Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@15:12:14 GMT

هفته ای به نام حوزه های علمیه نامگذاری شود

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۴۴۱۲

هفته ای به نام حوزه های علمیه نامگذاری شود

قم- ایرنا- آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: نامگذاری هفته به نام حوزه علمیه از نیازها و خواست های مشروع حوزه است تا حوزویان دراین ایام خدمات و اقداماتی که انجام داده اند را برای جامعه بیان کنند.

به گزارش ایرنا، وی روز چهارشنبه در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم، افزود: باید خدمات حوزه را تبیین کرد تا بدکاران و بداندیشان که فکرشان تخریب حوزه می باشد، بدانند در دنیا چه خبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: بیان کردن خدمات حوزه ریاکاری نیست، گاهی باید اعمال نیک را تابلو نمود تا دیگران هم بفهمند،یکی از محرومیت های حوزه این است که خبررسانی کافی ندارد.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: چند روز قبل در دیدار شورای عالی حوزه های علمیه خواهران آماری از تعداد طلاب،مدارس و اساتید حوزه خواهران در کشور نقل شد؛ درحالی که قبل از انقلاب حتی یک طلبه خواهر نداشتیم، امروز 62 هزار طلبه خواهر در سطح دو، سه و چهار مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: تعداد مدارس دینی حوزوی خواهران درکل کشور 488 مدرسه، تعداد فارغ التحصیلان حوزه خواهران 50 هزار تَن در 180 رشته درسی و تعداد اساتید که غالبا از خواهران است، هفت هزار و 300 تَن می باشد؛ این آمار غیر از بخش جامعه الزهرا هست که 16 هزار طلبه دارد.
آیت الله مکارم شیرازی تصریح کرد: اصلاح جامعه به این است که مردم مذهبی و دینی شوند؛ آدم هایی که ایمان دارند اگر طرفداری از انقلاب ننمایند،خیانت هم نمی کنند، اما امان از کسانی که ایمان ندارند.
وی افزود: حوزه علمیه هر آدم با ایمان مقید به اسلام را تربیت کند، فرد انقلابی، علاقه مند به کشور و اسلام تربیت کرده که محال است به کشورش خیانت کند.
وی گفت: کسی باور نمی کرد روزی 62 هزار طلبه خواهر با اساتید ممتازی داشته باشیم تا بهتر برای هم جنسانشان مسائل اسلام را بیان کنند.
این مرجع تقلید با انتقاد از منفی بافی علیه حوزه، گفت: پرورش دادن انسان هایی با ایمان، باسواد، آشنا به قرآن و مکتب اهل بیت(ع) نمونه ای از کار حوزه علمیه است.
وی با بیان این که پیشنهادی دارم که قبلا هم به مسئولان امر گفته ام و امیدوارم عملی شود، گفت: تمام گروه ها در سال روزی و هفته ای دارند، چرا حوزه علمیه هفته ای ندارد تا کارهایی که انجام داده از طریق رسانه ملی بیان کند.
آیت الله مکارم شیرازی ادامه داد: اخیرا برای جوابگویی برای سئوالاتی که مربوط به محل هزینه وجوهات پرسیده می شود، گفته ایم مجموعه ای درست کنند و تمام بناهایی که در کل کشور ساخته ایم اطلاع رسانی شود.
وی با اشاره به تحصیل تعداد بالای طلاب از 100 کشور جهان، گفت: آیا اینها خدمات نیست؟ آیا صحیح است چشم ها را بست و حوزه را تخریب کرد.
وی افزود: کسی نمی گوید حوزه کاستی ندارد، ؛ هر تشکیلاتی کاستی دارد، ولی باید خدمات را هم نگاه کرد.
این مرجع تقلید اضافه کرد: صدا و سیما بداند انقلاب از قم و حوزه های علمیه برخاسته شده و مدیون قم و حوزه های علمیه است، برای این ها در سال روز یا هفته ای بگذارند، خدمات را شرح دهند تا مردم امیدوار شوند و بدانند این ها بیکار نیستند.
آیت الله مکارم شیرازی همچنین بیان کرد: آنچه از دولت برای ساختمان ها و مدارس داده می شود در مقابل آنچه مراجع و خیران خرج حوزه می کنند خیلی ضعیف است؛ امیدوارم برنامه هایی ریخته شود که حوزه از این نظر هم خودکفا شود.
/2085/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آيت الله مكارم شيرازي نامگذاري هفته قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: بانکداری ایران باید پاکیزه شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: لازم است کار بانکداری به صورت پاکیزه، درست، با انضباط و مطابق فرایند فقهی که در نظام اسلامی تعریف شده است انجام شود و حتماً به دغدغه های مراجع عظام تقلید در مباحث بانکداری توجه جدی شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی امروز در دیدار ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد اظهار داشت: اعمال خوبی که انسان انجام می دهد با رعایت چند اصل ارزش مضاعف پیدا می کند، کاری که در نظام اسلامی انجام می شود با رعایت اخلاص حتماً ارزش و منزلتش در نزد خدای متعال افزایش خواهد داشت، البته اموری همچون برنامه ریزی دقیق و انضباط نیز کار خوب را بهتر و خوبتر می کند.

