Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحریریه پارسینه : اگرچه CSR مفهوم وسیعی است که موضوعات مختلفی را در خود جای می دهد، اما مهمترین آن‌ها را می توان در نمودار زیر مشاهده کرد.

اگرچه به طور معمول، یک سازمان نمی تواند در تمامی وجه-های مختلف مسئولیت پذیری اجتماعی به وظایف خود عمل کند، اما باید تمام تلاش خود را کرده تا سهم مناسبی از این وظایف را به انجام برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک پارسیان در راستای مسئولیت های اجتماعی خود به عنوان یک سازمان بسیار بزرگ و فعال در عرصه اقتصادی کشور بویژه صنعت بانکداری، تلاش کرده است تا به عنوان اولین بانک خصوصی کشور با ایجاد صندوق های قرض الحسنه، به بسیاری از این مسئولیت ها پاسخ دهد.
بانک پارسیان نه تنها اولین بانک خصوصی، بلکه تنها بانک خصوصی کشور است که صندوق قرض الحسنه تاسیس کرده و توانسته است عملکرد مثبتی نیز در حوزه قرض الحسنه داشته باشد. این صندوق در آبان ماه سال ۱۳۹۲ تاسیس شده است و هدف اصلی بانک پارسیان از تاسیس صندوق قرض‌الحسنه، نقش‌آفرینی موثرتر در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی بانک پارسیان بوده است. این موضوع نشان دهنده این است که کمک به اقشار آسیب پذیر و مشارکت در مسئولیت‌های اجتماعی و ملی مورد توجه ویژه بانک پارسیان می‌باشد.
صندوق قرض‌الحسنه بانک پارسیان تا پایان آذرماه ۱۳۹۷ به بیش از ۸۱ هزار نفر از متقاضیان به میزان ۶۹۵۸ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه (از ابتدای تاسیس صندوق در آبان ماه ۹۲ تا پایان ۲۰ آذرماه ۹۷) پرداخت کرده است.
فعالیت‌های گسترده‌ای که صندوق قرض‌الحسنه بانک پارسیان تاکنون در بخش اعطای وام داشته متکی به منابعی است که از محل سپرده‌گذاری خیرین و نیک اندیشان تامین می‌شود. بدیهی است که دستمایه و سرمایه اصلی صندوق برای ایفای نقش‌ها و ماموریت‌های محوله، جذب و جلب هر چه بیشتر منابعی است که بدون آن‌ها مطمئنأ انجام دیگر فعالیت‌ها میسر و ممکن نخواهد بود.
برگزاری مستمر و به‌هنگام جشنواره قرعه‌کشی حساب‏های قرض‌الحسنه پس‌انداز، به دنبال کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی یکی از ابزار‌های صندوق برای گزارش‌دهی شفاف به هموطنان و در کنار آن تشویق به افتتاح حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز و افزایش موجودی است. عمده تسهیلات صندوق قرض الحسنه پارسیان در موارد ذیل پرداخت شده است که مطابق ماده ۲۲ دستورالعمل اجرائی تاسیس، فعالیت و نظارت بر صندوق‌های قرض الحسنه می باشد؛
۱) پرداخت تسهیلات ازدواج در راستای اجرای قانون بودجه کشور
۲) پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان معرفی شده از سوی سازمان بهزیستی و کمیته امداد در راستای اجرای قانون بودجه کشور
۳) پرداخت تسهیلات درمان براساس تفاهم نامه‌های امضا شده با انجمن‌های حمایتی از بیماران در استان‌های محروم
۴) پرداخت تسهیلات مسکن به نیازمندان در استان‌های کم برخوردار و محروم
۵) پرداخت تسهیلات ضروری به نیازمندان
دو نمودار زیر آمار وام‌های اعطایی از ابتدای فعالیت صندوق قرض الحسنه پارسیان (آبان ماه ۱۳۹۲) تا تاریخ ۳۰/۰۷/۱۳۹۷ بر اساس تعداد تسهیلات و مبلغ تسهیلات پرداخت-شده در حوزه‌های مختلف را نشان می دهد.

