Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@18:27:48 GMT

اعتقادات دینی را ردای شکست ناپذیر میدان جنگ نرم

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۸۲۶۵

اعتقادات دینی را ردای شکست ناپذیر میدان جنگ نرم

آزاده ۱۳ ساله جنگ تحمیلی گفت: همیشه اعتقادات دینی یکی از دردسرها و نگرانی های بزرگ دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، مهدی طحانیان، آزاده 13 ساله جنگ تحمیلی، در مراسم رونمایی از کتاب «سرباز کوچک امام» که در حوزه هنری آذربایجان غربی برگزار شد، گفت: ترس دشمن از اعتقادات دینی به حدی رسیده است که از هر موقعیتی برای  سس کردن این مهم استفاده می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعتقادات دینی را ردای شکست ناپذیر میدان جنگ نرم عنوان کرد و گفت: دشمن با هجمه های فرهنگی و دسیسه های پنهانی میخواهند این ردای ارزشمند را از تن ما درآورده و لباسی از جنس خیانت به تن ما کنند که به تمید خدا هیچوقت این هدف شوم محقق نخواهد شد.

آزاده 13 ساله جنگ تحمیلی تصریح کرد: در این کتاب تمام خاطرات خود را به رشته تحریر در اورده ام، روزهایی که هیچوقت تکرار نخواهد شد.

طحانیان افزود: روحیه انقلابی و جهادی جوانان آن روزها بی بدیل است که اگر بتوانیم بار دیگر آن روحیه و باور را احیا کنیم، زمین سهل است میتوانیم تمام کهکشان را نیز فتح کنیم.

وی گفت: باید جوانان را با دروغ های موجود در جامعه و دام های فضای مجازی آشنا کنیم تا بتوانند با دیدی قرآنی و درست به پیرامون نگاه کرده و در مسیر رشد و تعالی گام بردارند.

گفتنی است، آزاده سرافراز «مهدی طحانیان» نوجوان 13 ساله‌ای بود که در اردستان استان اصفهان به دنیا آمده و روزی در چنین معرکه‌ای حضور داشته است. حاضر جوابی‌ها و خنده‌هایش «عدنان خیرالله» وزیر دفاع صدام را در دوران جنگ تحمیلی به تحیر وا داشت. علاوه بر این، برای اینکه خبرنگار زن خارجی بتواند با او مصاحبه کند او را مجبور به حفظ حجاب کرده است.

گوشه هایی از خاطرات این نوجوان 13 ساله را به اختصار می خوانیم:

مهدی طحانیان نوجوان در اسارت

بعد از عملیات فتح‌المبین به «تیپ 25 کربلا»ی مازندران رفتم و در رسته «تک تیرانداز»ها قرار گرفتم. اگر چه این تیپ متعلق به بچه‌های مازندران بود اما برای بازسازی آن، تعداد زیادی از رزمندگان نقاط مختلف کشور به خصوص اصفهان جمع‌ شدند. موقعیت ما در غرب کارون و منطقه «دارخوین» بود. بعد از یک هفته از حضورمان در این تیپ،عملیات «الی بیت‌المقدس» آغاز شد و ما در کنار پل آزادی مستقر شدیم.

دهم اردیبهشت‌ماه سال 1361 مرحله اول عملیات «الی‌بیت‌المقدس» آغاز شد. قرار بود مواضعی چون جاده اهواز خرمشهر، پاسگاه حسینیه و پادگان حمید را از دشمن پس بگیریم. بعد از انجام موفقیت‌آمیز این مرحله و با شروع مرحله دوم عملیات به منطقه‌ای دیگر رفتیم. 19 اردیبهشت‌ماه نیز مرحله سوم عملیات انجام شد.

تهدید صدام

با آغاز مرحله سوم وارد مرحله جدیدی از جنگ با دشمن شدیم چون نیروهای عراقی از یک طرف می‌ترسیدند توسط ما به هلاکت برسند و از سوی دیگر صدام تهدید کرده‌ بود اگر ایران به سوی عراق پیش‌روی کند نیروهایش را خواهد کشت. بنابراین با توجه به امکاناتشان در این محور به شدت مقابل ما ایستادند. این مرحله از عملیات در تاریکی شب انجام ‌شد اما با مقاومت نیروهای عراقی تا صبح طول کشید. چیزی به روشن شدن هوا نمانده بود. عراقی‌ها از بالای یک تپه به شدت ما را زیر آتش قرار داده بودند.

