Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کوالالامپور-ايرنا-سمينار علمي نقش آموزه هاي ديني در همزيستي مسالمت آميز پيروان اديان با تاکيد بر سيره رضوي با حضور تعدادي از انديشمندان اسلامي از ايران و مالزي و برخي محققان ساير مذاهب در کوالالامپور برگزار شد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، اين سمينار علمي يک روزه با تلاش مرکز پژوهشي و مطالعاتي Asia West East Centre و مرکز مطالعات پيشرفته اسلامي مالزي و مشارکت معاونت فرهنگي آستان قدس رضوي و همکاري رايزني فرهنگي ايران در مالزي در محل موسسه مطالعات پيشرفته اسلامي مالزي برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر محمد هاشم کمالي مدير موسسه مطالعات پيشرفته اسلامي مالزي در اين سمينار ضمن خيرمقدم به ميهمانان و تشکر از مشارکت آستان قدس رضوي و دانشگاه تهران در برگزاري اين سمينار در سخناني گفت: بي شک صلح و امنيت در پرتو همزيستي مسالمت‏آميز بشريت به ارمغان خواهد آمد و به يقين همه اديان آسماني و پيامبران الهي مروج توحيد و منجي بشريت و منادي صلح، امنيت و رفتار محبت‏آميز نسبت به پيروان ديگر مذاهب هستند، اما پيروان اديان با گذشت زمان و در اثر دوري از رهبري اولياي خدا، بتدريج انحرافاتي را پذيرا شده و گاه تحت تأثير ملل ديگر، منکر زندگي مسالمت‏آميز با پيروان ديگر مذاهب شده‏اند.
اين انديشمند جهان اسلام در ادامه سخنان خود افزود: امروزه دولت ها نيازمند امنيت و همزيستي مسالمت‏آميز هستند و در حقوق بين‏الملل معاصر از طرق مختلف براي صلح و آرامش بين المللي تلاش مي‏شود. اگرچه تا رسيدن به صلح بين‏المللي فاصله زيادي وجود دارد، اما بدون شک اين تلاش ها تحسين‏برانگيز است.
وي افزود: روابط انسان ها با يکديگر زماني مي‏تواند از آسيب‏پذيري مصون بماند که براساس شاخص هاي منطقي، معقول و عادلانه تنظيم شده باشد و مکتبي که عادلانه‏ترين ملاک ها را براي تنظيم روابط انسانها ارائه دهد موفق‏ترين و سازنده‏ترين مکتب به شمار مي‏رود.
دکتر محمود واعظي مدير مرکز مطالعات پيشرفته دانشگاه تهران نيز در اين سمينار ضمن تشکر از همکاري صميمانه مرکز پژوهشي و مطالعاتي Asia West East Centre و مرکز مطالعات پيشرفته اسلامي مالزي برگزاري اين سمينار را در ادامه برگزاري سمينارهاي برگزار شده در کشورهاي مختلف مانند لبنان، هند و تانزانيا با موضوع سير انديشه هاي رضوي دانست و گفت: سمينار نهايي اين سلسله نشست ها در مشهد مقدس به همت معاونت فرهنگي آستان قدس رضوي برگزار خواهد شد.
اين سمينار يک روزه با حضور سخنرانان در دو جلسه مستقل در صبح و بعدازظهر سه شنبه ادامه يافت.
استاد عزمي عبدالحميد فعال اجتماعي و مذهبي مالزيايي و مدير مرکز دبيرخانه سازمان هاي مردم نهاد اسلامي مالزي، امتياز يوسف انديشمند تانزانيايي و استاد دانشگاه اسلامي مالزي، محمود واعظي استاد دانشگاه تهران و مدير مرکز مطالعات عالي دانشگاه تهران،چاندرا مظفر انديشمند و فعال سياسي و اجتماعي مالزي ،سارجيت سينگ استاد دانشگاه و انديشمند سيک مالزيايي و کشيش سوين کيت انديشمند مسيحي در اين سمينار حضور داشتند.
در پايان اين سمينار مقرر شد که کليه مقالات ارائه شده با همکاري معاونت فرهنگي آستان قدس رضوي و نظارت مرکز مطالعات پيشرفته اسلامي مالزي در نشريه علمي اين مرکز به نام `تاريخ و تمدن اسلامي` تحت يک شماره ويژه منتشر شود.
شبک**آساق**1599**1392
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،  مراسم وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(ره) و استقبال از پرچم متبرک آستان مقدس حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام روز سه شنبه (۴ اردیبهشت) بعد از نماز مغرب و عشا با حضور هیئت اعزامی آستان قدس رضوی و ایرانیان دوستدار حریم اهل بیت علیهم السلام در محل رایزنی کشورمان برگزار شد. 

 در این مراسم حبیب رضا ارزانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی، گفت: عشق به اهل بیت (ع) خصوصا امام رضا(ع) همواره در قلب ایرانیان موج زده است.  
وی با اشاره به زنده نگه داشتن امر اهل بیت(ع)؛ تصریح کرد: امام رضا علیه السلام می فرمایند النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا؛ یعنی اگر مردم زيبايي‌هاي سخنان ما را مي‌شناختند ، بي‌شک از ما پيروي مي‌کردند. 

ارزانی عنوان کرد: استقبال از پرچم متبرک آستان علی بن موسی الرضا(ع) جلوه ای از ارادت شیعیان به خاندان عصمت و طهارت است و این ارادت از هویت دینی و مذهبی ما نشأت گرفته است. 

ارزانی ضمن خوش آمدگویی به دوستداران، میهمانان و خادمان حرم رضوی، گفت: با هماهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و به دعوت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی و بنیاد قرآنی رستو حجت‌الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، امیر مهدی حکیمی، مدیر عامل موسسه آفرینش‌های هنری، مهندس مسعود فرزانه، مدیر عامل موسسه چاپ و انتشارات و جعفر مروارید، معاون طرح و برنامه سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی به مالزی سفر کرده اند. 

وی عنوان کرد: هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در پی سفر جمعی از اندیشمندان و فعالان فرهنگی بنیاد رستو به ایران و دیدار با برخی از مدیران آستان قدس رضوی به مالزی سفر کرده اند که تبادل تجربیات مشترک در زمینه های قرآنی، چاپ کتاب قرآن مشترک، آموزش‌های هنر اسلامی و مرمت نسخ خطی و همچنین چاپ کتب مشترک در خصوص فلسطین از اهداف این سفر است. 

در ادامه حجت‌الاسلام سید جلال حسینی، رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز خدمت به بارگاه مطهر رضوی را توفیق بی‌مانندی دانست و گفت: خدمت به خاندان اهل بیت علیهم السلام عزت آفرین است. 

وی با اشاره به اینکه وجود حرم امام رضا علیه السلام در ایران بزرگ ترین ظرفیت معنوی، معرفتی، فرهنگی و ایمانی است، گفت: ظرفیت معنوی و فرهنگی که در حرم رضوی وجود دارد موجب شده تا زائرانی که جهت زیارت به حرم مشرف می‌شوند، این نقطه را شروع تحول فردی خود قرار دهند. 

در ادامه این برنامه قرائت دعای توسل و مداحی توسط حسین تفرشی در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. 

بازدید از موزه شهر ملاکا، دیدار با مدیران بنیاد نشر و کتابت قرآنی رستو و بازدید از این مجموعه، بازدید از مرکز هنرهای اسلامی مالزی، بازدید از کالج اسلامی الصوفا و دیدار با تامان داتو احمد رازلی و پاسداشت وفات حضرت عبدالعظیم الحسنی(ره) از برنامه های این هیئت به مالزی بوده است. 

دیدار و گفتگو با ولی الله محمدی سفیر جمهوری اسلامی در مالزی با حضور میهمانانی از بنیاد رستو، اهدای فرش منقش به تصویر داتوک عبداللطیف از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در مالزی و بازدید از مجموعه کتابخانه و نمایشگاه علمی تمدنی الحمرا ایستک در کوالالامپور از برنامه های هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در روز چهارشنبه(5 اردیبهشت) است. 

گفتنی است، در بازدید از بنیاد قرآنی رستو و دیدار با پروفسورعبداللطیف رئیس بنیاد رستو؛ قرآن ویژه مردم فلسطین که صرفا به منظور حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده غزه به چاپ رسیده است به این هیئت اهدا شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • واکنش سازمان ملل به بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • استقبال از پرچم حرم رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • خدمت به خاندان اهل بیت علیهما السلام عزت آفرین است
  • استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی
  • سرکوب جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی در آمریکا
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود