Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، در جریان بررسی ماده ۶۲ برنامه پنج ساله سوم شهر تهران که شهرداری را موظف کرده ذخایر زیستی و شبکه اکولوژیکی شهر تهران را تقویت و حفظ کند خلیل آبادی پیشنهاد کرد در بخشی از این ماده از فعالیت کارگاه های شن و ماسه و کارخانجات معادن و مواد اولیه سیمان که در محدوده های حساس و پرخطر هستند جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این پیشنهاد سکینه اشرفی معاون امور برنامه ریزی و امور شوراها گفت: برخی پیشنهادهای اعضای شورا مانند  انشای بچه های دبیرستانی می ماند، برخی از این جملات نیاز به ویرایش دارد و کلماتی مانند مثل و مانند در ادبیات برنامه ریزی جایی ندارد که خلیل آبادی در واکنش به آن گفت: این موضوع در جلسات کمیسیون تلفیق بر روی آن کار کارشناسی شده و ما نیز می توانیم بگوییم بعضی از لایحه هایی که شهرداری می آورد بچگانه است.

پس از صحبت های خلیل آبادی، امانی با بیان اینکه تمامی این موارد پس از تصویب مورد ویرایش حقوقی و ادبی نیز قرار می گیرد، گفت: این موضوع در مجلس هم انجام می شود.

اشرفی پس از سخنان خلیل آبادی بارها از اعضا بابت ادبیاتی که بکار برد عذرخواهی کرد و اعلام کرد: قصد توهین به اعضای شورا را نداشته است.

الهام فخاری در ادامه این جلسه با بیان اینکه ادبیاتی که برخی معاونان شهردار چه در سخنان شان و چه در مصاحبه هایشان به کار می برند ادبیاتی است که جایگاه فرادست و جایگاه نظارتی شورا را نادیده گرفته است و جا دارد در این خصوص به شهردار تهران تذکر داده شود.

وی ادامه داد: باید سلسله مراتب حقوقی رعایت شود، همچنین به کار بردن اینکه این ادبیات کودکانه یا بچه دبیرستانی است درست نیست و بچه‌ها و دبیرستانی‌ها نیز جایگاهی معتبر دارند و نباید با این ادبیات موضوعی را مورد نقد قرار داد و این جایگاه را مورد سوال برد.

در ادامه پیشنهاد خلیل آبادی با ۱۵ موافق به تصویب رسید.  همچنین ماده ۶۲ برنامه پنج ساله سوم نیز با ۱۷ موافق به تصویب رسید. همچنین ماده ۶۰ برنامه پنج ساله که شهرداری را موظف کرده برنامه جامع مدیریت پسماند در سال اول برنامه اجرا شود نیز به تصویب رسید که بند ۸ این ماده که به موضوع آموزش شهروندان در کاهش تولید به میزان ۲۰ درصد سرانه در طول برنامه اختصاص داشت به پیشنهاد محمدجواد حق شناس حذف شد تا در موضوعات اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

حق شناس با بیان اینکه آموزش شهروندی در فصل ۳ مورد توجه قرار گرفته اعلام کرد این بند در این فصل اضافه خواهد شد که اعضا به این موضوع رای دادند.

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: در سازمان مدارس غیردولتی برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها دنبال شد.
احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود که پس از ۱۸ ماه به نتیجه رسید، ۱۶ ماده آن تغییر یافت و ابلاغ شد.
وی با بیان این که حمایت از معلمان و مؤسسان تثبیت و موضوع نظارت در این قانون، جدی‌تر مطرح شد، افزود: در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم و موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها، از کار‌های مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت.
محمودزاده همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی بزرگسالان خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع سال گذشته دریافت شد چراکه به دنبال کاهش تنوع مدارس و تجمیع در داخل مدرسه مجازی هستیم؛ طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع و به زودی نهایی خواهد شد.
وی با اشاره به مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی که قانون است، ادامه داد: فعالیت مراکز آزمون‌ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع است و در صورت مشاهده تعطیل خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.
محمودزاده در ادامه بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تأکید و خواستار ایجاد تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس شد.

دیگر خبرها

  • عزل معاون متخلف به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز مرزن‌آبادی
  • بسیاری از مشکلات اقتصادی ناشی از ضعف‌های فرهنگی است
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • حرم شاه عبدالعظیم مرمت می‌شود
  • فعالیت نشریه «پیام شهر» منطبق بر سیاست‌گذاری شورا پیش رود
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • برنامه پشتیبانی شهرداری تهران برای دور دوم انتخابات مجلس
  • اعضای شورای شهر تهران معترض به توهین‌های باند زاکانی
  • دیدار احمدوند و سفیر هند در آستانه نمایشگاه کتاب تهران