Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-18@21:11:42 GMT

طلا گران تر می شود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۹۹۱۱۷

قیمت طلا روز چهارشنبه به دنبال ابهامات پیرامون بریگزیت و امیدواری سرمایه گذاران به عدم افزایش نرخ‌های بهره آمریکا، ثابت ماند.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور در ۱۲۸۹.۳۱ دلار ثابت بود. در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در فوریه در ۱۲۸۸.۸۰ دلار ایستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته بنجامین لو، تحلیلگر شرکت فیلیپ فیوچرز، دارایی‌های مطمئن به دلیل ابهامات رو به رشدی که پیرامون بریگزیت وجود دارد، جذابیت بالایی پیدا کرده اند و قیمت طلا با وجود رقابت بازارهای سهام آمریکا، بالا مانده است.

نمایندگان پارلمان انگلیس روز سه‌شنبه توافق پیشنهادی ترزا می، نخست وزیر این کشور برای جدایی از اتحادیه اروپا را رد کردند و این رویداد یک آشفتگی سیاسی را به دنبال داشته که ممکن است به خروج بدون برنامه یا معکوس شدن تصمیم انگلیس برای خروج از این بلوک بیانجامد.

از سوی دیگر شماری از سیاست‌گذاران آمریکایی با این دیدگاه که بانک مرکزی باید افزایش بیشتر نرخ‌های بهره تا زمان روشن شدن وضعیت اقتصادی را متوقف کند، موافق بودند.

قیمت طلا از انتظارات برای نرخ‌های بهره پایین‌تر آمریکا پشتیبانی می‌شود، زیرا نرخ‌های بهره پایین‌تر، هزینه نگهداری این فلز که سوددهی ندارد را کمتر کرده و جذابیت سرمایه‌گذاری در آن را افزایش می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، برآوردهای کاخ سفید نشان داده که اقتصاد آمریکا از طولانی‌تر شدن بیش از حد انتظار تعطیلی بخش‌هایی از دولت آمریکا که وارد بیست‌وششمین روز خود شده، به شدت لطمه آسیب دیده است.

هر اونس طلا برای تحویل فوری از زمانی که در اواسط اوت به رکورد پایین ۱۱۵۹.۹۶ دلار سقوط کرد، تحت تاثیر روند نزولی بازارهای سهام و افت ارزش دلار آمریکا بیش از ۱۱ درصد رشد کرده است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۳۲۱ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ثابت بود و در ۷۹۳.۵۰ دلار ایستاد و هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد کاهش به ۱۵.۵۵ دلار رسید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: قیمت طلا طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کربی: آمریکا در مورد رفح با اسرائیل در حال گفتگو است

آفتاب‌‌نیوز :

کربی گفت: مقامات آمریکایی و اسرائیلی در حال برگزاری یک نشست مجازی برای بحث در مورد حمله احتمالی نظامی اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه و مخالفت واشنگتن با آن هستند.

به گزارش "آسوشیتد پرس"، وی در حالی که جو بایدن را در سفر به فیلادلفیا همراهی می‌کرد، در هواپیمای رئیس جمهوری آمریکا افزود: نمی‌خواهد درباره جلسه‌ای که هنوز در حال برگزاری است، اطلاعات بیشتری ارائه کند.

او گفت که مقامات آمریکایی پس از پایان این جلسه، گزارشی را منتشر خواهند کرد.

کربی توضیح داد: «هدف اصلی واقعاً صحبت در مورد رفح و در میان گذاشتن نگرانی‌ها آمریکا در مورد حمله زمینی بزرگ به این شهر است.»

بنی گانتس وزیر جنگ پیشین و عضو کابینه جنگ کنونی رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب مدعی شد که این رژیم قصد حمله زمینی به رفح را دارد.

وی گفت: جنگ علیه حماس ادامه دارد و نیرو‌های ارتش اسرائیل همزمان در غزه، کرانه باختری و لبنان می‌جنگند.

این مقام صهیونیست در ادامه مدعی شد که این رژیم قصد بازگشت به خان یونس را دارد و برنامه حمله به رفح به قوت خود باقی است.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در واکنش به اعلام اسرائیل مبنی توافق برای حمله ارتش این رژیم به شهر رفح در نوار غزه گفت: حمله زمینی به رفح عواقب فاجعه بار بشردوستانه خواهد داشت.

پس از نزدیک به ۶ ماه از جنگ اسرائیل در غزه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ مارس ۲۰۲۴ با ۱۴ رای مثبت این شورا و نیز رای ممتنع آمریکا و عدم وتوی این کشور، با قطعنامه ۲۷۲۸ را برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه موافقت کردند تا در ۱۵ روز باقیمانده در ماه مبارک رمضان (از زمان تصویب قطعنامه) آتش بس میان اسرائیل و حماس برقرار شود.

قطعنامه ۲۷۲۸ شورای امنیت سازمان ملل متحد به دلیل تصمیم دولت بایدن مبنی بر عدم استفاده از حق وتوی خود به تصویب رسید.

آمریکا پیش‌تر سه قطعنامه آتش‌بس را وتو کرده بود، اما این بار به این قطعنامه رای ممتنع داد و به این ترتیب، بدلیل عدم مخالفت اعضای دائم شورای امنیت و بدون هیچ مخالفتی این قطعنامه به تصویب رسید. این قطعنامه را ۱۰ عضو غیردائمی شورای امنیت تنطیم کرده بودند.
این قطعنامه خواستار اجرای آتش بس فوری در غزه در ماه رمضان شده و گفته است: آتش بس فوری در ماه رمضان توسط همه طرف‌ها رعایت شود که منجر به آتش بس پایدار می‌شود.

این قطعنامه همچنین خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌ها و تضمین دسترسی بشردوستانه برای رفع نیاز‌های پزشکی و سایر نیاز‌های بشردوستانه آن‌ها شده است و از طرفین می‌خواهد به تعهدات خود تحت قوانین بین المللی در رابطه با تمام افراد بازداشتی، عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کربی: آمریکا در مورد رفح با اسرائیل در حال گفتگو است
  • پیش‌بینی طلا و سکه؛ آینده طلا درخشان‌تر می‌شود
  • طلا دوباره از جا برخاست
  • طلای جهانی دوباره از جا برخاست
  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / دلار در منطقه جدید کف‌سازی کرد؟
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • قیمت طلا چند دلار شد؟
  • نفت ایران دوباره تحریم می‌شود؟
  • فوری؛ تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می شود