Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@11:49:57 GMT

ظریف: نباید در بازسازی عراق به دیگران دل بست

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۰۱۳۱۹

ظریف: نباید در بازسازی عراق به دیگران دل بست

«محمدجواد ظریف» بعد از ظهر امروز چهارشنبه در جمع مسوولان استان کربلا افزود که همان طور که دو ملت ایران و عراق با همکاری همدیگر بر افراط گرایی تکفیری داعش پیروز شدند می‌توانند بدون نیاز دیگران، مرحله بازسازی را هم پشت سر بگذارند.

وی خطاب به مسوولان و مردم عراق تاکید کرد: «اگر بخواهید در بازسازی عراق به امید دیگران باشید به جایی نمی‌رسید همان طور که در جنگ داعش اگر به انتظار کمک دیگران بودید، بر این گروه تروریستی پیروز نمی‌شدید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
وزیر امور خارجه ایران همچنین گفت که اگر صدور فتوای جهاد کفایی از طرف حضرت آیت الله سیستانی مرجعیت عالی دینی عراق و لبیک گسترده مردم و جوانان عراق به این فتوا و همراهی جمهوری اسلامی ایران با آن‌ها در جنگ علیه داعش نبود، امروز منطقه شکل و شمایل دیگری داشت.

وی تاکید کرد که شعار نیست وقتی گفته می‌شود که جهان مدیون ملت عراق است و برای جمهوری اسلامی ایران نیز همراهی و مساعدت ملت عراق در این جنگ مایه افتخار بوده است.
ظریف اضافه کرد که پیروزی بر داعش حاصل ایثار و مجاهدت خود ملت عراق است و دیگران هیچ کاری در این خصوص نکرده اند و جمهوری اسلامی ایران نیز در کنار ملت عراق بود که توانست به این توفیق دست پیدا کند.
در این جلسه مسوولان محلی استان از تلاش‌های محمد جواد ظریف در توافقنامه هسته‌ای بعنوان یک توافقنامه تاریخی تقدیر کردند و خطاب به وی گفتند که «تلاش شما صلح و آرامش را به جهان برگرداند.»
محمد جواد ظریف پیش از ظهر امروز چهارشنبه در همایش بزرگ اقتصادی ایران و استان‌های جنوب و مرکز عراق که در شهر کربلا برگزار شد، شرکت کرد.
در این همایش علاوه بر مسوولان محلی و تعدادی از نمایندگان پارلمان، ده‌ها تن از فعالان اقتصادی و صنعت گران و سرمایه داران از استان‌های کربلا، نجف، بابل، میسان، واسط، سماوه و دیوانیه به همراه فعالان اقتصادی بخش خصوصی ایران شرکت کرده بودند.

ظریف بعد از همایش به زیارت عتبات حسینی و عباسی مشرف شد و از روند بازسازی این دو عتبه مقدس بازدید به عمل آورد.
وزیر امور خارجه ایران در سفری ۴ روزه یکشنبه گذشته وارد بغداد شد و ضمن دیدار و رایزنی با مقامات عراقی از جمله همتای عراقی اش در همایش بزرگ اقتصادی ایران و عراق در بغداد شرکت کرد.
ظریف دیروز سه شنبه نیز به اربیل و سلیمانیه سفر کرد و با مسوولان اقلیم کردستان دیدار و رایزنی و در همایش بزرگ همکاری اقتصادی ایران و کردستان عراق شرکت کرد.
وزیر امور خارجه ایران قرار است فردا پنجشنبه بعد از مشرف شدن به زیارت مرقد امیرمومنان علی (ع) خاک عراق را ترک کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه بازسازی عراق عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۱۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!

تفاوت بین پارانویا و شهود اغلب در نشانه‌های ظریف نهفته است. در حالی که همه ما دوست داریم باور کنیم که دوستانمان وفادار هستند، واقعیت گاهی اوقات می‌تواند متفاوت باشد.

تشخیص این علائم می‌تواند مشکل باشد، اما نگران نباشید. در این مقاله، ۹ نشانه ظریف را که دوستتان پشت سرتان درباره شما صحبت کرده است، بررسی خواهیم کرد؛ و به یاد داشته باشید، این برای بالا بردن سوء ظن نیست، بلکه به شما دانشی برای مدیریت بهتر چنین موقعیت‌هایی می‌دهد.

۱) تغییر در رفتار
اولین نشانه‌ای که باید به دنبال آن باشید تغییر محسوس در رفتار آنها نسبت به شما است.

البته ما در مورد نوسانات خلقی گاه به گاه یا یک روز سخت صحبت نمی‌کنیم. ما در مورد تغییرات مداوم صحبت می‌کنیم.

اما بیایید واقع‌بین باشیم. فقط به این دلیل که آنها عجیب رفتار می‌کنند به این معنی نیست که آنها در مورد شما شایعات می‌کنند. پس شاید وقت آن باشد که با یک گفتگوی دوستانه ماجرا را روشن کنید.

۲) چیز‌هایی را می‌دانند که نباید
دومین علامت زمانی است که به نظر می‌رسد دوست شما چیز‌هایی در مورد شما می‌داند که شما با او به اشتراک نگذاشته اید.

