Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، روزنامه فرامنطقه‌ای «رای الیوم» در یادداشتی به قلم «عبد الستار قاسم» نویسنده فلسطینی با عنوان «پایگاه العدید و تهدید امنیت ملی ایران»، اعراب را در دام ایران هراسی غرب گرفتار خواند.

در مقدمه این یادداشت آمده است: اخبار این است که ایالات متحده و قطر درصدد گسترش پایگاه هوایی العدید قطر هستند تا ظرفیت شمار بیشتری از نیروهای نظامی ایالات متحده را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این به طور مستقیم امنیت ملی ایران را تهدید می‌کند، در زمانی که تهدیدهای ایالات متحده علیه ایران در همه سطوح در حال رشد است.

رای الیوم نوشت: آمریکا سعی دارد مردم ایران را از دستیابی به غذا منع کند، تهدید به استفاده از نیروی نظامی می‌کند و می‌خواهد، ایران را از صادرات منابع اقتصادی خود محروم کند و همچنان ایران را به عنوان یک حامی تروریسم توصیف می‌کند در حالی که خودش را فراموش کرده که بزرگ‌ترین حامی تروریسم در جهان به ویژه تروریسم صهیونیستی است.

به عقیده نویسنده، آمریکا از سر محبت به اعراب، ایران را تهدید نمی‌کند؛ همانطور که همه می‌دانند، دولت‌های آمریکا همواره اعراب را تحقیر کرده و آنها را جاهلانی شهوتران برمی‌شمرند که خیری در آنها نه برای خودشان و نه برای بشریت نیست؛ آمریکا ایران را تهدید می‌کند، زیرا پیشرفت ایران، به ویژه در حوزه نظامی، ادامه نفوذ آمریکا در منطقه خلیج (فارس) را تهدید می‌کند و هژمونی آمریکا را بر کل کشورهای عربی به خطر می‌اندازد.

رأی الیوم آورده است: قطر باید به یاد داشته باشد درست زمانی که این کشور به دست برادران دشمنش محاصره شد، ایران بود که آسمان و دریای خود را برای پروازهای تجاری و غیرتجاری و حرکت‌ کشتی‌های مرتبط با قطر باز کرد؛ آیا سزای نیکی بدی است؟

این روزنامه ادامه داد: بعضی از اعراب می‌گویند ایران چهار پایتخت عربی را تحت کنترل خود دارد؛ بیروت، دمشق، صنعاء و بغداد. این حرف درست نیست؛ بیروت، با وجود قدرت حزب‌الله هنوز تحت نفوذ آمریکاست، بزرگترین دلیل برای اثبات این موضوع این است که بیروت پیشنهاد کمک ایران برای تسلیح ارتش لبنان را رد کرد و ترجیح داد که از آمریکا تسلیحات بگیرد به رغم اینکه آمریکا به وعده‌های خود برای تسلیح ارتش لبنان وفا نمی‌کند.

نویسنده افزود: در مورد بغداد، رئیس جمهور آمریکا بدون اینکه اطلاع قبلی به رهبران عراق بدهد، مخفیانه به این کشور سفر کرد، من فکر نمی‌کنم رئیس جمهور ایران این اندازه در بغداد نفوذ داشته باشد که بتواند چنین کار زشتی را انجام دهد؛ در مورد دمشق، هم که مصائب آن بیشتر از این است که کشوری بخواهد بر آن مسلط باشد علاوه بر اینکه حضور روسیه در دمشق به معنای عدم حضور دیگر کشورها نیست.

رای الیوم آورده است: ای کاش عرب‌ها می‌آمدند در تلویزیون و به ما توضیح می‌دادند که چرا این همه ترس و خصومت بی‌نظیر از ایران دارند، صهیونیست‌ها به سرزمین‌های عربی تعرض می‌کنند اما از آنها استقبال می‌شود، در حالی که کسانی که مقدسات را قبول دارند و وعده ضرورت آزادسازی سرزمین‌های عربی را می‌دهند و از جمله آنها مقاومت فلسطین است، [نزد این اعراب] جایگاهی ندارند.

این روزنامه افزود: اعراب درباره اینکه چه کسی بر باقی کشورهای عربی غالب است و سیاست‌های آنها را هدایت می‌کند صحبت نمی‌کنند، از ریاض و منامه، از دوحه و ابوظبی، از کویت و قاهره و خارطوم و طرابلس و نوآکشوت و رباط و موگادیشو و جزایر کومور و رام الله و مسقط و الجزایر تا تونس. نفوذ آمریکا در تمام این پایتخت‌ها، هر چند در درجه‌های مختلف، وجود دارد. آیا این (نفوذ فقط) برای آمریکا حلال است؟

رای الیوم آورده است: چرا اعراب در برابر تهاجم بی‌وقفه آمریکا از استقلال خود دفاع نمی‌کنند؟ و چرا پایتخت‌های عربی چندین در به روی رژیم صهیونیستی باز می‌کنند، در حالی که ایرانی‌ها را راه نمی‌دهند؟ دلیلش روشن است، منافع آمریکا در انزوا و مبارزه با ایران است.

نویسنده گفت: ما اعراب وکلای استعمار، اشغال و همه غارتگران حریص هستیم، وقتی ما در برابر قدرت‌های دنیا سر تعظیم فرو می‌آوریم، ایران از هر گونه خدشه به حاکمیت و قدرتش مصون است و اصرار دارد که استقلال خود را حفظ کند؛ ما انسان‌هایی پست و فرومایه هستیم که خودمان داوطلبانه به بهای ملت‌هایمان به دزدان جهان خدمت می‌کنیم.

رای الیوم نوشت: اگر ما واقعیت را باور داشته باشیم، ایران در منطقه باقی خواهد ماند در حالی که آمریکا و نفوذ آن در حال افول است، ایران دختر منطقه عرب اسلامی است(متعلق به جهان اسلامی و عربی است) و فرهنگ آن به عرب‌ها نزدیک‌تر است؛ اما آمریکایی‌ها فرزندان این منطقه نیستند و پس از آنکه کفگیرشان برای غارت پول و ثروت اعراب به ته دیگ خورد، منطقه را ترک می‌کنند.

این روزنامه در پایان آورده است: خلاصه باید گفت این ما هستیم که امنیت ملی ایران را تهدید می‌کنیم و ایران حق دارد برای دفاع از امنیت و استقلال خود اقدام کند.

فارس

انتهای پیام

171 / 156 آمریکا منطقه جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آمریکا منطقه جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، ممکن است در سفر آتی خود به چین که در ۲۴ تا ۲۶ آوریل انجام می‌شود، پکن را به دلیل حمایت از مجتمع نظامی-صنعتی روسیه تهدید به اقدامات تنبیهی کند.

به نوشته روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز، اگر چین از ارسال فناوری‌های ادعایی مرتبط با تسلیحات به روسیه دست نکشد، "ایالات متحده اقدامات تنبیهی" انجام خواهد داد.

نوع "اقدامات تنبیهی" گزارش نشده است، اما این فرض وجود دارد که در مورد اعمال تحریم‌ها علیه موسسات مالی چین و سایر سازمان‌ها صحبت شود.

در واقع، تعجب آور نیست که بلینکن با مواضع تهدید به چین می‌رود. اخیرا جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا نیز چین را به خاطر روابط با مسکو تهدید کرده است.

جانت یلن چند روز قبل از ورود سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه به چین تهدید کرد که اگر شرکت‌های چینی حمایت از روس‌ها را متوقف نکنند، «عواقب جدی» خواهد داشت.

وزیر خزانه داری آمریکا گفت: چینی‌ها نباید به روسیه در درگیری علیه اوکراین کمک کنند.

پیشتر وزارت خارجه آمریکا آمادگی واشنگتن را برای اتخاذ تدابیر اضافی علیه شرکت‌های چینی برای حمایت احتمالی از مجتمع نظامی-صنعتی روسیه اعلام کرده بود.

از زمان شروع حمله روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، روابط بین مسکو و پکن به طور قابل توجهی تقویت شده است. در همین راستا در مارس ۲۰۲۳، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین از مسکو بازدید کرد و در آنجا با ولادیمیر پوتین، همتای خود بر دوستی بی حد و حصر بین دو کشورشان که هژمونی غرب در صحنه بین المللی را به چالش می‎کشد، تاکید کرد.

چند ماه بعد، در اکتبر همان سال، رئیس جمهور روسیه با همتای چینی خود در حاشیه مجمع راه ابریشم جدید در پکن دیدار کرد. در آن روز، جین پینگ از اعتماد سیاسی متقابل فزاینده بین چین و روسیه صحبت کرد. پوتین پس از انتخاب مجدد خود در مارس ۲۰۲۴، روابط بین مسکو و پکن را به عنوان یک عامل ثبات توصیف کرد و از روابط شخصی بسیار خوب خود با شی گفت.

پکن خود را به عنوان یک طرف بی طرف در جنگ بین اوکراین و روسیه معرفی می‌کند، اما دو سال پیش به شریک اصلی اقتصادی مسکو تبدیل شد. چین خواستار حل و فصل سیاسی برای پایان دادن به جنگ است، در حالی که غربی‌ها مرتباً از این کشور می‌خواهند تا با استفاده از نفوذ خود بر مسکو، تلاش بیشتری برای توقف جنگ انجام دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور روز ملی جمهوری عربی سوریه را تبریک گفت
  • نخست وزیر پیشین قطر خطاب به اعراب: به زانو درآوردن ایران را فقط در خواب خواهید دید!
  • رئیس جمهور فرا رسیدن روز ملی جمهوری عربی سوریه را تبریک گفت
  • رئیسی فرا رسیدن روز ملی جمهوری عربی سوریه را تبریک گفت
  • جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با هرگونه تهدید از جانب رژیم صهیونیستی را دارد
  • هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اختلاف میان ایران و کشور‌های عربی
  • این شروع یک بازی جدید است | مقام سابق اسرائیلی: اصابت ۵ موشک از ۷موشک ایران یعنی نابودی قوی‌ترین سامانه دفاعی دنیا
  • بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود
  • فارن پالیسی: ایران و اسرائیل می خواهند از این مرحله تنش عبور کنند/ تل آویو به دنبال تهدید ایران بدون تشدید تنش فعلی بود/ بی ثباتی در وضعیت رابطه میان تهران و تل آویو باقی می ماند
  • اسرائیل تلاش می‌کند اردن را متحد خود و ضدایران نشان دهد/ افکار عمومی اعراب بیش از ایران اردن را تحت فشار قرار داد/ همسایگی با اسرائیل، اردن را آسیب‌پذیر کرده است/ اردن تلاش می‌کند از تنش در رابطه ایران و اسرائیل آسیب نبیند