Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-03-29@04:56:40 GMT

چالش دو حزبی کنگره آمریکا علیه ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۸۶۸۷

چالش دو حزبی کنگره آمریکا علیه ترامپ

خبرگزاری فارس: به موازات ادامه حمایت‌های دولت‌های دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا از جنگ تجاوزکارانه ائتلاف عربستان سعودی علیه یمن طی سه سال اخیر، حالا یک رسانه غربی گزارشی درباره تحرکات کنگره آمریکا برای «محدود کردن» اختیارات رئیس‌جمهور برای ادامه حمایت‌های واشنگتن از این ائتلاف متجاوز منتشر کرده و از احتمال ایجاد «چالش بی‌سابقه» کنگره آمریکا علیه رئیس‌جمهور سخن گفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جنگ همه‌جانبه ائتلاف عربستان سعودی و امارات متحده عربی علیه یمن از فروردین ماه سال ۱۳۹۴ با انواع حمایت‌های دولت «باراک اوباما» آغاز شد و با آغاز ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» این حمایت‌ها با شدت بیشتر ادامه یافته است.

«گاردین» درباره تحرکات کنگره آمریکا درباره جنگ یمن گزارشی با این عنوان منتشر کرده است: «جنگ یمن: ترامپ با تحرکات فراحزبی برای پایان دادن به حمایت از (ائتلاف) سعودی مواجه می‌شود».

این روزنامه انگلیسی نوشت: «کنگره آمریکا با یک مصوبه فراحزبی که خواهان پایان دادن به مداخله این کشور در جنگ یمن است، در نظر دارد که در برابر اختیار دونالد ترامپ برای درگیر کردن آمریکا به این جنگ، چالشی بی‌سابقه ایجاد کند».

۲۲ آذرماه بود که مجلس سنای آمریکا با ۵۶ رأی موافق و ۴۱ رأی مخالف قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن بر لزوم پایان حمایت واشنگتن از ائتلاف متجاوز سعودی به یمن تاکید شده (+)، اما این قطعنامه به دلیل مخالفت رهبران جمهوری‌خواه نتوانست راهش را به مجلس نمایندگان باز کند و در این مجلس امکان رای گیری درباره آن فراهم نشد (جزئیات بیشتر).

با تغییر ترکیب کنگره آمریکا و تسلط دموکرات‌ها بر مجلس نمایندگان این کشور، حالا روزنامه «گاردین» در گزارشی تاکید کرده که امکان طرح این قطعنامه فراهم شده است.

این روزنامه گزارش داد: «سنا ماه گذشته این قطعنامه را تصویب کرد و جرقه استفاده از "مصوبه سال ۱۹۷۳ اختیارات جنگی" را کلید زد، اما رهبران جمهوری‌خواه اجازه طرح این موضوع در مجلس نمایندگان را گرفتند. حالا که مجلس نمایندگان تحت کنترل دموکرات‌ها است، طرحی برای پیش بردن تدابیری مشابه در هر دو مجلس برای پایان دادن دائمی به سوخت‌رسانی مجدد، حمایت لجستیکی، اطلاعاتی و عملیات‌های نیرو‌های ویژه آمریکا با ائتلاف به رهبری سعودی وجود دارد».

*مصوبه سال ۱۹۷۳ که به قطعنامه اختیارات جنگی ۱۹۷۳ یا قانون اختیارات جنگی هم شهرت دارد، یک قانون فدرال است که هدف از آن مقید کردن اختیار رئیس‌جمهور درباره متعهد کردن آمریکا به یک جنگ مسلحانه به رضایت کنگره این کشور است. طبق این قانون، رئیس‌جمهور آمریکا تنها در صورت اعلان جنگ توسط کنگره به یک کشور دیگر، امکان اعزام نیرو‌های مسلح آمریکا به خارج از کشور را دارد*

گاردین در ادامه گزارش خود می‌نویسد: «(توسل به مصوبه سال ۱۹۷۳) ترامپ را مجبور خواهد کرد که یا با اعمال محدودیت‌ها بر اختیارات اجرایی‌اش موافقت کند و یا اینکه از حق وتو برای ادامه دادن به این جنگ نامحبوب (در یمن) و در حمایت از متحدی نامحبوب در ریاض استفاده کند».

از نظر این رسانه غربی، «بعید است که مخالفان (ترامپ) برای بی اثر کردن حق وتو بتوانند اکثریت دو سوم را در مجالس سنا و نمایندگان به دست بیاورند، اما این تقابل، نمایانگر اختلاف نظر و جدایی نظرات بین رئیس‌جمهور و کنگره در ارتباط با عربستان سعودی خواهد بود، آن هم در برهه زمانی که یمن در آستانه قحطی است و مسائل مربوط به قتل وحشیانه جمال خاشقچی ستون نویس واشنگتن پُست درکنسولگری سعودی در استانبول ادامه دارد».

«رو خانا» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت کالیفرنیا، یکی از طراحان اصلی طرح پایان دادن به حمایت آمریکا از ائتلاف سعودی گفت که او با «نانسی پلوسی» رئیس دموکرات این مجلس برای به رای گذاشتن این طرح صحبت کرده است.

به گفته این قانونگذار کنگره آمریکا، پلوسی تاکید کرده ظرف ۶ هفته آینده این طرح را به رای خواهد گذاشت، اما تعطیلی دولت در آمریکا ممکن است سبب به تاخیر افتادن این زمانبندی شود.

گاردین با اشاره به تصویب قطعنامه در سنای آمریکا در تاریخ ۲۲ آذرماه نوشت: «طرح (پیشنهادی رو خانا) شبیه به قطعنامه مصوب در سنا در ماه دسامبر است که با ۵۶ رای موافق در برابر ۴۱ رای مخالف تصویب شد. از آنجایی که بعد از انتخابات (میان‌دوره‌ای کنگره) ماه نوامبر یک سنای جدید سر کار است، طرح پیشنهادی برنی سندرز سناتور مستقل، مایک لی سناتور جمهوری‌خواه و کریس مورفی سناتور دموکرات باید دوباره معرفی و ارائه شود، اما آن ۵۱ سناتوری که در حمایت از آن رای دادند، همچنان صاحب کرسی‌های سنا هستند و دو سناتور جدید دموکرات هم به آن‌ها اضافه شده که انتظار می‌رود از آن حمایت کنند».

این روزنامه در بخش پایانی گزارش خود می‌نویسد: «اگر طرح پیشنهادی (درباره پایان دادن به حمایت آمریکا از جنگ یمن) تصویب شود، این اولین بار خواهد بود که کنگره از یک قطعنامه با موضوع اختیارات جنگی برای محدود کردن قدرت رئیس‌جمهور برای وارد کشاندن کشور به یک جنگ خارجی استفاده می‌کند».

منبع: فردا

کلیدواژه: کنگره آمریکا ترامپ ائتلاف سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟

صمیمیت یکی از مهم‌ترین عناصر یک رابطه سالم و موفق است. صمیمیت به معنای نزدیکی و ارتباط عمیق عاطفی، ذهنی و روحی بین دو نفر است. صمیمیت معنوی نیز یکی از انواع صمیمیت است که به معنای اشتراک باورها، ارزش‌ها و معنویات بین دو نفر است.

صمیمیت معنوی در ازدواج نقش مهمی در ایجاد و حفظ یک رابطه پایدار و رضایت‌بخش دارد. زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس نزدیکی و همدلی بیشتری با یکدیگر دارند. آن‌ها می‌توانند در مورد باور‌ها و ارزش‌های خود با یکدیگر گفتگو کنند و از یکدیگر حمایت دریافت کنند. این امر باعث می‌شود که آن‌ها در زمان‌های سخت و دشوار زندگی نیز به یکدیگر تکیه داشته باشند.

فواید صمیمیت معنوی در ازدواج

افزایش رضایت از زندگی زناشویی
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس رضایت بیشتری از زندگی زناشویی خود دارند. آن‌ها احساس می‌کنند که با یکدیگر در یک مسیر مشترک قرار دارند و می‌توانند در کنار یکدیگر به رشد و تعالی دست یابند.

کاهش تنش‌ها و اختلافات بین زوجین
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، دیدگاه‌های مشترکی در مورد مسائل مهم زندگی دارند. این امر باعث می‌شود که آن‌ها کمتر با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند و در صورت بروز اختلاف نیز بتوانند به راحتی آن را حل کنند.

بهبود ارتباط و گفتگو بین زوجین
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس راحتی بیشتری در گفتگو با یکدیگر دارند. آن‌ها می‌توانند در مورد مسائل شخصی و خصوصی خود با یکدیگر گفتگو کنند و از یکدیگر حمایت دریافت کنند.

