Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نجف آباد گفت: در حال حاضر تنها کسی که مردم به آن دسترسی حداقلی دارند نماینده مجلس است که در صورت اجرایی شدن طرح استانی شدن انتخابات گسست اجتماعی ایجاد می شود. ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف آباد در مجلس در گفتگو با دانشجو با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات اظهار داشت: نفس استانی شدن انتخابات کار خوبی است اما اکنون زیرساخت های لازم برای اجرایی شدن این طرح در کشور وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در حال حاضر تنها کسی که مردم به آن دسترسی حداقلی دارند نماینده مجلس است که در صورت اجرایی شدن این طرح گسست اجتماعی ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه این طرح موجب می شود که به سمت حزبی شدن حرکت کنیم، تصریح کرد: در واقع پیش از اینکه نماینده برای ثبت نام به شورای نگهبان مراجعه کند احزاب با آنالیز کاندیدای منتخب در استان که فرد چه میزان رای آور است و آیا توانایی صلاحیت این کار را دارد یا خیر؟ کار احراز صلاحیت شورای نگهبان را سهولت می بخشند چرا که یکبار توسط احزاب گزینش می شوند.

ابوترابی در ادامه یادآور شد: از سوی دیگر ممکن است بگوییم مجلس ما یک مجلس ملی است اما واقعیت این است که در حال حاضر بیش از 90 درصد نمایندگان دغدغه های غیر از کار ملی دارند و سطح مجلس به کارهای محلی چون مشکلات آب، برق، گاز تنزل پیدا کرده است. بنابراین با استانی شدن انتخابات سطح نماینده را به سطح ملی نزدیک می کنیم.

نماینده مردم نجف آباد در خصوص معایب استانی شدن انتخابات گفت: متاسفانه در حال حاضر ساختار کشور تمرکزگرا و غلط است که باید در وهله اول این ساختار را اصلاح کنیم بدین صورت که امورات محلی را به نهادهای محلی بسپاریم. در حال حاضر در ساختار غلط کشور نماینده تنها کسی است که پل ارتباطی میان روستائیان و مجلس است. بنابراین اگر در شرایط کنونی طرح استانی شدن انتخابات را اجرایی کنیم تنها پل مردم که نماینده است را قطع می کنیم که این امر یک گسست استماعی به وجود می آورد.

وی بیان داشت: ابتدا باید اختیارات لازم برای حل مشکلات مردم و رسیدگی به امورات آنها را به پارلمان های محلی که شوراهای شهر و روستا هستند بدهیم و بعد از آن پل ارتباطی مردم ومسئولین که نمانیدگان هستند را قطع کنیم.

ابوترابی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین نفس طرح استانی شدن انتخابات بد نیست اما در صورت مقدم برشمردن طرح مدیریت جامعه شهری و روستایی و محول کردن اختیارات لازم به پارلمان های محلی، شهرداری ها، دهیار و شوراهای محلی و پس از آن ارتقاء سطح نمایندگان به سطح ملی. آن زمان دو پارلمانی به معنی واقعی می شویم که ظرفیت آن در قانون اساسی دیده شده است.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس

وزیر کشور اعلام کرد که مرحله دوم انتخابات مجلس در ۲۲ حوزه برای انتخاب ۴۵ نماینده در ۲۱ اردیبهشت ماه جاری برگزار می شود.

به گزارش مشرق،احمد وحیدی عصر امروز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با پشت سر گذاشتن بسیار عالی مرحله اول انتخابات و انتخاب ۲۴۵ نماینده منتخب، انتخاب ۴۵ نماینده به‌دور دوم کشیده شد، اظهار داشت: مرحله دوم انتخابات در ۲۲ حوزه انتخابیه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در هشت حوزه، انتخابات به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود، عنوان کرد: حوزه‌های که قرار است بیش از یک نماینده انتخاب شود، انتخابات به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود.

وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه در خرم‌آباد نیز انتخابات به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود، افزود: انتخابات در وقت خودش، یعنی ۲۱ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

وحیدی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سؤالی با بیان اینکه تمام وزرا به دنبال این هستند قوی‌ترین مدیران را انتخاب کنند و با تفاهم مشترک بین استاندار و وزیر، مدیر انتخاب می‌شود، ممکن است کسی از دیدگاه بعضی رسانه‌ها موردپسند نباشد، اما آنچه که مهم است این بوده که مدیر باید بتواند به مردم خدمت کند، در خدمت مردم باشد، گفت: قالب مدیران ما هم به این صورت هستند.

وی، تأکید کرد: وزرا به دنبال این نیستند که مدیر ضعیف انتخاب کنند، بنای انتخاب هم بین استاندار و وزیر مربوطه است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که تغییر استانداران استمرار دارد؟ گفت: ما فعلاً این دو استاندار مازندران و لرستان را تغییر داده‌ایم.

دیگر خبرها

  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس
  • انتخاب ۴۵ نماینده در دور دوم انتخابات مجلس
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان
  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • کنایه تند نماینده مجلس به مراسم ازدواج دختر یک مسئول در هتل اسپیناس پالاس
  • سعیدی، نماینده مجلس: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند