Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل سیاسی گفت: دیپلماسی خارجی ایران باید نسبت به بدعهدی آمریکا و اروپا تغییر کند. وقت آن رسیده که واکنش‌های جدی‌تری نسبت به این بدعهد‌ی‌ها از خود نشان دهیم. محمد کاظم انبارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به تعلل اروپایی‌ها درقبال برجام گفت: دیپلماسی خارجی ایران نسبت به بدعهدی آمریکا و اروپا باید تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقت آن رسیده که واکنش‌های جدی‌تری نسبت به این بدعهد‌ی‌ها از خود نشان دهیم.
وی ادامه داد: دولت و وزارت امور خارجه هم اکنون بایدیک موضع گیری انقلابی در برابر خصومت ورزی‌های بی‌حد و حصر آمریکا و اروپا داشته باشند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: قرار بود اروپایی‌ها حدود ۳ هفته اقدام و عملیات درباره «اس پی وی» را آغاز کنند، اما بیش از هشت ماه از آن تاریخ می‌گذرد و هیچ اقدامی نکرده اند.
انبارلویی اضافه کرد: رفتار و اظهارات اخیر وزیر امور خارجه فرانسه درباره آزمایش موشکی صلح آمیز ایران و رفتار دولت‌های لهستان و هلند در حمایت از تروریسم علیه ایران، اعجاب آور است.
وی گفت: زعمای سیاست خارجی ایران باید بنشینند و یک تجدید نظر در سیاست‌های کلی که در ارتباط با دیپلماسی خارجی دارند، انجام دهند، ادامه این روند با اروپائیان باعث وهن ملت ایران است.
انبارلویی تاکید کرد: یک کشور قدرتمند هستیم و می‌توانیم پاسخ‌های عملی و نظری مناسبی به خصومت‌ورزی کشور‌های اروپایی بدهیم. وزارت خارجه باید خود را با این پاسخ‌ها هماهنگ کند.
کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: «اس پی وی» تنها کف خواسته‌های جمهوری اسلامی را هم محقق نمی‌کند و انحراف در بحث برجام بود.
وی گفت: مطابق برجام باید تمامی تحریم‌های ظالمانه علیه ایران برداشته می‌شد و پرونده ایران در شورای امنیت و سازمان بین‌المللی انرژی اتمی به صورت عادی در می‌آمد؛ آن‌ها در این باره تنها یک پیشنهاد حداقلی موسوم به «اس پی وی» ارائه کردند که متاسفانه به آن نیز عمل نکردند.
کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: اروپایی‌ها در ابتدا ادعا کردند، چون اکثر شرکت‌های‌شان خصوصی هستند، دولت‌ها  نمی‌تواند به آن‌ها درباره برقراری ارتباط با ایران تحکم کنند. در صورتی‌ که در خیلی از کشور‌های اروپایی شرکت‌های دولتی فراوانی هستند که می‌توانند با ایران ارتباط مالی و تجاری داشته باشند و از طریق بانک‌های مرکزی خود می‌توانستند تسهیلات مالی و بانکی برای معاملات احتمالی درنظر بگیرند.
انبارلویی اضافه کرد: بهانه جویی‌های اروپا برای فرار از مسئولیت‌های قانونی‌شان در مقابل ایران،خلاف برجام است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کاظم انبارلویی فرانسه و هلند ایران و برجام اس پی وی فعالیت موشکی جمهوری اسلامی مالی و تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی

تحقیقات بانک مرکزی اروپا نشان می‌دهد که بیش از یک‌چهارم خانوارهای کم‌درآمد این قاره در ماه‌های آینده قادر به بازپرداخت وام‌های مسکن خود در موعد مقرر نخواهند بود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق تحقیقات بانک مرکزی اروپا، افزایش نرخ‌های بهره، اجاره‌بها و هزینه‌های آب و برق موجب شده است که تعداد فزاینده‌ای از اروپایی‌های کم‌درآمد قادر به پرداخت هزینه‌های مسکن خود طی ماه‌های آینده و بازپرداخت وام‌های دریافتی نباشند. در اصل از زمانی که بانک مرکزی اروپا شروع به افزایش نرخ بهره در جولای ۲۰۲۲ کرد، هزینه‌های کلی مسکن برای مالکان واقعی ۶ درصد، اما برای وام‌دهندگان و اجاره‌کنندگان به ترتیب ۱۲ و ۹ درصد افزایش پیدا کرد. این امر از ژانویه ۲۰۲۴، ماهانه به‌طور متوسط ۷۶۵ یورو هزینه مربوط به مسکن، از جمله برای قبوض گاز، برق و آب، تعمیر و نگهداری خانه و هزینه‌های اجاره یا رهن را به خانوارها تحمیل کرد.

بحران مسکن اروپا با افزایش نرخ بهره

هزینه‌های مسکن حدود ۴۰ درصد از درآمد کل را برای مستأجران، ۳۵ درصد برای وام‌دهندگان و ۲۰ درصد برای مالکان واقعی را به خود اختصاص می‌دهد. به این ترتیب افراد کم‌درآمد مجبور هستند نیمی از حقوق خود را صرف پرداخت اجاره خانه کنند و کسانی که وام مسکن دارند با بیشترین مشکلات روبه‌رو هستند. این افراد به‌دلیل افزایش نرخ بهره با میانگین پرداخت ماهانه بیش از ۱۱۰۰ یورو یعنی بالاترین هزینه مواجه هستند.

افزایش نرخ بهره اثر خود را در بازار اجاره نیز بر جای گذاشته و افزایش هزینه‌های وام‌گیری، سرمایه‌گذاری‌های جدید را متوقف کرده است، آن هم در شرایطی که بازار اجاره از پیش با کمبود خانه‌های موجود مواجه بود و قیمت‌های خود را به همین دلیل افزایش داد.

بر اساس گزارش بانک مرکزی اروپا، اجاره‌کنندگان در ۱۱ کشور مورد بررسی به‌طور متوسط بیش از ۸۰۰ یورو اجاره پرداخت می‌کنند، در حالی که هزینه مسکن برای مالکان ۵۰۰ یورو در ماه آن هم به‌دنبال افزایش هزینه‌های نگهداری خانه و قبوض انرژی است. از میان این ۱۱ کشور نیز هزینه‌های مسکن در ایرلند با بیش از ۱۲۰۰ یورو برای دارندگان وام مسکن و ۹۰۰ یورو برای دیگران بالاترین قیمت را دارد. پس از آن نیز آلمان و اتریش در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارد و ساکنان یونان و پرتغال کمترین هزینه مسکن را پرداخت می‌کنند.

افزایش تأخیر در پرداخت‌های وام مسکن

افزایش درآمد خانوارها در اروپا تا حد زیادی افزایش هزینه‌های مسکن چند سال گذشته را جبران کرده است، با این حال پنج تا ۱۰ درصد از خانوارهای کم‌درآمد با تأخیر در پرداخت اقساط وام مسکن خود مواجه هستند و شاخص آینده‌نگر بانک مرکزی اروپا نشان می‌دهد که این شرایط برای ماه‌های آینده بدتر خواهد شد. در اصل، نسبت افراد کم‌درآمد با احتمال تأخیر سه ماهه در پرداخت قبوض آب و برق یا اجاره‌بها در اروپا، از ۱۵ به بیش از ۲۰ درصد افزایش داشته و برای تأخیر در پرداخت وام مسکن به ۳۰ درصد رسیده است.

به این ترتیب با وجود کاهش تورم در منطقه یورو انتظار می‌رود که بانک مرکزی اروپا شروع به کاهش نرخ بهره بالای تاریخی خود در ماه ژوئن کند و با افزایش امکان سرمایه‌گذاری و ایجاد انتخاب‌های گسترده‌تری از املاک در کنار تخصیص وام مسکن، تا حدودی آرامش را برای بازار املاک به ارمغان آورد و هزینه‌های اجاره را تعدیل کند.

کد خبر 747125

دیگر خبرها

  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • فارین پالیسی: ۷۴ درصد اسرائیلی‌ها با واکنش به حمله موشکی ایران مخالفند
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • افزایش مرگ اروپایی‌ها بر اثر گرما
  • گرما اروپایی‌ها را کشته است