Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، بر اساس آمارهای منتشر شده کشور ما در سال ٥٧ زمانی به گاز دست پیدا کرد که این صنعت تقریبا ١٣سال عمر داشت، در اوایل انقلاب تنها 9شهر و یک روستا در کشور از گاز بهره مند بودند، گازی که ٥٠ سال می سوخت و هدر می رفت در سالهای بعد از انقلاب با تلاش خدمتگزاران مردم وارد شبکه گازرسانی کشور و خانه های مردم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نیاز روزافزون به گاز برای تامین انرژی و سوخت و نیاز به ارز حاصل از فروش و صادرات گاز برای سرمایه گذاری و راه اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور مسئولان را برآن داشت که با تمرکز بیشتری در جهت رسیدن به اهداف از پیش تعریف شده حرکت کنند ، توسعه گاز رسانی به شهرها و روستاها نیز در زمره اهدافی بود که توسط متخصصان صنعت گاز کشور تعریف شد.
نگاهی به سیمای صنعت گاز کشور بیانگر آن است که این صنعت در زمان قبل از انقلاب تنها دو هزار و 9٠٠ کیلومتر خط لوله انتقال گاز، یک پالایشگاه و هشت تاسیسات تقویت فشار گاز داشت ، در حالی که این مقدار هم اکنون حداقل به 9خط لوله سراسری و ١٣پالایشگاه رسیده و تاسیسات گاز رسانی را نیز کیلومتر ها افزایش داده است .
بر اساس آمارهای موجود در طول سال های گذشته، ٣٠٥هزار کیلومتر شبکه گاز شهری و روستایی و١٠ میلیون و ٥٧٠هزار انشعاب گاز احداث شده و تاکنون در مجموع ٢٤میلیون و٣٥٠ هزار واحد مسکونی در سطح کشور به شبکه سراسری گاز پیوسته اند.
تداوم گازرسانی به روستاها از جمله سیاستهای کلان نظام جمهوری اسلامی ایران در جهت محرومیت زدایی و تحقق عدالت اجتماعی و در راستای اقتصاد مقاومتی به شمار می آید و این امر مهم در طول سالهای گذشته به طور جدی در دستور کار قرار گرفته به طوری که تا کنون و در نیمه های فعالیت دولت دوازدهم بیش از 24 هزار روستا در کشور از گاز برخوردار شده اند.

***سیمای فارس در برخورداری از گاز
استان فارس نیز از جمله استان های کشور است که بعد از انقلاب و به ویژه در سالهای اخیر با همت و درایت دولت توانسته است گام های بلنددر گاز رسانی به شهرها و روستاها بردارد ، تنها روستای گازدار کشور قبل از انقلاب روستای گویم شیراز بود و اکنون شمار روستاهایی که از گاز برخوردارند دراستان فارس به یک هزار و 626 روستا رسیده است.
مهندس غلامعباس حسینی مدیرعامل گاز استان فارس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ترسیم سیمای گاز رسانی به شهرها و روستاهای استان فارس بیان داشت : گاز رسانی به شهرهای استان فارس نیز بعد از انقلاب تحول چشمگیر داشته است و در حالی که قبل از انقلاب فقط بخش محدودی از شیراز گاز داشت اکنون شمار شهرهای برخوردار از گاز طبیعی به 95 شهر رسیده است.
مدیر عامل گاز استان فارس با بیان اینکه در 40 سال گذشته تحول اساسی در توسعه ایستگاههای گاز رسانی ایجاد شده گفت : در این مدت تعداد ایستگاه های گاز رسانی در این استان از سه ایستگاه به یک هزار و 316 ایستگاه افزایش یافته است.
حسینی اضافه کرد: افزایش مشترکین گاز دراستان فارس از 52 هزار و سه مشترک به یک میلیون و 428 هزار و 423 مشترک و همچنین افزایش تعداد انشعابات گاز از 54 هزار و 43 انشعاب به 767 هزار و 511 انشعاب بخشی از خدماتی است که در 40 سالگی انقلاب تحقق یافته است.
مدیر عامل شرکت گاز استان فارس طول شبکه گذاری گاز رسانی را یکی دیگر از شاخص های توسعه خدمات در این حوزه دانست و گفت: طول شبکه گاز دراستان فارس از 429 کیلومتر به 25 هزار و 967 کیومتر افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته در بحث گازرسانی یک کار بسیار بزرگ محسوب می شود، اضافه کرد: این امر با تکیه بر توان داخلی عملی شده و مردم قدر این خدمات را می دانند.
مدیر عامل گاز استان فارس با اشاره به اینکه توسعه گاز رسانی نقش اثرگذاری در افزایش بهداشت، ایمنی و صیانت از جنگل‌ها دارد، اظهار داشت: افزایش پوشش جمعیت بهره‌مند از گاز طبیعی با تدبیر و تعامل مسئولان کشوری و استانی همچنان ادامه دارد و منجر به حفاظت از سرمایه های این مرز و بوم و حفظ محیط زیست شده است.
به گفته این مسوول نیاز روزافزون دنیا به انرژی نشان می دهد که در دهه های آینده با توجه به ویژگی های خاص اقتصادی و زیست محیطی گاز طبیعی، رشد تقاضای این حامل انرژی در مقایسه با سایر انرژی ها بیشتر خواهد بود. این امر رسالت سنگینش را بر عهده کشورهای صاحب ذخیره گاز جهان که به طور عمده در منطقه آسیای میانه و خاور میانه قرار دارند، خواهد گذاشت. ایران دومین دارنده ذخایر گازی در جهان است. امروزه وضعیت گازرسانی به کشور به طوری است که اغلب روستاها از این امکان بهره مند شده اند. بخش خانگی، صنعتی و تجاری عمده گاز کشور را مصرف می کنند و بخشی هم در نیروگاه‌ها مصرف می شود.

***افق توسعه گاز رسانی دراستان فارس
بر اساس اعلام شرکت گاز استان فارس عملیات گاز رسانی به 10 شهر این استان هم اکنون در دست اجرا است ، گاز رسانی به 8 شهر نیز در دست طراحی و اقدام می باشد. عملیات گاز رسانی به تعداد 433 روستای استان فارس در دست اجرا است و این روستاها نیز به زودی به جرگه روستاهای گازدار می پیوندند. همچنین گاز رسانی به 365 روستا در دست مطالعه و طراحی و مراحل انتخاب پیمانکار است.
به این ترتیب در مجموع از کل تعداد 2 هزار و 552 روستای مشمول گازرسانی در استان فارس با احتساب موارد یاد شده 838 روستا باقیمانده اند که بزودی و در سال های آتی در برنامه گازرسانی قرار خواهند گرفت.
اولویت گازرسانی به روستا ها هم اکنون بر اساس دستورالعمل موجود ، روستاهایی که برآورد هزینه سرانه گازرسانی به هر خانوار در آنها کمتر از 60 میلیون ریال شود در اولویت گازرسانی قرار دارند و از طریق خط لوله گازرسانی به آنها انجام خواهد شد و برای روستاهای با هزینه سرانه بیشتر از مبلغ مذکور، گازرسانی از طریق سایر روشها همچون CNG و LNG انجام خواهد شد.

***گاز رسانی به صنایع گام بزرگ توسعه اقتصادی در فارس
شتاب در گاز رسانی و توسعه در استان فارس به گاز رسانی شهری و روستایی محدود نمی شود ، صنایع بزرگ استان فارس نیز اکنون از گاز طبیعی بهره مندند ، بر اساس اعلام شرکت گاز استان فارس هم اکنون 6 کارخانه سیمان ، 5 پالایشگاه و سه پتروشیمی در استان فارس از گاز طبیعی بهره مندند ، 10 نیروگاه تولید برق و بیش از 2 هزار و 200 واحد صنعتی کوچک دراین استان از گاز برخوردارند.
6113 /1876
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها انقلاب جنگل شاخص مدیر عامل شرکت نظام جمهوری اسلامی ایران جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۳۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شاخص‌های کتابخانه‌ای در ۲ سال گذشته

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای محمدرضا هراتی درباره دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: همه کتابخانه‌های عمومی کشور بخش جداگانه کودک و نوجوان دارند و برای گروه‌های خاص نیز برنامه ریزی شده است. در حال تجهیز بخش‌های سالمندان، نابینایان و مادران در کتابخانه‌های عمومی کشور هستیم.

بیش از ۳ هزار و هشتصد کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که حدود ۱۲ میلیون نفر در آن عضویت دارند.

همچنین افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار به ویژه در روستا‌ها و نقاط کم برخوردار از دیگر دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ۲ سال گذشته است.

در حال حاضر ایران از لحاظ توسعه شبکه کتابخانه‌ای در بین کشور‌های برتر منطقه قرار دارد.

سیدحسین قریشی گزارش می‌دهد:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • شهربانو منصوریان در 39 سالگی طلایی شد
  • ذلت، تنها دستاورد آمریکا در عملیات پنجه عقاب
  • افزایش شاخص‌های کتابخانه‌ای در ۲ سال گذشته
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • آب‌رسانی به بیش از ۵۰۰ روستای خراسان رضوی با همت خیرین
  • رهبر انقلاب: تعداد موشک‌ موضوع فرعی است، موضوع اصلی ظهور قدرت اراده ملت ایران است
  • برق تمام روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • اجرای ۲۳ طرح آب‌رسانی در شهرستان ایجرود