شکل-۱: تعداد تسهیلات پرداخت شده در حوزه‌های مختلف

شکل-۲: مبلغ تسهیلات پرداختشده در حوزه‌های مختلف

همانگونه که نمودار‌ها نشان می دهد، بانک پارسیان با تکیه بر صندوق های قرض الحسنه خود، گامی بسیار مهم در راستای توسعه عدالت و رعایت حقوق طبقه های مختلف مردم برداشته است. همچنین در به منظور سهم داشتن در توسعه، توانسته است با تسهیل در سرمایه¬گذاری قشر کم درآمدتر، به تولید، ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار کمک  کند. به درستی می-توان قرض الحسنه را یکی از مهمترین ابزار‌های فقرزدایی و توسعه عدالت اجتماعی دانست که در نظام اقتصادی اسلامی به آن توجه ویژه¬ای شده است.
از دیگر فعالیت هایی که بانک پارسیان به آن توجه خاصی داشته است، مسئولیت اجتماعی در حوزه سلامت است. صندوق قرض الحسنه بانک پارسیان با پایش انجمن‌های حمایت از بیماران در شهرستان‌ها و نیز نقاط کم برخوردار و محروم دور از مرکز، اقدامی عملی را برای حمایت از آنان آغاز نموده و توانسته است با بیش از ۳۲ موسسه و سازمان حمایتی در سراسر کشور همکاری داشته باشد.
بانک پارسیان سعی نموده که از طریق تمدید مستمر تفاهم‌نامه‌های منعقده و شناسایی انجمن‌های خیریه جدید، با اعطای وام ارزان قیمت با کارمزد سالیانه ۳ درصد به نیازمندان واقعی، در رفع نیاز‌های ضروری آن‌ها نقش‌آفرین و اثرگذار باشد.
این بانک تا کنون با موسسات و انجمن‌های مختلفی همچون کانون هموفیلی ایران، انجمن تالاسمی ایران و استان سیستان و بلوچستان، انجمن بیماران دیستروفی تهران، مرکز جامع درمان بیماران خاص کشور، انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان‌های کرمان، اردبیل، کردستان، گلستان و خراسان شمالی (عطوفت)، انجمن خیریه بیماران خاص استان هرمزگان، انجمن ام اس استان‌های اردبیل و خراسان شمالی، امدادگران عاشورا در تهران و استان فارس، انجمن جامع درمان بیماران خاص استان‌های هرمزگان و خراسان جنوبی، انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان‌کردستان، انجمن بیماران کلیوی ایران و استان‌های گیلان، اردبیل، زنجان، ایلام، فارس، لرستان و بوشهر و ... همکاری و تعامل داشته و مراحل تخصیص و پرداخت وام به بیماران تحت پوشش این انجمن‌ها و موسسات به صورت مستمر درحال انجام است.
عمده این فعالیت ها نشان می دهد که بانک پارسیان به عنوان یک بانک خصوصی، اهمیت بسیار ویژه ای به تحقق مسئولیت های اجتماعی خود داده و در حوزه¬های انسانی، توسعه به ویژه در مناطق محروم، برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی و همچنین حوزه سلامت داشته است. مضافا این بانک تلاش کرده تا عمدتا در مناطق محروم، کم برخوردار و دور از مرکز به انجام چنین فعالیتهایی بپردازد، که اگرچه برد تبلیغاتی کمتری دارد، اما ضمن تحقق مسئولیت های اجتماعی خود، در راستای برقراری عدالت اجتماعی نیز گامی اساسی برداشته باشد. در حقیقت در همین راستا و با درایت و اهتمام ویژه-ای جهت تداوم و استمرار اینگونه فعالیت ها، صندوق های قرض الحسنه را به عنوان اهرم اجرایی آن‌ها تاسیس کرده است.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۹۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای سیاست اصلی شورای شهر قم است
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود