Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایسنا: «حمید خوجانی»، با اشاره به این‌که ظرفیت مشخص شده برای حمایت از کودکان سوءتغذیه در استان ۲۰۰۰ کودک است، ادامه داد: ماهانه ۹۲ هزار تومان به حساب کودکان واریز می‌شود.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برای کودکان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود، در ادامه افزود: خانه‌های بهداشت این کودکان را شناسایی و به کمیته امداد معرفی می‌کنند تا تحت پوشش قرار بگیرند.

خوجانی اظهار کرد: این کودکان بعد از شش ماه پایش می‌شوند و اگر شرایط سوء تغذیه در آن‌ها از بین رفته باشد، از تحت پوشش کمیته امداد خارج می‌شوند.

کودکانی که دچار سوءتغذیه هستند بیش از ۲۰۰۰ کودک است، اما چون ظرفیت اعلام شده به کمیته امداد ۲۰۰۰ نفر است بقیه کودکان در صف انتظار هستند.

منبع: فردا

کلیدواژه: کودکان سوء تغذیه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصولی‌ترین روش فقر زدایی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمند سازی محرومین و ایجاد اشتغال برای آنهاست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌امداد خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیاز سنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی و حرفه ای به منظور ارتقای مهارت فنی و … است.

به گفته نخعی در راستای تحقق این موضوع در مدت سال ۱۴۰۲ تا پایان فروردین‌ماه امسال ۳ هزار و ۵۲۱ نفر از افراد تحت حمایت این نهاد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

کد خبر 6087248

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • رویداد کارآفرینی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد
  • موفقیت ۲۰۰۰ هنرستانی در کسب و کار