Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی درحالی با رتبه ششمی ایران به پایان رسید که برخی از فدراسیون‌ها درخصوص کسب مدال قول‌هایی داده بودند که به این وعده‌ها عمل نکردند.

به گزارش مشرق، بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی شهریورماه به پایان رسید و کاروان ورزشی ایران با ۲۰ مدال طلا، ۲۰ نقره و ۲۲ مدال برنز در رده ششم این بازی‌های قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از شروع این مسابقات، فدراسیون‌های ورزشی در جلسه با کمیته ملی المپیک، درخصوص تیم‌های ورزشی تحت حوزه خود پیش‌بینی‌هایی داشتند و نسبت به این پیش‌بینی‌ها ورزشکاران خود را اعزام کردند. فدراسیون‌ها به کمیته و وزارت ورزش درخصوص مدال‌آوری قول‌های داده بودند که برخی از فدراسیون‌ها فراتر از قول‌های خود عمل کردند و متاسفانه برخی از فدراسیون‌ها نسبت به پیش‌بینی که انجام داده بودند، بسیار ضعیف‌تر ظاهر شدند.

بیشتر بخوانید:

فدراسیون‌های توریستی به مردم معرفی شوند / می‌بازند، بازمی‌گردند و همچنان وعده می‌دهند!  

فدراسیون‌هایی که بهتر از پیش بینی‌ها ظاهر شدند (با توجه به تاثیر مدال طلا در رنکینگ تیم‌ها معیار مدال طلا خواهد بود):

۱- ووشو
فدراسیون ووشو کسب یک مدال طلا، یک نقره و دو برنز را پیش بینی کرده بود که در بازی‌های آسیا صاحب دو نشان طلا و ۴ نقره شد.

۲- دوومیدانی
تعداد مدال‌های کسب شده در این رشته با پیش بینی‌ها برابر بود اما تفاوت اصلی در رنگ مدال بود که یک مدال طلای پیش‌بینی شده به دو مدال طلا تبدیل شد.

۳- فدراسیون شنا و شیرجه و واترپلو
پیش بینی این فدراسیون برای بازی‌های آسیایی کسب مدال نبود اما در نهایت تیم واترپلوی کشورمان در این دوره از بازی‌ها به مدال برنز رسید.

۴- کشتی
طبق پیش بینی‌هایی که فدراسیون کشتی انجام داده بود یک طلا در کشتی آزاد و دو طلا در کشتی فرنگی وجود داشت که در پایان ضمن کسب دو مدال طلا در کشتی فرنگی، ایران در کشتی آزاد به ۳ مدال طلا دست یافت.

۵- بسکتبال ۳ در ۳
پیش از مسابقات احتمال کسب مدال برای این تیم وجود نداشت اما تیم ملی کشورمان به یک نشان برنز در این بازی‌ها دست یافت.

۶- تنیس روی میز
در این رشته نیز احتمال کسب مدالی در نظر گرفته نشده بود اما در پایان یک نشان برنز به سبد کاروان ایران افزوده شد.

**فدراسیون‌هایی که طبق پیش بینی‌ها عمل کردند:

۱- کبدی
دو مدال طلای پیش بینی شده در بخش زنان و مردان را کسب کردند.

۲- بسکتبال ۵ در ۵
در این رشته احتمال کسب یک مدال وجود داشت که رنگ این مدال نقره‌ای شد.

۳- شمشیربازی:
این فدراسیون یک مدال در سابر تیمی و یک مدال در سابر انفرادی پیش بینی کرده بود که این دو مدال محقق شد.

۴- والیبال:
ایران در والیبال سالنی همان طور که انتظار می‌رفت به نشان طلا رسید اما در بخش ساحلی نتوانست انتظار کسب مدال برنز را برآورده کند.

در رشته‌های بدمینتون، شنا و شیرجه، انجمن‌های ورزشی، تنیس، بدمینتون و سه گانه همان طور که پیش بینی می‌شد هیچ مدالی به ورزشکاران ایران نرسید.

فدراسیون‌هایی که تا حدود زیادی انتظارات را برآورده کردند:

۱- تکواندو
فدراسیون تکواندو ۷ مدالی که پیش بینی کرده بود را کسب کرد با این تفاوت که یکی از مدال‌های طلایی که پیش بینی کرده بود، نقره شد.

۲- جودو و کوراش:
در این رشته پیش بینی‌ها تقریباً درست از آب در آمد تنها دو مدال برنز جودو به یک مدال و دو مدال نقره و سه برنز کوراش نیز به یک مدال نقره و دو برنز کاهش یافت.

۳- وزنه برداری:
پیش‌بینی کارشناسان فدراسیون کسب دو تا ۳ مدال طلا بود که تعداد مدال‌های طلایی ایران ۲ بود. همچنین در مورد مدال نقره و برنز انتظار ۲ تا ۳ مدال وجود داشت که وزنه برداران کشورمان به یک نقره و یک برنز رسیدند.

۴- اسکواش:
در این رشته شانس زیادی برای کسب مدال وجود نداشت اما فدراسیون پیش بینی کسب مدال را داشت که این امر محقق نشد.

۵- کاراته:

این فدراسیون قول ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز را داده بود که در نهایت سهم این فدراسیون، دو مدال طلا، سه نقره و سه برنز بود.(هرچند که این فدراسیون از نظر آماری با ۸ ورزشکار، هشت مدال کسب کرده بود)

**فدراسیون‌هایی که به قول‌های خود عمل نکردند:

۱- تیراندازی:

شاید در این بخش بتوان تیراندازی را سرآمد سایر فدراسیون‌ها دانست چرا که با توجه به سوابق گذشته این تیم انتظار ۴ مدال طلا، یک نقره و یک برنز برای این تیم وجود داشت اما این مدال‌ها تنها به یک مدال برنزی تبدیل شد که مه لقا جام بزرگ کسب کرد.

۲- تیراندازی با کمان:

اگر چه این رشته تعداد مدال‌های خود را مشخص نکرده بود و تنها به کسب مدال در کامپوند اشاره کرده بودند اما باز هم یک مدال برنز در این رشته انتظارات را برآورده نکرده بود.

۳- هندبال:

در این رشته یک مدال برنز برای ایران کنار گذاشته بود اما در نهایت این مدال جای خود را به عنوان پنجمی در بازی‌های آسیایی داد.

۴- دوچرخه سواری
برای این رشته ۵ مدال شامل یک طلا، ۲ نقره و ۲ برنز در نظر گرفته شده بود اما در پایان ۷ نماینده کشورمان در این بازی‌ها حتی به یک مدال هم نرسیدند.

۵- بوکس:
در این رشته نیز با توجه به سوابق آن در بازی‌های آسیایی گذشته پیش بینی کسب دو نقره و یک برنز وجود داشت اما در پایان سهم ایران از مدال‌های توزیع شده در رشته بوکس هیچ بود.

۶- فوتبال:
تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی که انتظار کسب حداقل مدال برنز از آن وجود داشت موفق به صعود به نیمه‌نهایی هم نشد تا پرونده این تیم همچنان در بازی‌های آسیایی اخیر بدون مدال باقی بماند.

۷- ژیمناستیک:
از این رشته پایه، انتظار کسب دو مدال برنز هم محقق نشد و دست نمایندگان ایران از مدال کوتاه ماند.

۸- جوجیتسو:
سهم این رشته از پیش بینی یک مدال طلا، نقره و برنز تنها هیچ بود.

۹- فدراسیون ورزش‌های رزمی:
در این فدراسیون در رشته سامبو به مدالی دست نیافت و از پیش بینی کسب مدال در پنچاک سیلات تنها یک مدال برنز را محقق کرد. این در حالی است که اندونزی، میزبان مسابقات با درو کردن مدال‌ها در این رشته جایگاه چهارم بازی‌ها را از ایران گرفت.

۱۰- فدراسیون کوهنوردی:
مسئولین این فدراسیون در حالی از کسب ۴ مدال صحبت کرده بودند که سهم ۸ نماینده ایران در بازی‌های آسیایی تنها یک مدال طلا بود.

۱۱- قایقرانی:
این فدراسیون پیش بینی کسب ۸ مدال را داشت که از این بین سهم طلا یک مدال بود، اما این مدال برای ایران به دست نیامد تا قایقرانی بدون طلا به کار خود پایان دهد.

۱۲- سوارکاری

این فدراسیون قول یک تا ۲ مدال را داده بود که هیچ مدالی کسب نکرد.

با توجه به جمع‌آوری دقیق این اطلاعات توسط سرپرست کاروان و ارائه آن به اعضای مجمع کمیته ملی المپیک و همچنین با بررسی سوابق گذشته فدراسیون‌ها در ادوار گذشته المپیک و بازی‌های آسیایی، مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک می‌توانند برنامه‌های دقیق و جامعی را برای کسب سهمیه المپیک و مدال در المپیک ۲۰۲۰ و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ چین تدوین کنند و این اطلاعات می‌تواند چراغ راهی برای مسئولان ورزش باشد تا دقیق‌تر از گذشته برنامه فدراسیون‌ها مورد بررسی قرار دهند. همچنین با توجه به محدودیت‌های مالی مشکلات اقتصادی کشورمی‌توان در سرمایه‌گذاری روی فدراسیون‌ها نیم نگاهی نیز به سوابق آنها داشت.

باید دید کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش درخصوص وعده‌های داده شده برخی از فدراسیون‌ها چه عکس‌العملی نشان داده یا خواهند داد و آیا در زمان بودجه و برنامه گرفتن از فدراسیون‌ها به این گزارش بازی‌ها دقت خواهند کرد یا خیر؟

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اعتراضات فرانسه بودجه 98 جام ملت های آسیا بازی های آسیایی 2018 تیم ملی جاکارتا رییس فدراسیون فدراسیون های ورزشی کاروان ورزشی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار مسابقه را با ۴ مدیر اعزام شدم/ از دیدن علی دایی استرس گرفتم

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا طی روزهای ۵الی۸ اردیبهشت به میزبانی شهر دبی در کشور امارات متحده عربی برگزار خواهد شد. سجاد آقایی، محمد حسام مظفری، علی سروری، ارشیا مصدقی و مهدی هفت چشمه در بخش پسران و همچنین الناز موسایی، نازنین فاطمه عیدیان، مانا حسینی و ملیکا نوروزی در بخش دختران ترکیب تیم ملی دوومیدانی ایران را در این مسابقات تشکیل خواهند داد.

نازنین فاطمه عیدیان که سال گذشته در رقابت‌های نوجوانان آسیا در ماده ۴۰۰ متر مانع اولین طلای تاریخ دوومیدانی زنان ایران در قهرمانی آسیا را به دست آورد؛ درخصوص میزان آمادگی خود برای شرکت در این مسابقات به خبرنگار مهر گفت: در یک سال گذشته روزهای خوبی را از نظر ورزشی پشت سر گذاشتم. پاییز و زمستان دو مسابقه خیلی خوبی داشتم که هم به تجربیات من اضافه کرد و هم باعث شد از نظر حفظ آمادگی در شرایط خوبی باشم.

وی افزود: در جریان مسابقات داخل سالن آسیا من سه روز درگیر رقابت بودم. روز اول مقدماتی بود و روزهای بعدی هم فینال که این مدل مسابقه دادن برایم خیلی لذت بخش و پر از تجربه بود. در این مدت هم تمرینات خیلی خوبی را داشتم که امیدوارم بتوانم مجددا در رقابت‌های قهرمانی آسیا علاوه بر تکرار مدال طلا یک رکورد بهتری را هم به ثبت برسانم.