مدیر حوزه های علمیه کشور افزود: اینکه انسان کار خوب را در چه موردی و با چه بردی انجام دهد خود مسئله مهمی است؛ اینکه تسهیلات برای پروژه های حیاتی کشور مصرف شود بسیار با ارزش بوده و دنیا و آخرت انسان را آباد می کند.

ضرورت توجه به مباحث فقهی و شرعی در بانک ها

آیت الله اعرافی در ادامه توجه به مباحث فقهی و شرعی در بانک ها را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: لازم است کار بانکداری به صورت پاکیزه، درست، با انضباط و مطابق فرایند فقهی که در نظام اسلامی تعریف شده است انجام شود و حتماً به دغدغه های مراجع عظام تقلید در مباحث بانکداری توجه جدی شود.

جوانان حمایت شوند

عضو مجلس خبرگان رهبری توجه به محرومان جامعه را مهم دانست و خاطرنشان کرد: تامین نیازهای خرد مردم در قالب قرض الحسنه بسیار مهم است؛ توجه به جوانانی که به تازگی تشکیل خانواده داده اند و حمایت از آنان بسیار کار ارزشمندی است.

آیت الله اعرافی تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را مهم دانست و تصریح کرد: سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و حمایت از آنان امر مبارکی است که باید ادامه داشته باشد.

مدافع مردمی‌سازی و بخش خصوصی هستم

عضو شورای عالی حوزه های علمیه توجه جدی به پروژه های راهبردی و اهتمام بیشتر به خصوصی‌سازی را بسیار مهم دانست و ابراز داشت: امروز ما در مسئله خودرو زمین‌گیر هستیم و حال آنکه اگر این صنعت به خود مردم واگذار شود بسیاری از مشکلات حل می شود. من مدافع بخش خصوصی هستم و اگر در اموری همچون خودرو، راه، فرودگاه و ... که همه از آن بهره مند می شوند و در آبروی کشور و نظام موثر است بهتر عمل شود و از آنها گره گشایی شود، تأثیر و برکات زیادی نصیب مردم می شود.

در اجرای سیاست های اصل44 به خوبی عمل نشد

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: رهبری معظم انقلاب اسلامی در شعار امسال همچون گذشته بر نقش مردم تاکید داشتند، چرا که مشارکت مردم بسیار مهم است، البته در اجرای سیاست های اصل44 قانون اساسی به خوبی عمل نشد.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان توجه بیشتر به امر مولدسازی را خواستار شد و گفت: بانک ها امر مولدسازی را که مصوبه سران قوا است را جدی تر از قبل بگیرند چرا که به آن چیزی که مد نظر بود نرسیدیم.

در ابتدای این دیدار ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران به ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های انجام شده در این بانک در راستای خدمت به مردم پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام جمعه ساری: باید فرزندان خود را برای جذب در حوزه‌های علمیه ترغیب کنیم
  • مصارف مالیات به خوبی برای شهروندان تبیین شود
  • باید در اخذ مالیات مراقب نارضایتی مردم بود
  • خام فروشی ثروت‌ها و منابع طبیعی را یکی از مشکلات جامعه است
  • ضرورت جذب نیروهای خبره در حوزه علمیه
  • اجلاسیه مدیران و معاونان آموزش حوزه‌های علمیه گیلان
  • آیت‌الله اعرافی: بانکداری ایران باید پاکیزه شود
  • نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان
  • فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه اعلام شد
  • اعلام فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه