Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، موسی برزگری مدیرعامل بنیاد علوی در برنامه دستاورد با بیان اینکه بنیاد مستضعفان در دو بخش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فعالیت می‌کند، گفت: بخش اقتصادی بنیاد مستضعفان تلاش می‌کند تا به محرومان و مستضعفان برسد و رفع محرومیت کند.

وی تصریح کرد: جامعه هدف بنیاد علوی، جامعه روستایی محروم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته با جامعه شهری نیز سر و کار داریم، اما جامعه هدف اصلی که مستضعفان هستند، در روستا‌ها قرار دارند و به همین دلیل تمرکز روی آنها است.

مدیر عامل بنیاد علوی افزود: این تمرکز به چند دلیل صورت می‌گیرد؛ نخست آنکه مهاجرت معکوس شهر به روستا را ایجاد کنیم تا حاشیه نشینی و آسیب‌های اجتماعی به وجود نیاید. دوم آنکه باید زیرساخت‌های روستا‌ها و مناطق محروم را ایجاد کنیم و همچنین جامعه‌ای که در این مناطق معیشت پایدار ندارند را شاغل کنیم تا در منطقه پایدار باشند و به این شکل به حاشیه شهر‌ها جابه جایی نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان با حکم مرحوم حضرت امام (ره) تشکیل شد، گفت: قرار بر این شد بنیاد مستضعفان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، متولی املاک و پول‌های محرومینی که توسط طاغوتیان مصادره کرده بودند، باشد و با بهره وری از آنها، سود به دست آمده را به مستضعفان برساند. بنیاد علوی نیز به عنوان زیرشاخه بنیاد مستضعفان تشکیل شد و الان به عنوان یک شرکت اداره می‌شود و تابع قوانین شرکت است.

برزگری  با بیان اینکه بنیاد مستضعفان تلفیق بودجه و مجمع را انجام می‌دهد، عنوان کرد: پولی که بنیاد مستضعفان برای رفع محرومیت به بنیاد علوی می‌دهد، پس از پرداخت مالیات است و در واقع با توجه به اینکه بنیاد علوی موسسه خیریه است، مالیات تکلیفی ندارد.

وی در بیان اهداف بنیاد اظهار کرد: یکی از اهداف مهم بنیاد مستضعفان محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال در مناطق محروم است و این از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و با توجه به اینکه در تمام کشور فعالیت می‌کنیم، کار بسیار سنگینی در این حوزه انجام می‌شود.

 انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان خبر اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۸۰ میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند

سیدمجتبی حسینی در کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان، گفت: روزانه صد‌ها تن زباله در بخش‌های مختلف این استان تولید می‌شود که برای بازیافت و مدیریت این پسماند‌ها با ورود سرمایه‌گذار خارجی برنامه‌ریزی شده و قرار است از این مزیت برای تولید برق استان استفاده شود.

او با اشاره به اهمیت توجه به مسائل زیست محیطی و موضوعاتی همچون دفع اصولی و استاندارد پسماند‌های صنعتی و غیرصنعتی، گفت: این موضوع با توجه به ارزش افزوده خوبی که به همراه دارد می‌تواند در زمینه ایجاد اشتغال‌زایی و کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی نیز نقش بسیار موثری ایفا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه ضرورت دارد از حداکثر توان مرکز برای توسعه و شکوفایی استان بهره گرفته شود و مدیران نباید در این زمینه کوتاهی کنند، گفت: بهره گیری هر چه بیشتر از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کمک کننده توسعه بهتر اقتصاد و ایجاد اشتغال در استان خواهد بود.

حسینی از ایجاد سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری خرد و کلان استان به دستور استاندار همدان خبر داد و گفت: در این سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان به مردم و متقاضیان معرفی می‌شود و به مشارکت مردم در این طرح‌ها نیز توجه ویژه‌ای انجام شده است. او با تاکید بر اینکه در سطح اراضی دیم و آبی در هر ۱۰ شهرستان با همکاری کشاورزان و تولیدکنندگان مشغول مبارزه علیه آفات و بیماری‌ها هستیم گفت: در اثر کاهش دمای هوا و برودت منفی یک تا منفی سه درجه سانتیگرادی از ۲۲ تا ۲۵ فروردین ماه دچار خسارت سرمازدگی شدیم.

او گفت: بیشترین خسارت در سطح باغ‌ها و در حوزه درختان میوه از جمله آلو، هلو، شلیل، بادام آبی و دیم، زردآلو و گردو ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • آغاز لوله گذاری آبرسانی در مناطق حاشیه ای خرمشهر
  • آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • زندانیان گواهینامه‌ فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر
  • اثرات اتوماسیون و هوش مصنوعی بر مشاغل آینده
  • سرمایه گذاری ۸۰ میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • احیای حساب ۱۰۰ امام(ره) گامی بلند در محرومیت زدایی روستاها
  • توزیع دومین کاروان حمایتی سپاه دربین سیل زدگان جنوب سیستان وبلوچستان