Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، ملیسا مکارتی بازیگر محبوب آمریکایی که بیشتر وی را در فیلم های کمدی می بینید یکی از مدعیان اصلی جایزه اسکار بوده است او عنوان کرده است که فوبیای چاقی دارد. ملیسا همسر بن فالکون می باشد که این دو دارای دو فرزند می باشند. این بازیگر ۴۸ ساله در هالیوود کار می کند و هیچ مشکلی ندارد. در ادامه تصاویری از ملیسا بازیگر و کمدین آمریکایی را مشاهده کنید

ملیسا مکارتی و فوبیای چاقی

ملیسا مکارتی که یکی از مدعیان اسکار بهترین بازیگر زن نقش نخست برای «اصلا می‌توانی من را ببخشید؟» است در مصاحبه ای با مجله این استایل اعتراف کرد که مدتها برای مصاحبه های تلویزیونی دچار فوبیای چاقی می‌شد و باید با این ترس مبارزه می‌ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید مصاحبه کنندگان دست از سوال‌ هایی مربوط به چاقی او بر نمی‌ داشتند و مدام می پرسیدند و اعتقاد نداشتند که زنی مانند من بتواند در هالیوود کار کند.

ملیسا آن مک‌ کارتی

عکس های ملیسا مکارتی

مکارتی خاطره ای از مصاحبه تعریف می کند که « مجری مدام این جمله را تکرار می‌کرد که اوه شما با این سایز در هالیوود کار می‌ کنید؟ و من خون روی صورتم دویده بود.»

صحبت های جالب ملیسا مکارتی بازیگر امریکایی

مکارتی یک آن در ذهنش می‌ گذرد که من با این سایز بزرگ، می توانم خیلی سریع دمار از روزگارت در آورم. مکارتی این مصاحبه را با این آقای در دوران فیلم «ساقدوش‌ های عروس» انجام داده بود.

عکس های ملیسا بازیگر آمریکایی

ملیسا بازیگر هالیوود

«دو دوربین روی صورت او بود و یک دوربین روی من زوم شده بود. وقتی او این چند بار این سوال را تکرار کرد و من مدام درباره فیلمنامه و همکاری با پل فیگ حرف زدم. قیافه مصاحبه کننده دیدنی بود فکر می کرد من دیوانه ام که جوابش را نمی دهم. اما تهیه کننده بعد از این مصاحبه از من معذرت خواهی کرد.»

ملیسا مکارتی در گلدن گلوب ۲۰۱۹

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: چاقی هالیوود مصاحبه دوربین گلدن گلوب هالیوود پارس بازیگر پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند

عطیه رزازی مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: مشکل اصلی جامعه ما افزایش روند چاقی در گروه سنی کودک و نوجوان است که طبق بررسی‌های به عمل آمده، ۲۰ درصد کودکان و نوجوانان استان دچار چاقی شکمی هستند.

وی با بیان اینکه استان قزوین هم‌پای شاخص‌های کشوری پیش می‌رود، اما جزو استان‌هایی است که چاقی در آن یک زنگ خطر محسوب می‌شود، اضافه کرد: برای این معضل باید مداخلاتی از خانه و توسط والدین شروع شود و کل خانواده باید طبخ مواد غذایی را اصلاح کنند تا به کاهش اضافه وزن، تناسب اندام و شرایط اغذیه سالم برسیم.

رزازی با بیان اینکه دریافت مواد غذایی باید متناسب با شرایط هر انسانی در نظر گرفته شود و تحرک بدنی و فعالیت فیزیکی نیز با توجه به سن وی باید تعریف شود، افزود: دانش آموزان در برنامه ریزی‌های کشوری، باید روزی یک ساعت فعالیت بدنی و میانسالان روزی نیم ساعت تحرک فیزیکی مناسبی داشته باشند.

این مسئول چاقی را تجمع بیش از اندازه چربی در بدن به نسبت قد انسان تعریف کرد و گفت: در یک فرد بزرگسال با ۱۶۰ سانتی متر قد، ۶۰ کیلوگرم وزن طبیعی محسوب می‌شود و اگر این وزن به ۷۰ کیلوگرم برسد، دچار چاقی می‌شود، اما کودک و نوجوان به این دلیل که در سن رشد قرار دارند، تغییرات قد با توجه به سن آنها اتفاق می‌افتد و نمی‌توان یک وزن مشخصی تعیین کرد، بلکه چاقی کودکان و نوجونان با نمودار‌های استاندارد رشد مشخص می‌شود که وزن و قد آن‌ها در چه وضعیتی قرار دارد.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: وضعیت اقتصادی در کشور و سواد مردم در مصرف کیک، شیرینی، شکلات و فست فود دست به دست هم داده تا شاهد افزایش اضافه وزن در کودکان و نوجوانان باشیم.

رزازی به عوامل موثر در چاقی و اضافه وزن اشاره کرد و افزود: برخلاف باور عموم که ژنتیک را علت اصلی چاقی می‌دانند، اما تغییر الگوی زندگی از جمله شیوه زندگی ماشینی در عصر شهرنشینی، نوع رژیم غذایی و نداشتن تحرک بدنی از دلایل اصلی افزایش روند چاقی محسوب می‌شوند.

مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: تحقیقات نشان داد که به علت افزایش قیمت مواد غذایی همانند گوشت و میوه و سبزیجات، مردم غذا‌هایی با قیمت ارزان همانند نان، برنج، ماکارانی که دارای کربوهدیرات ها، روغن هستند را مصرف می‌کنند که ارزش سیرکنندگی بیشتری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • شکایت ۹ میلیون دلاری بکام از ستاره هالیوود
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • 2 بازیگر مطرح هالیوود طرفدار بایرن مونیخ شدند (+تصاویر)
  • بی تحرکی، سلامت نوجوانان تیران را تهدید می‌کند
  • ­چاقی نیمی از کودکان تهرانی
  • برنامه‌ریزی شهری برای مقابله با چاقی شهروندان
  • از صفر تا صد جراحی‌های چاقی
  • درباره مزایا و معایب جراحی چاقی بیشتر بدانیم
  • بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع