود  که ایتالیا دیگر مکانی برای پذیرش پناهجویان نیست.

سالوینی که دیدگاه بسیار انتقادآمیزی نسبت به اتحادیه اروپا، یورو، مهاجرت غیرقانونی و مدیریت پناهجویان از سوی اتحادیه اروپا دارد، در یک پیام توئیتری نیز در همین رابطه تاکید کرد که "سواحل ایتالیا همچنان بسته خواهند ماند."

آلمان و هلند هم اعلام کردند  در صورتی که دیگر کشورهای اروپایی نیز اعلام همکاری کنند، حاضرند این پناهجویان را بپذیرند.

کشورهای اروپایی در حالی بر سر پذیرش این پناهندگان با هم دعوا و مناقشه می کردند که این پناهجویان بیش از دو هفته در شرایط سخت و فاجعه باری در این دو کشتی به سر بردند.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز آمار کمیسیون اروپا (یورواستات) کل مبادلات تجاری ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در نخستین ماه سال جاری میلادی را بالغ بر ۳۸۰ میلیون یورو اعلام کرد.

مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در این ماه با افت ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است. تجارت ایران و اروپا در ژانویه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۴۲۴ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات اتحادیه اروپا از ایران در ماه ژانویه ۲۰۲۴ با افت ۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن به ۶۹ میلیون یورو رسیده است. کشور‌های اروپایی در ماه نخست سال قبل ۸۰ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بودند.

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ژانویه امسال نیز ۹ درصد افت داشته و به ۳۱۱ میلیون یورو رسیده است. کشور‌های اروپایی در ماه نخست سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۳۴۴ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بودند.

صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در یک ماه

بر اساس این گزارش آلمان بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران در میان کشور‌های اروپایی طی ژانویه ۲۰۲۴ بوده و ۳۸ درصد کل تجارت ایران با اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده است. آلمان در این دوره ۱۰۰ میلیون یورو کالا به ایران صادر و ۱۹.۷ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده است. صادرات آلمان به ایران نسبت به ماه مشابه سال قبل تغییری نداشته؛ اما واردات این کشور از ایران با کاهش ۲۶ درصدی مواجه شده است.

رشد ۶۲ درصدی صادرات اسپانیا به ایران

صادرات برخی دیگر از کشور‌های اروپایی به ایران در ژانویه ۲۰۲۴ افزایش قابل توجهی داشته است. صادرات اسپانیا به ایران در این ماه با رشد ۶۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و از ۱۵.۴ میلیون یورو در ژانویه ۲۰۲۳ به ۲۵ میلیون یورو در ژانویه امسال افزایش یافته است.

صادرات ایتالیا به ایران نیز ۱۳ درصد در ژانویه امسال افزایش یافته و به ۴۳.۹ میلیون یورو رسیده است. ایتالیا در ژانویه سال قبل ۳۸.۸ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

واردات یونان از ایران ۳ و هلند ۲ برابر شد

در حالی که واردات آلمان از ایران در ژانویه امسال کاهش ۲۶ درصدی داشته واردات یونان از ایران ۳ برابر شده و به ۲.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات هلند از ایران نیز تقریباًً دو برابر شده و از ۳.۵ میلیون یورو در ژانویه ۲۰۲۳ به ۶.۸ میلیون یورو در ژانویه امسال رسیده است.

واردات رومانی از ایران نیز با رشد ۴۷ درصدی به ۳.۴ میلیون یورو و ایتالیا با رشد حدود ۲ درصدی به ۱۲.۲ میلیون یورو بالغ شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش‌های بین‌المللی به حادثه اصفهان | از هراس کشورهای اروپایی تا محکومیت توسط عمان
  • سهمیه سری آ ایتالیا برای شرکت در لیگ قهرمانان اروپا اضافه شد
  • آغاز تحقیقات اتحادیه اروپا درباره تیک‌تاک لایت
  • ایتالیا: اتحادیه اروپا بر سر تحریم ایران به اجماع رسیده است
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • همکاری راهبردی اتحادیه اروپا و ژاپن در بخش مواد پیشرفته آغاز شد
  • جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴
  • نگرانی اتحادیه اروپا از توسعه هوش مصنوعی و تاثیر آن بر کودکان
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • اتحادیه اروپا بزودی درباره ارسال ضدهوایی به اوکراین تصمیم نمی‌گیرد