هدیه چهارلول‌ها با نفرات پیاده

آن‌ها سنگرهای «نعل‌اسبی» ایجاد کرده بودند تا نیروهای ما منحرف شوند. فتح هر یک از این نعل‌اسبی‌ها برای نیروهای ایرانی بسیار سخت بود و هرگاه یکی از آن‌ها فتح می‌شد کلی خوشحال می‌شدیم. اما عراق به شدت منطقه را در تیررس خود داشت و معرکه تبدیل به قتل‌گاهی برای ما شده ‌بود چرا که با ضدهوایی‌های «چهارلول» از بالای تپه، دشتی را که ما در آن بودیم زیر رگبار گرفته بود. از طرفی هم در هر دقیقه حدود 10 گلوله «کاتیوشا» به زمین اصابت می‌کرد و زمین مانند گهواره‌ای زیر پایمان می‌لرزید.

گردان بلال

فرماندهان به این ‌نتیجه رسیده بودند که باید عقب‌نشینی کنند. آن‌ زمان که این تصمیم گرفته شد دقیقا من در میان یک فرمانده سپاهی و یک فرمانده ارتشی قرار داشتم. آن‌ها تصمیم گرفتند که یک «گردان» بماند و با دشمن مقابله کند تا دیگر نیروها عقب‌نشینی کنند. دستور عقب‌نشینی صادر و قرار شد رزمندگان «گردان بلال» در این موقعیت باقی بمانند. البته برخی از بچه‌های این گردان به عقب بازگشتند و در نهایت من هم که در گردانی دیگر بودم داوطلبانه در آن‌جا ماندم. حدود 300 نفر در همین موقعیت قرار گرفتیم تا با دشمن بجنگیم. اما عراقی‌ها متوجه عقب‌نشینی شدند و پشت‌سر ما را حسابی کوبیدند.

باید برای جلوگیری از قتل‌ عام بچه‌ها وارد عمل می‌شدیم بنابراین به سوی دشمن تیراندازی کردیم. دشمن نیز حجم آتش خود را چند برابر کرد. صحنه‌ای بسیار دل‌خراش و حساس ایجاد شده بود. هر گلوله‌ای به زمین می‌خورد چند تن از دوستانم به شهادت می‌رسیدند و اصابت ‌ مداوم گلوله‌ها پیکرهایشان را جزغاله می‌کرد. به هر حال دیگر هیچ راه فراری نداشتیم و در محاصره کامل عراقی‌ها قرار گرفته بودیم چون هم از روبرو زیر آتش دشمن بودیم و هم از سمت راست ستون بی‌نهایتی از تانک‌های دشمن نزدیک می‌شدند. سمت چپ هم خاک‌ریز دشمن قرار داشت. از پشت سر هم دیواری از گلوله‌ دشمن می‌بارید.

یک لحظه شرایط به گونه‌ای دیگر رقم خورد و نیروهای ایرانی با آتشبار «کاتیوشا» بر روی همان منطقه شلیک کردند. تحمل این شرایط بسیار سخت‌تر شده بود. در جریان این شلیک‌ها شرایط برایم مهیا شد که خودم را از منطقه دور کنم. گویا معجزه خدا بود که برای مدتی از حجم آتش دشمن کاسته شو. دود حاصل از انفجار گلوله‌های کاتیوشا باعث شد که دشمن برای مدت کوتاه به پایین دید نداشته باشند. بنابراین من هم از همین فرصت استفاده کردم و دور شدم.