افزایش حمایت عاطفی بین زوجین
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، می‌توانند از یکدیگر حمایت عاطفی بیشتری دریافت کنند. آن‌ها می‌توانند در زمان‌های سخت و دشوار زندگی به یکدیگر تکیه داشته باشند و از یکدیگر انرژی مثبت دریافت کنند.

افزایش احساس امنیت و آرامش بین زوجین
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس امنیت و آرامش بیشتری در کنار یکدیگر دارند. آن‌ها می‌توانند به یکدیگر اعتماد کنند و از یکدیگر حمایت دریافت کنند.

افزایش امید و انگیزه در زندگی زوجین
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس امید و انگیزه بیشتری در زندگی دارند. آن‌ها باور دارند که در کنار یکدیگر می‌توانند بر هر چالشی غلبه کنند و به اهداف خود دست یابند.

راهکار‌های تقویت صمیمیت معنوی در ازدواج

برای تقویت صمیمیت معنوی در ازدواج، می‌توان از راهکار‌های زیر استفاده کرد:

- در مورد باور‌ها و ارزش‌های خود با یکدیگر گفتگو کنید. این امر به شما کمک می‌کند تا یکدیگر را بهتر درک کنید و اشتراکات خود را با یکدیگر کشف کنید.

- با یکدیگر به فعالیت‌های معنوی بپردازید. این فعالیت‌ها می‌تواند شامل شرکت در مراسم مذهبی، دعا و نیایش، مطالعه کتاب‌های مذهبی یا معنوی و ... باشد.

- از یکدیگر در مورد چالش‌های معنوی خود حمایت کنید. اگر یکی از زوجین با چالش‌های معنوی مواجه است، همسرش باید از او حمایت کند و در کنار او باشد.

اهمیت صمیمیت معنوی در ازدواج
صمیمیت معنوی یکی از جنبه‌های مهم زندگی مشترک است که می‌تواند تأثیر عمیقی بر کیفیت رابطه زوجین داشته باشد. زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس نزدیکی و همدلی بیشتری با یکدیگر دارند. آن‌ها می‌توانند در مورد باور‌ها و ارزش‌های خود با یکدیگر گفتگو کنند و از یکدیگر حمایت دریافت کنند. این امر باعث می‌شود که آن‌ها در زمان‌های سخت و دشوار زندگی نیز به یکدیگر تکیه داشته باشند.

چالش‌های صمیمیت معنوی در ازدواج
صمیمیت معنوی در ازدواج می‌تواند یک امر چالش‌برانگیز باشد. زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو نیستند، ممکن است با مشکلاتی در زندگی مشترک خود مواجه شوند. برخی از این چالش‌ها عبارتند از:

اختلاف در باور‌ها و ارزش‌ها
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو نیستند، ممکن است در مورد مسائل مهم زندگی، مانند مذهب، معنای زندگی، و ارزش‌های اخلاقی، با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند. این اختلاف نظر‌ها می‌تواند منجر به تنش و اختلافات بین زوجین شود.

عدم حمایت عاطفی
اگر یکی از زوجین با چالش‌های معنوی مواجه است، ممکن است همسرش از او حمایت نکند. این امر می‌تواند منجر به احساس تنهایی و انزوا در فرد شود.

فقدان احساس امنیت و آرامش
زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو نیستند، ممکن است احساس امنیت و آرامش کمتری در کنار یکدیگر داشته باشند. آن‌ها ممکن است احساس کنند که نمی‌توانند به یکدیگر اعتماد کنند و از یکدیگر حمایت دریافت کنند.

سوالات متداول درباره صمیمیت معنوی در ازدواج

۱. صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟
صمیمیت معنوی در ازدواج به معنای اشتراک باورها، ارزش‌ها و معنویات بین دو نفر است. زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس نزدیکی و همدلی بیشتری با یکدیگر دارند. آن‌ها می‌توانند در مورد باور‌ها و ارزش‌های خود با یکدیگر گفتگو کنند و از یکدیگر حمایت دریافت کنند.

