Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظرفیت پست‌های برق کشور(انتقال، فوق‌توزیع و توزیع) در طول ۴۰ سال گذشته نزدیک به ۱۴ برابر افزایش یافته و از مرز ۳۷۸ هزار مگاولت آمپر گذشته است.

بخش برق کشور به عنوان صنعتی زیربنایی در طی چهار دهه اخیر توانسته است با توسعه طرح‎‌های انجام شده خود در زمینه‌های مختلف نقش مهمی را در افزایش سطح آسایش و رضایت‌مندی مردم و همچنین توسعه و آبادانی کشور ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاهی به فعالیت‌های این صنعت در زمینه احداث پست‌های برق (انتقال، فوق‌توزیع و توزیع) حکایت از آن دارد که ظرفیت پست‌های یاد شده در سال ۵۷ و همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به حدود ۲۶ هزار و ۸۰۷ مگاولت آمپر می‌رسید که با همت تلاشگران صنعت‌ برق این رقم در ابتدای دولت یازدهم به حدود ۳۰۴ هزار مگاولت آمپر و هم اکنون به ۳۷۸ هزار و ۷۳۸ مگاولت آمپر رسیده است.

بنابراین در مدت زمان فعالیت دولت تدبیر و امید بیش از ۷۴ هزار مگاولت آمپر ظرفیت جدید در میان پست‌های برق کشور ایجاد شده است. همچنین براساس برآورد صورت گرفته ظرفیت پست‌های برق کشور(انتقال، فوق‌توزیع و توزیع) نسبت به ابتدای انقلاب ۱۴ برابر افزایش پیدا کرده است و ۱۰۰ درصد تجهیزات آن‌ها ساخت داخل است.

برای اطلاع بیشتر از جزئیات اقدامات صورت گرفته خوب است بدانید ظرفیت‌های پست‌های شبکه انتقال و فوق توزیع کشور در ابتدای انقلاب ۱۸ هزار و ۴۷۷ مگاولت آمپر بوده است که تا ابتدای‌ دی‌ماه سال جاری با افتتاح پست‌های جدید این رقم به ۲۵۷ هزار و ۱۶۰ مگاولت آمپر افزایش یافته و در حال حاضر نیز ظرفیت‌های پست‌های جدید انتقال و فوق توزیع که با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال ساخت و تکمیل شدن هستند به ۹ هزار و ۳۴۵ مگاولت آمپر رسیده است.

همچنین ظرفیت ترانسفورماتورهای توزیع  نیز در سال ۵۷ حدود هشت هزار و ۳۳۰ مگاولت آمپر بوده که این رقم هم اکنون از مرز ۱۲۱ هزار مگاوات آمپر گذشته است.

تعداد ترانسفورماتورهای توزیع هم از ۲۶ هزار دستگاه ابتدای انقلاب به حدود ۷۰۵ هزار دستگاه رسیده است و تمامی تجهیزات آن نیز ساخت داخل است؛ بنابراین تعداد ترانسفورماتورهای توزیع موجود در کشور نسبت به سال ۵۷ بیش از ۲۷ برابر افزایش یافته است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع شیر رایگان در مدارس تا چه وقت ادامه دارد؟

 ۲۶ مهر ۱۴۰۲ توزیع شیر برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی بطور رسمی آغاز و قرار شد تمامی دانش‌آموزان ابتدایی در سراسر کشور دو نوبت در هفته شیر دریافت کنند، حتی ۷ آبان ۱۴۰۲ نیز اعلام شد که بند الحاقی ماده ۷۱ لایحه برنامه هفتم توسعه، دولت را به اجرای طرح تغذیه با شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی مکلف کرده است به طوریکه سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش نیز گفت: در سال ۱۴۰۳ نیز این طرح حتماً در مدارس ابتدایی ادامه خواهد یافت و اگر اعتبارات اجازه دهند آموزش و پرورش این آمادگی را دارد که این طرح را در مدارس راهنمایی نیز اجرایی کند.

وی ادامه داد: طرح بزرگ توزیع شیر رایگان با دستور رئیس جمهور پس از ۱۰ سال وقفه فعال و تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به ۲۰۰ میلیون پاکت شیر رسید و به صورت میانگین ۲۵ نوبت شیر از ابتدای آبان تا اسفند در مدارس ابتدایی توزیع شده است و ۱۵ نوبت دیگر توزیع شیر را در فصل بهار خواهیم داشت. طرح توزیع شیر با اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومان نه در جداول بودجه‌ای پیش بینی شده بود و نه مجوزش را داشتیم؛ اما با دستور رئیس جمهور و پیگیری وزیر آموزش و پرورش در هیئت دولت این طرح نیز با موفقیت زیاد انجام شد.

حال حسین اسداللهی دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش‌وپرورش در یک برنامه رادیویی اظهار کرد: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم‌تر و قوی‌تر از گذشته برگزار می‌شود و امید می‌رود زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

اسداللهی اضافه کرد: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش‌و پرورش تمام زیرساخت های خود را برای اجرای این طرح فراهم کرد و شرکت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای کسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد بودیم توزیع شیر از دی آغاز شد اما ۷۰ درصد کشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش‌آموزان کشور شیر دریافت می‌کنند گفت: در کشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استانداردهای شیر مدارس بسیار سختگیرانه از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شرکت، ۸۴ شرکت واجد شرایط شدند که براساس رتبه بندی و تمایل آن ها ۲۰ شرکت وارد طرح شده‌اند. برخی از شرکت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شرکتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شرکت دیگری نهاده شود.

دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش‌وپرورش در ادامه از سالم تر بودن شیر استریل سخن گفت و ادامه داد: عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاکت استریل است چرا که با وجود ظرفیت تولید آن در کشور تنها ۲۰۰ میلیون پاکت تولید می‌شود. این در حالی است که برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز داریم. به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی که با ظرفیت کمتری کار می‌کردند به ظرفیت آن ها اضافه شده و تولید پاکت نیز افزایش یافته است. به دلیل کمبود این پاکت‌ها در هفته‌های منتهی به عید به جای توزیع شیر در پاکت ۲۰۰ سی‌سی از پاکت یک لیتری استفاده شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ظرفیت خوبی برای صادرات محصولات شوینده و خودرویی قزوین به بلاروس داریم
  • روابط دوستانه ۲ کشور زمینه ساز تقویت مناسبات است
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • تأمین پاکت شیر چالش توزیع شیر در مدارس کشور!
  • توزیع شیر رایگان در مدارس تا چه وقت ادامه دارد؟
  • نشست فعالان اقتصادی استان کرمان با سرکنسول روسیه + تصاویر
  • چگونه باتری ماشین را شارژ کنیم؟
  • همکاری با ایران اولویت سیاست خارجه روسیه است
  • عبور موفق از پیک بار تابستان مهمترین رویکرد توزیع برق مرکزی
  • اهتمام جدی توانیر در استفاده از ظرفیت‌های قانونی جهت توسعه تولید پراکنده و انرژی‌های نو