گفتند خلاص‌مان کن

هوا رو به تاریکی می‌رفت و آتش عراقی‌ها سبک‌تر شده بود. توانسته بودم به منطقه‌ای بروم که احساس کنم می‌توانم در آنجا ‌پناه بگیرم. وقتی رسیدم، دیدم به غیر از من سه رزمنده دیگر نیز هستند که حالشان بسیار وخیم است. یکی از آن‌ها نیمه راست بدنش از کتف قطع شده بود و تنها به لایه‌ای از پوست رانش آویزان بود. لخته‌های خون این رزمنده آنقدر زیاد بود که جلوی خونریزی را گرفته بود. رزمنده دیگری هم در آن‌جا قرار داشت که عراقی‌ها سینه‌اش را مورد هدف گلوله قرار داده بودند. آن‌ دو به من التماس می‌کردند که با تیر خلاص راحت‌شان کنم.

تکاور دلاور ارتشی

رزمنده دیگر، تکاور «لشکر 21 حمزه سیدالشهدا»ی ارتش بود. عراقی‌ها او را از نیم‌تنه به پایین مجروح کرده بودند به گونه‌ای که خون شلوارش را همانند کیسه‌ای حجیم کرده بود. در همین موقع یک ستون از عراقی‌ها پایین آمدند تا رزمندگان ایرانی را با تیر خلاص به شهادت برسانند. من با دیدن این صحنه بسیار ترسیدم. آن تکاور به من گفت که جلوی دهان این دو رزمنده مجروح را بگیرم تا از شدت درد ناله نکنند من هم این کار را کردم. آن‌ها دست و پا می‌زدند.

سرم را بالا آوردم و دیدم که عراقی‌ها از ما دور شده‌اند و دیگر طاقت نیاوردم و دهان این دو را باز کردم اما همین که پارچه را از دهان یکی از این مجروحین باز کردم فریاد بلندی زد و همین باعث شد که عراقی‌ها متوجه حضور ما بشوند. بنابراین با عجله به سمت ما آمدند. آن‌ها تمام آن نقطه‌ای را که ما پناه گرفته بودیم به رگبار بستند.

عراقی‌ها بالای سر ما آمدند و در همان لحظات اول آن دو مجروح را به شهادت رساندند. من و آن تکاور باقی مانده بودیم. فرمانده آن‌ها که یک چکمه سیاه‌رنگ ساق بلند به پا و دو کلت کمری در دو دستش داشت را دیدم که تعدادی از مجروحین را از ناحیه سر مورد هدف قرار گلوله قرار داد. ظاهرا برایش نوعی سرگرمی بود. به سمت ما آمد. با دیدن من شوکه شد چرا که جثه‌ام بسیار کوچک و سنم کم بود. عراقی‌ها از من خواستند تا آن تکاور را بردوش بگیرم و به بالای بلندی‌ای که مقر آن‌ها بود منتقل کنم. اما من نمی‌توانستم او را تکان بدهم. چندبار امتحان کردم اما هر وقت او را بلند می‌کردم . این تکاور با شجاعت به من گفت: «مرا زمین بگذار خودم می‌توانم بیایم.»

کسی فکر نمی‌کرد آن تکاور مجروح حرکت کند .اما این دلاور ارتشی مانند «آکروبات ‌باز»ها بر روی دستانش رفت و پاهایش را بالا گرفت. دست‌هایش حکم پا را داشتند. هربار که یکی از پنجه‌هایش را به زمین می‌گذاشت که حرکت کند قطعه‌ای بزرگ از لخته‌ی خون‌ از زیر فانسقه یا از داخل یقه پیراهنش بر زمین می‌افتاد. فرمانده عراقی‌ها با دیدن این صحنه متحیر ماند و به نیروهایش دستور داد تا جلوی او به صف بایستند و بعد از آن‌ دستور شلیک را صادر کرد. بدن این تکاور شجاع از کمر قطع شد و هر یک از اندامش در گوشه‌ای به زمین افتاد.

پاسداران خمینی بچه‌ها را می‌دزدند؟!

عراقی‌ها مرا با خودرو به مقررشان انتقال دادند. از داخل خودرو می‌دیم که از شهرهای خرمشهر و بصره عبور می‌کنند. در یکی از سالن‌های آمفی‌تئاتر شهر بصره که اردوگاه موقت عراقی‌ها بود شب را سپری کردم. شب عراقی‌ها اجازه ندادند که بخوابم و تمامی افراد اردوگاه با شعاعی شش متری به دور من حلقه زده بودند. آن‌ها دائم به من نگاه می‌کردند، فحش می‌دادند و با پا یا دست به من ضربه می‌زدند تا اسمم را بپرسند. به خاطره همین نتوانستم بخوابم.

صبح اول وقت عده‌ای از فرماندهان مسن عراقی آمدند و دست روی من گذاشتند و با خودشان به مقر فرماندهی یکی از لشکرها بردند. فرمانده لشکربلند به زبان عربی در پشت میکروفن سخن می‌گفت. او به عربی نیروهایش را این‌چنین توجیه می‌کرد که «از مردم ایران کسی به جبهه نمی‌آید و دیگر رزمنده‌ای ندارد. پاسداران خمینی به مدرسه یا مهدهای کودک‌ می‌روند و کودکان را می‌دزدند و با خود به جنگ می‌آورند و به آن‌ها اسلحه می‌دهند.»

بعد از آن من را به میان نیروهای عراقی بردند. آنها گفته بودند که شش سال بیشتر ندارم. نیروهای عراقی از من اسم و سنم را پرسیدند. با آن سن کم متوجه شدم که عراقی‌ها قصد دارند از من سوء استفاده تبلیغاتی کنند تا روحیه نیروهایشان بالا برود. خدا را شکر می‌کنم و معتقد هستم که این لطف خدا بود که فریب آ‌ن‌ها را نخوردم. آن‌ها با هر وعده وعید و تهدیدهای‌شان می‌خواستند تا سخنان آنها را تأیید کنم.

تمام دغدغه ذهنی‌ام در آن‌ زمان حفظ سربلندی، عزت و افتخار ایران بود. بنابراین هنگامی که از من خواستند خودم را معرفی کنم گفتم: «13 ساله هستم و داوطلبانه به جبهه آمده‌ام. ابتدا اجازه حضور در جبهه را به من نمی‌دادند تا اینکه برای آمدن به جبهه گریه و التماس کردم» ...

پایان پیام/322

منبع: شبستان

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان افتتاح پروژه شورای عالی انقلاب فرهنگی تودیع و معارفه اصفهان چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شورای شهر تهران ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان سفر رئیس جمهور آذربایجان غربی سرباز کوچک امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۸۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادی‌انگاری توهین به مقدسات و اعتقادات ممنوع

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: مراتب اعتراض خود نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص حرکت غیرشرعی و هنجارشکنانۀ دروازه‌بان استقلال در ورزشگاه امام خمینی(ره) را اعلام کرده‌ایم و از پیگیری موضوع کوتاه نخواهیم آمد.

نظری با اشاره به حواشی بعد از اتمام دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و استقلال تهران در ورزشگاه امام خمینی(ره) و محکوم کردن مجدد عمل خلاف موازین شرع دروازه‌بان تیم استقلال گفت: بلافاصله بعد از این اتفاق زشت و غیراخلاقی، مدیریت ارشد استان به موضوع ورود کرده و اقدامات و پیگیری‌های لازم شروع شد. 

او با تأکید بر اینکه مردم غیور اراک حتما از این موضوع کوتاه نخواهند آمد، گفت: از دستگاه قضایی نیز درخواست شد پیگیری‌های صورت گرفته را به سمع و نظر مردم برساند و بازیکن تیم استقلال و فرد خاطی حتماً باید جوابگو باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: اینکه فردی به خود اجازۀ چنین عمل هنجارشکنانه‌ای داده است و بعد هم با افتخار بر این عمل خلاف شرع اصرار می‌ورزد، اوج بی‌شرمی است لذا فدراسیون فوتبال باید موضع خود درخصوص هنجار و ناهنجاری را مشخص کند.

نظری اضافه کرد: در آغوش گرفتن یک نامحرم در جامعه اسلامی، هر حکمی داشته باشد باید در خصوص اتفاق اخیر در مورد خاطیان اجرا شود، اما وقتی کمیتۀ انضباطی فدراسیون فوتبال برای یک عمل غیراخلاقی و غیرشرعی، صرفاً جریمۀ مالی در نظر می‌گیرد یعنی نگارندگان این حکم هم توجه لازم را ندارند لذا قویا اعلام می‌کنیم حکم اخیر کمیته انضباطی اساسأ بی پایه و اساس است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: حسب دستور استاندار محترم نامه‌ای به رئیس فدراسیون ارسال شد و مراتب اعتراض و شکایت جدی از رأی کمیته انضباطی در خصوص اتفاق رخ داده را اعلام کردیم چراکه معتقدیم این رأی در یک کشور اسلامی، چیزی جز عادی‌انگاری توهین به مقدسات و اعتقادات جامعه نیست.

