Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:41:57 GMT

فاز ۴ پالایشگاه آبادان راه‌اندازی شود

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۷۸۲۰

فاز ۴ پالایشگاه آبادان راه‌اندازی شود

امام جمعه آبادان گفت: راه‌اندازی فاز 4 پالایشگاه آبادان علاوه بر کمک به اشتغال و درآمد مردم منطقه می‌تواند سبب بهبود و کیفی سازی پالایشگاه آبادان شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین علی ابراهیمی پور در آئین افتتاح موزه کارآموزان صنعت نفت در آبادان با بیان این‌که اگر مشکلات مردم حل شود هم جیبشان پر است و هم سراغ موزه‌ها می‌روند و از آن‌ها بازدید می‌کنند، اظهار کرد: مردم اگر جیبشان پر باشد می‌توانند گردشگری کنند و تفریحات سالم انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از اینکه ابزار نرم افزاری پالایشگاه آبادان، نوشتارها و مکتوباتی که می‌توانند سرمایه و پیام باشند حفظ شده، اقدامی شایسته و بسیار بزرگی است و جا دارد تا از همه دست‌اندرکاران تقدیر و تشکر شود.

ابراهیمی پور ادامه داد: اما تفاوتی که میان استفاده از نرم‌افزارها و استفاده نکردن از سخت افزارها بوده برایم بسیار نگران کننده است و اصلا قانع کننده نیست.

وی با اشاره به این‌که می‌خواهند آبادان را به موزه تبدیل کنند، افزود: اکنون از این موضوع که قرار است آبادان به شهر موزه تبدیل شود بسیار ترسیده‌ام.اگر این اتفاق رخ دهد کل پالایشگاه از فاز ۱، ۲، ۳، ۴ و غیره به موزه تبدیل می‌شود و به میان آمدن بحث خصوصی سازی و واگذاری این پالایشگاه بسیار نگران کننده است.

ابراهیمی پور ادامه داد: یکی از اقدامات خوبی که توسط مدیرعامل پالایشگاه آبادان انجام شده این بوده که مانع برخی افراد که می‌خواستند بسیاری از ابزارهایی مانند ماشین آلات، چرثقیل، ابزار آتش نشانی و غیره را با مناقصه واگذار و بیرون بیاندازند، شدند که این اقدامشان جای تقدیر دارد. اکنون این ابزار توسط نیروهای پالایشگاه در بخش‌های مختلف تبدیل به قطعات قابل استفاده شده است و از آن‌ها استفاده بهینه می‌شود.

امام جمعه آبادان گفت: این‌که بهترین امکانات و ابزار کاربردی که می‌توانند مورد استفاده در پالایشگاه باشند، اکنون در جایی به عنوان موزه محبوس شده‌اند تا به مراجعان بگوییم که گذشته آبادان چه بوده، این برای مردم آبادان تلخ، سنگین و غیر قابل پذیرش است.

وی با بیان این‌که زمانی برای آموزش از کشورهای مختلف به اینجا می‌آمدند، خاطرنشان کرد: اکنون فضای آموزشی که می‌توانست دوباره احیا و در جهت آموزش در حوزه صنعت نفت به کار گرفته شود، تبدیل به موزه شده است. حال باید به اینجا بیایند و مشاهده کنند آبادان پس از چهل سال در نظام مقدس جمهوری اسلامی به موزه تبدیل شده است.

ابراهیمی پور بیان کرد: تبدیل بنزین خانه آبادان به‌عنوان نخستین بنزین خانه کشور به موزه کاری ارزشمند است چون دستگاه‌ها و امکانات مدرن جایگزین آن شده و مردم از آن استفاده می‌کنند، اما در ازای تبدیل مرکز کارآموزان صنعت نفت به موزه چه امکانات مدرنی را جایگزین کرده‌اید که آن را به موزه تبدیل کردید؟

وی عنوان کرد: اصرار ما بر آن است که نگوئید آبادان شهر اولین‌ها بوده، بلکه اجازه دهید اولین‌ها باقی بماند و برای دستیابی به این مهم نیاز به کمک، همراهی و حمایت همگان داریم.

ابراهیمی پور با بیان این‌که باید فاز ۴ پالایشگاه آبادان راه‌اندازی شود، افزود: انجام این کار علاوه بر کمک به اشتغال و درآمد مردم منطقه می‌تواند سبب بهبود و کیفی سازی پالایشگاه آبادان و جلوگیری از واگذاری آن به بخش خصوصی و تبدیل آن به شرکتی شبیه آنچه در هفت تپه و برخی جاهای دیگر رخ داد که تیشه به ریشه نظام و انقلاب اسلامی زدند، می‌شود.

وی با اشاره به دانشکده نفت آبادان اظهارکرد : بلایی بر سر این دانشکده آورده‌اند که آن را از حیز انتفاع می‌اندازد و با این کارشان انگیزه کار در این دانشکده را از اساتید می‌گیرند، متاسفانه امتیازاتی که پیشتر به این دانشکده داده شده بود را دارند از آن می‌گیرند.

امام جمعه آبادان با تاکید بر آنکه داشته‌های صنعتی آبادان را به بهانه حفظ تاریخش تبدیل به موزه نکنید، خاطرنشان کرد: در صورت انجام این کار به طور قطع تاریخ و آیندگان در مورد همه ما بد قضاوت خواهند کرد و می‌گویند که مدیران در زمینه مدیریت سرمایه‌ها و ظرفیت‌های این شهر به خوبی عمل نکردند و سخت افزارهایی که قابل استفاده‌اند در قالب موزه قرار ندهید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امام جمعه آبادان منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۷۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود

فرماندار محمودآباد گفت: با افزودن ۷۰ هکتار اراضی به شهرک صنعتی محمودآباد، فاز دوم این شهرک راه‌اندازی می‌شود تا مردم این شهرستان از رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسب برخوردار شوند.

روح‌الله علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به اینکه محمودآباد در مصرف برق، شاهد روزهایی با صرفه‌جویی سخت انرژی برق بود، اظهار کرد: در آن دوران قطع برق‌های صنعتی، در ادامه در حوزه گردشگری و همچنین قطع منازل خانگی در دستور کار قرار می‌گرفت.

وی افزود: مردم این شهرستان با قطعی برق خانگی شدیداً با مشکل مواجه بودند، به‌گونه‌ای که برای مطالبه‌گری کنار اداره برق تحصن می‌کردند.

فرماندار محمودآباد با بیان اینکه طی دو سال در این حوزه تمام تلاش و همت برای رفع مشکل برق به کار گرفته شد تا بخشی از مشکلات رفع شود، گفت: طی این مدت دو حوزه کاری برق صنعتی و برق مصرفی خانگی این شهرستان در اولویت قرار گرفت.

علیزاده تصریح کرد: در این شهرستان دو ترانس ۳۰ واقع در خط میدان شهید کاظمی که نیاز به تقویت داشته، انجام شده است و به زودی پست سوم ۶۳ کیلوولتی در سرخ‌رود احداث می‌شود.

وی از نیاز ۳۰۰ میلیاردی اعتبار برای این احداث پست خبر داد و مطرح کرد: هم‌اکنون این اعتبار پیش‌بینی شده است و به زودی تخصیص پیدا می‌کند و زمین آن نیز آماده خواهد شد.

این مسئول با اعلام اینکه دو ترانس ۳۰ موردنظر با اعتبار تخصیصی به ترانس ۶۰ ارتقای پیدا کرده و در مکان موردنظر نصب شده است، یادآور شد: برای این دو ترانس بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرده است که تا ۳۰ سال آینده برق خانگی محمودآباد تأمین شد.

وی با اشاره برق صنعتی از تخصیص اعتبار دو هزار میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد و گفت: در بیست‌ودوم بهمن سال گذشته کلنگ یک پروژه با اعتبار یک‌هزار میلیارد تومانی با حضور استاندار مازندران بر زمین زده شد و هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی بالا و جذب اعتبار در حال اجراست که امروزه تخصیص اعتبار آن به بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌ارزد.

علیزاده با بیان اینکه اکنون پست ۶۳ کیلوولتی شهرک صنعتی در زمین سه هزار متری با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجراست، خاطرنشان کرد: در سال‌جاری در راستای عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» توانستیم در بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ورود پیدا کنیم و باعث فعالیت ۳۰ واحد نیمه‌فعال، راکد ورشکسته در عرصه چرخه تولید شویم.

فرماندار محمودآباد ادامه داد: با فعالیت این واحدها برای یک‌هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد فراهم می‌شود که برای تأمین این نیروها نیاز به جذب از سایر شهرستان‌های استان داریم.

علیزاده افزود: با افزودن ۷۰ هکتار اراضی به شهرک صنعتی محمودآباد، فاز دوم این شهرک راه‌اندازی می‌شود تا مردم این شهرستان از رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسب برخوردار شوند.

کد خبر 747670

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۳ فقره شناسه قدیم به شناسه جدید طی یک روز در گلستان
  • فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود
  • کمبود شیرخشک نوزادان در داروخانه‌های جنوب غرب خوزستان
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • راه اندازی پویش هشتگ معلم عزیزم
  • حذف سفر از سبد خانوار صحت ندارد/ اتفاقاً حال مردم خوب است و بیشتر هم سفر می‌روند
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد