Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در شرایط فعلی موضوع تامین کود، نهاده و خوراک دام و طیور، اولویت اصلی وزیر جهاد کشاورزی است و در تمام جلسات آن را پیگیری می‌کند. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۹ اقتصادی صنعت و تجارت کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا طهماسبی امروز در ششمین نمایشگاه نهاده‌های کشاورزی اظهار کرد: موضوع تامین کود، نهاده‌ها، خوراک دام و طیور برای وزیر جهاد کشاورزی بسیار مورد اهمیت است و در تمام جلسات آن را پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما به دنبال بهره‌گیری از بخش خصوصی برای تامین نیاز این بخش هستیم و معتقدیم که بخش خصوصی است که باید در این زمینه فعالیت کند.

طهماسبی گفت: اولین هدف ما حفاظت و صیانت از محیط زیست و بالندگی آن است زیرا همه آنها بسترهای تولید هستند و منجر می‌شود که ما زندگی بهتری داشته باشیم.

وی گفت: هر چقدر ما (تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان نهاده‌های کشاورزی) بتوانیم محصول سالمی تامین و به گیاه دهیم در نهایت محصول سالمی نیز به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

طهماسبی با اشاره به اینکه میزان تولید سموم پرخطر در کشور کاهش یافته است تصریح کرد: این رقم از 24 درصد به 8.8 درصد رسیده که شاهکاری به حساب می‌آید که این امر با همت و فعالیت بخش خصوصی محقق شده است.

وی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به کمبود تولید بذور هیبرید در کشور گفت: ما نیازمند 600 میلیون بذور هستیم که تنها 20 میلیون آن در کشور تولید می‌شود به همین منظور باید با کمک بخش خصوصی این کسری را جبران کرد؛ واردات بذر در اولویت یک اختصاص ارز قرار دارد تا نیاز کشاورزان تامین شود.

وی گفت: وابستگی ما به بذور هیبرید بالاست اما با توجه به نیاز روزافزونی که با توسعه گلخانه‌ها در کشور ایجاد شده است امیدواریم با همراهی بخش خصوصی این امر تامین شود.

داستان واردات تلفن همراه نباید در بخش نهاده‌های کشاورزی تکرار شود

انتهای پیام/

R1342/P1012122/S7,78,83/CT11 واژه های کاربردی مرتبط وزارت جهاد کشاورزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از جذب ۴۹ درصدی تسهیلات تبصره ۱۸ در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری امروز در کارگروه تبصره 18 قانون بودجه استان اظهار داشت: حفظ و ارتقای واحدهای تولیدی موجود، احیا و بازگردان واحدهای راکد و غیرفعال به چرخه تولید و جذب و سرمایه‌گذاری جدید از اولویت‌های کاری حوزه اقتصادی استان است.

وی افزود: در زمینه پرداخت اعتبارات تبصره 18 نیز اولویت نخست ما مبنی بر انتفاع اقتصادی و اشتغال بیشتر مردم در اجرای طرح‌های بالادستی در استان است. اجرای طرح‌های ملی با هدف سهم اشتغال در خراسان جنوبی در اولویت دوم برنامه‌های اقتصادی استان است.

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از جذب 49 درصدی تسهیلات تبصره 18 در استان خبر داد و افزود: براساس هدف‌گذاری‌های صورت گرفته برای جلسه آینده کارگروه، جهشی را در جذب اعتبارات تبصره 18 خواهیم داشت. برای هر بانک میزان پرداخت و تعداد طرح‌ها مشخص شده است.

جعفری با یادآوری اینکه یک هزار و 136 میلیارد تومان از محل بند الف تبصره 18 قانون بودجه 1401 به استان تخصیص یافته، گفت: احتمالاً اعتبارات ملی تبصره 18 در اردیبهشت ماه شناور خواهد شد، لذا باید استان حداکثر بهره‌برداری و جذب را از اعتبارات ملی داشته باشد و کم‌کاری در این زمینه قابل پذیرش نیست.

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نظارت مستمر بر روند پرداخت تسهیلات تبصره 18 داشته باشند، ادامه داد: کارگروه رصد و پایش علل عدم جذب طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان به ریاست مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • اراضی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد پروژه‌های مسکن ملی تامین شد
  • تاکید رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برافزایش مشارکت مردم درصیانت از اراضی