نظری ادامه داد: مدیریت استان مصرانه منتظر این است تا کمیته انضباطی در رأی خود تجدیدنظر کند و رأی قاطع و صریح بر مبنای شرع و قانون صادر شود.

رئیس کمسیون امنیت ورزش استان مرکزی اذعان داشت: پروتکل‌های فیفا تا زمانی مورد قبول است که هنجار‌های جامعه اسلامی زیر سؤال نرود، اما گویا کمیته‌ی انضباطی فدراسیون فوتبال نمی‌داند در کشوری اعلام رأی می‌کند که مردمانش برای حفظ حیا و ناموس بیش از ۲۰۰ هزار شهید داده‌اند.

نظری تصریح کرد: جای تأسف است بازیکنی که سال‌ها پیراهن تیم ملی را به تن کرده وقیحانه اعلام می‌کند این جریمه را می‌پردازد و تأسف بیشتر برای باشگاه فرهنگی و ورزشی استقلال که در خصوص این حرکت زننده و غیراخلاقی، منتظر نظر کمیته انضباطی بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ضمن انتقاد جدی از رفتار باشگاه استقلال در قبال هنجارشکنی بازیکن این تیم گفت: گویا کار فرهنگی در این باشگاه فقط یک پیوست بی اثر است چراکه اگر مدیران این باشگاه اعتقادی به فرهنگ اسلامی و ایرانی دارند باید جواب بی‌حرمتی بازیکن این تیم را بدهند.

نظری با اشاره به اینکه باشگاه استقلال در قبال بازیکنی که بدیهی‌ترین اصول دینی و اخلاقی را رعایت نمی‌کند مسئول است و باید جوابگو باشد، افزود: پول‌های کثیف و بادآورده چنان بعضی از این افراد را غرق کرده است که خیال می‌کنند می‌تواند غیرت و ناموس را با پول بخرند.

این مقام مسئول تأکید کرد: به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ورزش استان مرکزی تا به نتیجه رسیدن برخورد قاطع با بازیکن خاطی تیم استقلال، موضوع را پیگیری خواهم کرد و اینکه به نیروی انتظامی که حافظ ناموس ماست به واسطه‌ی بداخلاقی دروازه بان استقلال توهین و بی‌حرمتی شد حتماً قابلیت پیگیری دارد و دادستان محترم پیگیر موضوع هستند.

معاون استاندار مرکزی با بیان اینکه کسانی که از این عمل زشت و غیراخلاقی دفاع می‌کنند هنوز مقولۀ ناموس و حیثیت را متوجه نیستند، گفت: نقش دشمن در پشت پردۀ این اتفاق مشخص شده و حالا یک خوانندۀ هرزۀ خارج‌نشین هم از این رفتار خلاف شرع و عرف و غیراخلاقی بازیکن استقلال اعلام حمایت می‌کند.

رئیس کمسیون امنیت ورزش استان مرکزی در انتها تأکید کرد: از یگان ویژه تشکر می‌کنیم که در این اتفاق در لحظه برخورد قاطعانه‌ای داشتند و شرافتمندانه از حریم حیاء دفاع کردند.

دیگر خبرها

  • ویدیو/ میرزازاده: هیچ سوپراستاری‌ شکست ناپذیر نیست حتی لوپز
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین(ع)
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین (ع)
  • ترکیب الهلال به امید کسب پنجمین ستاره آسیایی
  • عادی‌انگاری توهین به مقدسات و اعتقادات ممنوع
  • اعتقادات مرحوم نادر طالب‌زاده از زبان ده‌نمکی + فیلم
  • شکست جبران‌ناپذیر رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق
  • بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شد
  • اقدامات خودجوش کارکنان برای پاکسازی محیط نیروگاه برق ری + تصاویر