Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، محمدرضا کارگر شامگاه سه شنبه در حاشیه مراسم افتتاح موزه کار آموزان صنعت نفت آبادان در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نمایشگاه های مختلف در جهان، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه در کشورهای مختلف سبب آشنایی مردم آن کشورها با تمدن و فرهنگ غنی ایران می شود که در مذاکرات سیاسی هیچوقت به این دستاوردها نمی رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با عنوان اینکه در حال حاضر نمایشگاه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ایران در کشور هلند به پایان رسیده، گفت: با موافقت دولت، آثار موجود در این نمایشگاه برای برپایی نمایشگاهی دیگر و تحت عنوان"ایران مهد تمدن" به کشور اسپانیا منتقل می شود.

کارگر با اشاره به امانت دهی آثار تاریخی به کشورهای مختلف، افزود: هر کشوری برای پویا کردن موزه خود و فراهم کردن زمینه آموزش برای جامعه و مخاطبانش آثاری را به امانت می گیرد، به طور مثال ما اگر بخواهیم مردم مان را با فرهنگ چین آشنا کنیم، این رسالت موزه ملی ایران است که برای برپایی نمایشگاهی در راستای معرفی فرهنگ و تمدن چین، آثاری را از آن کشور به ایران بیارود تا در معرض دید همگان قرار دهد، که این کار در شُرف انجام است.

مدیر کل موزه ها و اموال منقول تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور اضافه کرد: از سال ۲۰۰۱ تا کنون حداقل ۴۰ نمایشگاه خارجی گذرانده ایم و تمامی آثار بدون هیچگونه کمبودی به کشور بازگشته اند و تمامی دنیا و موزه ها در این راستا فعال هستند، امروز امکان این نیست که کشوری آثار تاریخی کشور دیگر را خریداری کند و بیاورد، تمامی قوانین مانع انجام این عمل می شود.

او توضیح داد: در حال حاضر ما به ‌عنوان میزبان و امانت دهنده آثار فرهنگی عمل می کنیم. به عقیده ما این آثار سفیران فرهنگی یک کشورند. همین مسئله نگاه مردم جهان به ویژه مخاطبان اینگونه نمایشگاه ها را نسبت به ایران تغییر داده است.

مدیر کل موزه ها و اموال منقول تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور در مورد موضوع حفاری شهرداری شوش برای ایجاد زیر گذر یا روگذر در ورودی شهر بیان کرد: سازمان میراث فرهنگی اعتقادی به ایجاد زیر گذر یا روگذر در آن محل ندارد و معتقدیم با انجام کار کارشناسی می توان مشکل ترافیکی شهر را حل کرد تا به میراث فرهنگی شهر شوش آسیبی وارد نشود.

کارگر تصریح کرد: به طور حتم تصمیمی که گرفته شده در آینده نیز مورد نقد قرار می گیرد. اما سازمان میراث فرهنگی برای احترام به نظر دیگر ارگان ها، در حال انجام کاوش است و چنانچه در آن مکان آثار تاریخی وجود نداشته باشد، قطعا همکاری می کند.

او در پاسخ به تصمیم سازمان میراث فرهنگی برای جبران خسارات ناشی از بارندگی های اخیر به بناهای تاریخی خوزستان، اعلام کرد: بناهای تاریخی مانند انسان های مُسن و آسیب پذیر هستند که نیاز به رسیدگی دارند. از این دست مسائل اتفاق می افتد و به طور حتم سازمان میراث فرهنگی وظیفه خود می داند که برای بازآفرینی این بناها اقدام کند.

مدیر کل موزه ها و اموال منقول تاریخی سازمان میراث فرهنگی کشور در خصوص اولویت سازمان میراث فرهنگی در بحث مرمت بناهای تاریخی و فرهنگی کشور توضیح داد: بخشی از این بناها متعلق به میراث فرهنگی است و بخشی نیز به افراد حقیقی و حقوقی تعلق دارد. آثاری که متعلق به سازمان میراث فرهنگی است برای مرمت آن اقدام می کنیم. اما قریب به اتفاق آثار متعلق به سازمان میراث فرهنگی نیست، ولی وظیفه حمایت از آنها را داریم.

 کارگر اضافه کرد: همچنین در راستای حمایت و کمک به مرمت آثار متعلق به افراد حقیقی و حقوقی، اقدامات کارشناسی و ارائه کمک های بلاعوض از سوی سازمان میراث فرهنگی در نظر گرفته می شود.

لازم به ذکر است که موزه کارآموزان صنعت نفت در آبادان با حضور مسوولین ملی، استانی و منطقه ایی افتتاح شد.

موزه کارآموزان به عنوان دومین موزه از طرح موزه‌ های صنعت نفت کشور شامگاه سه شنبه در آبادان افتتاح شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عکاس: محمد بن رشیدی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسپانیا میراث فرهنگی نمایشگاه شوش خوزستان حفاری منطقه آزاد اروند آبادان و خرمشهر ایران مهد تمدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم

به همت میراث فرهنگی استان اردبیل، اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیل برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نخستین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها عصر چهارشنبه در دانشگاه محقق اردبیل برگزار شد که در این کنفراس فعالان حوزه موزه‌ها از مناطق مختلف کشور حضور داشتند‌.

استان اردبیل به خاطر پیشینه تاریخی غنی دارای موزه‌های متعددی همچون موزه سنگ، کتابخانه تخصصی بقعه شیخ ‌صفی، مفاخر دینی، مردم‌شناسی و تاریخ طبیعی در شهر اردبیل و موزه صارم‌السلطنه شهر نمین، موزه باستان‌شناسی نیر، موزه باستان‌شناسی خلخال و موزه باستان‌شناسی مشگین‌شهر است.

در این کنفرانس  فعالان و پژوهشگران  در مورد موزه‌ها به بحث پرداخته و راهکارهای لازم را برای توسعه موزه‌ها ارائه دادند.

 

.

 

به دبیرخانه این کنفرانس حدود 120 مقاله ارسال شده که در بخش‌های مختلف بود.

حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در این کنفرانس اظهار داشت: موزه چینی‌خانه بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی از قدیم محل نمایش هدایای امپراطوران چین بوده و آن را به عنوان موزه فرهنگی، هنری و قدیمی‌ترین موزه ایران معرفی می‌کنیم.

کاظم دبیر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اردبیل نیز در این کنفرانس تصریح کرد: موزه‌ها نقش اساسی در معرفی تمدن، تاریخ و فرهنگ دارد و استان اردبیل با موزه‌های خود نقش اساسی در جذب گردشگر داشته است.

احمد محیط طباطبایی رییس کمیته ملی موزه‌های ایران با اشاره به ظرفیت‌های موزه‌های استان اردبیل گفت: اردبیل با این موزه‌ها می‌تواند نقش اساسی در جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • برگزاری نمایشگاه استانی آثار کمتردیده شده موزه ملی ایران