Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اینفوگرافی زیر قصد دارد تا به معرفی و بررسی پرهزینه‌ترین ماموریت‌های فضایی که شکست خوردند، بپردازد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، اینفوگرافی زیر قصد دارد تا به معرفی و بررسی پرهزینه‌ترین ماموریت‌های فضایی که شکست خوردند، بپردازد.

این آمار، ماموریت های شکست خورده از ابتدای آزمایش های فضایی تا سال 2012 را نشات می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینفوگرافی ماموریت های فضایی فضانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۹۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیمز وب منتشر کرد: دو نما از کهکشان مسیه 82 (+تصاویر)

عصر ایران - دو تصویری که در ادامه ارائه شده با فاصله 18 سال از کهکشان مسیه 82 (Messier 82) یا به اختصار ام82 گرفته شده اند. این کهکشان محیطی کوچک، اما قدرتمند است که شکل گیری سریع ستارگان از ویژگی های آن محسوب می شود.

مسیه 82 که به نام کهکشان سیگار نیز شناخته می شود، در فاصله 12 میلیون سال نوری از ما در صورت فلکی خرس بزرگ (دب اکبر) قرار دارد. کهکشان مسیه 82 اندازه ای به نسبت جمع و جور دارد، اما میزبان فعالیت های دیوانه وار تشکیل ستاره است. به عنوان نمونه، تشکیل ستارگان جدید در ام82 ده برابر سریع تر از کهکشان راه شیری صورت می گیرد.

تصویر زیر توسط تلسکوپ فضایی هابل ثبت و در سال 2006 منتشر شد. این اقدام در راستای جشن گرفتن 16 سال فعالیت موفق این رصدخانه انجام شد.

تصویر زیر توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب ثبت و به تازگی در آوریل 2024 منتشر شده است. با قابلیت های فروسرخ حساس این تلسکوپ فضایی، تیم دانشمندان نگاه دقیق تری به هسته کهکشان ام82 داشته و درک بهتری از چگونگی تشکیل ستارگان و به طور کلی تاثیر این فعالیت شدید بر کهکشان کسب کرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تصویر تلسکوپ فضایی هرشل از حفره لاکمن

دیگر خبرها

  • سفینه های فضایی بر روی زمین! + عکس
  • حمله موشکی به اصفهان؟ ؛ واکنش رسمی یک مقام سازمان فضایی کشور
  • بایدن : آدمخوارها دایی ام را خوردند !
  • بایدن: آدمخوار‌ها دایی ام را خوردند (فیلم)
  • اخترشناسان پرجرم‌ترین سیاه‌چاله ستاره‌ای کهکشان راه شیری را کشف کردند
  • (ویدئو) بایدن: آدم‌خوارها دایی‌ام را خوردند
  • چرا باید به مدار‌های مختلف فضا ماهواره ارسال کنیم؟
  • ناسا در مریخ با مشکلی بزرگ مواجه شد
  • ایران در جایگاه بیست و پنجم طولانی‌ترین ساعات کاری در جهان (اینفوگرافی)
  • جیمز وب منتشر کرد: دو نما از کهکشان مسیه 82 (+تصاویر)