Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس امروز(چهارشنبه) در نشست خبری در خصوص مصوبات کمیسیون تلفیق، گفت: کمیسیون تلفیق در مرحله اول رسیدگی به لایحه بودجه است و منابع درآمدی لایحه بودجه ۹۸ را بررسی می کند.

وی افزود: در مصوبه ای، گمرک مکلف شد حقوق ورودی مربوط به قطعاتی که در کالاهای صادراتی مصرف شده اند را به تولید کنندگان برگرداند تا از تولید با گرایش صادرات حمایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: همچنین مقرر شد ما به التفاوت قیمت تکلیفی فروش آب، با قیمت تمام شده آب و با تایید سازمان های ذیربط از بدهی های وزارت نیرو به دولت کسر شود.

مفتح به تشریح مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق پرداخت و افزود: در مصوبه دیگری مقرر شد سازمان ایدرو و ایمیدرو از بابت مشارکت در پرو‍ژه ها تا سقف ۲۰ هزارمیلیارد ریال بابت افزایش سرمایه بانک صنعت و معدن به صورت جمعی خرجی لحاظ  کند.

وی گفت: مصوب شد کمیسیون تلفیق، بدهی بانک مسکن به بانک مرکزی تا سقف ۵۰ هزار میلیارد ریال به عنوان افزایش سرمایه بانک مسکن منظور شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق با بیان اینکه علاوه بر این، وزارت راه مجاز شد اصل زمین مسکن مهر که زمین های آن اجاره ۹۹ ساله است را در صورت تقاضای مالکین و ساکنین به آنها بفروشد، اظهارداشت: همچنین مقرر شد پیمانکارانی که صورت وضعیت تنظیم می کنند از زمانی که از دولت صورت حساب دریافت می کنند مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شوند.

مفتح گفت:در مجوز دیگری مصوب شد بازپرداخت وام های دانشجویی به عنوان سرمایه صندوق های رفاه دانشجویی لحاظ شود تا بنیه این صندوق ها برای استمرار پرداخت وام به دانشجویان تقویت شود.

وی  اضافه کرد: طبق مصوبه دیگر وزارت آموزش و پرورش، اجازه یافت برای ساماندهی و بهینه سازی کاربری بخشی از املاک و فضای آموزشی، ورزشی و تربیتی با رعایت ملاحظات آموزشی و تربیتی نسبت به احداث و بازسازی وبهره برداری با تغییر کاربری از زمین هایی که در نقاط مختلف شهرها وجود دارد، اقدام کند و از این طریق امکانات مالی مناسب تری برای آموزش و پرورش تامین شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه می گوید:براساس مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق، شرکت ها و بانک ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت مکلف شدند ۴۰ درصد بودجه پژوهشی خود را در مقاطع سه ماهه به امور پژوهشی اختصاص دهند.

مفتح تاکید کرد: شرکت های بیمه ای نیز مکلف شدند ۳ هزار میلیارد ریال از اصل حق بیمه شخص ثالث خود را براساس جدولی که به تصویب شورای عالی بیمه رسیده است به صورت هفتگی نزد خزانه داری کل کشور به عنوان درآمد عمومی واریز کنند تا صرف هزینه های بیمارستان و امور هزینه ای که بعدا به تصویب می رسد شود.

وی اظهار داشت:نیروهای مسلح مکلف شدند کمک هزینه مسکن کارکنانی که در خانه های سازمانی سکونت دارند را از حقوق آنها کم کرده و به حساب خزانه داری کل کشور واریز کنند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق افزود: همچنین در خصوص عوارض خروج از کشور مقرر شد عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات در سال ۹۸مطابق قانون سال ۹۶ اخذ شود.

مفتح اضافه کرد:زائرانی که بین تاریخ ۲۴ شهریور تا ۱۲ آبان از مرزهای زمینی برای سفر اربعین به عراق سفر می کنند از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف شدند و بقیه کسانی که برای زیارت عتبات خارج می شوند معادل عوارض سال ۹۶ پرداخت خواهند کرد.

وی در پایان گفت: کمیسیون تلفیق تا تبصره ۱۴ لایحه بودجه را مورد بررسی قرار داده است و بعد از تعیین سقف درآمدها وارد بررسی تبصره های هزینه ای لایحه بودجه خواهد شد.

به گزارش مهر،طبق قانون بودجه سال ۹۶ عوارض خروج از کشور زائران عتبات و حج تمتع ۱۱۰ هزار تومان تعیین شده بود.

کد خبر 4514743

منبع: مهر

کلیدواژه: اربعین حسینی لایحه بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید

دکتر عباس علی زمانی، رئیس پارک علم و فناوری زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اکنون۱۳۲ واحد فناور در پارک علم وفناوری استان زنجان مستقر هستند. در نظر داریم سال ۱۴۰۳ تعداد واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری زنجان را به ۲۰۰ ارتقا دهیم. همچنین قصد داریم واحد‌های فناور را به سمت و سویی سوق دهیم تا بتوانند مشکلات استان و کشور را برطرف کنند.

این دکترای شیمی تجزیه محیط زیستی افزود: ورود یک سری امکانات علم و فناوری به شهرستان‌ها، یکی دیگر از مباحث مهمی است که ما در پارک علم و فناوری استان زنجان پیگیر آن هستیم. در حال حاضر مراکز نوآوری در شهرستان‌های ابهر، سلطانیه، خرم دره، قیدار، طارم( با نام زیتون) داریم اما هنوز در شهرستان‌های ایجرود و ماهنشان مرکز نوآوری دایر نشده است که به فکر راه‌اندازی این مراکز در این شهرستان‌ها نیز هستیم.

وی اظهارکرد: در نظر داریم ضمن ارتقای مراکز نوآوری و تبدیل آن‌ها به مراکز رشد، برای رعایت عدالت علم و فناوری در شهرستان‌ها، پردیس‌های علم و فناوری‌مان را نیز رشد و توسعه دهیم.

وی تأکید کرد: هم اکنون ۱۱۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان شکل گرفته‌اند، از این نظر استان زنجان رتبه ۱۳ ایران را دارد. یکی از مهمترین برنامه‌های ما برای سال آینده افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان‌مان است. قصد داریم تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری زنجان را به ۱۵۰ تا ۱۶۰ شرکت برسانیم. تحقق این امر مستلزم ایجاد زیرساخت‌های لازم با کمک بخش دولتی و خصوصی است.

وی بیان کرد: زمین مهمترین زیرساختی است که پارک علم و فناوری استان زنجان به آن نیاز دارد. یکی از بزرگترین ضعف‌های اکوسیستم علم و فناوری در استان زنجان عدم وجود زمین و ساختمان است.

وی گفت: در حال حاضر تمام ساختمان‌های این پارک استیجاری‌اند. تنها زمین نیم هکتاری در تملک پارک علم و فناوری استان زنجان قرار دارد. این زمین در کنار پارک گلستان و در جاده دانشگاه زنجان توسط یک خیر هبه شده است که طی ۳ تا ۴ ماه آینده تبدیل به مکان مناسبی برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خواهد شد. استاندار استان زنجان نیز پیگیر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای واحد‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری است.

پارک‌های علم و فناوری نیاز به ادبیات جدید دارند

رئیس پارک علم و فناوری زنجان گفت: جذب سرمایه پارک علم و فناوری استان زنجان در سال ۱۴۰۲، ۵۳۳ میلیارد تومان بود که برای سال آینده در نظرداریم این میزان را به هزار میلیارد تومان برسانیم. درآمد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان زنجان نیز ۳۰۴ میلیارد تومان بود که سال آینده قصد داریم به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان برسانیم.

به گفته وی، همچنین برای ۷۶۰ نفر در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان زنجان اشتغال ایجاد کرده‌ایم که قصد داریم سال آینده میزان اشتغال جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی را به هزارو 500 نفر برسانیم.

زمانی افزود: پارک‌های علم وفناوری باید ادبیات جدیدی را فرا بگیرند، بدین معنا که اگر بگوییم پارک‌های علم و فناوری تنها در محدوده خودشان فعالیت کنند، بسیاری از شرکت‌های بزرگ مستقر در پارک، دیگر نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و پس از گذشت مدت زمانی نیز باید از پارک خارج شوند.

وی اضافه کرد: اگر ما بتوانیم ادبیات پردیس‌های علم و فناوری واقع در شهرک‌های صنعتی را به صورت قانونی و کاملاً منظم نهادینه کنیم و این قانون در آیین‌نامه‌ها بگنجانیم و برای هر شهرک صنعتی یک محدوده علم و فناوری مشخص کنیم، آن زمان بسیاری از مشکلات شرکت‌های فناور رفع خواهد شد و سپس این شرکت‌ها می‌توانند در شهرک‌های صنعتی مستقر و از مزایای استقرار در پارک علم و فناوری برخوردار شوند.

۴۶ درصد بودجه ۱۴۰۲ محقق نشده است

وی اظهارکرد: امسال بیش از 3 میلیارد تومان بودجه به پارک علم و فناوری استان زنجان اختصاص داشت که تنها ۵۴ درصد آن محقق شد. پارک علم و فناوری استان زنجان، یکی از تازه تأسیس‌ترین پارک‌های علم و فناوری است.

زمانی گفت: همچنین آخرین پارک علم و فناوری ساخته شده در سطح استان ها پارک زنجان است؛ از این نظر باید برای ساخت زیرساخت‌های لازم و تأمین سایر مسائل آن بودجه مناسبی در نظر گرفته شود. این میزان بودجه بسیار اندک است از اینرو پیگیریم از طریق مجرا‌های قانونی برای سال جدید بودجه‌ را افزایش دهیم. تلاش داریم به طرق مختلف بودجه سال آینده پارک علم و فناوری استان زنجان را به ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان ارتقا دهیم.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری استان زنجان کارنامه مثبتی دارد. هرچند این پارک زمین ندارد اما توانمندی‌های بالقوه‌ای دارد. نیروی انسانی جوان این مجموعه باعث شده که ما به فکر افزایش بودجه و فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای علم و فناوری استان زنجان باشیم.

وی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری استان زنجان در نظر دارد با استفاده از توان بخش خصوصی و با حمایت استانداری، زمین‌هایی که اکنون در اختیار پارک است را تبدیل به مکانی ثابت برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان کند و مجموعه‌ای بالغ بر ۵. ۶ هکتاری در کنار عوارضی اتوبان زنجان به قزوین داشته باشد. قطعاً با آغاز عملیات عمرانی این مجموعه در سال آینده، دستاوردبزرگی برای شرکت‌های پارک علم و فناوری استان زنجان رقم می‌زند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تردد روزانه بیش از هزار زائر از مرز خسروی
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • خروج موج بارشی از خوزستان/ دما افزایش می‌یابد
  • افزایش ۳۲ درصدی اعزام زائران عتبات نسبت به سال گذشته
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • جدول ۷ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در تلفیق بررسی شد
  • عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