Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران درزمینه کاهش مرگ مادران باردار جزو هشت کشور برتر دنیا به شمار می رود.

به گزارش ایرنا، سید حامد برکاتی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: شاخص مرگ و میر مادران باردار در کشور از 270 مرگ به ازای هر 100 هزار تولد زنده در دهه 50 هجری شمسی به 19 مورد به ازای هر 100 هزار تولد زنده رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: بسیاری از کشورها به لحاظ توسعه ساختاری و فیزیکی و منابع از ایران بالاتر هستند ولی این روند کاهش در کشور بیانگر فعالیت‌ها و اقدامات موثری است که در حوزه سلامت در ایران شکل گرفته است.
برکاتی اضافه کرد: ارتقای مراقبت های مادران باردار، وجود شبکه های بهداشتی درمانی، بهورزان و مراقبان سلامت آموزش دیده، توجه به خدمات پایه مامایی و استفاده از ظرفیت دانش و توان عملکردی ماما ها در کنار توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی از جمله عوامل کاهش مرگ و میر مادران باردار به شمار می رود.
وی ادامه داد: برای ارائه خدمات بهتر کارشناس تغذیه و کارشناس مراقب سلامت روان به شبکه‌ها اضافه شده و مراقبت مادران باردار به طور اختصاصی به ماماها و خدمات پایه‌ای دیگر برای سایر گروه‌های سنی به وسیله بهورزها و مراقبان انجام می‌ شود.
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حضور ماماها در سیستم مراقبت‌های اولیه موجب ارتقای سلامت و کاهش چشمگیر مرگ و میر مادران باردار شده است.
وی بیان کرد: در زمان حاضر 11 میلیون حاشیه نشین در کشور زیر پوشش طرح تحول نظام سلامت قرار دارند.
6047/6043

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مرگ مادران حاشيه نشيني بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۸۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان تولیدکننده عمده «شیشه» | قاچاق موادمخدر از افغانستان کاهش محسوسی نداشته است

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر امیرعباس لطفی که برای همراهی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر به‌منظور شرکت در اجلاس سالانه CND به وین سفر کرده است، در دیدار با ویکتور سانز معاون مدیرکل وزارت بهداشت رفاه و ورزش هلند گفت: در این دیدار به اقدامات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های کاهش تقاضا و توانمندسازی زنان و دختران آسیب‌دیده از اعتیاد و دارای سوءمصرف مواد که در بالاترین استاندارد جهانی و به تائید سازمان ملل متحد رسیده است، پرداختیم.

وی تصریح کرد: دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در کاهش تقاضای مصرف از دستاوردهای جهانی چیزی کم ندارد.

مدیرکل روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر ادامه داد: چالش‌ها و معضلات ناشی از موادمخدر در سطح بین‌المللی است و محدود به یک کشور نیست بلکه منطقه و فرا منطقه را هم مورد آسیب قرار می‌دهد.

طرف هلندی نیز در این ملاقات اعلام کرد که با بخشی از اقدامات کشورمان در حوزه کاهش آسیب، درمان و بازتوانی معتادان آشنا است و در بخشی از پروژه‌هایی که با مشارکت سازمان ملل متحد در حال انجام است، مشارکت کرده است.

در این دیدار پیتر پاتمن سفیر و نماینده دائم هلند در وین و حمید خواجه نژاد مدیرکل روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز حضور داشتند.

لطفی همچنین در دیدار با مشاور عالی وزارت بهداشت نروژ، ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران در کنار افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده موادمخدر دنیا و تبیین برنامه های کشورمان در حوزه‌های کاهش تقاضا و مقابله با عرضه گفت: از کاهش کشت در افغانستان استقبال می‌کنیم اما نتایجی در این رابطه مشاهده نشده و قاچاق از منشاء افغانستان کاهش محسوسی نداشته است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران نگرانی عمده‌ای در خصوص وضعیت افغانستان به  عنوان تولید کننده عمده مت‌آمفتامین دارد و سازمان ملل نیز نگرانی ها را در رابطه با افزایش تولید، مصرف و قاچاق مواد روان گردان در آن کشور اعلام داشته است؛ لذا تبدیل افغانستان به تولید کننده عمده شیشه را باید جدی گرفت و علل آن را بررسی کرد که متاسفانه از این موضوع غفلت شده است.

طرف نروژی نیز در این ملاقات گفت: در بسیاری از این مباحث با شما هم نظر هستم و غیر قابل باور می‌دانم که تولید موادمخدر در افغانستان به صفر رسیده باشد. اگر هم باشد، با توجه به شرایطی که آن کشور دارد، تضمیمنی برای ادامه آن برای فردا، چند ماه یا سال آینده وجود ندارد و مجدد به سمت تولید مواد باز خواهد گشت.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ وی افزود: نروژ به عنوان کشوری اروپایی باید به دنبال همکاری فنی و تخصصی در حوزه مبارزه با موادمخدر با ایران باشد و با توجه به اینکه ایران توانایی ها و دستاوردهای بالایی در این حوزه دارد، باید به دور از ملاحظات سیاسی با این کشور همکاری کرد.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت‌های تغذیه‌ای مادران باردار در ماه رمضان + فیلم
  • تاکید اورژانس بر انتقال مادران باردار و سالمندان از ۵ استان
  • قاچاق از منشاء افغانستان کاهش محسوسی نداشته است
  • افغانستان تولیدکننده عمده «شیشه»
  • قاچاق موادمخدر از افغانستان کاهش داشته است؟ | افغانستان تولیدکننده عمده شیشه
  • افغانستان تولیدکننده عمده «شیشه» | قاچاق موادمخدر از افغانستان کاهش محسوسی نداشته است
  • مادران باردار مناطق سخت گذر دزفول به مناطق قابل دسترس بیایند
  • پدافندهوایی کشور از قدرت‌های برتر در سطح منطقه است
  • ۳ باور غلط اما شایع در اقتصاد ایران
  • آمادگی ایران مقابل حوادث هسته‌ای چقدر است؟