Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، جمعی از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در نامه‌ای خطاب به آیت‌الله شیخ صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نکاتی را در مورد دستورکار قرار گرفتن لایحه الحاق به کنوانسیون پالرمو و مقابله با تامین مالی تروریسم در مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کردند.

در این نامه آمده است: تصویب عضویت در کنوانسیون‌های پالرمو و مقابله با تامین مالی تروریسم، که خواسته FATF (قید شده در برنامه اقدام مشترک و بیانیه های این نهاد از جمله بیانیه 19 اکتبر 2018) و بیانیه 11 اکتبر 2018 اداره فین سن در وزارت خزانه داری آمریکاست، منجر به اشراف اطلاعاتی  اجانب و دشمنان اسلام و مسلمین، بر شریان‌ها و مویرگ‌های اقتصادی، مالی و بانکی کشور خواهد شد تا بتوانند تحریم‌های هدفمندتر و موثرتری را بر علیه معیشت مردم، اعمال کنند و از دور زدن تحریم‌ها توسط ایران جلوگیری کنند تا بتوانند با گروگان گرفتن معیشت مردم به خواسته های پلید خود برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امری که در تعارض آشکار با نص قرآن و قاعده نفی سلطه می باشد.

تاکیدات FATF بر استقلال کامل واحد اطلاعات مالی کشور (FIU) و اشراف کامل بر آن واحد در بیانیه های مختلف، نشان از عزم دشمن برای دسترسی به اطلاعات مالی و بانکی کشور دارد. نهاد FATF در آخرین بیانیه خود در خصوص ایران (19 اکتبر 2018) تاکید نموده است که در صورت اجرای کامل برنامه اقدام اجرایی و طبق استانداردهای این نهاد هیچ اقدام مثبتی نداشته، در خصوص ایران صرفا به بررسی مجدد اکتفا خواهد نمود. به عبارتی در صورت اجرای کامل خواسته های این نهاد از جمله تصویب کنوانسیون‌های پالرمو و مقابله با تامین مالی تروریسم، تازه موضوع ایران مورد بررسی قرار می گیرد و هیچ امتیاز قطعی برای ایران در نظر گرفته نشده است. بدیهی است چنین معامله ای از نوع معاملات سفهی و باطل می باشد.

در آذرماه سال جاری رژیم غاصب صهیونیستی هم به عنوان 38 امین عضو نهاد FATF پذیرفته شده است. اگر ایران تمام تعهدات استعماری خود را هم انجام دهد هرگونه تصمیمی در خصوص خروج ایران از حالت تعلیق اقدامات متقابل، نیازمند رای اجماعی FATF است. آیا به نظر شما آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و ... به نفع ایران رای خواهند داد؟
جریانی در پی القای بن بست در اقتصاد ایران است لذا عمل به توصیه های FATF از جمله تصویب پالرمو و کنوانسیون TF را اجتناب ناپذیر می دانند. رهبر معظم انقلاب ترویج این تفکر را خیانت می دانند.

ضروری است به این نکته نیز توجه بفرمائید که مارشال بیلینگسلیا معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور مقابله با تأمین مالی تروریسم و جرایم مالی TFI یعنی اتاق جنگ اقتصادی دشمن بر علیه ملت ایران، در حال حاضر رئیس سازمان FATF نیز می باشد. این در حالی است که آقای خوان زاراته معاون تروریسم و جرائم مالی خزانه داری امریکا گفته است : «برای قرار دادن ایران در تنگنا و سخت‌تر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل FATF در ایران نیاز است». مستحضرید طبق قواعد فقهیه 《حرمت اعانه بر ظلم 》و 《حرمت استعانه بر نفوذ و جاسوسی در جبهه حق》خصوصا در شرایط جنگ اقتصادی قبول چنین معاهداتی به صلاح و مشروع نیست.

گذشته از ادله فوق، بر اساس نظر صریح ولی امر مسلمین در مخالفت با پیوستن به کنوانسیون های ساخته و پرداخته نهاد های به ظاهر بین المللی در جمع نمایندگان مجلس (۹۷/۳/۳۰) موید به تصریحات سایر مراجع عظام تقلید مبنی بر حرمت پیوستن به کنوانسیون های FATF، هرگونه اعمال نظر بر خلاف نظر ولی فقیه، شرعا  جایز نمی باشد، خصوصا آنکه معظم له ذیل عنوان《خلاف مصالح کشور بودن》 مخالفت خود را با پیوستن به این کنوانسیون های بین المللی ابراز کرده اند.

جناب آقای آملی لاریجانی؛ تاریخ هزار و دویست ساله ی بعد از غیبت به درستی گواه است که تارک فقهای شیعه مطهر است از داغ ننگ تعهد به قرارداد های استعماری و قبول سلطه کفار و به یقین بعد از این نیز وسوسه خناسان و منافقان نخواهد توانست این ننگ و ذلت  را بر پیشانی  فقهای شیعه بنشاند.

برخی از نظرات مراجع معظم تقلید به پیوست محضرتان ارائه می گردد.

طبق استفتایی که از آیت الله العظمی مکارم شیرازی در این زمینه شد، ایشان در پاسخ  بیان داشتند:  ناگفته پیداست که چنین قراردادی یک قرارداد استعماری است و هدف تنظیم کنندگان، سلطه بر امضا کنندگان این قرارداد و نفوذ در امور اقتصادی آنهاست و در تضادّ با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست. و جای تعجّب است که چگونه بعضی بدون مراجعه به مجلس و تصویب آن و تأیید از طرف شورای نگهبان اقدام به چنین کار خطرناکی کرده اند.می خواهند تسلیم آنها باشیم و قدرتی در مقابل آنها نداشته باشیم، اگر کنوانسیون FATF را بپذیریم، نوبت حقوق بشر است، آن هم اگر پذیرفته شود، نوبت رسمیت اسرائیل است، سپس نوبت این است که ما باید برای همه چیز اجازه بگیریم.

آیت الله العظمی نوری همدانی

اینکه FATA برنامه غربی، عربی و عبری است،  شکی نیست،  در این برنامه ما باید با کسانی پیمان ببندیم که می دانیم دشمن اند و بعد از اینکه پیمان بستیم همانند برجام می شود.  اف ای تی اف پروژه‌ای برای نفوذ غرب و صهیونیست به ایران است، از این‌رو علما، و حوزه علمیه در برابر تصویب این‌گونه طرح‌های نفوذی سکوت نخواهند کرد، ما نیز در برابر این طرح سکوت نمی‌کنیم و مسؤلان مراقب باشند دشمن از طریق این  کنوانسیون‌ها نفوذ نکند.

همچنان که رهبر انقلاب اسلامی فرمودند، کنوانسیون‌های بین‌المللی در زمینه مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم را که در خارج درست می‌شود، قبول نداریم، ما نیز از این سخنان رهبر انقلاب حمایت خواهیم کرد و در مقابل تصویب آن خواهیم ایستاد، هشدار می‌دهیم اگر به مردم خدمت نمی‌کنید، به زخم مردم نمک نپاشید.

آیت الله العظمی‌علوی گرگانی

با توجه به اشارات مقام معظم رهبری و راهنمایی ایشان و بیانات مراجع عظام تقلید تصویب این قراردادFATF به مصلحت کشور و نظام نیست.... نباید به دشمن تکیه و امید داشته باشیم و اگر به دشمنان اعتماد کردیم، آتش گرفتاری نصیب ما خواهد شد. امید که مسئولین در مجلس و دولت عنایت کنند و نزد مبارک رهبری و مراجع را در کشور پیاده کنند.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاهداری/عملکرد بانک ملی به الگویی برای سایر بانک‌های کشور تبدیل شود

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، زارع با بیان این که بانک ملی ایران رکوردهای مهمی را در خروج از بنگاه‌داری در مقایسه با سایر بانک‌های کشور به ثبت رسانده است، تأکید کرد: وظیفه ذاتی بانک‌ها، ایجاد فرصت‌های مناسب برای خلق بنگاه است و بانک‌ها باید با توجه به این وظیفه خود شرایطی را فراهم کنند تا با خلق و گسترش شرکت‌های تولیدی، فرصت‌های اشتغال جدیدی نیز در اقتصاد کشور تولید شود.

وی افزود: ماندگاری بانک‌ها در بنگاه‌ها موجب می‌شود تا چرخه ایجاد بنگاه‌های جدید متوقف شود، ازاین‌رو مقام معظم رهبری و دولت سیزدهم بر خروج بانک‌ها از بنگاهداری با هدف خلق بنگاه‌های جدید تأکید دارند.

این نماینده مجلس با اشاره به واگذاری پتروشیمی شازند توسط بانک ملی ایران گفت: عملکرد این بانک در خروج از بنگاهداری در شبکه بانکی کشور شاخص است و باید به الگویی برای سایر بانک‌های کشور تبدیل شود.

وی ادامه داد: براساس قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و مصوبات پول و اعتبار، بانک‌ها نباید بنگاهداری کنند و باید در راستای واگذاری دارایی‌های خود قدم بردارند.

رحیم زارع بیان کرد: واحدهای تولیدی احیاء شده توسط بانک‌ها باید به بخش خصوصی واگذار شوند و از همان نقطه آغاز که وارد قراردادی برای خلق بنگاه می‌شوند، باید به نقطه خروج نیز فکر کنند.

نماینده مردم آباده، بوانات ،خرمبید و سرچهان در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از رویکرد مدیریت بانک ملی ایران در این زمینه گفت: بانک ملی ایران به‌عنوان یک بانک پیش‌رو در نظام بانکی کشور بزرگ‌ترین عرضه شبکه بانکی را با واگذاری پتروشیمی شازند به مبلغ ۳۶ همت رقم زده است.

وی تصریح کرد: واگذاری پتروشیمی شازند به شرکت پالایشگاه تهران که ۷۰ درصد سهام آن در قالب سهام عدالت در اختیار عموم مردم است، یک تجربه موفق در شبکه بانکی کشور بوده است و بدون شک عواید این واگذاری به‌صورت مستقیم به سهامداران این شرکت که عموم مردم هستند، می‌رسد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • تهران و اسلام آباد، علیه تروریسم
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد
  • رقابت آمریکا و اروپا در اوکراین به جنگ جهانی سوم منجر می شود
  • ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاهداری/عملکرد بانک ملی به الگویی برای سایر بانک‌های کشور تبدیل شود
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری خود را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاهداری
  • بده بستان رشوه در نظام اداری کشور؛ چرا ایرانی‌ها رشوه می‌دهند؟
  • اجرای تکالیف قانون مبارزه با پولشویی وارد فاز جدیدی شد