Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجم بالای قاچاق سوخت و اختلاف قیمت بنزین در ایران با کشورهای همسایه تبدیل به عاملی شده است که می‌خواهد دوباره کشور را به سمت سهمیه‌بندی سوخت پیش ببرد. این دوره‌ی سهمیه بندی اما متفاوت است. زیرساخت‌های فناورانه مانند ترکیب کارت سوخت و کارت بانکی اکنون محقق شده اما موضوع دیگری که با دهه ۸۰ متفاوت است، ظهور پلتفرم‌های هوشمند حمل‌ونقل یا «تاکسی‌های اینترنتی» است که اکنون در بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک ایران فعال شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش دیجیاتو، برای مثال اکنون اسنپ به تنهایی ۴۵۰ هزار راننده فعال دارد و با در نظر گرفتن همه تاکسی‌های اینترنتی که جمع‌شان در تهران و شهرستان‌ها بالای ۷۰ شرکت است، به حدود ۸۰۰ هزار راننده فعال می‌رسیم که در روز حدود ۲ میلیون سفر شهری را در کشور مدیریت می‌کنند. اکنون سوال کلیدی اینجاست که با آغاز سهمیه بندی بنزین، آیا تاکسی‌های اینترنتی در این سهمیه‌بندی جایگاهی خواهند داشت یا خیر؟ «رمضانعلی سبحانی‌فر»، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و همچنین رییس کمیته مخابرات مجلس در پاسخ به همین پرسش به دیجیاتو گفت:

«با وزارت کشور در این رابطه جلسه داشته‌ایم و در خصوص سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی به وزارت کشور و وزارت ارتباطات نامه‌هایی ارسال کرده‌ایم. مسئله مهم اینجاست که برنامه‌ای باید تدوین شود که در بحث تاکسی‌‌های اینترنتی مثل اسنپ و سایرین که وسیله حمل‌ونقل عمومی محسوب می‌شوند، سهمیه آنها بر اساس تکنولوژی که امروز وجود دارد، هوشمند باشد. در واقع بر اساس مسافت، سرویس و خدماتی که ارائه می‌دهند باید سهمیه بنزین دریافت کنند.»

او در همین رابطه ادامه داد: «برای مثال مشخص است که وقتی مسافری در اسنپ سوار می‌شود، دو کیلومتر بعد هم پیاده می‌شود. از سوی دیگر تاکسی‌های عادی هم باید تاکسی‌متر داشته باشند و با فعال بودن تاکسی‌متر، مشخص شود که چگونه از بنزین استفاده کرده‌اند تا بتوانند سهمیه بنزین دریافت کنند.»

سبحانی‌فر همچنین در پاسخ به این سوال که بحث سهمیه‌بندی بنزین تا چه حد جدی پیگیری می‌شود گفت که اگرچه این بحث وجود دارد اما گام اول، مدیریت مصرف بنزین است و نه سهمیه بندی کردن آن. او علت همین مسئله را نیز قاچاق عمده سوخت از کشور و نیاز به مدیریت آن بیان کرد.

«ژوبین علاقبند»، مدیرعامل اسنپ در گفتگویی که آبان ماه با دیجیاتو داشت در خصوص ساز و کار سهمیه بندی بنزین و ارائه آن به رانندگان فعال گفته بود:

«امروز که با هم صحبت می‌کنیم من می‌توانم به شما بگویم که روز گذشته چه تعداد راننده، چند سفر رفته‌اند و هر کدام از این سفرها چند کیلومتر بوده است. اگر تصور کنیم که ماشین‌ها به طور متوسط در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۰ لیتر بنزین مصرف می‌کنند، می‌توانم به شما بگویم که چند لیتر صرف حمل و نقل در اسنپ شده است. راهکار ما، راهکاری ساده و دقیق است. می‌توانیم گزارش کنیم شخص در روز گذشته چند کیلومتر رانندگی کرده و بر همان اساس به وی سوخت تعلق بگیرد.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: اسنپ بنزین سهمیه بندی بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل پلیس ازراننده تاکسی که به بانوان باحجاب خدمات رایگان می دهد

سرهنگ عبدالعلی شعبانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با بررسی عوامل انتظامی با خبر شدیم یک راننده تاکسی اینترنتی به شهروندانی که حجاب خود را رعایت می‌کنند خدمات رایگان ارائه می‌کند و آنها را بدون اخذ کرایه به مقصد می‌رساند که با توجه به همکاری ایشان در تشویق افراد جامعه به رعایت حجاب و عفاف توسط عوامل انتظامی از ایشان دعوت به عمل آمد و مورد تجلیل قرار گرفتند.

فرمانده انتظامی شهرستان آستارا با اشاره به اینکه طرح نور، ضامن صیانت از ارزش‌های دینی و اسلامی است، گفت: اجرای این طرح نیاز به مشارکت همگانی مردم عزیز دارد تا با عوامل انتظامی همگام و همسو باشند و با روشنفکری آگاهانه قوانین جامعه ایران اسلامی را رعایت کنند.

وی افزود: اجرای طرح نور تاکنون رضایت عمومی را به دنبال داشته است و بر اساس وظایف محوله به پلیس به عنوان مجری قانون در کنار دیگر مأموریت‌های امنیتی و انتظامی، تداوم خواهد داشت.

تشویق بانوان به رعایت حجاب

«رشید رستم پی» راننده تاکسی اینترنتی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر هدف از این اقدام را تشویق بانوان به رعایت حجاب و ترویج این فرهنگ اعلام کرد و گفت: ضمن خدمت رایگان به مسافرانی که حجاب خود را رعایت می‌کنند به مسافرانی که به نوعی حجاب و پوشش مناسب ندارند نیز تذکر لسانی می‌دهم تا سهمی در راستای نهادینه سازی این فرهنگ ایرانی اسلامی داشته باشم.

کد خبر 6088432

دیگر خبرها

  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • تجلیل پلیس ازراننده تاکسی که به بانوان باحجاب خدمات رایگان می دهد
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • دستگیری سارقی که مجهز به پابند الکترونیک بود
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل