Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@22:38:28 GMT

افزایش روحیه ضد مهاجرتی در استرالیا

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۶۷۶۰

افزایش روحیه ضد مهاجرتی در استرالیا

کوالالامپور - ایرنا - نتایج برخی تحقیقات جدید نشان می دهد: سیاست ها و تبلیغات گسترده دولت استرالیا علیه مهاجران خارجی سبب گسترش روحیه ضد مهاجرتی در میان مردم این کشور نیز شده است .

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا رسانه های استرالیا به نتایج یک نظرسنجی جدید از دانشگاه ملی این کشور را منتشر کردند که براساس آن تعداد مردم استرالیا که خواهان حضور مهاجران خارجی دراین کشور هستند نسبت به سال 2010 میلادی به یک سوم کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شبکه ای بی سی استرالیا دراین زمینه گزارش داد: نتایج بررسی های دانشگاه ملی استرالیا بیانگر آن است که درحال حاضر 30.4 درصد از مردم این کشور خواستار حضور مهاجران خارجی هستند و معتقدند که استرالیا به نیروهای خارجی برای توسعه نیاز دارد.
این درحالی است که این رقم 9 سال قبل (2010 میلادی) شامل 54.8 درصد از استرالیایی ها بود.
اکثر مردان استرالیایی در این نظرسنجی جدید به طور ملموسی خواستار کاهش حضور خارجی ها در این کشور بودند.
این درحالی است که جمعیت استرالیا از رقم 22.4 میلیون نفر در سال 2010 میلادی به رقم 25.2 میلیون نفر در ژانویه 2019 افزایش یافته که ناشی از مهاجرت اتباع مختلف جهان به این کشور بوده است.
'نیکلاس بایدل' سرپرست محققان این پژوهش به رسانه های استرالیایی گفت که دو عامل افزایش جمعیت . همچنین بهای بالای هزینه مسکن درشهرهای بزرگ دو عامل مهم در پاسخ منفی استرالیایی ها به حضور بیشتر مهاجران خارجی در این کشور بوده است.
براساس این نظرسنجی قریب به 9 نفر از هر 10 نفر هزینه بالای اجاره بها و یا خرید مسکن در استرالیا را ناشی از حضور خارجی ها دراین کشور اعلام کردند.
84 درصد از پرسش شوندگان نیز معتقد بودند که جمعیت شهرها به ویژه شهرهای اصلی و بزرگ استرالیا بیش از حد پرجمعیت شده که این امر سبب بروز مشکلات اقتصادی و اجتماعی غیرقابل کنترل دراین مناطق بوده است.
اداره آمار استرالیا نیز برآورد کرد: جمعیت این کشور بین سال های 2029 تا 2033 میلادی از 30 میلیون نفر خواهد گذشت.
اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا که دولتش به سیاست های مهاجر ستیزانه شهرت دارد ،در اوایل سال جدید میلادی اعلام کرد که این کشور اقیانوسیه امسال آمار پذیرش مهاجران خارجی خود را تا 190 هزار نفر کاهش خواهد داد.
موریسون در اواخر سال گذشته میلادی نیز اعلام کرد که مهاجران تازه وارد در استرالیا باید در مناطق روستایی و حاشیه ای این کشور زندگی انتخاب کنند و حق زندگی در شهرهای بزرگ را ندارند تا از مشکل تراکم بیش از حد در شهرهایی مانند ملبورن و سیدنی پرهیز شود.
پیشتر وزیر کشور استرالیا نیز اعلام کرد که این کشور به صورت غیر رسمی سقف پذیرش مهاجران خارجی را تغییر خواهد داد.
پیتر داتون وزیر کشور استرالیا گفت که این کشور به گونه ای سقف پذیرش مهاجران خارجی را کاهش می دهد که حتی نیازی به انجام رسومات قانونی و اداری از طریق پیشنهاد آن به هیئت دولت و اعمال تغییرات در این سقف نباشد.
سیاست های مهاجر ستیزانه در استرالیا در حالی مورد پیگیری قرار گرفته که نیروی کارخارجی ارزان در بخش های مختلف صنایع و کشاورزی سبب رشد و توسعه این کشور دور افتاده در اقیانوس آرام شده است.
آساق**1599**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي استراليا مهاجرت خارجي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این دولت سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود.

به گزارش شانا، علی بهادری‌جهرمی امروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در نشست خبری با اشاره به سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان و امضای هشت سند همکاری بیان کرد: سعی می‌شود همسو با افزایش تولید و اشتغال‌زایی، از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود. امروز روز آخر سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان است و سپس به سریلانکا می‌رود که در آنجا طرف‌ها اسناد همکاری امضا می‌کنند و افتتاح‌ بعضی از طرح‌های اجرا شده از سوی پیمانکاران ایرانی را هم خواهیم داشت.

وی افزود: در سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان، توسعه همکاری‌های امنیتی یکی از محورهای گفت‌وگوست که در زمینه تبادلات تجاری و امنیتی بین دو کشور اثرگذار است. پارسال نیز سهم ارزش ارزی صادرات و تنوع سبد کالاهای صادراتی را افزایش دادیم.

سخنگوی دولت با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: در این سفر حجم تجارت بین ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰‌ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است.

بهادری‌جهرمی تصریح کرد: در سفر سریلانکا نیز افزون بر امضای تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، ابرپروژه چندمنظوره دو سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، بهره‌برداری می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش دوبرابری قراردادهای تجاری ایران در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • بازداشت ۷ نوجوان در ارتباط با حمله به اسقف اعظم کلیسای سیدنی
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • افتتاح مرکز جامع غربالگری اتباع در شهرستان ری
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!
  •  تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد