Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری لرستان گفت: فضای آشفته‌ای که در کانال‌های تلگرامی پلدختر وجود دارد، پیگیری شود. ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، جعفر بدری در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت:  پلیس فتا در بحث فضای مجازی تا حدودی توانسته در استان و برخی شهرستان‌ها مسائل را کنترل کند و جلوی تخلفات را بگیرد، فرمانده نیروی انتظامی پلدختر حتماً با پلیس فتا هماهنگ کند و این فضای آشفته‌ای که در کانال‌های تلگرامی وجود دارد و هدف‌شان تضعیف مدیران است را پیگیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تضعیف مدیران هم برای این نیست که مدیر ضعف عملکرد دارد، بیشتر به‌سبب مسائل سیاسی است.

وی افزود: اگر انتقادات برای احساس دلسوزی به یک منطقه یا شهر باشد ما حرفی نداریم، اما خیلی از چیزها در فضای مجازی فضای تهمت و افتراست که گاهی اوقات سبب یأس و ناامیدی مردم می‌شود؛ فضای مجازی باید کنترل شود و پلیس فتا و اطلاعات این کار را در برخی شهرها که وسعت داشته انجام دادند، متخلفان مجازی را شناسایی کرده و پرونده نیز برای آنها تشکیل شد برخی هم به زندان رفتند، البته این موضوع کارهای فنی لازم دارد.

عاملی: در فضای مجازی با فقدان قانون مواجهیمآغاز اجرای طرح مبارزه با تبلیغات غیرقانونی در فضای مجازی در آذربایجان غربیامام جمعه یزد: فضای مجازی نیازمند مدیریت و تامین محتوای مناسب است

رئیس کل دادگستری لرستان گفت: اعتقاد ما این است فضای سیاسی نباید ملتهب شود، دعوا سر قدرت، پست، تغییر مدیران و هرچه که باشد به‌ویژه در مناطقی که آسیب‌پذیرند نباید مردم را تحریک کنیم، براساس سابقه پلدختر تحریک مردم در این شهرستان گاهی خسارت داشته‌ و گاهی اوقات سبب آسیب به مردم شده، فضای سیاسی به‌ویژه این روزها که برخی فعالیت‌های تبلیغاتی هم شروع‌شده باید آرام باشد و التهاب ایجاد نکنیم.

انتهای پیام/ش

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۵۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش تضمینی سوالات آزمون های استخدامی و کنکور با رمزارز؛ با پرداخت ۲۰ میلیون تومان وکیل شوید | سوالات کنکور تجربی و انسانی چند؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، «شما می‌توانید با پرداخت از طریق رمز ارز در تمامی آزمون‌ها قبول شوید»؛ این ادعای کانال تلگرامی منتشر کننده سوالات آزمون وکالت است.

حوالی ساعت ۱۱ و نیم ۱۸ اسفند ماه ۱۴۰۲سوالات آزمون فوق العاده وکالت مرکز وکلا در یک کانال تلگرامی منتشر شد. در ابتدا کانال فوق عکس چند سوال این آزمون از روی دفترچه را منتشر کرد؛ سپس با گذاشتن آدرس یک کانال دیگر مدعی شد که تمامی سؤالات آزمون در کانال جدید منتشر می‌شود که منتشر هم شد.

تمامی سؤالات آزمون وکالت با پاسخ‌هایی که روی سوالات با هایلایت سبز رنگ مشخص شده بود، حوالی چهار ساعت پیش از برگزاری آزمون در این کانال تلگرامی منتشر شد.

اینکه سؤالات به دست چند نفر از شرکت کنندگان آزمون رسیده است و چه میزان بر نتایج آن تأثیرگذار بوده؛ آیا مسئولان لو رفتن سوالات را می‌پذیرند و آزمون ابطال می‌شود یا آن را یک شایعه بیشتر نمی‌دانند؛ هنوز مشخص نیست.

آنچه مورد توجه است، ادامه فعالیت این کانال تلگرامی است که از همان روز تا کنون فعال و به دنبال اعتمادسازی در میان نوجوانان و جوانان است.


این کانال تلگرامی مدعی شده که می‌تواند سوالات تمامی آزمون‌های سراسری را ۴ الی ۱۲ ساعت پیش از برگزاری آزمون در اختیار داوطلبان قرار دهد.

در یکی از پیام‌های این کانال تلگرامی عنوان شده که تمامی آزمون‌های استخدامی اعم از وکالت قوه قضائیه و کانون، سردفتری پرورشی دبیری آموزگاری تأمین اجتماعی، نظام مهندسی و... مبلغ ۳۱۵ دلار، کنکور انسانی و ریاضی مبلغ ۷۸۰ دلار، کنکور تجربی مبلغ ۸۵۰ دلار است.

این مبالغ توسط رمز ارز باید پرداخت شود و اصلا مهم نیست به نام چه کسی پرداخت شود، خود شرکت کننده، پدر، برادر و یا حتی از طریق کافی نت!

در یکی دیگر از پیام‌های منتشر شده این کانال که با هدف جلب اعتماد منتشر شده، آمده است: «بعضی دوستان از امنیت خرید میپرسن. دوستان به هیچ وجه اطلاعاتی از شما جایی ذخیره نمی‌شه که قابل پیگیری باشه. روزانه میلیونها ارز داخل ایران خریداری میشه و قابل پیگیری نیست که چه کسی برای خرید سوالات ارز گرفته. اعضای کانال تلگرام هم محرمانه هستش و شخص دیگه ای نمیبینه. شما بصورت ناشناس خرید می‌کنید ما حتی اسم و شماره شمارو نمیگیریم. هنگام پاسخ دهی هم درصد بالا نزنید که تجدید آزمون نشید»

این کانال تلگرامی مدعی است سؤالات به همراه پاسخ‌نامه تمامی آزمون‌های سراسری توسط این کانال قابل فروش است.

پیش از این نیز این کانال تلگرامی از شبکه‌سازی‌اش برای دستیابی به سوالات آزمون‌ها خبر داده بود؛ با این وجود هنوز از سوی مسئولان واکنشی را در این رابطه شاهد نبودیم و تنها بر اساس پیگیری‌های خبرنگار فارس مشخص شده که در این رابطه پرونده‌ای در دادستانی تهران تشکیل شده است.

انتظار می‌رود قوه قضائیه و دیگر نهادهای ذی‌ربط با جدیت به موضوع ورود کرده و با تعیین تکلیف آن دست سودجویان و سوءاستفاده گران را کوتاه کند.

کد خبر 844969 برچسب‌ها خبر مهم کنکور سازمان سنجش آموزش کشور

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی و فضای اداره استاندارد مرکزی پیگیری می‌شود
  • قدردانی از زحمات نیروی انتظامی استان یزد
  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • شهادت یکی دیگر از برادر زادگان اسماعیل هنیه
  • زنجیره علویان پویشِ جدید کاربران فضای مجازی مازندران
  • هم‌افزایی همه دستگاه‌ها در اصفهان برای اجرای طرح حجاب و عفاف
  • شناسایی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران
  • شناسائی و برخورد باگردانندگان۵صفحه اینستاگرامی هنجارشکن غرب تهران
  • ماجرای فروش سوالات آزمون وکالت؛ وقتی با ۲۰ میلیون تومان می‌توان وکیل شد!
  • فروش تضمینی سوالات آزمون های استخدامی و کنکور با رمزارز؛ با پرداخت ۲۰ میلیون تومان وکیل شوید | سوالات کنکور تجربی و انسانی چند؟