اگرچه بی ضرر به نظر می‌رسد، اما اگر اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته می‌شود شخصی یا حساس باشد، می‌تواند بسیار مشکل ساز باشد.

۳) از تماس چشمی اجتناب می‌کنند
تماس چشمی عنصر اساسی ارتباط انسانی است. این نحوه ارتباط ما، نشان دادن علاقه و ایجاد اعتماد است. اما وقتی کسی احساس گناه یا ناراحتی می‌کند، ممکن است از نگاه شما دوری کند.

البته، همه با تماس چشمی راحت نیستند، و این کاملا طبیعی است. اما اگر دوستتان به طور ناگهانی نمی‌تواند به چشمان شما نگاه کند، به خصوص در حین گفتگو در مورد موضوعات یا افراد خاص، ممکن است نشانه آن باشد که او چیزی را پنهان می‌کند.

با این حال، بسیار مهم است که صرفاً بر اساس این علامت نتیجه گیری نکنید. از آن به عنوان تکه‌ای از پازل همراه با علائم دیگری که در این مقاله در مورد آنها صحبت می‌کنیم استفاده کنید.

۴) بیش از حد تدافعی هستند
علامت چهارم این است که دوست شما به طور ناگهانی بیش از حد تدافعی شود، به خصوص وقتی سؤالات ساده یا بی‌اهمیتی می‌پرسید.

۵) شما این را احساس می‌کنید
رتبه پنجم در لیست ما کمی متفاوت است - همه چیز در مورد اعتماد به شهود شماست.

غرایز ما در طول هزاران سال برای محافظت از ما تقویت شده است. اگر هر زمان که در اطراف یک دوست خاص هستید، احساس بی‌اعتمادی کردید، ممکن است ارزش توجه به آن را داشته باشد.

در حالی که این می‌تواند کمتر از سایر علائم باشد، آنچه را که دل شما به شما می‌گوید نادیده نگیرید. گاهی اوقات، ضمیر ناخودآگاه شما چیز‌هایی را می‌داند. اما مطمئن شوید که این را با سایر نشانه‌ها و شواهد ملموس بسنجید تا از سوء تفاهم‌های غیر ضروری جلوگیری شود.

۶) همیشه مشغول هستند
یکی دیگر از نشانه‌هایی که باید به آن توجه کنید زمانی است که دوستتان به طور ناگهانی برای شما وقت ندارد.

در حالی که همه گاهی اوقات مشغول می‌شوند، اگر دوست شما به طور ناگهانی هیچوقت در دسترس نباشد، می‌تواند نشانه ظریفی باشد که پشت سر شما در مورد شما صحبت می‌کند. مثل همیشه، فقط بر اساس این علامت نتیجه گیری عجولانه نکنید. آن را به طور کلی در نظر بگیرید.

۷) در دعوت شما به رویداد‌های اجتماعی مردد هستند
علامت هفتم کمی بیشتر قابل توجه است: آنها از دعوت شما به رویداد‌های اجتماعی اجتناب می‌کنند.

این می‌تواند به این دلیل باشد که آنها سعی می‌کنند شما را از افرادی که با آنها درباره شما صحبت می‌کردند دور نگه دارند. یا ممکن است نگران باشند که این افراد چیزی را که گفته اند فاش کنند.

اگر دوستتان به طور ناگهانی شما را از برنامه کنار می‌گذارد یا در دعوت شما به مجالس تردید دارد، ممکن است به این دلیل باشد که او نگران آن چیزی است که ممکن است در گفتگو پیش بیاید.

باز هم، مهم است که فقط بر اساس این علامت در قضاوت عجله نکنید. ممکن است یک سوء تفاهم یا یک تصادف باشد. اما اگر این رفتار با برخی از نشانه‌های دیگر همراه باشد، ممکن است زمان گفتگوی باز و صادقانه با دوستتان باشد.

۸) وقتی با آنها روبرو می‌شوید ناراحت می‌شوند
آخرین و شاید گویاترین نشانه، عکس العمل آنها هنگام مواجهه با آنهاست.

اگر چندین مورد از این نشانه‌ها را مشاهده کرده اید و تصمیم دارید در مورد آن با دوست خود حرف بزنید، به نحوه واکنش آنها توجه کافی داشته باشید. اگر بیش از حد عصبی، تدافعی به نظر می‌رسند، یا نمی‌توانند در چشمان شما نگاه کنند، ممکن است به این دلیل باشد که پشت سرتان درباره شما صحبت کرده اند.

به یاد داشته باشید، هدف از این کار متهم کردن یا حمله نیست، بلکه برقراری ارتباط آشکار و صادقانه است. زیرا در نهایت، یک دوستی محکم باید صداقت داشته باشد.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • برگزاری همایش روز ملی گندم و نان در ارومیه
  • مسوولان برای مشارکت مردم در تولید طرح بدهند
  • چرا تندروها ظریف را ترسو، واداده، وسط باز، سازشکار و فریب خورده نامیدند؟/ ایرانیان چه زندگی را انتخاب کرده اند؟ / آیا عهدنامه ترکمانچای منفی بود؟
  • السودانی: اجازه نمی‌دهیم از خاک ما برای انجام عملیات علیه دیگران استفاده شود
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)