Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان با اشاره به امضاء تفاهم نامه های همکاری از سوی این اداره کل گفت: در کنار آموزش های فنی و حرفه ای در حوزه های خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر، این آموزش ها را در گردشگری و کشاورزی نوین متمرکز می کنیم.

سید محمد حسینی روز چهارشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گیلان با بیان اینکه بایستی توسعه منابع انسانی را در واحدها و بنگاه های اقتصادی پیگیری کنیم، افزود: با توسعه منابع انسانی واحدها به صرفه اقتصادی خواهند رسید چراکه کسب و کار موفق بایستی به طور مستمر، یادگیرنده باشد در غیراینصورت از بازار دور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به تفاهمنامه های مختلف سازمان آموزش فنی و حرفه ای اشاره و اظهار کرد: بر اساس این تفاهمنامه ها، بخشی از کار این است که واحدها را جذب و به آنها خدماتی مانند مشاوره آموزش ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه 25 تا 30 درصد آموزش ها را به بخش شاغلان اختصاص می دهیم، خاطرنشان کرد: مسیر دیگر کار ما آموزش کارجویان است که در این بخش مهمترین سیاست آن است که آموزش ها را مبتنی بر بازار کار هدفمند کنیم.
حسینی با اشاره به ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در مراکز دولتی و خصوصی توسط مربیان در رشته های خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی اظهار داشت: این آموزش ها زمانی می تواند در مسیر توسعه استان قرار گیرد که به سیستم اشتغال متصل باشد.
وی ارتباط با بخش خصوصی و افراد دارای پروژه را از جمله برنامه ها و پروژه های تعریف شده فنی و حرفه ای گیلان نام برد و بیان داشت: بایستی بتوانیم با آینده پژوهی به سراغ مشاغل استان برویم و به عبارتی نیازآفرینی کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان تصریح کرد: بایستی رشته های جدید و مدرن را متناسب با نیاز بازار کار، شناسایی و آموزش ها را بر مبنای آن تعریف کنیم تا مفید باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که نتوانسته ایم کارآموزی لازم را برای بازار کار از طریق آموزش های رسمی داشته باشیم، تصریح کرد: در این رهگذر نکته ای که به نظر می رسد اینست که چرا اینقدر به آموزش های غیررسمی در مقایسه با آموزش های رسمی بی توجهی شده است؟
حسینی با اشاره به طرح مهارت افزایی دانشجویان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همکاری فنی و حرفه ای در اجرای این طرح خاطرنشان کرد: واقعیت این است که جوانان را به خوبی برای ورود به بازار کار آماده نکرده ایم.
حسینی با تاکید بر ضرورت شناساندن آموزش های مهارتی به اقشار مختلف و معرفی مهارت آموزان موفق در جامعه اظهار داشت: بایستی فضایی برای ارتباط با مردم فراهم کنیم که در این باره رونمایی از نرم افزارهای موبایلی را در دستور کار داریم.
وی در خاتمه سخنانش با اشاره به تفاهم نامه همکاری بین استانداری گیلان و سازمان فنی و حرفه ای کشور در حوزه گردشگری خاطر نشان کرد: این تفاهمنامه در راستای ارتقای توانمندی و مهارت افزایی نیروی انسانی فعال در حوزه گردشگری گیلان با موضوع مهارت آموزی خدمات گردشگری منعقد شد که بر اساس این تفاهمنامه 40 میلیارد ریال به آموزش های مهارتی در حوزه گردشگری گیلان اختصاص یافته است.
در زمان حاضر، 21 مرکز دولتی ، 153 کارگاه ثابت در مراکز دولتی، 215 مربی شاغل در بخش دولتی، 628 موسسه کارآموزی آزاد فعال فنی و حرفه ای با دو هزار و 226 مربی شاغل در این موسسه ها در استان فعال است.
7286/2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي فني و حرفه اي آموزش گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان

جام جم آنلاین - خوزستان، شهرام ملایی هزاروندی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال1402مجموعا تعداد 147 هزارو513 نفر موردسنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای شدند که از این تعداد 90 هزار و 385 نفر موفق به اخذ گواهینامه بین المللی مهارتی شدند.

مدیر كل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان اضافه کرد: آزمون تعیین صلاحیت حرفه ای در بیش از 350 حرفه مهارتی از زیر مجموعه رشته‌هاي صنایع غذایی،صنایع کشاورزی، فناوري اطلاعات، صنايع جوش، عمران، امور مالي و بازرگاني، تاسيسات، اتومكانيك، برق، صنايع دستي وصنعت ساختمان ودرقالب11 مرحله اجراشد.

وی عنوان کرد: با راه اندازی 24 مرکزآزمون آنلاین استان در سال گذشته 62 درصد نسبت به سال1401 رشد نشان می دهد.

مدیر كل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان خاطرنشان کرد: سنجش مهارت وتعیین صلاحیت حرفه ای شامل آزمون هماهنگ پایان دوره كارآموزان بخش هاي دولتي، آموزشگاه های آزاد، تفاهم نامه ، صنعت ساختمان و آنلاین می باشد .

گفتنی است در خوزستان 55 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی و یک هزار و 550 آموزشگاه آزاد در بخش خصوصی برای ارایه آموزش های مهارتی در استان فعالیت دارند.

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به بیش از ۳ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی
  • بنا‌های تاریخی قوت گردشگری گیلان است
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • رهاسازی آب سد سفیدرود از ۱۵ اردیبهشت
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان 
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • به افراد متخصص نیاز داریم