Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان با فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان مطرح شد که ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس در خور شأن مجاهدان کُرد همت همه مسئولان را می‌طلبد. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان پیش‌از ظهر امروز با فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار محمدحسین رجبی در این دیدار با تاکید بر ضرورت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در جامعه اظهار داشت: سپاه بیت‌المقدس استان در این راستا با تمام توان و قدرت با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان همکاری لازم را خواهد کرد و از هیچ کمکی دریغ نمی‌کند.

وی به تملیک زمین مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان کردستان اشاره کرد و گفت: یکی از ضروریت‌هایی که در کردستان نمایان و همیشه جای خالی آن مشخص است نبود یک مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مناسب و در خور شأن مجاهدان کردستان است.

سنندج| مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس کردستان کلنگ‌زنی شد کردستان| 6 مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در کشور افتتاح می‌شود پیشمرگان مسلمان کُرد ‌در برابر دشمنان نظام همچون کوهی استوار ایستادند

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان تصریح کرد: نبود یک مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس سبب می‌شود که خیلی‌ها با وقایع کردستان به‌خوبی آشنا نشوند و آن را درک نکنند، اما با پیگیری‌های انجام شده، این اتفاق در حال رخ دادن است و گام نخست نیز تملیک زمین این مرکز فرهنگی بود که به همت همه همکاران این اتفاق رخ داد.

وی یادآور شد: استان کردستان در دوران دفاع مقدس و قبا از آن هم، شاهد اتفاقات تلخ و شیرین زیادی بوده است و باید مجاهدت‌ها و رشادت‌ها به نسل‌های بعدی منتقل شود که «ساخت و تجهیز مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس» می‌تواند بیانگیر این پیام‌ها باشد.

سردار رجبی خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی از نماد‌های مجاهدت کردستان به مرور زمان از بین رفته و یا تغییر شکل داده اما می‌توان همین نماد‌ها را در یک محلی همچون مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس بازسازی کرد تا همگان شاهد مجاهدت‌های خلق شده باشند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان نیز در این دیدار اظهار داشت: احداث مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در استان نماد تلاش‌ها و مجاهدت‌های مردم کردستان در هشت سال دفاع مقدس خواهد بود و باید تمام نهادها به‌ویژه نیروهای مسلح مستقر در استان، برای احداث این مجموعه و بهتر نشان دادن مجاهدت‌های رزمندگان، همت و همکاری بیشتری با ما داشته باشند.

سردار ذبیح‌الله مالکی با قدردانی از حمایت‌های معنوی و مادی سپاه استان در تجهیز یادمان شهدای گمنام و مقامت شهرستان سنندج، افزود: یادمان شهدای گمنام و مقاومت باشگاه سابق افسران، یکی از نماد‌های مقاومت فرزندان ایران اسلامی در این خطه خونرنگ است چراکه در این جایگاه مقدس، خون فرزندان اهل تسنن و تشیع درهم آمیخته شد تا دشمن زبون نتواند به اهداف پلید خود که همانا ایجاد جنگ نیابتی در کردستان بود، برسد.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم

به گزارش خبرنگار مهر، همایش «شن ها مأمور خدا بودند» به مناسبت سالروز شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس توسط موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با حضور مسؤولان لشکری و کشوری امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت در سالن بین المللی خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

ملت‌های آزاده دنیا از خط مبارزه ملت ما با استکبار بهره می‌گیرند

در ابتدای این مراسم سردار نادر ادیبی مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: یکی از وظایف اصلی ما در مجموعه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازنمایی حوادث مهم دفاع مقدس است. در سیاستگذاری‌های اجرایی، برنامه‌هایی را در طول سال برای آشنایی مردم به ویژه جوانان با هدف جلوگیری از فراموشی و تحریف وقایع دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مقاومت در نظر گرفته‌ایم.

وی با اشاره به شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس افزود: به پشتوانه هوشیاری ملت ایران، امام عظیم شأن انقلاب و آیت اله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در طی این سال‌ها همچنان خط مبارزه ملت ما با استکبار و شیاطین پر رنگ تر شده و ملت‌های آزاده دنیا از آن بهره می‌گیرند و مسیر سعادتی که این انقلاب باز کرد، همچنان گشوده‌تر در حرکت است.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ادامه سخنان خود گفت: موضوع شکست حمله نظامی آمریکا در طبس از آن وقایع تاریخی است که باید به دقت به آن پرداخته شود و تحلیل مناسبی از وضعیت مبارزه استکبار با ملت ایران را ترسیم کنیم که این کار در حال شکل گیری است و مهمترین نکته آن این است که این موضوع زنده باقی می‌ماند. هر روز ملت ما مستحکم‌تر به مسیر خود ادامه می‌دهد، مردم برای انتقال مفاهیم تاریخی به نسل‌های بعدی در این اماکن و مراکز مهم انقلاب حضور پیدا می‌کنند تا با مبانی اصلی انقلاب آشنا شوند و قوت قلب بیشتری پیدا کنند.

ما از فتنه‌های بسیاری گذشتیم تا به وعده صادق رسیدیم

محمد کریمی فعال رسانه‌ای از سخنرانان دیگر این مراسم بود که گفت: امروز جنگی بزرگ‌تر از جنگ سخت برای گرفتن مرزها رخ داده است. جنگی فراتر از جنگ اقتصادی، فرهنگی و جنگ نرم. امروز در جنگ شناختی و ترکیبی قرار گرفته‌ایم که این میدان مستقیماا با تفکر و رسانه ارتباط دارد و اثرگذارترین گلوله‌ها در این عرصه، واژه‌ها هستند. ما امروز زیر بمباران اطلاعاتی عملیاتی هستیم که تا به امروز تجربه نشده است. امروز در میدان عملیات روانی برای جا به جایی اراده‌ها و دستکاری دستگاه محاسباتی ذهن‌ها اقداماتی انجام می‌شود که جز باور داشتن به اراده الهی نمی‌تواند آن را خنثی کند.

وی افزود: از آغازین روزهای نهضت انقلاب اسلامی دشمنان چند طرح را جلو بردند، اول همسو کردن حضرت امام (ره) با اهداف خود که به شکست انجامید، دوم ترور ایشان و متلاشی کردن انقلاب اسلامی که چندین طرح ترور برنامه‌ریزی شد، اما نهضت امام مورد عنایت و توجه حضرت حق بود و همه آن طرح‌ها ناکام ماندند. ما با وجود عملیات‌های نظامی موفقی که داشته‌ایم، اما نتوانسته‌ایم بر فضای مجازی آنطور که باید تسلط یابیم. سه حربه برای مقابله با انقلاب اسلامی از سوی دشمن به کار رفته که دهه‌ها سرمایه‌گذاری فکری، مالی و انسانی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است تا ما را به زانو درآورند. اولین آن حربه‌ها، تحریف است که نمی‌گذارد خبر خوبی از ایران منتشر شود. این حربه اجازه نمی‌دهد راز ایستادگی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر عدم ورود واکسن فایزر به درستی تبیین شود و چیزی از میلیون‌ها بیماری که به خاطر عوارض این واکسن درگیر هستند، منتشر شود؛ همچنین حربه تحریف اجازه نمی‌دهد خبری از ۳۰ خط تولید واکسن ایرانی به گوش کسی برسد.

کریمی در پایان گفت: تحریف نمی‌گذارد کسی از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن صحبت کند و با ترسی که ایجاد می‌کند اجازه نمی‌دهد کسی به میدان تبیین بیاید. تحریف و تخریب دست به دست هم داده‌اند تا مردم در جهت القائات آنها به خیابان‌ها بیایند. ما از فتنه‌های بسیاری گذشتیم تا به وعده صادق رسیدیم. توکل به خدا، اعتماد به نظام جمهوری اسلامی ایران و مردمی که فرسنگ‌ها از مسؤولان جلوتر هستند ما را تا به امروز یاری کرده است و در سایه تحریم‌ها، جنگ نرم و سخت و همه مشقت‌ها امروز به عنوان کشوری قدرتمند عضو باشگاه هسته‌ای و نظامی جهانی خود را مطرح کرده‌ایم.

کد خبر 6086333 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • اعتبارات سفر دولت مربوط به موزه دفاع مقدس مازندران جذب شد
  • همایش "شن‌ها مامور خدا بودند" در تهران برگزار می‌شود
  • ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی
  • آیت‌الله علم‌الهدی: پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است