Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، الیاس تاج‌الدینی در میزگرد خبری در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی گفت: بدون اغراق وضعیت موجود نشان می‌دهد که سرعت رشد بخش کشاورزی در این استان بسیار مطلوب بوده است هرچند شتاب این حرکت رو به جلو می‌تواند بسیار بیشتر از این باشد.
وی افزود: در سرجمع تولیدات محصولات کشاورزی که قبل از انقلاب، حدود 10 تن تولید در سال بود با همه تلاشی که در این عرصه شده و بار اصلی آن نیز بر دوش خود تولیدکنندگان بوده، در حال نزدیک شدن به مرز تولید یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در هر سال است و این رشد قابل توجهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تاج‌الدینی گفت: قبل از انقلاب در استان کهگیلویه و بویراحمد فقط 2 هزار و 630 هکتار باغ وجود داشت اما این رقم اکنون به 38 هزار و 321 هکتار رسیده است.
وی با اشاره به سیاست افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی به واسطه شرایط خاص این استان ادامه داد: کشت زراعی گیاهان دارویی از صفر به 125 هکتار رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: قبل از انقلاب حتی یک مزرعه پرورش ماهی در این استان نبود اما در این سال ‌ها با یک رشد ملایم، 239 مزرعه با تولید سالیانه حدود 14 هزار تن ماهی در حال فعالیت است.
وی یکی دیگر از شاخص‌های کلیدی بخش کشاورزی را استفاده از تجهیزات مدرن و کشاورزی پیشرفته عنوان کرد و ادامه داد: در این شاخص که ضریب آن قبل از انقلاب حدود یک دهم درصد بود اکنون به 1.24 صدم درصد رسیده است که گام بزرگی در حرکت از کشاورزی سنتی به کشاورزی مکانیزه بوده است.
تاج‌الدینی توضیح داد: حدود 57 شاخص مهم در بخش کشاورزی وجود دارد که قبل از انقلاب در عمده آنها رقم‌ ها ناچیز بود اما در این 40 سال، خدمات و اقدامات قابل توجهی شده و کشاورزی به یکی از ارکان اصلی اقتصاد و اشتغال این استان تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه این رشد چشمگیر هرگز نباید ما را قانع کند، گفت: جا برای کار و خدمت بسیار زیاد است و علی‌رغم شرایط نامناسب محیط و جغرافیا، اما در آینده، بیش از این از کشاورزی و تولید این استان خواهیم شنید.
وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر با توجه به محدودیت منابع آبی، به سمت اجرای سیستم‌های نوین آبیاری رفتیم که کاری نو و جدید بود و قبلا در این زمینه هیچ کاری نشده بود اما اکنون 33 هزار هکتار از اراضی این استان، به سیستم‌های نوین آبیاری تجهیز شدند.
تاج الدینی یادآوری کرد: قبل از انقلاب فقط 110 هکتار از اراضی این استان از دیم به آبی تبدیل شد اما در این 40 سال بیش از 10 هزار و 590 هکتار از اراضی دیم ما، تأمین آب شدند.
وی اضافه کرد: احداث کانال آبیاری و جدول هدایت آب در قبل از انقلاب، 12 کیلومتر بوده است اما بعد از انقلاب این عدد به 658 کیلومتر رسیده است.
تاج‌الدینی گفت: در ادامه همین سیاست مصرف بهینه آب، کشت‌های متراکم گلخانه‌ای نیز در دستور کاربوده است که در این زمینه نیز قبل از انقلاب، عدد صفر بوده است و اکنون 140 مجتمع گلخانه‌ای در نقاط مختلف این استان، احداث شده است.
وی گفت که تولید گندم نیز از 31 هزار تن به 414 هزار و 914 تن رسیده است و خرید تضمینی گندم که قبلا نبوده نیز به صورت سالانه انجام می‌شود و هر سال به تناسب شرایط تولید، گندم مازاد بر نیاز مصرف کشاورزان از آن‌ها خریداری می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، تعداد سردخانه‌های قبل از انقلاب را صفر اعلام کرد و افزود: اکنون 10 سردخانه محصولات کشاورزی با ظرفیت 10 هزار تن در این استان وجود دارد.
تاج‌الدینی گفت: قبل از انقلاب یک متر از اراضی مردم، سند نداشتند اما اکنون طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی مردم (کاداستر) در 60 هزار هکتار اجرا شده است.
وی با اشاره به وابستگی کشور به واردات روغن، ادامه داد: قبل از انقلاب فقط 2 تن دانه‌های روغنی تولید می‌شد اما اکنون یک هزار و 425 تن دانه‌های روغنی تولید می‌شود.
تاج‌الدینی در بخش دیگری از صحبت‌هایش استفاده از بذر اصلاح شده را شاخص مهمی در کشاورزی پیشرفته دانست و بیان کرد: در تولید دانه‌های بذری و بذر اصلاح شده که قبلا عملکردی نبوده است، نه تنها نیاز کشاورزان بومی را تأمین کردیم بلکه به بسیاری از استان‌ ها نیز بذرهای تولیدی را صادر کردیم.
وی گفت: سالانه بیش از 10 هزار تن بذر اصلاح شده در کهگیلویه و بویراحمد تولید و در بین کشاورزان توزیع می‌شود.
تاج‌الدینی همچنین گفت که در کشت باغات در اراضی شیبدار که کاری جدید است نیز در سطح یک هزار و 730 هکتار، این باغات احداث شدند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد همچنین از صدور 108 پروانه بهره‌برداری در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی خبر داد و گفت این تعداد طرح‌ها بعد از انقلاب، به مرحله تولید رسیدند.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود 16 هزار و 249 کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
این استان بیش از 720 هزار نفر جمعیت دارد.
9929/1662
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استان کهگیلویه و بویراحمد اشتغال انقلاب شاخص کشاورزی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۲۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برای تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید عماد شاهرخی شامگاه چهارشنبه با اشاره به فعال‌ شدن 16 واحد مرغداری در استان لرستان، اظهار داشت: حدود 8 هزار تن گوشت مرغ از این واحدها تولید می‌شود.

وی اضافه کرد: حدود 5 هزار تن تولیدی مرغ لرستان برای مصرف لرستان و 3 هزار تن برای صادرات به سایر استان‌ها در نظر گرفته شده‌ است.

پیش‌بینی تولید 4 میلیون قطعه جوجه‌ در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه تولید گوشت مرغ این استان در ابتدای سال 1402 حدود 73 هزار تن مرغ بود، یادآور شد: بنا داریم که این میزان را به 100 هزار تن افزایش دهیم.

شاهرخی با اشاره به تولید 90 هزار تن گوشت مرغ در لرستان در پایان سال 1402، بیان کرد: این مقدار را به بیش از 100 هزار تن تولید می‌رسانیم.

وی اعلام کرد: حدود 3.9میلیون قطعه جوجه‌ریزی از اول فروردین تا 29 فروردین‌ماه در لرستان انجام شده‌ است و پیش‌بینی می‌شود که این مقدار تا پایان این ماه به حدود 4 میلیون برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با ذکر فعال‌شدن 16 واحد مرغداری نیمه ‎‌تکمیل و نیمه‌فعال در این استان، خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از افزایش بهره‌وری این واحدها به روند پایداری در تولید مرغ رسیده‌ایم.

انتهای پیام/ 644/

دیگر خبرها

  • پیام قابل‌تامل عضو دفتر رهبری درباره جنجال حجاب | تصویر
  • ۳۱ فروردین، روز ملی گندم و نان
  • تلاش برای خودکفایی در تولید بذر گندم در سیستان و بلوچستان
  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • اُفت قابل ملاحظه صادرات پسته ایران در مقایسه با سنوات قبل
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ در لرستان
  • مقایسه ارتش پهلوی با ارتش جمهوری اسلامی، هویت انقلاب ما است + فیلم
  • ماسیمو موراتی: لائوتارو مارتینز با دیگو میلیتو قابل مقایسه است
  • تولید فولاد ایران از مرز ۳۲ میلیون تن عبور کرد
  • تولید ۱۲۰ هزار تن گندم و ۵۰ هزار تن جو در ورامین