Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک گزارش جدید سازمان ملل نشان می‌دهد که یک سوم کارکنان و پیمانکاران این سازمان طی دو سال گذشته با آزار و اذیت جنسی روبرو شده‌اند. ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲ بین الملل اروپا آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در تحقیق و بررسی که به صورت آنلاین درباره وضعیت آزار و اذیت جنسی کارکنان سازمان ملل در ماه نوامبر انجام شده است تنها 30364 نفر از کارکنان و پیمانکاران سازمان ملل شرکت کرده‌اند که این رقم معادل 17 درصد واجدین شرایط بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل این میزان مشارکت در این تحقیق و بررسی را نسبتا پایین ارزیابی کرده است.

وی در این باره نوشت: این مشارکت پایین دو چیز را نشان می‌دهد؛ نخست، ما هنوز راهی طولانی در پیش داریم تا بتوانیم به طور کامل و آزاد درباره آزار و اذیت جنسی صحبت کنیم. و دوم آنکه، شاید هنوز نوعی احساس بی اعتمادی و انفعال و عدم پاسخگویی وجود دارد.

این تحقیق در شرایطی انجام شده است که کمپین های سراسری در نقاط مختلف جهان علیه آزار و اذیت جنسی و تجاوز به راه افتاده است.

این گزارش نشان می‌دهد که 21.7 درصد شرکت کنندگان اعلام کرده‌اند که با داستان های جنسی یا شوخی های جنسی مواجه شده‌اند. حدود 14.2 درصد آنها نیز گفته‌اند که با اظهارات و سخنان جنسی درباره ظاهر و اندام شان روبرو شده اند. حدود 13 درصد نیز گفته اند که برخی افراد سعی کرده‌اند تا آنها را وارد صحبت درباره مسائل جنسی کنند.

پاپ 2 کاردینال را به جرم فساد جنسی برکنار کردخشونت‌های جنسی در فرانسه 53 درصد افزایش یافت

 

بیش از نیمی از کسانی که آزار و اذیت جنسی را تجربه کرده‌اند، گفته‌اند که این اتفاق در محیط کار رخ داده است. 17.1 درصد آنها نیز اعلام کرده‌اند که این اتفاق در محیط‌های اجتماعی مربوط به کار رخ داده است. دو سوم کسانی که هدف آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌اند، مرد بوده‌اند.

تنها یک سوم این افراد گفته‌اند که پس از روبرو شدن با آزار و اذیت جنسی، علیه آن اقدام کرده‌اند.

انتهای پیام/

R1036247/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط سازمان ملل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان ملل سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح در تشریح گزارش عملکرد این سازمان در سال ۱۴۰۲ از برگزاری ۶ هزار و ۴۰۴ ساعت کلاس آگاه‎‌سازی برای کارکنان نیروهای مسلح اعم از کارکنان پایور و کارکنان وظیفه خبر داد و گفت: به منظور پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح، آموزش و آگاه‎‌سازی دانستنی‌های حقوقی یکی از سیاست‌های اصلی سازمان قضائی نیروهای مسلح است. با حضور قضات در یگان‌ها، ۶ هزار و ۴۰۴ ساعت کلاس آگاه‌سازی برای کارکنان نیروهای مسلح اعم از کارکنان پایور و کارکنان برگزار شده است که، ۴۵۶ هزار و ۴۲۲ نفر از نیروهای مسلح در این کلاس‌ها شرکت کردند.

حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان، ادامه داد: ۹۲۷ دوره آموزشی به میزان ۲ هزار و ۵۰ ساعت آموزشی ویژه ضابطان برگزار شد و ۴۰ هزار و ۸۸۱ نفر از ضابطین در این دوره‌ها شرکت کردند.

وی با اشاره به انجام ۲۰ طرح پژوهشی کلان و نوآورانه در سازمان با تعامل نخبگان دانشگاهی از دانشگاه‌های سطح اول کشور، گفت: این پروژه‌ها شامل راهکارهای آسیب‌زدایی از فضای مجازی در نیروهای مسلح با رویکرد مهارت‎ افزایی، نگرشی بر رویه‌ها و آئین دادرسی محاکم نظامی بین‌الملل با تاکید بر جنایات جنگی، بررسی همبستگی فاکتورهای شخصیتی در افزایش میزان رضایت شغلی و ارتقای آن، الزامات زیست‎محیطی در مانورهای نظامی از منظر حقوق بین‌الملل، نقش دانش قضائی در کاهش اطاله دادرسی، مطالعه تطبیقی قانون مجازات نیروهای مسلح با قانون فدرال روسیه، آسیب شناسی عوامل سازمانی ارتکاب جرم توسط نیروهای نظامی و بررسی رابطه متقابل تورم عناوین کیفری با افزایش پرونده‌ها در محاکم است.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح گفت: سازمان قضائی نیروهای مسلح توجه خاصی به آموزش‌های ضمن خدمت در جهت ارتقای سطح دانش قضات و کارکنان مبذول داشته است و افزایش اثربخشی آموزش‌های اختصاصی قضات یکی از راهبردهای مهم سازمان قضائی نیروهای مسلح است.

وی افزود: به منظور اتقان و ارتقای کیفیت آرای صادره، ۱۹ عنوان دوره شغلی برای قضات سراسر کشور با شرکت ۲ هزار ۱۶۵ نفر به میزان ۳۰ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی برگزار شده است، همچنین ۳ عنوان دوره شغلی و تخصصی برای کارکنان صفی دادسراها و دادگاه‌های نظامی سراسر کشور با شرکت ۲۰ هزار و ۸۰۳ نفر و به میزان ۴۵ هزار ۸۱۰ نفر ساعت آموزشی برگزار شده است.

حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان در مورد آموزش‌های برگزار شده برای کارکنان ستادی و رابطین و کارشناسان ستادی، گفت: ۲۸ عنوان دوره شغلی تخصصی برای کارکنان ستادی و رابطین و کارشناسان ستادی سراسر کشور با شرکت ۳ هزار و ۹۸۳ نفر و به میزان ۵۳ هزار و ۸۳۷ نفر ساعت برگزار شده است.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح با اشاره به اقدامات سازمان در نظارت بر رعایت حقوق شهروندی در زندان‌های نظامی، گفت: تعداد ۲ هزار و ۸۷۱ بازدید از زندان‌های نظامی سراسر کشور توسط رؤسا، دادستان‌ها و قضات دادسرا و محاکم نظامی بازدید صورت گرفته است؛ همچنین ۱۰۲۹ مورد از بازداشتگاه‌های نظامی و انتظامی بازدید شد.

وی بیان کرد: ۳۴۴ مورد کمیسیون عفو در استان‌های سراسر کشور تشکیل و پرونده‌های محکومین مورد بررسی قرار گرفته است.

حجت‎ الاسلام والمسلمین پورخاقان از شناسایی، تصویب و اجرایی شدن ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیروهای مسلح خبر داد و گفت: در سال گذشته تعداد ۶۰ جلسه شورای استانی پیشگیری در سراسر کشور برگزار شده است و برای شناسایی، تصویب و اجرایی شدن راهکار پیشگیری از جرایم، ۴۵۱ جلسه کمیسیون پیشگیری نیروهای مسلح و ۱۱۰ جلسه کمیسیون قضائی توسط قضات سازمان تشکیل شده است.

کد خبر 6082349

دیگر خبرها

  • تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیرو‌های مسلح
  • برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی منابع انسانی شرکت آبفای استان یزد
  • تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی
  • حقوق کارکنان دولت در سال جاری چند درصد زیاد شد ؟
  • از کجا بفهمیم زگیل تناسلی داریم و چگونه باید آن را درمان کنیم ؟
  • روسیه: فوری اسرائیل را تحریم کنید | خشم روس‌ها از اتهام همکاری کارکنان آژانس امداد و کار با جنبش حماس
  • در وعده صادق، کمترین ظرفیت خود را به رخ کشیدیم
  • ناریجه؛ کترینگ و تهیه غذا در زمینه سفارش‌گیری غذای سازمانی
  • اخراج ۱۰ درصد کارکنان تسلا
  • تسلا ۱۰ درصد کارکنان جهانی خود را اخراج می‌کند