Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتحادیه صنف رایانه تهران، منوچهر زند با اشاره به حجم زیاد شکایات صنفی و تعدد پرونده‎های ارجاعی به کمیسیون شکایات و حل اختلافات صنفی این اتحادیه، گفت: متاسفانه کمیسیون شکایات اتحادیه فناوران رایانه یکی از کمیسیون‎های شلوغ و پرکار اتحادیه است که برای کاهش حجم شکایات توصیه می‎شود فروشنده‎های صنف ۳ مورد مهم فاکتور، تست کالا و رسید تحویل و همچنین تعویض ۲۴ ساعته در صورت صدمه ندیدن کالا را رعایت کنند تا کمتر دچار مشکل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کمیسیون شکایات و حل اختلافات صنفی اتحادیه فناوران در هفته حدودا به ۱۵ پرونده شکایت رسیدگی می‎کند، گفت: رای صادر شده در کمیسیون به هیچ وجه جانبدارانه نیست و بر اساس قوانین و ضوابط تبیین شده صنفی(قانون نظام صنفی)، سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‎کنندگان و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی است.

زند با تاکید بر اینکه اتحادیه ملزم به اجرای قوانین است و خود به هیچ عنوان نقش قانونگذاری ندارد، افزود: گاهی همکاران از اینکه برخی مواقع رای به نفع مصرف‎کنندگان صادر می‎شود، گله‎مند هستند. اما رای صادر شده دقیقا بر اساس قوانین فوق است و کمیسیون نمی‎تواند برخلاف قوانین مصوب، رای صادر کند. با این وجود تمام تلاشمان در کمیسیون شکایات این است که صنف و شخص متشاکی متضرر نشود.

رئیس کمیسیون شکایات اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد از پرونده‎های ارجاعی به اتحادیه در کمیسیون حل و فصل می‎شوند، گفت: معمولا رای اتحادیه مورد پذیرش طرفین است. اما برخی مواقع طرفین نسبت به رای اعتراض دارند که پرونده با توجه به نظریه کارشناسی برای رسیدگی بیشتر ارجاع داده می شود. البته ما پیشنهاد می‎کنیم پرونده‎ها تا جای ممکن در اتحادیه حل و فصل شوند، زیرا در صورت ارجاع پرونده، علاوه بر جبران خسارت و جلب رضایت شاکی شامل جریمه تعزیراتی نیز خواهد شد.

زند در مورد دلایل بروز اختلافات و شکایات در صنف رایانه، گفت: اغلب اختلافات به دلیل عدم اطلاع از قوانین، گران فروشی، کم فروشی، تقلب و گاهی گمراه کردن مشتریان است. کمیسیون بلافاصله پس از ارجاع شکایت، نسبت به بررسی مستندات اعم از فاکتور فروش، رسیدهای پرداختی و قرارداد طرفین اقدام کرده و سعی می‏‌کند با تعامل بین طرفین، رضایت شاکی حاصل شود.

نائب رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران با اشاره به اینکه فروشندگان کالاهای رایانه‎‏ای هنگام فروش کالا ضمن تحویل کارت گارانتی معتبر باید فاکتوری که مشخصات کامل فروشنده، خریدار، جزئیات کالا به همراه سریال در آن قید شده و دارای مهر و امضای فروشگاه باشد را ارائه دهند، گفت: طبق قانون کالایی که به مشتری فروخته می‎شود باید توسط فروشنده تست شود، مگر اینکه خریدار از این کار امتناع کند که باید در صفحه دوم فاکتور این موضوع قید شود.

وی با توصیه اینکه مهلت تعویض ۲۴ ساعت اولیه در صورت صدمه ندیدن کالا باید در فاکتور قید شود، افزود: قطعا اگر فروشندگان کالاهای رایانه‎ای این موارد را در نظر بگیرند حجم شکایات ارجاعی به کمیسیون شکایات اتحادیه رایانه بسیار کاهش خواهد یافت.

کد خبر 4515002 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: رایانه شکایت قطعات کامپیوتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی انجام می‌شود

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس، گفت: حداکثر تا شهریور امسال رسیدگی به چک‌های برگشتی در محاکم قضایی توسط هوش مصنوعی انجام می‌شود.

ابوالفضل ابوترابی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: سالانه ۲۴۰ هزار چک بر اساس قانون جدید برگشت می‌شود که ۹۰ درصد این آمار مسلم بوده و نیازی به تشکیل پرونده و طی رویه قضایی نیست و برای صدور حکم می‌توان از ظرفیت هوش مصنوعی استفاده کرد.

وی افزود: با این کار سرعت رسیدگی به چک برگشتی در کمترین سرعت و هزینه انجام و خواهان سریع تر به خواسته خود می‌رسد.

نماینده مردم نجف آباد و تیران و کرون در مجلس با بیان اینکه جلسات هماهنگی آن با حضور معاون اول قوه قضاییه برگزار شده، خاطرنشان کرد: با تامین زیرساخت‌ها حداکثر تا شهریورماه امسال این رویه ایجاد و این چک‌های برگشتی توسط هوش مصنوعی رسیدگی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورها فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی به قاضی برای رسیدگی در پرونده‌ها کمک می‌کند، تصریح کرد: پرونده‌های غیر پیچیده قضایی مثل اعسار از هزینه‌های دادرسی و چک‌های برگشتی مسلم قابلیت رسیدگی از طریق هوش مصنوعی را دارد.

به گفته ابوترابی پس از اجرای رسیدگی به چک های برگشتی چهار عنوان دیگر پرونده‌های ساده قضایی نیز در برنامه بررسی از طریق هوش مصنوعی قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: این پیش بینی در برنامه توسعه هفتم کشور مورد صورت گرفته تا ۳۰ درصد از آمار پرونده‌های دستگاه قضایی از طریق این تکنولوژی رسیدگی شود.

به اعتقاد این نماینده مجلس، ۳۰ درصد از پرونده‌های قضایی آماری نزدیک به ۸ میلیون پرونده است که وقت زیادی را از شعب دادگاه به خود اختصاص می‌دهد.

ابوترابی یادآورشد: چنین اقدامی کمبود نیروی قضایی را تا حدی جبران و مشکلات نیروی انسانی و امکانات زیر ساختی در قوه قضاییه را کاهش می‌دهد.

وی معتقد است به واسطه هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های روز و همچنین برون سپاری برخی از ماموریت‌های دستگاه قضایی، مراجعات به این نهاد کاهش یافته و عمده وقت قضات به پرونده‌های مهم اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ثبت ۷۶۱۸ شکایت درمانی در سامانه ۱۹۰/ بررسی نبود پزشک متخصص
  • ثبت ۳۳ هزار و ۹۰۰ شکایت در سامانه ۱۹۰
  • تصمیم ایرلند برای شرکت در شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل
  • حکم قصاص برای متهم پرونده قتل مهران سماک صادر شد
  • آخرین وضعیت پرونده قتل «مهران سماک»
  • شکایت از باشگاه پرسپولیس به AFC | ستاره رقیب دست به کار شد
  • رضا اسدی از پرسپوليس به AFC شکایت کرد
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی انجام می‌شود
  • انجام ۶۱۸ بازدید نظارتی از دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی
  • رسیدگی به افزایش تعطیلات پایان هفته پس از بازگشایی مجدد مجلس