Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه از برخورد با قاچاق دام زنده خبر داد و گفت: خارج شدن دام از استان باید حتما تحت نظارت و کنترل و با مجوز دامپزشکی باشد.

محمدحسین صادقی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از برخورد با گرانفروشی و مبارزه با قاچاق دام زنده خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در راستای تاکیدات ریاست قوه قضاییه جلسه‌ای در این خصوص تشکیل شده و یکی از معاونین را مکلف کردیم که به این موضوع ورود داشته باشد.

این مقام قضایی بیان کرد: در این خصوص تصمیم گرفته شد که  از دستگاه‌های مرتبط مثل اداره کل تعزیرات و پلیس و اطلاعات استان و دیگر دستگاه‌هایی که متولی نظارت هستند،‌ گزارش خواسته شود که چه اقداماتی در راستای مبارزه با گرانفروشی انجام داده‌اند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه ادامه داد: در صورتیکه در جایی نقصی وجود دارد یا کم‌کاری دیده می‌شود که باعث نارضایتی عمومی شده باید تا اصلاح آن نقیصه، موضوع را پیگیری و دنبال کنند.

صادقی بیان کرد: خوشبختانه تاکنون جلسات خوبی با حضور این افراد در دادسرا تشکیل شده و ان شاالله تا حصول نتایج این جلسات را در دادسرا دنبال خواهیم کرد.

این مقام قضایی تصریح کرد: در خصوص تثبیت قیمت گوشت هم به همکاران خود تاکید کردیم که حتما ورود جدی داشته باشند. لذا اعلام کردیم که خارج شدن دام از استان باید حتما تحت نظارت و کنترل و با مجوز دامپزشکی باشد و این کار باعث خواهد شد نوسان در قیمت گوشت قرمز وجود نداشته باشد.

این مقام قضایی در رابطه به تشکیل پرونده قضایی به علت گرانفروشی هم گفت: این موارد در صلاحیت اداره کل تعزیرات است. اما اگر موضوعات خاصی پیش بیاید به عنوان پرونده کیفری تعقیب آن را در دادسرا شروع خواهیم کرد. البته تاکنون چنین موردی نداشته ایم، اما بر اقداماتی که در تعزیرات در حال انجام است نظارت می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستانی استان کرمانشاه مبارزه با گرانفروشی مبارزه با قاچاق دام زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۱۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد هزار میلیاردی خروج سرمایه از بورس

در هفته اخیر، میزان خروج سرمایه از بورس تهران افزایش یافت.

به گزارش اقتصاد نیوز، در هفته اخیر روند خروج سرمایه از بورس تهران ادامه داشت. در اولین روز هفته هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.

روز یکشنبه بار دیگر پول حقیقی خارج شد که رقم خروج ۵۲۷ میلیارد تومان بود. اما روز دوشنبه خروج پول متوقف شد و ۱۲۰ میلیارد تومان پول حقیقی وارد شد. روز سه‌شنبه نیز ۵۷۵ میلیارد تومان خارج شد.

در آخرین روز معاملاتی هفته پول حقیقی خارج شد و ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی بازار ۴۲ میلیارد تومان بود.

در مجموع کل هفته ۲ هزار و ۸۱۴ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد و میانگین روزانه خروج پول حقیقی ۵۶۳ میلیارد تومان بود. بدین ترتیب خروج سرمایه نسبت به رقم هزار و ۶۸۹ میلیاردی هفته پیشین رشد هزار و ۱۲۵ میلیارد تومانی -معادل ۳۳ درصد- داشته است.

رکوردداران ورود و خروج پول حقیقی

روز شنبه نماد معاملاتی خودرو بیشترین خروج پول حقیقی را داشت. پس از ایران خودرو، نماد‌های وبملت، فولاد، خساپا و فملی در رتبه‌های بعدی بودند. در مقابل نماد‌های فزر، غبهار، کازرو و ثپردیس بیشترین ورود پول را داشتند.

روز یکشنبه نیز بیشترین خروج سرمایه به نماد وبملت تعلق داشت و نوری، فملی، وغدیر، بوعلی و فولاد در رتبه‌های بعدی بودند. در سوی دیگر، نماد‌های آسیاتک، فزر، واعتبار، تنوین و کازرو بیشترین ورود را داشتند. در روز دوشنبه نیز بیشترین خروج به وبملت، دامین، حسینا، آریا و وکار اختصاص داشت و نماد‌های ذوب، فملی، اخابر، شستا و خبهمن بیشترین ورود پول را داشتند.

روز سه‌شنبه بیشترین خروج سرمایه به نماد خودرو تعلق داشت و نماد‌های وبانک، فولاد، شستا و ملت در رده‌های بعدی بودند. بیشترین ورود پول نیز به آسیاتک، وارس، فملی، وملی و دکوثر اختصاص داشت.

در آخرین روز هفته بیشترین خروج پول متعلق به نماد آریا بود. ثفارس، فخوز، وپاسار، وکار و تفارس در رتبه‌های بعدی بودند و در سوی دیگر وبملت، کفرا، فولاد، ذوب و مبین بیشترین تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی را داشتند.

دیگر خبرها

  • رشد هزار میلیاردی خروج سرمایه از بورس
  • دستور مهم اژه ای به مسئولان قضایی
  • یک واحد مرغ فروشی متخلف در سبزوار پلمب شد
  • معدوم کردن ۶ تن فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی در خمینی شهر
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ۴ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در زنجان معدوم شد
  • بازدید مشترک و پایش مرکز معاینه فنی خودروهای سبک شهرستان چایپاره
  • زمزمه های ورود ایران چک های ۵۰۰ هزار تومانی به بازار
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی
  • معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران