Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رييس کل بيمه مرکزي تاکيد کرد که شرکت‌هاي بيمه زندگي به شرط فعاليت چشمگير و پوشش کامل مي‌توانند به جاي صندوق‌هاي بازنشستگي خصوصي که در قانون وزارت رفاه پيش‌بيني شده، فعاليت کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا، غلامرضا سليماني اميري در دومين گردهمايي سالانه ارزيابان حرفه اي خسارت که با همکاري بيمه مرکزي برگزار شد، گفت: در قانون تاسيس وزارت رفاه امکان ايجاد صندوق هاي بازنشستگي وجود دارد ولي در جلساتي که با دوستان وزارت رفاه داشتيم، به آنها گفتم شرکت هاي بيمه زندگي به نوعي ديگر اين صندوق ها را تشکيل داده اند و اجازه دهيد صندوق هاي بازنشستگي خصوصي ايجاد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان کرد که بايد به اين سمت حرکت کنيم که هر فرد و خانواده، علاوه بر دريافتي از حقوق بازنشستگي، بتواند حقوق يا مستمري ديگري از شرکت هاي بيمه گر تجاري داشته باشد. رييس شوراي عالي بيمه در عين حال لازمه اصلي اين موضوع را فعاليت چشمگير و پوشش کامل بيمه هاي زندگي از سوي شرکت هاي بيمه عنوان کرد و اظهار داشت: با اين موضوع بخشي از مشکلات تورمي هم حل خواهد شد.
سليماني همچنين تاکيد کرد که سياست بيمه مرکزي حمايت از تشکيل شرکت هاي ارزياب خسارت در سطح منطقه اي و بين المللي است که بتوانند با توجه به شرايط تحريمي فعاليت هاي خود را در زمان بروز خسارت انجام دهند.
رييس کل بيمه مرکزي با اشاره به تصويب آيين نامه 85درباره فعاليت ارزيابان خسارت مستقل گفت: در حال حاضر حدود 300نفر فرد حقيقي و 35نفر فرد حقوقي در کشور در بخش ارزيابان فعاليت مي کنند و اين افراد بايد مسلط به مسائل و قوانين بيمه اي و آن رشته باشند.
وي سياست بيمه مرکزي را برون سپاري موارد غيرحاکميتي عنوان کرد و اظهارداشت: البته تعداد ارزيابان خسارت در استان ها کم است و ارزياباني که مجوز فعاليت مي گيرند، بايد بتوانند در قالب سياست بيمه مرکزي حرکت کنند.
سليماني با بيان اينکه نمي توان جلوي حوادث را گرفت اما مي توان با فناوري و برنامه ريزي کلان مانع آن شد، گفت: به هر حال نمي توان خسارت را به صفر رساند و وظيفه شرکت هاي بيمه نيز آن است که بتوانند يک نوع التيام بر زخم هايي که بر زندگي افراد ايجاد شده را داشته باشد.
رييس شوراي عالي بيمه فلسفه بيمه گري را پوشش ريسک و ايجاد امنيت و اعتماد عنوان کرد و اظهار داشت: اگر بتوانيم در اين بخش خوب کار کنيم طبيعي است که مي توانيم بخشي از مشکلات مردم را حل کنيم.
سليماني با اشاره به کارکرد بيمه هاي زندگي و سرمايه گذاري اظهار داشت: بيمه گران مي توانند با سرمايه گذاري حق بيمه دريافتي، در زمان رسيدن مبالغ به بازدهي، پرداخت هاي مستمر به افراد داشته باشند. وي ادامه داد: در مرحله پيشرفته تر شرکت هاي بيمه گر فقط وظيفه ندارند که در زمان اتفاق، خسارت را پرداخت کنند بلکه مي توانند بخشي از برنامه ريزي و زندگي افراد را تضمين کنند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی

میرهاشم موسوی اظهار داشت: تعداد درخواست‌ها و بازنشستگی‌های برقرار شده در مشاغل سخت سهم عمده‌ای در ناترازی منابع و مصارف تامین‌اجتماعی دارند؛ وضعیت فعلی به گونه‌ای است که متوسط سن بازنشستگی به حدود ۴۰ سال و کمتر رسیده و گاهی نیروی کار در اوج تجربه، مهارت و تخصص از بازار کار خارج می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، سازمان تامین‌اجتماعی و دیوان عدالت اداری در نشستی مشترک به بررسی دلایل و بستر‌های شکل‌گیری دعاوی مربوط به این سازمان در دیوان عدالت اداری پرداخته و بر ضرورت اصلاح برخی قوانین و مقررات از جمله در زمینه مشاغل سخت و زیان‌آور تأکید کردند.

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی در این جلسه با بیان ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق به بیمه‌شدگان سازمان به‌جهت پیشگیری از طرح دعاوی گفت: اخیرا با برنامه‌ریزی انجام شده؛ هر ماه مبلغ حق بیمه پرداختی، تعداد روز‌های اشتغال و عنوان شغلی اعلام شده در لیست‌های حق بیمه پرداختی را به‌عنوان سه موضوع اصلی که معمولا در شکایات طرح می‌شود؛ از طریق پیامک به اطلاع بیمه‌شدگان می‌رسانیم. این فرایند در حال تعمیم به عموم بیمه‌شدگان کشور بوده و ان‌شاءالله تا پایان اردیبهشت‌ماه به طور کامل اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • حاتم بخشی بیات از جیب کارکنان نفت؟
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • سن بازنشستگی به ۴۰ رسید + شرایط
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • علیرضا گرشاسبی: برای 60 میلیون تحت پوشش و تنها 18 میلیون بیمه پرداز داریم / نیمی از بازنشستگی های 1400 پیش از موعد بود
  • تمدید ثبت نام بیمه بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تا 31 اردیبهشت