۲. فواید صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟

صمیمیت معنوی در ازدواج می‌تواند فواید متعددی را به همراه داشته باشد، از جمله:

- افزایش رضایت از زندگی زناشویی

- کاهش تنش‌ها و اختلافات بین زوجین

- بهبود ارتباط و گفتگو بین زوجین

- افزایش حمایت عاطفی بین زوجین

- افزایش احساس امنیت و آرامش بین زوجین

- افزایش امید و انگیزه در زندگی زوجین

۳. راهکار‌های تقویت صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟

برای تقویت صمیمیت معنوی در ازدواج، می‌توان از راهکار‌های زیر استفاده کرد:

- در مورد باور‌ها و ارزش‌های خود با یکدیگر گفتگو کنید.

- با یکدیگر به فعالیت‌های معنوی بپردازید.

- از یکدیگر در مورد چالش‌های معنوی خود حمایت کنید.

۴. چالش‌های صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟

صمیمیت معنوی در ازدواج می‌تواند یک امر چالش‌برانگیز باشد. زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو نیستند، ممکن است با مشکلاتی در زندگی مشترک خود مواجه شوند. برخی از این چالش‌ها عبارتند از:

- اختلاف در باور‌ها و ارزش‌ها

- عدم حمایت عاطفی

- فقدان احساس امنیت و آرامش

۵. راهکار‌های غلبه بر چالش‌های صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟

برای غلبه بر چالش‌های صمیمیت معنوی در ازدواج، می‌توان از راهکار‌های زیر استفاده کرد:

- در مورد باور‌ها و ارزش‌های خود با یکدیگر گفتگو کنید.

- با یکدیگر به فعالیت‌های معنوی بپردازید.

- از یک مشاور ازدواج کمک بگیرید.

۶. آیا صمیمیت معنوی در ازدواج ضروری است؟

این سوال به دیدگاه افراد بستگی دارد. برخی از افراد معتقدند که صمیمیت معنوی در ازدواج ضروری است و زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو نیستند، نمی‌توانند رابطه پایداری داشته باشند. برخی دیگر معتقدند که صمیمیت معنوی مهم است، اما ضروری نیست.

۷. چه زمانی باید در مورد صمیمیت معنوی در ازدواج با همسر خود صحبت کنیم؟

بهتر است در مورد صمیمیت معنوی در ازدواج قبل از ازدواج صحبت کنید. این امر به شما کمک می‌کند تا ببینید که آیا با همسر خود از نظر معنوی همسو هستید یا خیر. اگر در این مورد با همسر خود اختلاف نظر دارید، می‌توانید قبل از ازدواج برای حل این اختلافات تلاش کنید.

۸. اگر بعد از ازدواج متوجه شویم که با همسر خود از نظر معنوی همسو نیستیم، چه کار کنیم؟

اگر بعد از ازدواج متوجه شویم که با همسر خود از نظر معنوی همسو نیستیم، باید سعی کنیم با یکدیگر گفتگو کنیم و راه‌حلی برای این مشکل پیدا کنیم. اگر نتوانیم با یکدیگر به توافق برسیم، می‌توانیم از یک مشاور ازدواج کمک بگیریم.

سخن آخر:
صمیمیت معنوی در ازدواج یکی از عناصر مهم یک رابطه پایدار و رضایت‌بخش است. زوجینی که از نظر معنوی با یکدیگر همسو هستند، احساس نزدیکی و همدلی بیشتری با یکدیگر دارند و می‌توانند در زمان‌های سخت و دشوار زندگی نیز به یکدیگر تکیه داشته باشند. برای تقویت صمیمیت معنوی در ازدواج، می‌توان از راهکار‌های مختلفی استفاده کرد.

منبع: بیتوته

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تماس زلنسکی با رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای درخواست کمک فوری
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ
  • حمله گسترده جنگنده‌های آمریکا و انگلیس به یمن/ اعلام تحریم‌های آمریکا و انگلیس علیه حماس/ استعفای یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به حمایت از اسرائیل/ مرگ یک سناتور ضدایرانی در آمریکا
  • حمله گسترده جنگنده های آمریکا و انگلیس به یمن/ اعلام تحریم‌های آمریکا و انگلیس علیه حماس/ استعفای یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به حمایت از اسرائیل/ مرگ یک سناتور ضدایرانی در آمریکا
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • افزایش نفرت آمریکایی‌ها از رژیم صهیونیستی/ مخالفت ۵۵ درصد آمریکایی‌ها با جنگ علیه غزه
  • صمیمیت معنوی در ازدواج چیست؟
  • سی‌ان‌ان: خرید و انتقال فوری سلاح، محور دیدار گالانت و آستین است