دونده ۴۰۰ متر با مانع ایران ادامه داد: از زمانی که مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب بازسازی شده است تمرینات خیلی خوبی را پشت سر می‌گذاریم و حتی کیفیت غذاها نیز تغییر کرده است. تلاش فدراسیون و ما ورزشکاران این است که بتوانیم نماینده شایسته ای برای ایران باشیم. رقابت در این مسابقات سخت است اما ما همه تلاش مان را به کار خواهیم گرفت. در ماده ۴۰۰ متر با مانع تا جایی که اطلاع دارم دونده هندی و ژاپنی که از بهترین‌ها به شمار می‌روند؛ حضور دارند و قطعا با حضور آنها رقابت سختی در پیش خواهم داشت.

عیدیان در پاسخ به این پرسش که بعد از آن تاریخ سازی حمایتی از سوی مسوولان و فدارسیون دوومیدانی صورت گرفت؛ توضیح داد: برای مدال طلایی که در قهرمانی آسیا کسب کردم بله هم فدارسیون دوومیدانی و هم وزارت ورزش پاداش دادند اما هنوز برای مدال نقره‌ای که گرفتم وزارت ورزش پاداشی که قولش را داده بود را پرداخت نکرده است.

این ملی پوش دوومیدانی با بیان اینکه هدف بلند مدتم حضور در المپیک ۲۰۲۸ است؛ گفت: مانند هر ورزشکار دیگری به تنها چیزی که فکر میکنم حضور در بازیهای المپیک است. البته برای پاریس نمی‌توانستم برنامه داشته باشم اما با توجه به فرصت خوبی که تا المپیک بعدی داریم قطعا از حالا با برنامه برای کسب ورودی این رویداد بین المللی تلاش خواهم کرد. از ملی پوشان ایرانی تا به امروز در ماده ۴۰۰ متر با مانع هیچ نماینده‌ای در المپیک نداشتیم دوست دارم در این زمینه هم تاریخ سازی کنم.

وی در واکنش به تغییرات مدیریتی که فدراسیون دوومیدانی در یک سال گذشته پشت سرگذاشت؛ عنوان کرد: در یک سال گذشته به دلیل تغییرات زیادی که در بدنه مدیریتی فدراسیون رخ داد کمی بی ثباتی را در این رشته احساس کردیم ولی شاید چون اعزام ها سرجایش بود این بی ثباتی خیلی به چشم نیامد. من بشخصه هر رویداد را با یک رییس و یا سرپرست پشت سر گذاشتم. مسابقاتی را اعزام شدیم که صیامی رییس فدراسیون بود و سپس یک رویداد دیگر را زمانی اعزام شدم که افشین داوری در فدراسیون پست گرفته بود و قهرمانی داخل سالن را هم زمان مهدی مبینی پشت سرگذاشتم و حالا هم قهرمانی آسیا را با سرپرست جدید.

دارنده مدال طلای آسیا در پایان درباره دیدار ملی پوشان دوومیدانی با علی دایی اسطوره فوتبال گفت: دیدار ما با آقای دایی هماهنگ شده بود و قرار بود در این دیدار از ملی پوشانی که در مسابقات داخل سالن آسیا مدال گرفتند تقدیر شود. شب خوبی داشتیم و به شخصه از دیدن علی دایی استرس گرفته بودم. با اینکه حرفه‌ای دوومیدانی کار می‌کنم اما همیشه پیگیر فوتبال هم هستم و بیشتر طرفدار استقلال هستم ولی با این حال علی دایی همیشه ورزشکار محبوبم بوده است.

کد خبر 6083642

دیگر خبرها

  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • ۶ طلا، ۱ نقره و ۳ برنز ایران در انتخابی جام جهانی ووشو
  • 6 طلا برای ووشوی ایران در انتخابی جام جهانی
  • کولاک ووشوکاران در چین با ۶ طلا، یک نقره و ۳ برنز
  • مدال طلا و برنز چانگ جوان به کیانی و جلیلی رسید
  • هلیا اسدیان طلا گرفت/ زهرا جلیلی به مدال برنز رسید
  • مدال برنز بوکسور مازندرانی در قرقیزستان
  • کسب دو نقره و یک برنز تیم ملی بوکس در تورنمنت قرقیزستان
  • چهار مسابقه را با ۴ مدیر اعزام شدم/ از دیدن علی دایی استرس گرفتم