Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@15:04:18 GMT

امضای سه توافقنامه در دانشگاه صنعتی شریف

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۸۶۵۵

امضای سه توافقنامه در دانشگاه صنعتی شریف

تهران-ایرنا- درحاشیه مراسم رویداد ناحیه شریف سه توافقنامه در راستای اهداف پارک علم و فناوری شریف فیمابین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران منعقد شد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار گروه دانشگاه ، اولین توافق نامه در خصوص توسعه ناحیه فناوری شریف بود که توسط معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، شهرداری منطقه دو و پارک علم و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرفین این توافق سه جانبه، شهرداری منطقه دو (رسول کشت پور)، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف (مجید دهبیدی پور) و رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی به نمایندگی از معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری (اسرائیل قادری) هستند.
پیاده‌ سازی و تقویت ناحیه نوآوری شریف به منظور حمایت، توسعه کسب و کارهای خلاقانه و استارتاپ ها، اپلیکیشن های مدیریت شهری و .. از موضوعات توافق است.
در این طرح دانشگاه صنعتی شریف اجازه دارد با هماهنگی شهرداری منطقه دو در سطح منطقه به فعالیت‌های همسو با اهداف شهرداری منطقه دو بپردازد.
همچنین شهرداری در حوزه تخصصی خود از استارتاپ های محصول محور در حوزه مدیریت شهری حمایت معنوی می کند.
تفاهم نامه دوم؛ بین پارک علم و فناوری شریف سازمان فاوای شهرداری تهران است که توسط مدیرعامل و عضویت هیات مدیره (محمد فرجو) و (مجید دهبیدی پور) رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف امضا شد .
موضوع این تفاهمنامه شامل ایجاد زمینه برای توسعه تعاملات دو طرفه و هم افزایی میان سازمان و پارک، بررسی نحوه استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر در پیشبرد اهداف مشترک، تدوین شیوه های حمایت از پژوهشگران و شرکت ها و استارتاپ های شهری و تسهیل شرایط برای برگزاری دوره های آموزشی رویدادها و سمینارهای آموزشی مشترک است.
همچنین بررسی نحوه استفاده از ظرفیت های علمی و دانشگاه، بررسی نحوه استفاده از توان علمی و تکنولوژی شرکت ها و استارتاپ های مرتبط در حل مشکلات شهری و تبیین شیوه های انجام پژوهش های کاربردی در قالب قراردادهای پژوهشی- مطالعاتی از دیگر موضوعات تفاهم نامه دوم است.
تفاهم نامه سوم؛عقد توافقنامه تاسیس مرکز نوآوری توسعه فناوری های شهری و ساختمان شرکت سرمایه آب-خاک و توسعه و پارک علم و فناوری است که بین دفتر نوآوری و فناوری توسعه فناوری های ساختمان و شهر با همکاری شرکت سرمایه گذاری دانایان پارس و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف منعقد شد.
موضوع این توافق راه اندازی دفتر نوآوری و فناوری توسعه فناوری های ساختمان و شهر به منظور توسعه تعاملات دو طرفه و ایجاد هم افزایی بین پارک و شرکت، جهت حمایت از شکل گیری و رشد استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری های مرتبط با صنعت ساختمان و خدمات شهری است.
**9465**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه شريف پارك علم و فناوري شريف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار

محمدمهران لسان‌صدق مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح دستاوردهای علمی، فناوری و دانش‌بنیان این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: خوشبختانه موفق شدیم مجوز دو مرکز رشد را از سازمان مرکزی دریافت کنیم؛ به‌طوری‌که مرکز رشد فناوری اشکذر و مرکز رشد فناوری‌های فضایی تفت با تعامل سازنده با دستگاه‌های دولتی ایجاد شدند؛ به اینصورت نقش مؤثری در نهاد‌های تصمیم‌گیری در حوزه فناوری داشتیم.

وی با بیان اینکه چند طرح برای توسعه زیست‌بوم درراستای جذب اعتبار مالی ارائه کرده‌ایم، تعداد هسته‌ها و شرکت‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را ۳۵ هسته و شرکت برشمرد.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد متذکر شد: ۳۵ هسته و شرکت فناور در مرکز رشد فناوری مستقر هستند و توانستیم واحد تحقیق و توسعه چند شرکت بزرگ مانند سیرنگ و فولاد پیمان گستر را در مرکز رشد پذیرش کنیم.

لسان‌صدق متذکر شد: شرکت‌ها در زمینه‌های صنایع غذایی و بذر هیبرید، رباتیک و فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، اتوماسیون و صنعتی مواد شیمیایی فعال هستند.

وی، برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در سال ۱۴۰۳ در حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان و تقویت آن را چنین برشمرد: توسعه کمّی و کیفی زیست‌بوم فناوری شامل مراکز رشد و سرای نوآوری، راه‌اندازی پارک فناوری اطلاعات با همکاری اداره‌کل فناوری اطلاعات و ارتباطات و پارک علم و فناوری یزد ازجمله برنامه‌های این دانشگاه در سال جدید است.

فعالیت دانشگاه آزاد یزد در حوزه مهارت و کارآفرینی

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره اینکه تازه‌ترین فعالیت سرای نوآوری این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ چه بود و چه برنامه‌ای برای ۱۴۰۳ متصور هستید؟ چنین پاسخ داد: سرای نوآوری «رباتیک و اتوماسیون صنعتی»، «پوشاک» و «کاشی و سرامیک» در این دانشگاه فعال هستند و سال ۱۴۰۲ بیشتر در حوزه برگزاری رویداد‌های مختلف فناوری و دوره‌های توانمندسازی و شتابدهی فعال بودیم، امیدواریم در سال جدید با جذب واحد‌های مختلف فناور به رونق بازار کمک کنیم، کما اینکه سال گذشته (۱۴۰۲) سراهای نوآوری این دانشگاه در رونق بازار تأثیر مستقیم داشتند.

لسان‌صدق در پاسخ به این سؤال که در حوزه مهارت و کارآفرینی چه فعالیت‌هایی در سال ۱۴۰۲ صورت گرفت و چه برنامه‌ای برای سال جدید (۱۴۰۳) دارید؟ عنوان کرد: برگزاری بوت‌کمپ برنامه‌نویسی کامپیوتر، استارت‌آپ و وبینار و چالش فناوری در زمینه‌های مختلف از جمله کارآفرینی از اقدامات دانشگاه در حوزه کارآفرینی بوده است.

امکان صدور مجوز فناوری برای شرکت‌ها فراهم شود

وی برای توسعه زیست‌بوم فناوری در کشور پیشنهاد کرد که راه‌اندازی مراکز تخصصی مطابق با آمایش سرزمین و تعامل با دستگاه‌های دیگر می‌تواند برای زیست‌بوم عامل رونق باشد، همچنین امکان صدور مجوز فناوری در دانشگاه از امتیازاتی است که برای شرکت‌ها جذاب است که امیدواریم در دانشگاه آزاد یزد محقق شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه ملی سنگاپور
  • زیرساخت‌های فرهنگی در احداث پارک‌ها مدنظر قرار گیرد
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بُعدی فلزی ایران ساخت
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بنیاد علم و فناوری جمیلی و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ 2 بهمن
  • با عملکرد جهادی مدیریت شهری چتر خدمت بر سر همه محلات شهر گسترده خواهد شد
  • باز زنده سازی ساحل کارون و توسعه پارک های اهواز
  • پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه باززنده‌سازی کارون
  • پیشرفت۳۰ درصدی پروژه باز زنده‌سازی کارون
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار