Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ایمنی بهداشت و محیط زیست طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی گفت: در راستای مقابله با آلایندگی زیست محیطی بر اساس مسئولیت‌های اجتماعی واحدهای زیست محیطی پالایشگاه فاز ۱۳ پارس جنوبی در مدار بهره برداری قرار گرفت. ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، کوروش عمادی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در عسلویه با تاکید بر رعایت الزمات زیست محیطی در منطقه صنعتی پارس جنوبی اظهار داشت: واحد تصفیه پساب‌های صنعتی با توجه به اهمیت رعایت الزامات زیست محیطی به عنوان یکی از اولویت‌های راه اندازی طرح، تدوین و با همکاری دست اندرکاران، تکمیل و عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه واحد تصفیه پساب‌های صنعتی از سه بخش شامل تصفیه فاضلاب‌های روغنی، شیمیایی و بهداشتی تشکیل شده گفت: بخش تصفیه فاضلاب‌های روغنی به‌عنوان مهمترین قسمت واحد مذکور در مدار عملیات قرار دارد و با دریافت فاضلاب‌های روغنی از واحدهای بالادستی و ورود آن به سیستم‌های شناورسازی و جداسازی با ظرفیت هر یک 80 مترمکعب بر ساعت، به تفکیک و جداسازی کامل روغن از آب می‌پردازد.

مدیر ایمنی بهداشت و محیط زیست طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی افزود: بخش تصفیه فاضلاب‌های شیمیایی برای خنثی سازی فاضلاب‌های اسیدی و قلیایی و تنظیم PH آنها طراحی و اجرا شده و با ظرفیت 5 مترمکعب برساعت تکمیل و در سرویس قرار گرفته است.

عمادی به راه اندازی واحدهای فرآیندی پالایشگاه و هدف گذاری برای دریافت گاز ترش غنی از سکوهای دریایی، اشاره کرد و افزود: باتوجه به اینکه ردیف اول واحد بازیافت گوگرد پالایشگاه فاز 13 ماه گذشته به بهره برداری رسید، خوشبختانه تمام واحدهای زیست محیطی، پیش از ورود گاز از بخش فراساحل این طرح، در مدار بهره برداری قرار گرفته‌اند.

وی بیان کرد: در راستای مقابله با آلایندگی زیست محیطی بر اساس مسئولیت‌های اجتماعی واحدهای زیست محیطی پالایشگاه فاز 13 پارس جنوبی در مدار بهره برداری قرار گرفت.

بوشهر| روزانه 56 میلیون متر مکعب گاز در پالایشگاه فاز 13 پارس جنوبی شیرین‌سازی می‌شود ‌نصب دومین سکوی گازی فاز 13 پارس جنوبی در آب‌های خلیج فارس+ تصاویر‌بوشهر| میزان فرآوری گاز در پالایشگاه فاز 13 پارس جنوبی به 2 میلیارد فوت مکعب رسید

وی تصریح کرد:این واحدها همگام با عملیاتی شدن پالایشگاه طرح توسعه فاز 13 و همسو با برنامه‌های این طرح با هدف‌ کاهش و جلوگیری از ایجاد آلایندگی‌های زیست محیطی در چرخه بهره‌برداری از واحدهای پالایشگاهی به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام/ ت

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی اشتغال بوشهری‌ها در پارس جنوبی جبران شود

استاندار بوشهر با تأکید بر توجه ویژه به اشتغال نیروهای بومی استان در صنایع مختلف پارس جنوبی گفت: هر چند سال گذاشته اقدامات خوبی انجام شد ولی باید تلاش شود عقب‌ماندگی تحقق جذب ۵۰ درصدی اشتغال نیروهای بومی استان جبران شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در نشست با مدیرعامل و معاونان سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه این منطقه مهم صنعتی و تولیدی نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد اظهار داشت: منطقه پارس جنوبی که تاکنون افزون بر 150 میلیارد دلار در آن سرمایه‌گذاری شده است در عرصه تولید، صادرات، اشتغال و اقتصاد دریا محور نقش مهم و اثرگذاری دارد.

وی با بیان اینکه عمده صادرات میعانات گازی از پارس جنوبی صورت می‌گیرد گفت: 50 درصد محصولات صنایع پتروشیمی ایران در استان بوشهر و منطقه پارس جنوبی تولید می‌شود و این درحالی است که بیش از 72 درصد گاز مصرفی کشور از این منطقه مهم تولید و به خطوط سراسری منتقل می‌شود.

استاندار بوشهر منطقه پارس جنوبی را نقاط مهم، استراتژیک و حساس کشور دانست و تأکید کرد: توجه به حوزه امنیت و پایش نظارتی و ایمنی این منطقه صنعتی باید در اولویت برنامه‌ها باید قرار داشته باشد

محمدی‌زاده یکی از مصوبات مهم دولت تحقق 50 درصد نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع مختلف پارس جنوبی دانست و گفت: اشتغال نیروهای بومی در تأسیسات این منطقه هم به نفع منافع ملی و هم اینکه هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و سبب پایداری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه مکلف به اجرایی شدن مصوبات دولت هستیم اضافه کرد: برای تحقق مصوبات دولت در بکارگیری نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی که اکنون عقب‌ماندگی است باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در سال گذشته اضافه کرد: باید تلاش شود عقب‌ماندگی تحقق جذب 50 درصدی اشتغال و استخدام نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی جبران شود.

محمدی‌زاده در ادامه با اشاره به  تصویب سرمایه‌گذاری 7 هزار میلیارد تومانی از سوی وزارت نفت و صنایع پتروشیمی در سفر اول و دوم رئیس جمهور به استان بوشهر تأکید کرد: این اعتبار باید بر اساس مصوبه هیئت دولت در مدت سه سال در طرح‌های مختلف هزینه شود.

وی با اشاره به خرید کالاهای مورد نیاز صنایع و شرکت‌های مستقر در پارس جنوبی از تولیدات داخلی استان بوشهر افزود: استان بوشهر در عرصه تولیدات محصولات مختلف از جمله گوشت مرغ، محصولات کشاورزی مانند خرما، تولیدات کالاهای صنعتی و دیگر محصولات از ظرفیت بالایی برخوردار است که باید کالاهای مورد نیاز منطقه پارس جنوبی از داخل استان بوشهر خریداری شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • پایش محیط زیستی ۳۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی در استان مرکزی
  • پایش زیست محیطی سه هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی استان مرکزی
  • پالایشگاه جمع‌آوری گازهای مشعل با حضور رئیس جمهور در دهلران بهره‌برداری می‌شود
  • به زودی پالایشگاه جمع‌آوری گاز‌های مشعل به بهره‌برداری می‌‌رسد
  • ۳۱۷۰ واحد صنعتی و خدماتی در استان مرکزی پایش شد
  • اشتغال بوشهری‌ها در پارس‌جنوبی به ۴۲ درصد رسید
  • جذب ۵۰ درصدی اشتغال نیروهای بومی درپارس جنوبی محقق شود
  • بیمارستان تخصصی وزارت نفت در استان بوشهر ساخته شود
  • پرداخت ۶۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های عمرانی بوشهر
  • عقب‌ماندگی اشتغال بوشهری‌ها در پارس جنوبی جبران شود