Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس- ایرنا- مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه از ترانزیت 105 هزار و 673 دستگاه خودرو از ابتدای سال تا پایان آذرماه امسال از طریق بندرهای این شهرستان جا به جا شد.

به گزارش ایرنا، قاسم عسکری نسب روز چهارشنبه افزود: این تعداد خودرو از 3 هزار و 964 فروند شناور لندینگ کرافت تخلیه و ترخیص شده است.
وی در ادامه رشد فعالیت های بندری در 9 ماهه امسال بنادرغرب را 51 درصد اعلام کرد و افزود: با ایجاد تسهیلات ویژه و وجود 32 شناور مخصوص حمل خودرو بندرهای شهرستان لنگه به عنوان سکاندار بنادر کشور در زمینه ترانزیت خودرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر بنادر و دریانوردی بندرلنگه از دیگر فعالیت های صورت گرفته در 9 ماهه امسال به افزایش 100 درصدی محوطه های دپو و صفافی خودرو، خرید 18 هکتار زمین و بهره برداری از 80 هزار متر مربع از زمین جدید ویژه فعالیت های ترانزیتی اشاره کرد.
عسکری نسب افزایش ضریب ایمنی شناورهای مخصوص حمل خودرو با کنترل های ایمنی و امنیتی، 24ساعته کردن فعالیت های بندر در زمینه تخلیه و بارگیری خودرو های ترانزیتی را بخش دیگری از این فعالیت های عنوان کرد.
در شهرستان بندرلنگه 11 شرکت ترانزیت بین المللی، 15 شرکت کشتیرانی فعال، 3 شرکت تعاونی لنج داران و 32 شناور مخصوص حمل خودرو در زمینه ترانزیت خودرو وجود دارد.
چارک، بندر آفتاب، بندرلنگه و کیش جزو بندرهای غرب هرمزگان هستند.
این شهرستان بعد از بندر شهید رجایی و باهنر سومین بندر تجاری با پیشینه تاریخی بالا و جمعیت افزون بر 159 هزار نفر در غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
این شهرستان با اتصال به شبکه جاده ای کشوری از سه جهت، موقعیت مناسب قرارگیری بندر به لحاظ جغرافیایی، نزدیکی به تنگه هرمز و آب های بین المللی است و نزدیکترین مرز دریایی به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به لحاظ حجم ترانزیت خارجی خودرو یکی از بنادر مهم کشور و چهار راهی برای ترانزیت خودرو به کشورهای آسیای میانه محسوب می شود.
شهرستان بندرلنگه در 240 کیلومتری جنوب غربی بندرعباس یکی از قدیمی ترین بنادر جهان است.
9887 /6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ترانزيت خودرو هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۲۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳


محمد علی موسی پور گرجی مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در اولین ماه سال جدید، با ثبت رکورد ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه وبارگیری انواع کالا و همچنین میزان ۲۴ هزار و ۷۶۷ تن رکورد تخلیه و بارگیری روزانه، شاهد رشد ۴۸ درصدی نسبت به فروردین ماه سال قبل بوده ایم و امیدواریم این روند تا پایان سال ادامه داشته باشد و به ظرفیت اسمی ایجاد شده در بندر امیرآباد برسیم.

او با اشاره به اینکه بندرامیرآباد در سال گذشته موفقیت‌های کم نظیری را در بخش‌های مختلف دریایی و بندری و بهره برداری از شقوق مختلف حمل و نقل کسب کرد، افزود: فعالیت‌های هر بندر با میزان تخلیه وبارگیری کالا‌ها و تردد شناور‌ها سنجیده می‌شود و بر اساس آمار عملکردی بندر امیرآباد در حال حاضر با دارا بودن سهم ۵۷ درصدی کالا بین بنادر شش گانه شمالی و با داشتن زیر ساخت‌های لازم و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری بر مدار توسعه قرار گرفته و هر ساله با برنامه ریزی‌های انجام شده و اجرای سیاست‌های سازمان و حمایت مدیران سازمانی و استانی شاهد رشد و توسعه این بندر مهم و راهبردی هستیم.

موسی پور گرجی گفت: به دنبال آن هستیم که با هدف گذاری که در سال ۱۴۰۳ با جذب سرمایه گذاری‌های متنوع در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی انجام خواهد پذیرفت، علاوه بر ایجاد اشتغال، میزان تردد شناور‌ها و همچنین روند تخلیه و بارگیری کالا چه در زمینه‌های صادرات و واردات و چه در زمینه ترانزیت در این بندر اتفاق بیفتد و در سال جاری هم شاهد رشد و توسعه بزرگترین بنگاه اقتصادی شمال کشور باشیم.

بندر امیرآباد با دارا بودن اراضی وسیع ۱۰۶۰ هکتاری بعنوان اولین بندر نسل سوم کشور و بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر شناخته می‌شود و سرمایه گذاری‌های زیادی در زمینه تولیدی و خدماتی از جمله کاغذ، فولاد، MDF و نگهداری و انبارش کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی احداث و به بهره برداری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • دستورات ویژه برای ترخیص اقلام ضروری وکالاهای وارداتی از بندر لنگه
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳
  • جا به جایی بیمارتوسط بالگرد هوایی اورژانس ۱۱۵ هرمزگان
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر